Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρίο και συναισθήματα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος AmateurGuy, στις 7 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. Ken Jackson

    Ken Jackson Imperious, choleric, irascible

    Σίφουνας !
     
  2. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

    Κρίνοντας το από καθαρά προσωπική σκοπιά και εμπειρία,
    θα έλεγα ότι το τρίο/κουαρτέτο κτλ είναι αβλαβές και ασφαλές
    σε δύο περιπτώσεις.
    α. Είτε όταν δεν υπάρχει ίχνος συναισθήματος, είτε
    β. όταν υπάρχει βαθιά, ουσιαστική σχέση.
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Το κατά δύναμιν  
    Σοβαρότερα τώρα, μπορώ να έχω συναισθήματα για τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνουσιαστώ, σε οποιοδήποτε σχήμα -αχ ονειρευομαι ακομα τι να κανουμε;- απλά είναι διαφορετικής φύσης για τον καθένα.
     
  4. Κανονας για να ειναι ενα τριο ή οποιοδηποτε αλλο «σχημα» πετυχημενο ειναι η εμπιστοσυνη, να ερεθιζονται στην σκεψη και οι δυο και να λυσσαει λιιιγο παραπανω το θυληκο για ικανοποιηση του «σχηματος» .. και να ειστε σιγουροι για το ποιον διαλεγετε για συμμετοχη.. αχ και παλι αχ! Αχ ειπα;  
     
  5. Thanos320

    Thanos320 New Member

     
    Παράδειγμα πετυχημένου σχήματος.
     
  6. Ken Jackson

    Ken Jackson Imperious, choleric, irascible

    Είναι μια καλη αρχή δεν μπορείς να πεις.
     
  7. estarian

    estarian New Member

    Μάλλον ανηκεις στην μειοψηφία.

    Για περισσότερες λεπτομέρειες, τσεκαρε σε οποιοδήποτε τσοντο.site το ειδικο section με porn for women και πες μας τις διαφορές!!
    Τα υπόλοιπα τα φεμινοστρεφή, απλα τα προαπερνώ ως παρωχημένα κ επαναλαμβανλόμένά....

    Τα φιλιά μου κ καλημέρα!!
     
  8. estarian

    estarian New Member

    Τα πρωτα πράγματα πουμου ερχονται στο μυαλο κ θα πρέπει να αναρωτηθείς πριν προχωρήσεις μπορω να τα συνοψίσω:

    1. Θα σε πείραζε να δείς την σύντροφό σου να προσφέρει ηδονή σε άλλον? Θα σου προξενούσε πιο πολύ ζήλια ή αισθησιασμο?
    2. Αν την εβλεπες να έχει οργασμό, απο κάποιον άλλον θα είχες θετικά η αρνητικά συναισθήματα?
    3. Θα σε πείραζε αν δεν συμμετείχες καθόλου? (Ισως οι πρώτες φορές που συμμετέχει τρίτος είναι πιο διερευνητικές, οπότε καλύτερα να βρίσκονται οι δυο τους- μια φορά που ηρθε τρίτο πρόσωπο κατευθείαν δεν του σηκωνόταν με τπτ ☺ απο το αγχος)
    4. Εμπιστεύεσαι την συντροφό σου να ανταλάσσει μηνύματα, να συναντιέται κτλ με αυτόν που θα επιλέξετε? (Η επαφή πολύ δυσκολο να περιοριστεί...)
    5. Κοινωνικά, αν επιλέξετε τρίτο πρόσωπο απο τον ευρύ φιλικό κύκλο είσαι έτοιμος να το διαχειριστείς? (Γνωριμία απο internet, club κτλ δεν το συνιστώ εκτος αν τα στανταρ που έχεις αγγίζουν το μηδέν)
    6. Είσαι έτοιμος να δείς την σύντροφό σου να "τρώει κωλοσκάμπιλα" και να της φέρονται βίαια στο σέξ (γιατι είναι πολύ πιθανόν να συμβεί)? Να της μιλάνε πρόστυχα στα ότια της προσβολής??
    7. Σε τι επίπεδα θα αντεχες να έρθεις σεε επαφή με το άτομο του ίδιου φύλου? (λχ αν του κάνει footjob θα φιλήσεις μετά τις πατούσες της - για εμάς που μας αρέσει.... ακόμα και η μυρωδιά του σεξ που βγάζει ο καθένας πρέπει να είσαι βέβαιος οτι δεν θα σε ενοχλήσει)
    8. Κοινωνικά πάλι, σε τι βαθμό θα σε πείραζε αν μαθευόταν η υπήρχε η υποψία για αυτό που κάνετε στον κοινωνικό σας κύκλο? (Για παράδειγμα σε παραλία - οχι γυμνιστών - ήμασταν με την σύντροφο και τον φίλο, με την σύντροφο να είναι topless. Έσπασε ο διάβολος το πόδι του και παραδίπλα μας έκατσαν κατι γνωστοί... τους οποιους καταλάβαμε φεύγοντας...δεν θέλει κατι πιο πολύ απο αυτό..)

    Αν η απάντηση στα περισσότερα απο αυτά είναι θετική, go for it!!
     
  9. pel_a

    pel_a New Member

    --Η αποψη μου παρακάτω αναφέτετε στο αρχικό ερώτημα οπου μιλά για σχέση. Δεν διευκρινίζετε τι ειδους σχέση οπότε απαντώ ως δεδομένο πως εννοείς σχέση χωρις ρολους κυριαρχίας κτλ. Εκει το πράγμα αλλάζει και χρειάζεται διευκρίνιση ποιοι ειναι οι 2 ρόλοι.

    η εμπειρια μου απο σχεση που ειχα και ηθελε τρότο πρόσωπο στο σεξουαλικο και αρχισε να το βάζει(και λεω να βαζει καθως της αφησα πληρης ελευθερια στην επιλογή δεν ασχοληθηκα καθολου με το θεμα) λεει πως αν το ζευγαρι εχει χημεια/εμπιστοσύνη εχει καταλήξη τον ρολο που θελει να παιξει το τριτο προσωπο με μικρες ανοχες καθως δεν μπορεις να βρεις ακριβως αυτο που θες ευκολα ουτε να την βαλεις σε ακριβές καλούπι και δεν το συζητάς συνέχεια παρα μόνο αν προκύψει κάτι, τότε λειτουργεί πολύ καλα. ενα βράδυ μετα απο κατι τετοιο δέχτηκα τρομερή κρίση ζηλειας απο την αλλη πλευρα (η οποια ειναι αυτη που το ηθελε, επέλεξε πρόσωπο, τρόπο, τοπο τα πάντα!) αλλα ξεπεράστηκε την επόμενη με ηρεμη διαχείριση (απιστευτα διασκεδαστικό να αντικρίζεις πηγαία ζηλεια). Που σημαίνει πως καποια στιγμή μπορεί να γινει ανακατοσούρα αλλα θελει ψυχραιμία και να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους.

    το πολυ βασικό απο την εμπειρία μου ειναι πως δεν το συζητάς ακόμη και οταν παιζει περίοδος αναζήτησης 3ου προσώπου. γιατί το βάζεις πλέον στην καθημερινότητα ακομη και αν δεν υπάρχει παρουσία του. αυτο δεν λειτουργεί καλα. αν και εφόσον η παρουσία του εχει συμφωνηθεί πως θα πρέπει να αφορά μόνο το σεξουαλικό, οταν και εφόσον προκύψει τότε συζητάς και προχωράς χωρις πολλά πολλά. οι συζητήσεις φέρνουν και γκρίνιες, δευτερες σκέψεις κτλ. Τον απολογισμό τον κανεις μετα οχι πριν! Αυτό έζησα και το παραθέτω στα πρακτικά.

    Σε γενικές γραμμές πας να κάνεις κατι για την καύλα σου η οτιδήποτε, το συναισθηματικό το ζείς ολη την υπόλοιπη περίοδο. Για ποιο λόγο να επηρεάσει κατι? Αν επηρεάζει αποψη μου ειναι απλα δεν κάνεις τπτ τετοιο αλλιως εχεις προβλήματα. Το αφηνεις για άλλη στιγμη που θα ειναι ετοιμοι και οι 2.

    Επίσης καποια στιγμή πρόβλημα μπορεί να προσπάθήσει να δημιουργήσει το τρίτο πρόσωπο..αυτο θελει προσοχή. Εκει μπαινεις καθαρίζεις το τοπίο και το διαγράφεις για να επιβιώσει η σχεση η οτι εχει ο καθένας
     
    Last edited: 5 Οκτωβρίου 2019
  10. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Όσο υπάρχει σχέση μεταξύ δύο, και αυτοί κάνουν απλά sex ή play με επιπλέον άτομο/α, τότε προφανώς δεν υπάρχει καμία επίδραση. Εκτός αν συντηρούνται τρελές ανασφάλειας από τον ένα ή τον άλλο.

    Δεν είναι καθόλου σπάνιο, όπως συμβαίνει με ένα άτομο, έτσι και ένα ζευγάρι να έχει σταθερούς play partners.
    Μιλώντας καθαρά για D/s, επίσης δεν είναι καθόλου σπάνιο το σχήμα όπου το Κ άτομο έχει παραπάνω από ένα υ. Σε αυτή την περίπτωση, το θέμα της ισορροπίας το διαχειρίζεται ο Κ.

    Αυτά που δεν είναι πολύ συνηθισμένα, είναι τα πολυερωτικά σχήματα. Κι αυτό γιατί προϋποθέτουν να απουσιάζει κάθε μορφής εγωισμός και ανασφάλεια.
     
  11. brenda

    brenda FU very much

    Η απουσία κάθε μορφής εγωισμού και ζήλειας είναι μια -βολική, δε λέω-, φενάκη...
    Τα άλλα όλα, είναι θεωρίες.
    Να'χαμε να λέγαμε.
     
  12. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Έλλειψη (παντελώς) εγωισμού και ζήλιας, ναι. Μπορεί να είναι ουτοπικό.
    Τα υπόλοιπα όμως δεν είναι θεωρίες .. το αν οι πρακτικές αυτές αποτυγχάνουν, είναι άλλο πράγμα. Όχι όμως ότι δεν γίνονται.