Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τo Torture Garden στην Αθήνα 1η Δεκέμβρη 07

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Photographer, στις 28 Οκτωβρίου 2007.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Last edited: 1 Δεκεμβρίου 2007
  2. fractal

    fractal Regular Member

    Απάντηση: Re: Τo Torture Garden στην Αθήνα 1η Δεκέμβρη 07



    Το show ήταν εκπληκτικό οι κοπέλλες πανέμορφες και πάνω και κάτω από τη σκηνή.
    Ειδικά κάτω....​
     
  3. latexduck

    latexduck Contributor

    άντε πείτε πώς τα περάσατε για εμάς που δεν τα καταφέραμε να έρθουμε τελικά...    
     
  4. undead

    undead Regular Member

    Τι φρικιά είναι αυτά ρε παιδιά!!!     

    undead
     
  5. fractal

    fractal Regular Member

    Απάντηση: Re: Τo Torture Garden στην Αθήνα 1η Δεκέμβρη 07

    Η μουσική στην αρχή μου άρεσε ήταν περίεργη αλλά ωραία .
    Μετά ήταν πολύ δυνατά.
    Το show εντυπωσιακό ή πρώτη κοπέλλα που χόρεψε με κάτι μαύρες βεντάλλιες ωραίο αλλά έκανε ρεύμα σε συνδυασμό με τον εξαερισμό και κρύωνα λίγο.
    Μετά βγήκε μια άλλη που έκοψε τα κεφάλια από κάτι σκυλάκια ,στα ψέμματα, και μάλλον επειδή στεναχωρέθηκε έβαζε βελόνες στα βυζιά της και έσκουζε .
    Μια empress ....κάτι που δε το θυμάμαι γάμησε μια πλαστική κούκλα και πέρασε καλά αυτή και εμείς επίσης.
    Στε μέρος βου αυτή με τα σκυλάκια έκανε εγχείριση στον εαυτό της και πέταξε τα αντερά της ,πάλι στα ψέμματα, σε ένα security που λιποθύμησε.
    Το show έκλεισε με ένα γεματούλη που κρεμιόταν με κάτι γάντζους και όλοι χεστήκαμε ελαφρώς .
    Είχε μερικές κοπέλλες που ήταν θεές ,αλλά το δερμάτινο από την εποχή που ήμουν πανκης δεν μπορεσα να το βρώ και δεν μπήκα στο "μυστικό μέρος " που πήγαιναν όλες
    Ετσι όταν γύρισα πίσω έβαλα με το μυαλό μου μια και σκεφτόμουν ότι της έγλυφα τα πόδια το έπαιξα λίγο και κοιμήθηκα
     
  6. Lola

    Lola Regular Member

    Απάντηση: Τo Torture Garden στην Αθήνα 1η Δεκέμβρη 07

    Oυτε ενα show δεν ειδα γαμωτο, κακο αγορι που δε μας αφηνες να σηκωσουμε την κουρτινα..
    Κατα τα αλλα, πανω στο cage room περασαμε καλα  Ομορφες φατσες+εντυπωσιακες παρουσιες, η χαρα του φετιχιστη! Eιδικα με soundtrack peaches-slippery dick δε γινοταν να μην παρασυρθεις και να παιξεις με τα αλλα παιδακια (δικαιολογια). Και φυσικα τα λατρεμενα μου τσουλια, ααχχχ.. αυτα..
    Αντε του χρονου παλι, γρρρρ...
     
    Last edited: 2 Δεκεμβρίου 2007
  7. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Μια χαρά ήταν. Η ουσία όμως, όπως είπε και η SM_ART ήταν πάνω από τη σκηνή, δκλαδή στο dungeon. Εκεί περάσαμε καλύτερα. Έγιναν πιο ουσιαστικά σώου (αν μπορούμε να το πούμε έτσι, αφού όσοι έκαναν ότι έκαναν το ενοούσαν και το ζούσαν), αποδεικνύοντας ότι τα καλύτερα πράγματα γίνονται από τους ερασιτέχνες, αφού τρέφουν αγάπη για αυτό το είδος. Μαζί με όσους έκαναν στο dumgeon το ζούσαν και όσοι το έβλεπαν.

    Κατά τα άλλα: Εκπληκτική η Mistress Vanda και η SM_ART, διήθυναν το dungeon μια χαρά. Αρκετά καλή η Afrodite, αισθησιακή όπως πάντα η lola, όλες οι ωραίες υπάρξεις ομόρφυναν το χώρο. Διακριτικός ο kits, πολύ σοβαρός ο Perri (γιατί άραγε, και γιατί χωρίς σκλάβα   ). Οι Θεσσαλονικείς πάντα ευπρόσδεκτοι. Δεν υπήρχαν ακρότητες, τα ποτά καλά, απαραίτητο το βραχιόλι, με δυσκολία το βρήκα. Πιο δύσκολα βγήκε η σφραγίδα από το χέρι (για την ακρίβεια ακόμα δεν έχει βγει). Πολύ καλοί και οι άντρες που λειτουργούσαν στην καρδιά του dungeon.

    Πολύ καλή η κουρτίνα, μπορούσαμε να κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς ντροπές και διάφορους περίεργους να μας ενοχλούν.

    Αντε να κάνουμε και κάτι δικό μας, χωρίς το σπρώξιμο (ή σμπρώξιμο kits) του εξωτερικού (το ακούς Perri .
     
  8. Mistress_Vanda

    Mistress_Vanda Regular Member

    Καλησπέρα και απο Εμάς.

    Κατ' αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήρθατε εχθές στο TG. Ηταν μια αρκετά ενδιαφέρουσα βραδυά και ευτυχώς σε γενικές γραμμές όλα κύλησαν ομαλά. Ημαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που είδαμε τόσους απο εσάς να απολαμβάνουν το Dungeon.

    Προβλήματα υπήρξαν, ίσως όμως όχι εμφανή σε όλους απο Ε/εσάς. Ηταν πραγματικά δύσκολο να ελεγχεί ο χώρος με τόσα πολλά άτομα (και δυστυχώς με τόσα πολλά άσχετα με το BDSM άτομα). Παρ' όλα αυτά δέν είχαμε ιδιαίτερα έκτροπα εκτός των ίσως αναμενόμενων γνωστών καταστάσεων...

    Το dress code δυστυχώς δέν τηρήθηκε από όλους. Για αυτό φυσικά φταίει η 'γραμμή' του καταστήματος. Οταν παραπονέθηκα σε έναν απο τους υπεύθηνους για κάποιο συγκεκριμένο άτομο με bleu jeans που χαζογέλαγε η απάντηση που πήρα ήταν...τί τα θέλεις τώρα Ελλάδα είναι εδώ, άστους να χαζέψουν! Λυπάμαι πολύ εάν κάποιος απο εσάς είχε δυσάρεστη εμπειρία απο κάποιον ενοχλητικό άσχετο. Εγώ κι ο doormouse, αλλά και η SM_Art Lady και οι Panacotta of Doom κάναμε πολλές παρατηρήσεις σε δυσάρεστες παρουσίες.

    Πολύτιμη η βοήθεια και η υποστήριξη της SM_Art Lady. Δέν έχουμε λόγια να Σε ευχαριστήσουμε...Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι είναι τιμή Μας που είσαι φίλη Μας. Εχεις αποδείξει το ότι μπορούμε να στηριζόμαστε πάνω Σου. Χωρίς τη βοήθεια της SM_Art Lady και του υποτακτικού Της και της αγαπημένης Μας maid VeeVee που ήταν το καλύτερο χέρι βοηθείας για το Dungeon η χθεσινη βραδυά δέν θα είχε πραγματοποιηθεί.

    Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Panacotta of Doom με τους οποίους έχουμε μεγάλη ιστορία από το Εδιμβούργο! Ομόρφηναν το Dungeon με τις εκπληκτικές Τους παρουσίες και το ενδιαφέρον playing τους.

    Ελπίζουμε να Σ/σας ξαναδούμε όλους σύντομα.

    Mistress_Vanda & doormouse.
     
  9. Master

    Master Regular Member

    Απάντηση: Τo Torture Garden στην Αθήνα 1η Δεκέμβρη 07

    Θα δουμε φωτογραφιες εμεις που δεν ηρθαμε;
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αγαπώ τo ΒDSM καιι επικροτώ τις όποιες προσπάθειες κάνουμε και ότι αφορά τον χώρο μας, αλλά ουδείς και τίποτα δεν είναι υπεράνω κριτικής.
    Το Torture Garden αυτήν την φορά, δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες μας και το όλο concept δεν είχε το επιθυμητό αναμενόμενο αποτέλεσμα.

    Η ποιότητα των παραστάσεων του, ήταν πολύ χαμηλή και φτηνή, συγκριτικά με την περσινή εμφάνιση τους στην Αθήνα και φυσικά ουδεμία σύγκριση δεν μπορεί να γίνει, με αυτές τις παραστάσεις του στο Λονδίνο.

    Στο Cage Dungeon Room (στο πατάρι), δεν μπορέσαμε και δεν Η/ήμασταν σε θέση να επιλέξουμε το κοινό μας. Ήταν ναι μεν προστατευμένο, αλλά αρκετά εκτεθειμένο στα μάτια πολλών περιέργων και άσχετων με τον χώρο. Παρά τις συμφωνίες που είχαν κάνει οι υπεύθυνοι του club με την Μistress Vanda, το πατάρι λειτούργησε ως άλλο ένα μικρό stage, προς τέρψιν των οφθαλμών ασχέτων. Σε αρκετούς από αυτούς έγινε σύσταση.

    Παρόλα αυτά όμως και αγνοώντας τα μικροπροβλήματα όπως ανέφερε και η Μistress Vanda, περάσαμε υπέροχα παρέα με πολλούς φίλους νέους και παλιούς. Ήταν η υπόσχεση που είχαμε δώσει στον εαυτό Μ/μας, να μη χαλαστούμε, ακόμη και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ... Σκοπός Μ/μας ήταν να το ζήσουμε και να διασκεδάσουμε, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία που Μ/μας δόθηκε και αυτό κάναμε.

    H Mistress Vanda... εντυπωσιακή όπως πάντα και άξια Dungeon Mistress! Ακούραστη και πρόθυμη να δείξει και να μοιραστεί μαζί Μ/μας, τις τεχνικές ικανότητες της. Την ευχαριστούμε για όλα προσέφερε όλη την βραδιά.
    Ο doormouse υπέροχος, πολύ χρήσιμος και πρόθυμος, πάντα στο πλευρό της Mistress Vanda.
    Όπως πάντα, οι αγαπημένοι Μ/μας Panacota of Doom, πολύ εντυπωσιακές παρουσίες. Η εμπειρία τους από παρόμοιους χώρους στο εξωτερικό, για άλλη μια φορά φάνηκε, δίνοντας μας την πολύτιμη την βοήθεια τους.
    Ο hermis με την κοινωνικότητα του, πρόσφερε χαρά σε αρκετούς, παροτρύνοντας τους να ξεπεράσουν τους δισταγμούς τους και να συμμετέχουν στο παιχνίδι.
    Σημαντικότατη και από τις πολύ χρήσιμες παρουσίες ήταν η maid VeeVee (αγαπημένη παλιά και γνώριμη φίλη Μ/μας), που στάθηκε επάξια στο πλευρό της Μistress Vanda και που φυσικά στο τέλος "ανταμείφθηκε" με ένα καλό....μαστίγωμα.

    Τόσα και τόσα όμορφα πρόσωπα πλαισίωναν το χώρο του dungeon, αλλά εξελίχτηκαν και καλές ήρεμες καταστάσεις εκτός και γύρω από αυτόν… Τι να πρωτοθυμηθώ!
    G.E γοητευτικός και Κύριος...thelma έφερε την αρχοντιά στην fetish σκηνή. sam...πάντα είχα καψούρα με τους πιλότους...Mου το ξαναθύμισες. Η Άρτεμις, διέψευσε ότι οι Mistress δεν είναι sexy, Madame A...η ιατρική στολή ανάμεσα Μ/μας, έδινε σιγουριά, όπως διέγνωσε, οι παλμοί ήταν πολύ ψηλοί! Afrodite το υγρό της latex στο όμορφο κορμί της έλιωσε καρδιές. Η lola τρέλανε πάλι τον κόσμο...πάντα μια lola ανεβάζει την libido...Ο Photographer, επιβλητικότατος. Χμ, ο Master Perris...ασυνήθιστα μόνος και το χειρότερο...χωρίς τραγιάσκα, ceapaway...η υποταγή σε όλη της την μεγαλοπρέπεια, sw όπως πάντα σκανδαλώδης BDSMer, focus αθόρυβα πάντα κοντά Μ/μας, Εri ζουμερή και sexy, catwoman, Vanessa, o φετιχισμός δεν θα έχει τίποτε να πει..blindfold,..spectrum, john_slave96...mixer...κλπ....κλπ....

    Την βραδιά Μ/μας, την τίμησαν πολλοί Φ/φίλοι-ες από άλλες πόλεις της Ελλάδας, αρκετά μακρινές. isnogood και Χριστίνα να είστε καλά! Kits και naida Σ/σας χαρήκαμε στο παιχνίδι Σ/σας, αλλά και στο χώρο γενικότερα.
    Κρίμα, που πολλές γνώριμες παρουσίες φίλων, έλαμψαν με την απουσία τους.

    Σε γενικές γραμμές θα έλεγα, ότι κάτι πήγε να γίνει…
    Απλά, για μια επόμενη φορά θα ήμαστε πιο έτοιμοι, με περισσότερη εμπειρία για μία βραδιά,…εντελώς δική Μ/μας.

    Υπήρξε και το έκτροπο της βραδιάς...που ευτυχώς αποφευχθεί να εξελιχτεί.
    Το δυστυχώς είναι ότι, έγινε από ένα μέλος του Community και όχι από έναν "άσχετο", όπως ανέφερε η Mistress Vanda, η οποία δεν τον γνώριζε.
    Λυπάμαι κι Εγώ, που με την συμπεριφορά του και για οποίους δικούς του λόγους, πήγε να χαλάσει την βραδιά, προς το τέλος της. Το μόνο που θα πω είναι ότι, κάποιοι φίλοι τον πρόλαβαν και δεν του επέτρεψαν να τηρήσει τον "λόγο" που είχε δώσει πρόσφατα στο forum.
    Mistress Vanda και doοrmouse, Σ/σας ευχαριστούμε για όλα.... Χαιρόμαστε που είσαστε φίλοι Μ/μας και μέλη στην κοινότητα Μ/μας.

    Ευχαριστούμε και όλους Ε/εσάς για την συμμέτοχη και για όσες όμορφες στιγμές περάσαμε κοντά Σ/σας.


    Εις το επανιδείν.........!!!!!!!
     
    Last edited: 4 Δεκεμβρίου 2007
  11. Miss_Kirlian

    Miss_Kirlian Regular Member

    Απάντηση: Τo Torture Garden στην Αθήνα 1η Δεκέμβρη 07

    Οκ το όλο concept,όντως είναι καλό να γίνονται τέτοιες προσπάθειες στον ελληνικό χώρο και με τα ελληνικά δεδομένα.Κρίμα που είχε κάποιους ''άσχετους'' οι οποίοι όμως ας μην ξεχνούμε ότι μπορεί στο μέλλον να γίνουν ''σχετικοί'' με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.Όμως, το όλο concept με τις βελόνες κτλ δεν εμπίπτει στην δική μου αισθητική.Εάν ήθελα να δω ακόμα ορισμένες σκηνές από την ταινία Hostel,θα το έκανα....
     
  12. μΑ

    μΑ Guest

    Hallo,σε ολους αυτους που θα διαβασουν το πρωτο post μου...

    ενα μεγαλο "μπραβο" στους αγαπητους διοργανωτες αυτης της βραδιας που για ακομη μια φορα επαληθευσαν οτι σωστα fetish παρτυ δεν μπορουν να γινουν μπρος στο μεγαλειο μιας φουσκωμενης τσεπης.Με το που μπηκα μεσα στο χωρο επαθα το κλασσικο σαστισμα,που εχω ερθει κ ποιοι ειναι ολοι αυτοι με τα φουτερ κ τις φορμες...οι ανθρωποι βεβαια αυτοι καλα κανουν και ερχονται ντυμενοι οπως θελουν απλα προς τι η καραμελα του αυστηρου dress code?..τα show ok τιποτα το ιδιετερο,στον επανω χωρο δυο φορες που επιχειρησα την πρωτη επεσα σε διαλειμμα κ την δευτερη δεν ειδα κατι ουσιαστικο κ τοσο ενδιαφερον....
    ειναι κριμα που κατι βασισμενο σε προσωπικη σταση ζωης κ σκεψης γινεται τοσο εμπορικο κ γελοιο...κακως σε εμας που προσπαθησαμε να στηριξουμε κατι ανουσιο..........