Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τo Torture Garden στην Αθήνα 1η Δεκέμβρη 07

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Photographer, στις 28 Οκτωβρίου 2007.

  1. naida

    naida Regular Member

    Κι εγώ θέλω    
    Καλά να περάσετε εύχομαι.
     
  2. Kits

    Kits Contributor

    Εσυ γιατι γκρινιαζεις????

    αφου εκει θα εισαι...!!



    Υ.Γ. Γυναικες... δεν ξερουν γιατι να γκρινιαξουν και απλα γκρινιαζουν.. ουφφφφ!!
     
  3. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Τo Torture Garden στην Αθήνα 1η Δεκέμβρη 07

    ζζζζζζζζζ 
    μπουρου μπουρου και το πασχα 
    αν ζουσαμε τοσο πολυ οσο μιλαμε δε θα μας εφταναν χιλιες ζωες!!!
     
  4. ShyMistress

    ShyMistress Regular Member

    Gnwrizete an sto Fnac telika mporw na vrw eisitiria? Giati kapou diavasa oti poulane ki ekei alla se allo forum den to anefere. (sorry gia ta greeklish, den exei ellinikous xaraktires to pc)
     
  5. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: Τo Torture Garden στην Αθήνα 1η Δεκέμβρη 07

    Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ (χωρίς ποτό αλλά έχετε δωρεάν είσοδο στο after party στο Underworld) και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από:

    TICKET HOUSE (Πανεπιστημίου 42) Μέσα στη στοά.
    FNAC (The Mall Athens)
    DARK CELL (Θεμιστοκλέους 84, Εξάρχεια)
    DARK SIDE (Ε. Μπενάκη 57)
    IT EXTREME (The Hood, Πατησίων 128, Εμπορικό Κέντρο Soto, στο υπόγειο)
    _______________________________________________________________________

    Don't just talk.
    Play.
    Express yourself.
     
    Last edited: 27 Νοεμβρίου 2007
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

     ​


    To Torture Garden ύστερα από 2 επισκέψεις στην Αθήνα (club Underworld Ιανουάριος 2006-sold out και Gagarin, Νοέμβριος 2006-1000 άτομα) έχει πια εδραιωθεί στη συνείδηση του ψαγμένου clubber, ως ένα από τα μεγαλύτερα events της πόλης. Παρουσίασε σε ένα μεγαλύτερο κοινό την όλη fetish κουλτούρα, η επιτυχία του έκανε κάποιους να προσπαθήσουν να το αντιγράψουν, αλλά το σίγουρο είναι ότι το TG είναι το real thing και σίγουρα το πιο προχωρημένο και ιδιαίτερο που συμβαίνει στην Αθήνα.

    Τα ανοιχτόμυαλα ελληνικά περιοδικά και εφημερίδες, έγραψαν δεκάδες σελίδες για το Torture Garden και μερικά έδωσαν μέχρι και το εξώφυλλό τους. Και όχι άδικα. Το concept του TG έχει ταξιδέψει στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου (Τokyo, Μόσχα, Los Angeles, Νέα Υόρκη, Portland, Lyon και φυσικά Αθήνα για τρίτη φορά πια!) και συνδυάζει καινούρια cutting edge μουσική με performances και shows που ξεκινούν από soft burlesque shows (με μία δόση βερολινέζικου καμπαρέ) και φτάνουν σε extreme fetish performances και body suspension shows. Και όλα αυτά στον ίδιο χώρο, αλλά σε διαφορετικά rooms.

    Για την ιστορία, να πούμε πως το Torture Garden ξεκίνησε το 1990 στο Λονδίνο, από τους David TG και Allen TG, με σκοπό να αλλάξει το clubbing όπως το ξέραμε. Και τα κατάφερε! Κάθε μήνα επιλέγει και διαφορετικό χώρο για να κάνει τα events του στο Λονδίνο ανάλογα με τις ανάγκες της παραγωγής. Γι αυτό και θα το δείτε από clubs 1000 ατόμων, μέχρι το διάσημο χώρο συναυλιών Brixton Academy (χωρητικότητας 4200 ατόμων)!

    Φέτος επιλέγουμε ξανά το Gagarin, για να διοργανώσουμε το TG, αλλά ταυτόχρονα πηγαίνουμε το όλο event ένα βήμα πιο πέρα! Στο main stage θα γίνουν όλα τα μεγάλα απαιτητικά shows τα οποία φέτος είναι ακόμα περισσότερα από πέρυσι και με performers που δεν έχετε ξαναδεί στην Αθήνα (εκτός από την Empress Stah που θα κάνει όμως 2 καινούρια shows). Στο main stage θα γίνει επίσης το fashion show (12 fetish models θα παρουσιάσουν φέτος εκτός από την TG clothing, την House Of Harlot, αλλά και την Kaori's Latex Dreams) δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία.

    Ακόμα, τα dj sets των resident djs του TG (Allen TG & David TG) , αλλά και του resident του Underworld Γιώργου Φακίνου, θα γίνουν και αυτά στον μεγάλο χώρο του Gagarin, σε διαφορετικό σημείο όμως από πέρυσι, και πιο κοντά στον κόσμο...

    Go go dancing από τις fetish dancers Zirconia και Desdemona (χόρεψαν μέχρι και στο Torture Garden που έγινε στη Lyon) για να ζεστάνουν τον κόσμο από νωρίς!

    Ο εξώστης του Gagarin μετατρέπεται ξανά σε Cage/Dungeon Room (είσοδος μόνο με τα ειδικά wristbands που δίνονται δωρεάν μέσα στο Gagarin και μόνο με dresscode). Θα τοποθετηθεί προτζέκτορας που θα παίζει fetish υλικό για να βάλει τους «θαμώνες» του Cage Room στο κατάλληλο mood.
    Δεν θα μείνει όμως το Cage Room μόνο στις sexy διαθέσεις του κοινού. Στο cage/dungeon room θα γίνει ένα special fetish show από τους Obedience, αλλά και workshop και playshows από Mistress Vanda & Doormouse από την Σκωτία.

    Μετά τις 6.00 (αφού δηλαδή θα έχουν τελειώσει όλα τα shows και στο main stage και στο Cage Room), θα υπάρξει after party, με το dj line up του Gagarin + έναν ακόμα special guest, μέχρι τις 12 το μεσημέρι...
    Η είσοδος στο after party θα είναι δωρεάν μόνο αν έχετε αγοράσει το εισιτήριο του TG για το Gagarin.
    Σάββατο 1η Δεκεμβρίου... Το Torture Garden επιστρέφει στη πόλη πιο sexy και πιο ακραίο από ποτέ... Εξερευνήστε την φαντασία σας... Γίνετε μέρος του πιο ιδιαίτερου και μοναδικού event της Αθήνας... Ξανά...

    :: PERFORMERS ::


    ALLEN FALKNER (USA) / BODY SUSPENSION SHOW:
    O Allen Falkner θεωρείται ο πατέρας του σύγχρονου Flesh Hook Suspension. 15 χρόνια τώρα είναι ο κορυφαίος στο Body Suspension, σε σημείο που η τεχνική του και τα shows του να γίνονται αντικείμενο μελέτης από performers, αλλά και ανθρώπους που απλά ενδιαφέρονται για το Suspension, ενώ υπάρχουν και πολλές φορές που ο Allen διδάσκει την τέχνη του Suspension σε ομάδες και groups. Στην Αθήνα τώρα, την 1η Δεκεμβρίου, γάντζοι/αγκίστρια θα διαπεράσουν την πλάτη του και θα αιωρηθεί από την οροφή του Gagarin στο πιο rock n roll suspension που θα έχετε δει ποτέ!

    EMPRESS STAH (UK) / EROTIC TRAPEZE / AERIAL PERFORMANCE + TWISTED CABARET SHOW:
    Γνώριμη στο Αθηναϊκό κοινό, αφού πριν 3 χρόνια μάγεψε στο Underworld με τα shows της.
    Το βιογραφικό της περιλαμβάνει performances στο φεστιβάλ του Εδιμβούργου, στο Glastonbury festival, στο Reading festival, στην Tate Modern, στην Royal Opera House του Λονδίνου και sold out εμφανίσεις στο west end!
    Στο TG Athens θα μας παρουσιάσει δύο διαφορετικά shows: Ένα Erotic Trapeze/Aerial Show με τίτλο Roses Are Dead (η Stah δεμένη με ένα βελούδινο κόκκινο σκοινί ανεβαίνει μέχρι το ταβάνι του Gagarin και από εκεί θα φάει τριαντάφυλλα και θα μας δείξει τι σημαίνει Diamond Pussy...), αλλά και ένα ολοκαίνουριο Twisted Cabaret Show με τίτλο Queen Of The Night, που εξετάζει τις φετιχιστικές επιθυμίες και την σεξουαλική ταυτότητα.

    ROXY VELVET (UK) / MEDICAL BURLESQUE PERFORMANCE:
    Με μεγάλη φήμη και αποδοχή στους international burlesque χώρους, η Roxy Velvet θα μας παρουσιάσει ένα Medical Burlesque show που θα παντρεύει το γερμανικό καμπαρέ της δεκαετίας του '20 και του '30 με το παρόν...

    SAMAR (USA) / ARTISTIC ELEGANT PIERCING SHOW + FIRESHOW:
    Από τα νέα και πολύ promising ονόματα της fetish σκηνής η Samar θα μας παρουσιάσει ένα διαφορετικό piercing show από αυτά που έχουμε συνηθίσει και θα μας αποτελειώσει με fireshow...


    :: DJS ::


    DAVID TG : Resident dj του Torture Garden στο Λονδίνο και φυσικά ο άνθρωπος που έστησε μαζί με τον Allen TG, το όλο concept του TG αλλάζοντας έτσι το fetish clubbing μια για πάντα. Να περιμένετε ερεθιστικούς kinky electro ήχους.
    ALLEN TG: O δεύτερος mastermind του TG concept και resident dj φυσικά. Δύσκολο να αντισταθείτε στους Hard Dance ήχους του.
    GEORGE FAKINOS: O resident dj και club promoter του Underworld θα κάνει και αυτός τα δικά του sets γεμάτα από harsh electro, Industrial, EBM & Techno Body Music.


    :: FASHION SHOW ::

    Φέτος το fashion show εμπλουτίζεται με ακόμα δύο εταιρίες (πέρα από την TG Clothing δηλαδή), την House Of Harlot και την Kaori's Latex Dreams. 12 Fetish Models θα παρουσιάσουν τα απίστευτα αυτά latex/rubber outfits.
    +FETISH DANCERS: Zirconia & Desdemona


    :: CAGE/DUNGEON ROOM ::

    Για δεύτερη χρονιά, ο εξώστης του Gagarin μετατρέπεται σε Cage/Dungeon Room. Απόλυτα απομονωμένο από το υπόλοιπο venue και με πρόσβαση να γίνεται μόνο με dress code ή με τα ειδικά wristbands που δίνονται δωρεάν μέσα στο Gagarin.
    Φέτος, θα προστεθεί και ένας προτζέκτορας μέσα στο Cage Room που θα προβάλλει fetish υλικό. Ακόμα shows από το ελληνικό S/M theatre Obedience, αλλά και workshop και playshows από Mistress_Vanda & Doormouse (Scotland) .



    :: AFTER PARTY ::


    Όταν θα έχουν τελειώσει τα shows και τα dj sets (στις 6 το πρωί δηλαδή), το party θα μεταφερθεί και θα συνεχιστεί στο club Underworld (Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Κέντρο),
    μέχρι τις 12 το μεσημέρι!
    Εκεί θα γίνουν dj sets από τους Allen TG, Γιώργο Φακίνο και special guest, τον Γιώργο Αποστόλου

    Δωρεάν είσοδος στο Underworld, μόνο αν έχετε το εισιτήριο του TG στο Gagarin.

     
     
    Last edited: 28 Νοεμβρίου 2007
  7. physio

    physio Regular Member

    Απάντηση: Τo Torture Garden στην Αθήνα 1η Δεκέμβρη 07

    Αντε να δούμε θα μας δώσει άδεια ο κύριος λοχαγός!!!!!’τιμε στρατέ θα χάσουμε τα καλύτερα για χάρη σου. Αν και μέχρι την παρασκευή θα ελπίζω....
    να περάσετε τέλεια όσοι πάτε!!!!
     
  8. mrs Danay

    mrs Danay Regular Member

    δυστυχως δε θα μπορεσω να ειμαι στο tg 
     
  9. latexduck

    latexduck Contributor

    Το TG πλησιάζει! Τρέχτε όλοι να αγοράσετε το εισιτήριο Σ/σας...

     

    (αυτό είναι το δικό μου)  
    Βάλτε το καλύτερο Σ/σας χαμόγελο (αυτό είναι δωρεάν)
    Φορέστε ότι σεξοδιαστροφικό Έ/έχετε στην ντουλάπα Σ/σας και Ε/ελάτε να περάσουμε αξέχαστα!!!  
     
  10. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Να δω πόσοι/ες θα είναι ντυμένοι/νες με dress code!
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

     
     
  12. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: Τo Torture Garden στην Αθήνα 1η Δεκέμβρη 07

    Η ακόλουθη ανακοίνωση είναι απο τον Γιώργο Φακίνο (απο την ιστοσελίδα του) και αφορά το πρόγραμμα της βραδιάς και τα εισιτήρια. Η μετάφραση δική μου.  

    Πρόγραμμα

    Πόρτες ανοίγουν :23.00

    MAIN STAGE:

    23.00-1.00: Dj:George Fakinos
    1.00 –1.10 Roxy Velvet (Fan Dance)
    1.15 - 1.30 Samar (Piercing And Fireshow)
    1.35 - 1.50 Empress Stah (Aerial show)
    1.55 - 2.15 Fashion Show

    2.15 - 3.15 DJ David TG

    3.15 - 3.30 Empress Stah (Queen of the night show)
    3.35 - 3.45 Roxy Velvet (Open heart Surgery show)
    4.00 - 4.15 Allen Faulkner (Body Suspension)
    4.15 - end Allen TG


    + GO GO DANCERS (ZIRCONIA & DESDEMONA)

    FASHION SHOW MODELS: VICTORIA (UK), KAORI (JAPAN), HLIANA, VANITY ANNEAL, MARIA MELISSA, STELLA, FUCKIN DEITY, JULIE, ZIRCONIA, DESDEMONA, SUICIDE GIRL, BLUTLINE.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

    CAGE/ DUNGEON ROOM:

    MISTRESS VANDA + DOORMOUSE (PLAYSHOWS AND WORKSHOP): 12.30,2.00,3.30,5.00

    OBEDIENCE SHOW: 2.30

    -------------------------------------------------------------------------------------------------

    After πάρτυ στο club UNDERWORLD (6.00-12.00) με guest D.J. GEORGE APOSTOLOU μαζί με τους D.J. του TG ATHENS.
    Είσοδος ελεύθερη αν δείξετε το εισιτήριο του Torture Garden.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

    Επίσης, επειδή δέχομαι πολλά μυνήματα για το άν θα βρείτε εισιτήρια στην είσοδο, να σας πώ τα εξείς:
    Τα εισιτήρια πουλιούνται γρήγορα.
    Καλύτερα αγοράστε τα απο πρίν (TICKET HOUSE, FNAC, DARK SIDE, DARK CELL, IT EXTREME).
    Γιατί αν εμφανιστείτε ας πούμε στις 2.00 A.M. δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα βρείτε. Θα ξεπουληθούν στην είσοδο.

    Ευχαριστώ για την υποστήριξη, και θα σας δω αύριο.

    GEORGE xxx
     
    Last edited: 30 Νοεμβρίου 2007