Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος El_Gato, στις 13 Ιουλίου 2008.

  1. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι! Το πέρασμα μου από το θηλυπρεπή crossdressing στο ανδρικό - αρρενωπό crossdressing και η επάνοδος μου στο ανδρικό φύλο ως cd δεν σηματοδοτεί ένα συντηρητικό πισωγύρισμα. Απεναντίας σηματοδοτεί ένα ριζοσπαστικό βήμα!!! Είτε σε κάποιους αρέσει, είτε όχι δεν παύω να γεννήθηκα άνδρας και να είμαι άνδρας. Έχοντας μία σχετικά πλούσια σεξουαλική ζωή συνειδητοποίησα κάποια στιγμή την επιθυμία μου να "ντυθώ". Μίας και μου αρέσει να πειραματίζομαι και να ακολουθώ τις προκλήσεις που μου βάζει ο εαυτό μου, ακολούθησα και πραγμάτωσα αυτή την επιθυμία μου.

    Στην αρχή παρασυρόμενος από την κοινωνική προκατάληψη, καθώς και εγώ είμαι κομμάτι της κοινωνίας και μοιραία αναπαράγω τις αντιφάσεις της, θεώρησα ότι έχω κάποιες μειωμένες μεν υπαρκτές δε τρανσεξουαλικές τάσεις. Αυτό το "σκάρτο" για κάποιους 3μηνο, εποικοδομητικό για εμένα, συνειδητοποίησα ότι το crossdressing δεν αποτελεί μία τρανσεξουαλική τάση αλλά μία φυσιολογική έκφραση της ανδρικής μου σεξουαλικότητας. Όχι το μοναδικό στοιχείο, αλλά ένα αναπόσπαστο από την άλλη.

    Συνεχίζω να φοράω αυτά που θέλω και να κυκλοφορώ στο δρόμο έτσι. Όχι σαν μία καρικατούρα γυναίκας, αλλά ως άνδρας που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους "ανδρο-ντυμένους" και απεριποίητους. Κατανοώ ότι σε πολλούς κλειστόμιαλους και ταμπουρωμένους σε έναν κίβδηλο και θρασύδειλο ανδρισμό αυτό που κάνω τους ξενίζει. Τους βολεύει να κάνω crossdressing ως γυναίκα, προκειμένου να επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό τους απέναντι μου. Αυτό που τους εξοργίζει είναι να βγαίνω με κραγιόν στον δρόμο, όχι ως "αδερφή" - "ξεφωνημένη" - "τραβεστί" αλλά ως άνδρας. Αυτή η ριζοσπαστική μου κίνηση, την οποία πράττω εδώ και έναν χρόνο, τους τρελαίνει. Ο λόγος είναι ότι μοιραία και όχι εσκεμμένα τραβώ την προσοχή και ταράζω το μικροαστικό καβούκι τους μέσα στο οποίο έχουν ταμπουρωθεί.

    Το crossdress στυλ μου δεν είναι αυτό της ξεφωνημένης, αλλά με πολλά "αλήτικα" punk και σκοτεινά dark goth στοιχεία. Θεωρώ ότι είναι ταυτόχρονα άγριο και pretty, συνθέτοντας μέσω αυτού του κοντράστ μία διαλεκτική ενότητα.

    Αυτό που έκανα δηλαδή ήταν να απορρίψω το τρανσεξουαλικό crossdressing που δοκίμασα τους τελευταίους μήνες, για χάρη του ανδρικού punk/goth crossdressing. Έρχομαι για να υπερασπιστώ το crossdressing όχι ως γυναίκα, αλλά ως άνδρας! Αυτό είναι προκλητικό για τους στενόμυαλους άνδρες καθώς θεωρούν ότι ξεφτιλίζει τον ανύπαρκτο - ξεπεσμένο ανδρισμό τους. Με περισσή χαρά θα ξεφτιλίσω, ότι είναι ξεφτιλισμένο από την γέννηση του. Χαρά μου να συγκρουστώ με οποιονδήποτε τρόπο μαζί τους!!!
     
  2. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Εννοεις κατι τετοιο;
    Με φουστα:


     

    με μακιγιαζ:

     

    Androgynous:

     


    Με διχτυ:

     

    Δεν βλεπω θηλυπρεπεια εδω, μονο μια ενναλακτικη αισθητικη.
     
  3. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Ακριβώς, εννοώ κάτι τέτοιο. Crossdressing το οποίο δεν κρύβει τα ανδρικά χαρακτηριστικά, απεναντίας τα τονίζει, τα εκλεπτύνει και τα οξύνει!!!
     
    Last edited: 14 Ιουλίου 2008
  4. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Καλη μου....? καλε μου....? Zizel (διαλεξε και παρε ότι θες – δεν ειμαι ληξιαρχείο να πιστοποιώ το φύλο) θα αρνηθω την αγαπη σου και θα σε παρακαλεσω να μην με χρησιμοποιεις για να φερεις τα πραγματα κατα πως νομιζεις πως σε βολευουν.
    Προσπαθησε παλι στηριζοντας τις αποψεις σου με τα δικα σου επιχειρηματα κι ασε τις γατουλες, τα νιαουρισματα και τα τριψίματα σε ότι με αφορά. Για παρτη σου κανε ότι θες.
    Νιαουρισε, γαύγισε, ντυσου και αστροναυτης, θηριοδαμαστης, βασιλισσα του χιονιου, batman, αγριολουλουδο. Δεν εξευτελιζεται κανεις απο εμας. Όταν αναφέρεσαι σε μένα όμως μαζωξου!!!
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Ο καθείς έχει τα βίτσια του και είμαι της άποψης πως έχει κάθε δικαίωμα να τα εκφράζει και φυσικά να υπερασπίζεται αυτό του το δικαίωμα. Αλλά βρίσκω υπερβολικά τραβηγμένες τις απόπειρες ιστορικοκοινωνικοπολιτικής θεμελίωσης οφθαλμοφανώς σαθρών θεωριών όπως «το cd είναι ανδροπρεπές». Καταλαβαίνω να αρέσει σε κάποιον να ντύνεται γυναικεία και μην του αρέσει το σεξ με τους άντρες. Λόγος δε μου πέφτει, ούτε να τον κράξω πρόκειται, ούτε να τον σχολιάσω καν. Αλλά η προσπάθεια εμφάνισης του cd ως ανδροπρεπούς κατηγορώντας συγχρόνως όσους δεν το βλέπουν έτσι ως φορείς «μεσαιωνικής τρέχουσας κοινωνικής αντίληψης» δεν δείχνει παρά ένα πράγμα. Την αγωνία της αποδοχής με όρους της «μεσαιωνικής τρέχουσας κοινωνικής αντίληψης» που υποτίθεται στηλιτεύει.
     
    Last edited: 14 Ιουλίου 2008
  6. llazouli

    llazouli Contributor

    Για ποιο λόγο χρειάζεται ο crossdresser, να αναπαράγει την τρέχουσα κοινωνική αντίληψη για το τι είναι σέξι; Τάμα το έχει; Ποιος τον υποχρεώνει να μπει σαν προϊόν, στο παιχνίδι της κατανάλωσης για να αποδείξει τι; Πόσο ερωτικός είναι; Μεγάλη παρανόηση να συνδέεις την εξωτερική ομορφιά με τον ερωτισμό. Πέφτουμε στη λούμπα και γινόμαστε καραγκιόζηδες, κακέκτυπα της εικόνας που θεωρείται σέξι σύμφωνα με την τρέχουσα αντίληψη, η οποία βέβαια μεταβάλλεται από καιρού εις καιρόν ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς. Πολύ όμορφα, μας βαράνε τον ταμπουρά κι εμείς χορεύουμε στον σκοπό τους με τον ευσεβή πόθο πως θα καταπλήξουμε τα πλήθη.
    Όσα φτισιίδια και να βάλω, αν δεν εκπέμπω ερωτισμό δεν πρόκειται να με μεταμορώσουν τα προκλητικά ρούχα, περισσότερο θα με φοράνε παρά θα τα φοράω.
    Ερωτισμός υπάρχει στα μάτια, στις διεσταλμένες κόρες, στα χείλια που πρήζονται και κοκκινίζουν, στη χροιά της φωνής, στους ψιθύρους, στις κραυγές, στις οσμές, στην αλάθητη γλώσσα του σώματος που δίνει τα σήματα προσέλκυσης. Όταν όλα αυτά λειτουργούν, τι τα θέμε τα υποκατάστατα; Μήπως για να καλύψουν ανασφάλειες και αδυναμίες μας;
    Κανείς δε μίλησε για ενοχοποίηση και απαξίωση της σάρκας, ίσα ίσα το αντίθετο! Αγαπώ το σώμα μου και το φροντίζω δεόντως γι' αυτό οφείλω να μην το αφήνω βορά στις διαθέσεις αυτών που προσπαθούν να με πείσουν και να μου φορέσουν με το ζόρι την κατασκευασμένη σεξουαλική εικόνα τους.
    Αυτό που θα περίμενα από τους crossdressers είναι να μη γίνονται πιόνια, αλλά να πάνε ενάντια σε ό,τι τους πλασσάρεται περί ομορφιάς και σεξ απίλ, φέρνοντας στην επιφάνεια τον δικό τους ερωτικό εαυτό και αναδεικνύοντας τις ατέλειες σε δυνατά ερωτικά σημεία. Χαίρομαι πραγματικά όταν κάποιοι πάνε αντίθετα στο ρευμα, προβαινοντας σε πειραματικές μορφές ένδυσης, έτσι αποφεύγουν την ανόητη μίμηση και προβάλουν την αισθητική τους άποψη.
    Κατά τ' άλλα, σε σχέση με τον ανδρισμό ή όχι ενός crossdresser, εξαρτάται από τον καθένα προσωπικά και τις ανάγκες του. Για κάποιους ενδέχεται να σημαίνει θηλυκοποίηση για κάποιους άλλους όχι.
    Η ένδυση δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τον αντρισμό ούτε τον προσδιορίζει, αυτό που αντικατοπτρίζει είναι την προσωπική του αισθητική.

     

    Χρειάζονται κάτι επιπλέον;
     
    Last edited: 14 Ιουλίου 2008
  7. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Δεν με ενδιαφέρει αν αποδέχεσαι την στιγμιαία "αγάπη" την οποία εξέφρασα πάνω σου. Δεν σε γνωρίζω άλλωστε. Απλώς εξυπηρέτησες άθελα σου τους σκοπούς μου. Φυσικό επόμενο ήταν να σε "αγαπήσω" στιγμιαία!!! Όπως πολύ σωστά συνειδητοποίησες.

    Και κάτι άλλο, δεν ντύνομαι κάτι άλλο παρά ο εσώτερος εαυτό μου!!!
     
  8. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φε

    Εχεις ενα σοβαρο προβλημα με την αντιληπτικοτητα σου.
    Αν παλι θες ντε και σωνει να πιαστεις απο οπουδηποτε για να βρεις το δικιο σου....δικαιωμα σου. Ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται.
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    καλου κακου μηπως το προλαβουμε ...

     
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Αγαπητέ Zizel_X,
    ενδιαφέρον το στάδιο αυτοαναγνώρισης από το οποίο διέρχεσαι, και δύσβατο προφανώς. Θα ήθελα να παραθέσω μερικές σκέψεις που ίσως συμβάλλουν στην ανάπτυξη του θέματος που έθεσες προς συζήτηση.

    1.
    Το τι είναι όμορφο, σε μεγάλο βαθμό όντως καθορίζεται από το πολιτισμικό πλαίσιο, στο οποίο παρατηρείται. Η αισθητική του τρέχοντος πολιτισμού, θα διαμορφώσει αργότερα και ένα ηθικό πλαίσιο ενδεχομένως. Γι αυτό στην παρούσα περίοδο τα παντελόνια για τους άνδρες πέρα από είδος ένδυσης είναι και σύμβολο τιμιότητας, αμεροληψίας, ευτολμίας κ.α. Ο ίδιος μηχανισμός που ανάγει τα παντελόνια σε σύμβολο ανδρείας, προσδίδει στα see-through ρούχα σεξουαλικό υπονοούμενο. Είτε επιλέγεις να θεωρείς τα πράγματα εν γένει συμβολικά, είτε όχι.

    2.
    Το αν και πόσο πρέπει κανείς να επιδεικνύει συμβατότητα με τις κοινωνικές, ηθικές, αισθητικές, πολιτικές κλπ επιταγές της κοινωνίας στην όποια ζει, είναι ένα τεράστιο θέμα, αλλά κατά το δυνατό επιγραμματικότερα θα ήθελα να παρατηρήσω πως οι ακραίες επιλογές είναι εντέλει δυσλειτουργικές. Μετάξυ της απόλυτης αφομοίωσης από τη μάζα και της μη κοινωνικοποίησης υπάρχουν πολλά ενδιάμεσα βιώσιμα στάδια. Τα ακραία δεν τα θεωρώ θεμιτά για τους εξής λόγους:
    α) Η τυφλή συμμόρφωση με τις επιταγές της αισθητικής αντίληψης της εκάστοτε εποχής οδηγεί στην αντιερωτική εικόνα ενός Cafe γεμάτο με γυναίκες που όλες έχουν τα μαλλιά βαμμένα ξανθά με κόκκινες ανταύγειες, φορούν παπούτσια μπαλαρίνες (πρόπερσι φορούσαν μυτερές γόβες), και φούστες με μπαλούν, καθώς και με άνδρες που όλοι έχουν σηκώσει τα μαλλιά τους όρθια με ζελέ, φορούν κολιέ με κοχύλια και χάντρες στο λαιμό, και έχουν ξυρίσει το στέρνο τους. Αισθητική υποβάθμιση, και τούτο δεν αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του καθενός, αλλά στο γεγονός πως τα αποτελέσματα αυτά ομοιάζουν τόσο πολύ, ένδειξη πως είτε όλα αυτά τα παιδιά είναι ένα και το αυτό και καθείς εξ αυτών δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο να δείξει/εκφράσει μέσα από την εμφάνισή του, είτε ότι δεν αντιλαμβάνονται την ένδυση ως προβολή του εαυτού τους, αλλά ως έξωθεν προδιαγεγραμμένο καλούπι.
    β) Η παντελής άρνηση συμμόρφωσης με την αισθητική της εποχής οδηγεί σε ένα αισθητικό χάος, όπου ο τάδε θα φορά φουστανέλα ή κρητικές βράκες και ο δείνα θα φορά κοστούμι, η φόρεμα - ομοίως και οι γυναίκες. Αισθητικό αποτέλεσμα αποκριάς και έλλειψη δυνατότητας καλλιέργειας του αισθητικού κριτηρίου προς μία κατεύθυνση. Τα στοιχεία ένδυσης που αφορούν (στην εκάστοτε εποχή) μόνο άνδρες ή μόνο γυναίκες (και που όλως περιέργως είναι αυτά απέναντι στα οποία αναπτύσσονται ενίοτε φετιχιστικές τάσεις) θα εξέλειπαν. Όλα τα αισθητικά στοιχεία θα ήταν unisex και ένας άνδρας δεν θα διεγείρονταν στη θέα ενός άλλοτε γυναικείου εσώρουχου, ούτε μία γυναίκα αντίστοιχα στη μυρωδιά ενός άλλοτε ανδρικού αρώματος. Θα έπρεπε οι μεν να σκέπτονται κατευθείαν ένα αιδοίο και οι δε ένα πέος. Αισθητική, εφάμιλλη εκείνης των τετράποδων φίλων μας.

    3.
    Σε νήμα που θα αναρτήσω στο σύντομο μέλλον θα πραγματευτώ το θέμα της ομορφιάς συναρτήσει της λειτουργικότητας, αλλά μέχρι τότε θα παραθέσω μία σκέψη εδώ. Στα σώματα των ανθρώπων είναι εμφανές πως η ομορφιά και η λειτουργικότητα συνάδουν. Ένας άνθρωπος άρρωστος, συνήθως φαίνεται και στην όψη. Ένας άνθρωπος μη αρτιμελής, δεν θεωρείται όμορφος. Ένας άνθρωπος με υγιές, δυνατό σώμα, συνήθως φαίνεται ακμαίος άρα και θελκτικός. Ομοίως και οι αισθητικές παρεμβάσεις επί των σωμάτων μας, όταν εξυπηρετούν και σε κάποιες λειτουργίες τους, έχουν συνήθως ένας θετικό αισθητικό αποτέλεσμα. Ο στηθόδεσμος είναι σε αισθητική αρμονία με το γυναικείο σώμα επειδή εξυπηρετεί στη συγκράτηση του στήθους. Τα ανδρικά εσώρουχα είναι λιγότερο μικροσκοπικά από τα γυναικεία επειδή εξασφαλίζουν χώρο στους όρχεις. Τα ρούχα με τονισμένη μέση είναι σε σύμπνοια με τα γυναικεία σώματα γιατί είναι συνεπέστερα στις αναλογίες τους. Η ομορφιά συμπνέει με τη λειτουργικότητα κατά βάση, και καθώς τα ανδρικά και τα γυναικεία σώματα διαφοροποιούνται ως προς τις ανάγκες τους, λογικό είναι το τι συνιστά ομορφιά να διαφέρει στα δύο φύλα. Ένας στηθόδεσμος σε ένα ανδρικό σώμα δεν πρόκειται να θεωρηθεί ποτέ όμορφος.

    4.
    Το τι είναι ορθό και λανθασμένο αντικειμενικά, άπτεται της υποκειμενικής γνώμης της πλειοψηφίας. Κατανοητό πως κάποτε οι φούστες άρμοζαν στους άνδρες -τότε θα ήσουν mainstream- αλλά στο τρέχον πολιτισμικό πλαίσιο δεν αρμόζουν -τώρα θεωρείσαι τραβεστί-. Ομοίως σε κάποιες ανατολικές χώρες ώριμοι άνδρες παντρεύονται 12χρονα κορίτσια, ενώ στην Ευρώπη η σκέψη της συνουσίας τους παραπέμπει σε παιδεραστία, αποδοκιμάζεται αισθητικά και διώκεται ποινικά. Ως εκ των παραπάνω, όλα αξιολογούνται με χρήση σχετικότητας.

    5.
    Δεν έχω γνωρίσει ανθρώπους με φετίχ unisex αντικείμενα. Όσοι έχω γνωρίσει εστιάζουν σε αντικείμενα που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εκπροσώπους του φύλου που παρουσιάζει γι αυτούς ερωτικό ενδιαφέρον. Έχεις σκεφτεί, το ενδεχόμενο να μην ενδιαφερόσουν για τις φούστες, αν είχες ανατραφεί σε περίοδο όπου αυτές ήταν αποδεκτές ως ανδρικά ενδύματα, αλλά για κάποιο άλλο αντικείμενο που θα ήταν για τους άνδρες "απαγορευμένο"; Μήπως εντέλει δηλαδή το θέμα δεν είναι αισθητικό ("μου αρέσουν οι φούστες") αλλά συμβολικό ("μου αρέσει ό,τι είναι αποκλειστικά γυναικείο");

    6.
    Αν απορρίπτεις την τρέχουσα αισθητική αντίληψη που συνδέει τις φούστες με τις γυναίκες, συνεπαγωγικά και το αισθητικό/συμβολικό υπόβαθρο της φουστανέλας καταλήγοντας στην άποψη πως όλα τα ρούχα είναι για όλους, τότε πως τεκμηριώνεις την ορθότητα του τίτλου του νήματός σου που διατυπώνει τη θέση ότι το crossdressing είναι "ανδροπρεπές" φετίχ;

    7.
    Αν όλες οι αισθητικές παρεμβάσεις είναι για όλους, τότε τι είναι αυτό που σου αρέσει στις γυναίκες πέρα από το αιδοίο τους;
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Πολύ νεανικό ντύσιμο με πινελιές gothic.
    Αυτόν που σίγουρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ να υιοθετεί αυτό το style, είναι να τα φορά, ένας ευτραφής πενηντάρης...  

    Το ντύσιμο αυτό θέλει οπωσδήποτε και ανάλογα σωματικά προσόντα, ικανά να το στηρίξουν καθώς επίσης, θάρρος, και σαφώς θράσος (χαρακτηριτικά που έχουν στην προκειμένη περίπτωση, μόνο νεαρά άτομα).
    Το σημαντικότερο αυτό που θέλει είναι και μια ριζοσπαστική αντίληψη για την ζωή.

    Αυτό το ντύσιμο ενός άντρα, δεν είναι το κλασικό crossdessing αυτό κάθε αυτό. Αντίθετα το συγκεκριμένο αφορά, την ανάδειξη του ανδρόγυνου. Δηλαδή του ανθρώπου στον οποίο, συνυπάρχουν και τα δυο φύλα.

    Το cd (crossdressing) είναι συνυφασμένο με το καθαρό γυναικείο ντύσιμο, με πολύ σέξι γυναικεία εσώρουχα, αξεσουάρ, (περούκες, μακιγιάζ, γάντια, καλσόν, κλπ) με γόβες και ρούχα γενικότερα που αναδεικνύουν και τονίζουν τα θηλυκά χαρακτηριστικά ενός άντρα.

    Δεν θα συμφωνήσω Zizel μιλώντας για το καθαρό crossdressing σε αυτό που γράφεις στον τίτλο,
    ότι "δεν είναι θηλυκοποίηση και είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!" Αντίθετα είναι καθαρή θηλυκοποίηση και ένα ανδρικό φετίχ.
    Θα σου πρότεινα να ξεχωρίσεις λίγο κάποια πράγματα. Νομίζω ότι έχεις κάπως μπερδευτεί!
     
    Last edited: 14 Ιουλίου 2008
  12. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Θα συμφωνούσα κατά ένα μεγάλο ποσοστό με αυτά που γράφεις. Μάλιστα δεν σου κρύβω ότι και εγώ πριν αποφασίσω και κοινοποιήσω την λεγόμενη "στροφή" μου είχα τον φόβο μήπως με διακατέχει η ""αγωνία της αποδοχής με όρους της «μεσαιωνικής τρέχουσας κοινωνικής αντίληψης»". Πολύ εύστοχη η σκέψη και η παρατήρηση σου.

    Όμως είδα και ένα άλλο στοιχείο που με έκανε να προχωρήσω. Ότι αυτό που φοβάται η πατριαρχία, ο σεξισμός και γενικά η μεσαιωνική τρέχουσα κοινωνική αντίληψη δεν είναι μια περιθωριακή κοινότητα ανδρών με παρεκκλίνουσα από το κοινωνικό πρότυπο συμπεριφορά, η οποία θα αυτο-χαρακτηρίζεται ως τραβεστί, ανδρόγυνοι ή οτιδήποτε άλλο. Μία τέτοια κατηγοριοποίηση όταν γίνεται με όρους θηλυπρέπειας ως προς τους παρεκκλίνοντες δεν κάνει τίποτα άλλο από το να επιβεβαιώνει το κίβδηλο μεταφυσικό εγώ των σεξιστών ανδρών. Σκέφτονται οι σεξιστές "Μα και φυσικά βάφεται, αφού είναι αδερφή, τραβεστί κτλ. Ενώ εμείς η πραγματικοί άνδρες...".

    Αυτό που τους τρομάζει και τους εξοργίζει είναι η φυσική - βιολογική πραγματικότητα και όχι η πλαστή κοινωνική τάξη ανδρόγυνων. Η παραδοχή ότι ο τραβεστισμός δεν αποτελεί μία τρανσεξουαλική τάση κάποιων που από λάθος της φύσης γεννήθηκαν άνδρες, αλλά μία ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΗ έκφραση της ΑΝΔΡΙΚΗΣ σεξουαλικότητας. Και τονίζω ότι μιλάω για μία φυσική και αληθινή έκφραση της ανδρικής σεξουαλικότητας, διότι οι crossdressers και οι τραβεστί δεν γεννήθηκαν ερμαφρόδιτοι για να ανήκουν στο 3ο βιολογικό φύλο ή και στα δύο φύλα ταυτόχρονα. Γεννήθηκαν άνδρες και είναι άνδρες, όπως ο κάθε άνδρας. Η εκδήλωση του βίτσιου τους δεν αποτελεί ένα πέρασμα στο γυναικείο φύλο. Αποτελεί ΦΥΣΙΚΗ έκφραση της ΑΝΔΡΙΚΗΣ σεξουαλικότητας.

    Συνεπώς αυτή μου η στάση και η διατύπωση δυναμιτίζει τα θέσφατα του ανδρικού ερωτικού στερεοτύπου. Ως τέτοια είναι άκρως ριζοσπαστική και ανατρεπτική!

    Ας γίνουμε αληθινά επικίνδυνοι - ας γίνουμε επικίνδυνα αληθινοί!!!