Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το fetish της μυρωδιας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος asssniffer, στις 15 Ιουλίου 2007.

  1. asssniffer

    asssniffer New Member

    Ποια η αποψη σας για το fetish της μυρωδιας. Εμενα προσωπικα με κανει να νιωθω πραγματικα υποταγμενος στην αφεντρα. Θεωρω οτι ενας σκλαβος πρεπει να γνωριζει την μυρωδια της κυριας του.
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Βρε βάλτη να κάνει κανα μπάνιο και μας πήρε η μπόχα.
     
  3. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Θα μιλαη για τη συψη του κρεατος φανταζουμαι ?
     
  4. female

    female Contributor




    Ασχέτως του ψευδωνύμου του νηματοθέτη και τα όσα ειδικά στιγμιότυπα υπαινίσσεται, οι φυσικές, (όχι βρωμερές, dearest Χάινριχ) μυρωδιές των άλλων είναι από τα ασυνείδητα κριτήρια συμπάθειας, αντιπάθειας, έλξης, απώθησης, κλπ., κλπ. Εκτός από τη διατροφή, και τα συναισθήματα χρωματίζουν τις μυρωδιές μας. Σπάνια τις συνειδητοποιούμε, αλλά παίζουν ρόλο και την καθημερινότητά μας.

    (Βλέπω κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό στην τιβί και μου μυρίζει, συναισθητικά, από μακριά ξινίλα, πόσο μάλλον το να βρίσκεσαι κοντά σε κάποιον και να συζητάς...)

    Το θέμα έχει συζητηθεί εδώ κι εκεί σε διάφορα νήματα στο φόρουμ.


     
  5. blindfold

    blindfold Contributor

    oh well

    πέρα από τις δυσωδίες μία γυναίκα όταν είναι ερωτευμένη αναμένη ,αναβλύζει μυρωδίες όντως ...
    και φυσικά όταν μια φυναικά ιδρώνει ,δεν σημαίνει ότι βρωμάει ... βέβαια ο γραφών έχει άλλη σχέση με τις μυρωδίες ,για παράδειγμα έχω μεγαλώσει δίπλα στη θάλασσα και την άνοιξη που για άλλους βρωμάει η θάλασσα για μένα είναι η μυρωδία της αλλαγής της αναζωογόνησης ..

    anyway είναι στην αντίληψη του καθενός το πως βλέπει το κόσμο ...
     
  6. yipas

    yipas New Member

    Καλσόν μαύρο διαφανές, γόβες δερμάτινες, ή καλύτερα αθλητικά, ορθοστασία όλη μέρα, και το βράδυ, κατα την έλευση στο σπίτι, να πετάει τα όποια υποδήματα, με την αναδυόμενη μυρωδιά, να απορροφάται σαν απορροφητήρας από τη μύτη μου!!! Πωωωωωωωωωπω, μιλάμε για πολύ ανωμαλία, έτσι? Ποιοί συμφωνείτε με αυτό? 
     
  7. ipakouossklavos

    ipakouossklavos Regular Member

    Συμφωνώ, για μένα είναι ότι πιο ερεθιστικό. Εννοείται ότι δεν υπάρχει κανένα όριο. Δηλαδή μακάρι η αφέντρα να φοράσει αυτές τις κάλτσες ένα μήνα χωρίς να τις βγάλει και χωρίς να πλύνει τα πόδια της ποτέ
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Θα πάθει μυκητίαση. Θα την πιάσει φαγούρα. Αν δεν θεραπευτεί η μυκητίαση, καταλήγει σε φουσκάλες και σκασίματα. Ωραία πράματα...
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Φερτε μου εναν κουβα να ξερασω!
    Η καθαριοτητα σε καθε ειδους σχεση ειναι το παν!
    Η μυρωδια της Κυριας του!!!!!!
    Τι εννοει? το φετιχ της απλυτης σαρκας?????????????
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Για εμένα το σώμα έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία. Η σωματική συμβατότητα δίνει το στίγμα της εν γένει συμβατότητας μεταξύ δύο ανθρώπων. Στις σχέσεις μου αναπτύσσω έναν επιμέρους κώδικα επικοινωνίας που τον ονομάζω «σωματική επικοινωνία». Γιατί το σώμα μας μάς παρέχει όλα τα απαραίτητα αισθητήρια επικοινωνίας, και καλύπτει την ανάγκη μας γι αυτήν, ακόμα και στην περίπτωση όπου δεν γίνεται χρήση του λόγου (προφορικού ή γραπτού), όπως συμβαίνει και στα ζώα. Όπως όλες τις αισθήσεις, ομοίως εξασκώ και αναπτύσσω την όσφρηση.

    Η όσφρηση κάθε ανθρώπου αποτελεί ένα μοναδικό φίλτρο αντίληψης των οσμών, και η ιδιοσυγκρασία του αποτελεί ένα μοναδικό αλγόριθμο επεξεργασίας τους. Κάποιοι άνθρωποι δύνανται να αντιληφθούν αν στα αρώματα ενός κρασιού συγκαταλέγονται εκείνα της βανίλιας, του ξύλου, της πιπεριάς, ενώ κάποιοι όχι. Για κάποιους η μυρωδιά του μητρικού γάλακτος που χύνεται από το στόμα του βρέφους σε μία αποτυχημένη προσπάθεια κατάποσης και ενώνεται με εκείνη του βρεφικού σάλιου, αποτελεί μία εξαιρετική μυρωδιά γιατί αγγίζει κάποιες ευαίσθητες χορδές που αφορούν στη μητρότητα ή την πατρότητα, ενώ για κάποιους μυρίζει απλώς ξυνίλα. Τόσο ο βαθμός εξάσκησης και ανάπτυξης της όσφρησης λοιπόν, όσο και οι συμβολισμοί που προκύπτουν από την επεξεργασία των εισερχόμενων πληροφοριών, δίνουν το αποτέλεσμα της οσφρητικής αντίληψης καθενός εξ ημών.

    Η οσμή κάθε ανθρώπου είναι μοναδική, ο ιδρώτας, η ανάσα, τα μαλλιά, τα γεννητικά όργανα, τα κολπικά ή στυτικά υγρά, τα ούρα, τα πόδια, τα αέρια, το αίμα του κ.α., έχουν οσμές που δεν ταυτίζονται με κανενός άλλου ανθρώπου τις αντίστοιχες οσμές. Οι οσμές μας οφείλονται πρώτον σε βιολογικά αίτια (γενετικός κώδικας, φυλή, ηλικία, φύλο κ.α.) , δεύτερον στην ιδιοσυγκρασία (ο τρόπος ζωής εν γένει: άθληση, διατροφικές συνήθειες, προσωπική υγιεινή, χρήση αρωματικών ουσιών, φαρμακευτικές αγωγές κ.α.) και τρίτον στο περιβάλλον (θερμοκρασία, υγρασία, κ.α.). Ως εκ τούτου, ο ιδρώτας ενός ανθρώπου που τηρεί τους κανόνες προσωπικής υγιεινής, μυρίζει τελείως διαφορετικά, από τον ιδρώτα κάποιου που δεν τους τηρεί.
    Ομοίως τα αέρια ενός νέου, γυμνασμένου και με σωστές διατροφικές συνήθειες ανθρώπου διαφέρουν κατά πολύ ως προς την οσμή, από εκείνα ενός ηλικιωμένου, άρρωστου ανθρώπου. Επέλεξα ως δεύτερο παράδειγμα τα αέρια, γιατί παρατηρώ πως οι άνθρωποι που αρέσκονται σε αυτά, συχνά γίνονται αντικείμενο χλευασμού. Όλες οι οσμές μεταφέρουν πληροφορίες για έναν φετιχιστή που έμαθε να τις αντιλαμβάνεται, ακόμη και τα αέρια του παχέος εντέρου.

    Συγχαρητήρια, asssniffer, για το πολύ όμορφο θέμα.
     
  11. οι οσμές παίζουνε σημαντικό ρόλο.
    Εξαιρετικό το πόστ της Syrah.
     
  12. Kits

    Kits Contributor


    Με αυτα που εγραψες να υποθεσω οτι αρεσουν και σε σενα?