Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τo Torture Garden στην Αθήνα 1η Δεκέμβρη 07

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Photographer, στις 28 Οκτωβρίου 2007.

  1. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Μπορείς να ορίσεις το «σωστό fetish party»; (το TG είναι fetish club, δεν είναι party).

    Το Torture Garden στην Ελλάδα δεν έχει αυστηρό dress code. Έχει προτεινόμενο dress code, με (υποτιθέμενα) αυστηρό dress code στο Cage Room. Στην πράξη κάποιοι ανέβηκαν χωρίς κατάλληλα ντυσίματα, αλλά ως επί το πλείστον όσοι ήταν πάνω ήταν ντυμένοι.

    Απ' όσο καταλαβαίνουμε, το βασικό σου πρόβλημα ήταν ότι δε σου προσφέραμε επαρκή άρτο και/ή θεάματα καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Συναναστράφηκες καθόλου; Μίλησες με τους οργανωτές της βραδιάς για να δεις μήπως κάτι μπορούσε να βελτιωθεί επί τόπου; Απ'αυτά που είδες, τι σε ενόχλησε τόσο πολύ; Εμείς είδαμε πολλά κακώς κείμενα, αλλά κανένα που είχε να κάνει με την προσπάθεια της παρούσης κοινότητας.

    Ξέρουμε ότι οι διοργανωτές δέχονται (αποζητούν!) εποικοδομητικά σχόλια, τι θα διόρθωνες, και πώς; Εύκολη η γκρίνια, δύσκολη η εποικοδόμηση και η συνεισφορά.

    Δε μπορούμε να δεχτούμε ότι η πρώτη φορά που υπήρξε δημόσιο play στην Ελλάδα ήταν ανούσια. Μήπως απλά ήρθες έχοντας προκαταλάβει την εμπειρία, και περιμένοντας κάτι διαφορετικό; Όλοι ξέρουμε ότι όταν φαντασιώνουμε, η πραγματικότητα απογοητεύει.

    Πάντως σου ζητούμε συγγνώμη για την απογοήτευση.
     
  2. Kits

    Kits Contributor

    Ας πω και Εγω την γνωμη μου....

    Καταρχην να ξεκινησω με τα Συγχαρητηρια...
    Στην επιβλητικη και πανεμορφη Mistress Vanda που μας εκανε την Τιμη να ειναι κοντα μας καθως και στον doormouse για την συμμετοχη του
    Στην Αρχοντικη και παντα ομορφη SM Art Lady καθως και τους hermis & phoinixx που βοηθησαν στο στησιμο και την οργανωση
    Στους Panacota of Doom που για ακομα μια φορα μας κερδισαν με την δεξιοτεχνια τους στα παιχνιδια

    Ενα μπραβο στα Ατομα του Torture Garden που για ακομα μια φορα εβαλαν το λιθαρακι τους στην Ελληνικη BDSM σκηνη...

    Προσωπικα περασα πολυ ωραια αν και δεν ειδα ολοκληρο το σοου... γιατι να το δω αλλωστε , αφου επανω στο ειδικα διαμορφωμενο ''παταρι'' ηταν το ''σοου'' καλυτερο!! Μου κανει εντυπωση που διαβασα παραπανω οτι δεν περασαν καλα...
    Το θεμα ειναι το πως παει κανει και τι περιμενει να βρει... Σιγουρα το σοου απο πλευρας ΤG θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο, αλλα απο το καθολου κατι ειναι και αυτο... Στον επανω χωρο το κλιμα το διαμορφωναμε μονοι μας.. Αν καποιος ηταν στο κλιμα θα περνουσε καλα αν οχι ολα θα του εφταιγαν!
    Διασκεδασα , ''επαιξα'' , πηρα και αλλους για ''παιχνιδι'', με πηραν αλλοι για ''παιχνιδι'', δεθηκα , εδεσα κ.ο.κ Βεβαια ολα αυτα αποσκοπουσαν στην διασκεδαση Μου και οχι στην καυλα Μου, πηγα για να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ και αυτο εκανα ... αν πηγαινα με σκοπο να γαμησω ή να βρω γκομενα μαλλον θα ημουν σε λαθος μερος.
    Καταπληκτικη παρεα ( γνωστοι απο το φορουμ - δεν αναφέρω ονομα γιατι ακομα καποιοι δεν εχουν γραψει και ισως να μην ηθελαν να γινει γνωστο οτι παραβρεθηκαν εκει) , ειδα ατομα που ειχα καιρο να τα δω, αλλα γνωρισα και καινουριους ...
    Με χαλασε που ειδα ασχετους στο Dungeon ( χωρις dresscode, και καμια σχεση με το χωρο) με χαλασε που καποιοι νομιζαν οτι ηταν ''λουνα παρκ'' και ηθελαν να λαβουν μερος μονο και μονο για το χαβαλε τους, Μου αρεσε που ειδα πολλους ανθρωπους που επιτελους μπορεσαν να σπασουν τα ταμπου τους και να εκφραστουν πιο ελευθερα αλλα γελασα και πολυ οταν ξαφνικα καταλαβα πως ολοι με κοιτουσαν με περιεργεια και ζηλια οταν καναμε τα παιχνιδια με την lola και την naida έχοντας την αμεριστη βοηθεια του ''ΚυριουG'' ( το ειχαμε παρακανει λιγακι .. αλλωστε γι'αυτο πηγαμε )

    Σε γενικα πλαισια περασα πολυ ωραια... ραντεβου στο επομενο αναλογο event!!!!!
     
  3. new_sub_m

    new_sub_m New Member

    makari na mporoudsa na skasw se ena event...den kserw..eimai new...ntrepomai ligo......
     
  4. Kits

    Kits Contributor



    Καμικαζι αυτοκτονιας της Αλ Καιντα εισαι?????
     
  5. smari

    smari Regular Member

    Καλησπερα  

    Θα ηθελα κι εγω να ευχαριστησω Την Πανεμορφη Mistress Vanda
    που μας εκανε την Τιμη να ειναι κοντα μας προσφεροντας μας την ευκαιρια να βρεθουμε παλι με ατομα του χωρου μας, να παρουμε μερος στα παιχνιδια και να περασουμε μια πολυ ομορφη βραδια παρεα με φιλους.

    Επισης τον doormouse για την βοηθεια του.

    Την παντα Ευγενεστατη και Φιλικη Κυρια Ευα SM Art Lady, ( την επομενη υποσχομαι να ειμαι πιο open και να παρω μερος στα plays   ).

    Τους Panacota of Doom, ειστε απλα υπεροχοι, ty ty ty!!!!

    Τον hermis, παντα γλυκος, φιλικος και προθυμος να βοηθησει. 

    Επισης τον phoinixx.

    Και εγω δεν ειδα πολλα απο το σοου λογο του οτι οσες φορες κατεβηκα να το δω, δεν με κρατησε και ανεβηκα παλι στο Cage Room, οπου υπηρχε πολυ ομορφο κλιμα και πολυ, πολυυυυυυ ενδιαφερον. 

    Kits, naida χαρηκα πολυ που σας ειδα παλι.  Kits next time we play 

    Επισης ενα μεγαλο μεγαλο ευχαριστω στον Photographer που μπηκε στον κοπο και αγορασε εισητηρια για εμας που ειμαστε απο μακρυα.

    Χαρηκα πολυ που Σ/σας ειδα ολους και ελπιζω να εχουμε κι αλλα πολλα, πολλα "δικα Μ/μας"" events!
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Οσο ντρέπεσαι, τόσο θα μένεις "new"!
     
     
  7. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Μάλλον της Εκκλησίας.  

    Υπάρχουν και καμικάζι μη αυτοκτονίας;  
     
  8. Lola

    Lola Regular Member

    Απάντηση: Τo Torture Garden στην Αθήνα 1η Δεκέμβρη 07

    Και τωρα οι παραλειψεις που ο προσκαιρος ενθουσιασμος δε μου επετρεψε να διατυπωσω..
    Καταρχην αξιζουν πραγματικα συγχαρητηρια σε ολους οσους εστησαν,βοηθησαν αλλα και σε οσους συμμετειχαν στα playshows του cage room. Γιατι οσο κι αν ξενερωσαν καποιοι (τι περιμεναν να δουν αραγε?) η διοργανωση για κατι τετοιο που πρωτη φορα γινεται εδω, θελει δουλεια και να γουσταρεις αυτο που κανεις. Και δε θα μπορουσαν να το υποστηριξουν καλυτερα! Mistress Vanda και doormouse, Sm Art Lady φυσικα, hermis, maid VeeVee και οι αγαπημενοι μου Panacotta of doom. Aλλα και σε ολoυς οσους ''επαιξαν'' εκει γαι την καυλα τους (δε λεω ονοματα γιατι θα ξεχασω τους μισους...ξερετε εσεις) και το αποτελεσμα ηταν ομορφο και πανω απο ολα αληθινο, υπεροχοι ολοι μπραβο σας! Αν ελειπαν και καποια ηλιθια συμβαντα τα πραγματα θα ηταν καλυτερα αλλα ελπιζω να περασαμε ολοι καλα τελικα.. 
    Και για το τελος, θελω να ζητησω συγγνωμη σε οσους φιλους δε χαιρετησα φευγοντας.. δε θυμαμαι ποιους, συγχωρεστε με πινω  τα φιλια μου λοιπον εστω και καθυστερημενα. χχχ
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ωραια ηταν !..
     
  10. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Τo Torture Garden στην Αθήνα 1η Δεκέμβρη 07

    Κατ αρχην να πω οτι περασα υπεροχα,διασκεδασα παρα παρα πολυ!!
    Ευχαριστω ολους οσους συνεβαλαν σε αυτο βεβαια.Ολους οσους ντυθηκαν προς υποστηριξη της φετιχιστικης μας ιδιοτητας.Μου αρεσε που κοιταζα γυρω μου και εβλεπα εντυπωσιακες παρουσιες δημιουργικες στολες σε ομορφα κορμια.
    Συγκεκριμενα τους αγαπημενους μου φιλους Panacotta_of_doom που βοηθησαν ιδιαιτερα με το ντυσιμο μου!!!
    Ενα μεγαλο ευχαριστω στη Mistress_Vanda και το doormouse για το στησιμο την διοργανωση και την τεραστεια υπομονη τους.Η αγαπημενη μας Sm_Art_Lady για αλλη μια φορα με την ψυχραιμεια της και τη μεθοδικοτητα της απεδειξε οτι το κατεχει μακραν...Υπεροχοι επισης hermis και maid Vee-Vee.
    Τελος ολους οσους υποστηριξαν την προσπαθεια με τη σοβαρη παρουσια τους και οσους επαιξαν βεβαια γιατι ετσι μας βγηκε και καλα εκανε και μας βγηκε
    Απο κεντρικη σκηνη ειδα λιγα και με τραβηξαν ακομα λιγοτερα.Οποτε κανενα σχολιο.
    Να ειμαστε ολοι καλα να το επαναλαβουμε.Και του χρονου λοιπον
     
  11. naida

    naida Regular Member

    Ήταν όλα υπέροχα. Ένα πανέμορφο βράδυ με εκπλήξεις και πολύ απρόσμενες καταστάσεις  
    Από όσα σοου μπόρεσα να δω με εντυπωσίασε η κινεζούλα με τα πιρσινγκ.
    Νιώθω την ανάγκη να πω ένα (και δυο ..) μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έτρεξαν μεταφορικά και κυριολεκτικά, που κόπιασαν, κουράστηκαν και αφιέρωσαν τον χρόνο τους ώστε να στηθεί το cage/dungeon room επάνω και εμείς να μπορούμε απολαύσουμε τη μοναδική εμπειρία του live  .
    Πανέμορφες και επιβλητικές SM Art Lady και Mistress Vanta, dormouse, hermis, maid Veevee , Panacotta of Doom(ty  ), Μπράβο και συγχαρητήρια! (Καθώς επίσης και σε όποιον άλλον βοήθησε).
    Kits ευχαριστώ πολύ πολύ  
    Χάρηκα πολύ για όλους όσους γνώρισα, sexy (όχι θεία.. κάτι σε μικρή σκανδαλιάρα ανηψιά μου κάνεις) lola, πολυμήχανε sw, isnogood και Χριστίνα, Afrodyte
    και για εκείνους που ξαναείδα, εκείνη την ψηλή ξανθιά με την ζαρτιέρα έξω (καραζήλεψα  ) Helga πρέπει να την λένε ή κάτι τέτοιο και το πειραχτήρι που τη συνόδευε G(δεν ξεχνάω το σήκωμα της φούστας:lol , sam και Αλεξία, γλυκιά smari,hot Eri, τερέζα, blindfold, madameA(είχα έναν μικρό απροσδιόριστο πόνο μετά το 2ο σταυρό μα δίστασα να έρθω για εξέταση), capeaway, Focus.  
    Συγνώμη αν ξέχασα κάποιον.
    Μακάρι να γίνονται συχνά τέτοια "ανούσια' , όπως διάβασα πιο πάνω, show και party με μεγαλύτερη συμμετοχή στα games και στο γενικό κλίμα που επικρατούσε..

    Ουπς, εγώ κατά λάθος έγραψα ονόματα  
    Υ.Γ Θέλω κι άλλο torture garden με cage room  
     
  12. mrs Danay

    mrs Danay Regular Member

    τι κριμα που δε μπορεσα να ερθω κ εγω