Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος αλεπουδάκι Του[n_g], στις 23 Δεκεμβρίου 2011.

  1. Χτές το μεσημέρι είχα μια συζήτηση με τον κύριο Whip_Holder.To θέμα συζήτησης ήτανε για το αν υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις.
    Μπορεί σε κάποιες σχέσεις να μην υπάρχουνε εμφανή BDSM στοιχεία,αλλά πάντα κάποιος δεν είναι πιο δυναμικός,πιο αποφασιστικός?
    Στο κάτω κάτω bdsm δεν είναι μόνο το bondage και τα συναφή.Είναι το ολο πλαίσιο κυριαρχίας ακόμα και με μη εμφανές-μερικές φορές-πλαίσιο κανόνων.
    Παρακαλώ τις γνώμες Σας/σας.
     
  2. sw

    sw

    ...κυριως vanilla υπαρχουνε!

    ...καμια σχεση τινος περναει ο λογος και τινος ειναι η αποφαση και σε ποια θεματα του ενος και σε ποια του αλλου.


    ...αμα δεν καβλωνει καποιος συνειδητα με το λεγομενο "power exchange" και ο,τι αυτο περιλαμβανει (αν δεν τον διεγειρει δηλ απο λιμπιντιακα εως γενετησια σεξουαλικα) ειναι ο λεγομενος vanilla τυπος (καθολου κακο αυτο φυσικα! )

    Γι ργος

    ...μη το κανουε και μοδα δηλ...
    ...εδω vanilla ειναι και αυτος που αυνανιζεται φαντασιωνομενος ΒΔΣΜικα ενω συνουσιαζεται "ΜΑΙΗΝΣΤΡΗΜικα". (επισης καθολου κακο και αυτο! )
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?

    @sw,
    σκέψου τώρα σκλάβα που χρησιμοποιείται BDSMικά και όταν παίρνει εντολή να χαίδευτεί, φαντασιώνεται βανιλλικά!

    Επί του θέματος,

    για μένα το απολαυστικό BDSM έχει την "δεδηλωμένη" και κύριο άξονα τον έλεγχο, αν και δεν αρκεί.

    Η άλλη κατάσταση υπάρχει βέβαια, σε όλες τις βανίλλα σχέσεις που ευχαριστήθηκα υπήρχε, αλλά δεν αρκεί ούτε καν σε κάποιον που δεν ξέρει το BDSM πόσο μάλλον αν το ξέρει.

    Στις βανίλλα σχέσεις σίγουρα υπάρχει "ο πιο αποφασιστικός" αλλά δεν είναι πάντα ο ίδιος ούτε έχει / αποδέχεται να έχει τον έλεγχο, ο οποίος έλεγχος συνεπάγεται και την αντίστοιχη ευθύνη.

    Εν κατακλείδι,
    άμα του έχει μπει το BDSM μικρόβιο κάποιου πάντα εκεί γύρω θα κοιτάζει και θα διακρίνει πιθανότητες.
     
  4. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?

      Υπάρχει αυτό;
    Και επειδή η δική μου θεωρία λέει ότι ο μονος τροπος που καβλώνουμε όλοι ανεξαιρέτως, vanilla και μη, ειναι ds,
    το παραπάνω για μένα είναι σχήμα οξύμωρο...


    ;
     
  5. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?



    Aυτό θα μπορούσες να το αναλύσεις λίγο αγαπητή tender ?
     
  6. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?

    ...δεν θα εχεις δει τον τυπο που χωνει την πουτσα του και χυνει στην εξατμιση του αυτοκινητου του γειτονα του, προσεχοντας να μην τον παρει χαμπαρι το αυτοκινητο του που το εχει "σφραγισει" στο γκαραζ του και μαλιστα με δυνατα το κασετοφωνο!!!
    (καπου εδω μεσα το συναντησα κι αυτο!   )

    τωρα αμα βλεπεις ds και σ' αυτη τη "σχεση" (...μη μου πεις πως στο μυαλο του δεν ειναι σχεση) ...παω πασο! 


    Γι ργος
     
  7. happyhellcat

    happyhellcat Regular Member

    Απάντηση: Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?

    Όταν πρωτογράφτηκα σε αυτό το φόρουμ, θεωρούσα πως οι προσωπικές μου, κλασικές εμπειρίες ήταν καθαρά Vanilla. Όταν όμως είδα, μέσα από εδώ, κάποιες πλευρές του BDSM έπαψα να είμαι τόσο σίγουρη.
    Νομίζω για καθαρά vanilla σχέση θα μπορούσα να κατηγοριοποιήσω μία όπου και οι δύο σύντροφοι θα είχαν ισορροπία στη "ζυγαριά" της δύναμης, κάτι πάρα πολύ σπάνιο κατά τη γνώμη μου γιατί στις περισσότερες η δύναμη μία είναι στον έναν και μία στον άλλον ή ακόμα συχνότερα, μόνο στον έναν.
    Αν ισχύει, όπως λες κι εσυ, πως το bdsm δεν είναι μόνο το bondage κλπ, έτσι και οι vanilla σχέσεις δεν φαίνεται να είναι καθαρές. Ίσως να τείνουν προς switch (?), αλλά κι από εκεί θα έλειπαν στοιχεία.
    Να στο θέσω αντίθετα. Θα έλεγες μαζοχιστή κάποιον που του αρέσουν τα χαστούκια στα κωλομέρια την ώρα που κάνει σεξ, αν δεν σου επιτρέπει να κάνεις τίποτα άλλο έστω και remotely kinky εκτός από αυτό;
    Όπως επίσης, δεν πιστεύω θα μπορούσα να κατατάξω σε bondage τη μια φορά που έδεσα με ένα φουλάρι κάποιον στο κρεβάτι.
    Αν από το bdsm βγάλεις οτιδήποτε Kinky, αφήσεις μόνο το ιεραποστολικό σεξ (για παράδειγμα) και είναι οι δύο σύντροφοι ίσοι, τότε νομίζω αυτό που μένει είναι vanillικό. Αν βάλεις και λίγο πιο rough καταστάσεις, άντε vanilla με cookies  
    Νομίζω πως απλά οι vanilla απλώνονται προς όλες τις πλευρές, ακουμπώντας αλλά όχι μπαίνοντας και με τα δυο πόδια σε άλλα χωράφια.
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?

    Θεωρώ ότι οι ερωτικές σχέσεις (bdsm, vanilla) παρουσιάζουν μια γενική ασυμμετρία ή ασυμμετρίες κατά τόπο ή/και χρόνο. Αυτό όμως δεν τις καθιστά όλες bdsm. Βασική διαφορά, ανάμεσα σε μια βδσμ και μια βανίλα σχέση, πέραν από τη πιθανή διαφορά κινήτρων, λόγων, υφής, είδους και τρόπου εκδήλωσης της ασυμμετρίας, είναι η επίγνωση των μερών.
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?

    Ευχαρίστως  

    Έγραψα πως ο έλεγχος μπορεί να είναι η ραχοκοκαλιά μιας σχέσης Κυριαρχίας - υποταγής αλλά δεν αρκεί από μόνος του για να κάνει την σχέση.

    Μπορεί να υπάρχει no strings ανταλλαγή ελέγχου χωρίς σχέση ουσιαστική, χωρίς αλληλεπίδραση δηλαδή. Ο ένας διατάζει, ο άλλος υπακούει ή στην εξελιγμένη εκδοχή ο ένας καθοδηγεί και ο άλλος ακολουθεί, και οι δύο καβλώνουν - συνήθως κατά μόνας ή με άλλους γύρω τους - αλλά αυτό είναι όλο.

    Η δική μου θεωρία είναι πως κανείς φαντασιώνεται αυτό που δεν έχει ή αυτό που δεν είναι. Αν βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, ψυχή τε και σώματι τι να φαντασιωθεί από τον κυκλώνα, αποκλείεται να φαντασιωθεί μια ήρεμη αμμουδιά και το κυματάκι να σκάει γλυκά και προβλέψιμα στα ακροδάχτυλα των ποδιών;  

    Στη θεωρία είναι πράγματι οξύμωρο, ιδίως αν κανείς μείνει στη θεωρητική αντίληψη περί σκλάβας, όμως γιατί να καβλώνει κάποια σκλάβα μόνον με τον έλεγχο; Μπορεί να είναι λιγότερο εγκεφαλική και να καβλώνει με τη βία, με το έντονο σεξ, με καταναγκασμούς, με ταπεινώσεις και εκτός από όλα αυτά, που τα έχει έτσι και αλλιώς, να καβλώνει με το απλό βανίλλα σεξ και τη σκέψη του ...
     
    Last edited by a moderator: 23 Δεκεμβρίου 2011
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?

    Ο Μήτρος και η Αφρούλα γνωρίστηκαν στα 25 τους σε ένα σκυλάδικο της παραλίας.

    Εκείνος άρτι αποφοιτήσας, από τα ΤΕΙ-Διαχείρισης Αποβλήτων, και περίμενε ένα βύσμα να τον βάλει στο δημόσιο, εκείνη είχε πάει«ΒΑΚΑΛΟ» σκηνογραφία αλλά επειδή δούλευε για ψίχουλα αποφάσισε να πάει σε ένα σεμινάριο «μανικιούρ-πεντικοιούρ» γιατί όπως της είπε η θεία Λίτσα, η κόρη του Μπάκουρα θησαύρισε από τις βρωμιές που καθάριζε από τα πόδια σιτεμένων πουρών στο Κολωνάκι και τί θέλει να τρέχει με τις αδερφές στα θέατρα τώρα...

    Ο Μήτρος και η Αφρούλα είχαν ένα κοινό, είχαν και η δύο από μια μανούλα.

    Μέτα από την πρώτη γνωριμία στην παραλιακή και πεντέξι καφέδες στο Μπουρνάζι, ο Μήτρος τελικώς εβάτεψεν την Αφρούλα σε ξενοδοχείο της πλατείας Βάθης πάνω σε υγρά σεντόνια από τα δάκρυα μεταναστριών που πούλαγαν μεγαλέμποροι της Εκάλης σε διάφορους Μήτρους έναντι λογικού ποσού αφενός, αφετέρου ιδιαίτερα τσιμπημένου επειδή υπήρχε το χαράτσι της μπατσαρίας για να διευκολυνθούν οι Μήτροι και να τον χώσουν κάπου.

    Ο Μήτρος συνέχιζε την ζωή του με την Αφρούλα χωρίς να του λείπει τίποτε.

    Το πράσινο βύσμα τον πήρε από το χεράκι με το ψηφοδέλτιο στο στόμα σαν καλό παιδί της μανούλας του και τον τοποθέτησε στην διεύθυνση αποβλήτων ένεκα ΤΕΙ.

    Η αγαπημένη του ομάδα και οι αγαπημένοι του κολλητοί ήταν στις καθημερινές του ασχολίες.

    Γνώρισε την Αφρούλα στην μαμά του και την σπίτωσε με αρραβώνα σε δυάρι στην Κηπούπολη.

    Η Αφρούλα του έδινε τα καλά και τα αγαθά του Ισαάκ και του Αβραάμ ενώ εκείνος μονίμως γκρίνιαζε για τα πάντα γιατί έτσι είχε μάθει την μαμά του να του κάνει τα χατίρια έτσι εκπαίδευε και την Αφρούλα.

    Κυρίαρχος της ζωής του λοιπόν ο Μήτρος καμαρωτός-καμαρωτός που εκπαιδεύει την Αφρούλα του, απλώνει τα βρωμοπάπουτσα του στο τραπέζι, φωνάζει τους φίλους του να φάνε έναν περίδρομο πίτσες και να δουν ποδόσφαιρο,κατέβαίνε και στο Σύνταγμα ως αγανακτισμένος με την εικόνα της Μεγαλόχαρης στα στήθια, γκρινιάζει, και καμιά φορά παίζει και καμία μαλακία σε κάποια site με κάμερες.

    Η Αφρούλα συνέχιζε την ζωή της με τον Μήτρο και της λείπουν πολλά.

    Η θεία Λίτσα είχε δίκιο. Καθημερινά με ένα βαλιτσάκι στο χέρι καθάριζε βρωμοπόδαρους σε σπίτια με κάμερες και σκύλους ράτσας και έβγαζε μεροκάματο μαύρο για την εφορία άραχνο για την ζωή της.

    Αλλά εκείνη η στιγμή που στα πλατό μετά από 10 ώρες δουλειάς επιμελήθηκε τα σεντόνια του κρεβατιού =που σε 10 λεπτά η Παπουτσάκη θα τηλεγαμιόταν με τον Συσσοβίτη μπροστά σε 10 κάμερες και σε 10.000.000 αυνανιστές- της ερχόταν τόσο έντονα στο μυαλό που έβγαζε καντήλες στα πνευμόνια και φούσκωνε σαν αγχωμένο μπαλόνι.

    Της άρεσε εκείνη η απλήρωτη εποχή. Είχε κάτι να καμώνεται στις φίλες της. Ένοιωθε σπουδαία.

    Τώρα ούτε και αυτές τις έβλεπε γιατί από την μια την εκπαίδευε ο Μήτρος γκρινιάζοντας για τις ξανθιές φίλες της και από την άλλη καθάριζε με ελαφρόπετρα βρώμικες πατούσες που είχαν καθηλώσει στον αυνανισμό χιλιάδες ναρκομανείς του γυαλιού και δεν είχε χρόνο.

    Από την ημέρα που γνώρισε τον Μήτρο στην μαμά της δέθηκε με bondage μαζί του.

    Η έγκριση έφερε ησυχία στην ταραγμένη αλλά καθόλα Κυριαρχική σχέσης Αφρούλας και μαμάς.

    Όταν ο Μήτρος το παράκανε λίγο παραπάνω η Αφρούλα επιστράτευε όλες τις τεχνικές του στριμμένου παιδιού για να τον δει στα πόδια της να την παρακαλά να ξεθυμώσει και να της τάζει τον ουρανό με όλα του τ΄άστέρια.

    Ίσως να ήταν η στιγμή που χαιρόταν πιο πολύ.

    Έτσι τούμπαρε και την μαμά έτσι και τον Μήτρο.

    Η Αφρούλα με τα μάτια κατεβασμένα πλέον περιποιείται την παρανυχίδα που μόλις πριν λίγο βρισκόταν καλά καμουφλαρισμένη σε προφυλακτικό αρμάνι, δεν ζητά πολλά και είναι ικανοποιημένη από τα βαρβάτα σύντομα γαμήσια του Μήτρου.

    Από την αρχή της άρεσε το ξελιγωμένο μάτι του. Της έφερνε κάτι από Γκλέτσο.

    Ένα πράγμα την απασχολούσε πολύ, ο εξευτελισμός της. Ο Μήτρος την πηδούσε σαν τσόντα.

    Αλλά εκπαιδεύτηκε και το κατανόησε. Αφού έτσι τον ευχαριστούσε έτσι του καθόταν.

    Άρχισε να νοιώθει σκλάβα του Μήτρου.

    Μπήκε και σε ένα BDSM φόρουμ και απελευθερώνει όλη την κατάθλιψη της στους ηδονιστές που τσιμπάνε...

    ...Επί της ουσίας υπάρχουν bdsmικές σχέσεις με vanilla αναφορές, vanilla σχέσεις με bdsmικές προεκτάσεις, κι ελάχιστες BDSM σχέσεις...
     
    Last edited: 23 Δεκεμβρίου 2011
  11. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?


    ...δεν θα μπορεσεις να το εκφρασεις αν σκεφτεσαι ΒΔΣΜοκεντρικα
    Γι ργος
     
  12. nekhbet

    nekhbet New Member

    Απάντηση: Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?

    Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν vanilla σχέσεις, αντιθέτως πιστεύω ότι ουσιαστικά είναι vanilla πολλές σχέσεις που δηλώνουν κάτι άλλο.
    Το ότι υπάρχουν περιπτώσεις ζευγαριών όπου ο ένας έχει τον πρώτο λόγο, είτε φαλλοκρατικά, είτε επειδή είναι πιο ισχυρή προσωπικότητα ή απλά επειδή το μουνί σέρνει καράβι δεν σημαίνει ότι η σχέση δεν είναι vanilla, είναι απλά μια κακής ποιότητας εκβιαστική σχέση.
    Γιατί μονο κακή θεωρείται μια σχέση όταν βασίζεται στην μη συναινετική επιβολή, πατώντας στην ανάγκη του συντρόφου για σταθερότητα, στοργή, συντροφικότητα ή στην οικονομική του ανασφάλεια.
    D/s σχέση δεν είναι μια σχέση απλά και μονο επειδή κάποιος επιβάλλεται ή κάποιος υπομένει.
    Η ασύμμετρη σχέση στηρίζεται στην συνειδητή, συναινετική παράδοση του έλεγχου.