Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπάρχουν στιγμές που και ο Κυρίαρχος είναι αδύναμος;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος evelin, στις 24 Φεβρουαρίου 2019.

  1. evelin

    evelin Property of Master DeSade

    Σε ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές σου απαντήσεις Alice in wonderland
     
  2. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Κάθε άνθρωπος έχει αδυναμίες. Οι οποίες είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα εκδηλωθούν.

    Μέχρι όμως να φτάσουμε στην εκδήλωση αυτή αλλά και αμέσως μετά, στο πως δηλαδή θα αντιμετωπίσει η/ο Κ ένα τέτοιο σενάριο, σημαντικό ρόλο κατά την άποψή μου παίζουν 2 πράγματα.

    Η εμπιστοσύνη σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια του Κ μέλους από τη μία και η αυτογνωσία σε συνδυασμό ίσως με την εμπειρία του σε ανάλογες στιγμές.

    Ειδικός βέβαια δεν είμαι. Ούτε και μπορώ με απόλυτη σιγουριά να δώσω απάντηση στο ενδιαφέρον έτσι κι αλλιώς ερώτημά σου, Εβελίνα.

    Ωστόσο από προσωπικά βιώματα θεωρώ τα στοιχεία, που ανέφερα, σημαντικό για κάθε σχέση. Και μία Κ/υ ή D/s ή όπως αλλιώς λέγεται δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτό, δηλαδή μία στιγμή αδυναμίας ή και λάθους ακόμη. Για να είμαστε ρεαλιστές, είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Και πρακτικά συμβαίνει περισσότερες φορές από μία, άρα μένει να δούμε πως διαχειρίζεται το Κ μέλος κάτι τέτοιο, ή καλύτερα (και) οι 2 εμπλεκόμενες πλευρές.

    Με άλλα λόγια το θέμα δεν είναι αν προκύψουν στιγμές αδυναμίας αλλά πόσο προετοιμασμένος είναι κανείς, για να τις διαχειριστεί πειστικά και αποτελεσματικά για τη σχέση του.
     
    Last edited: 24 Φεβρουαρίου 2019
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ρε παιδί μου αυτοί οι σερνικοί Κ πάνε και μπλέκουν με κάτι μουλάρες ώρες ώρες... ο θεός να σε φυλάει να πούμε...

    γρήγορη απάντηση: αν είναι ο Κ και η υ τότε ο Κ κινδυνεύει. αν είναι η Κ και ο υ τότε η Κ δεν κινδυνεύει. και για να προλάβω την ερώτηση... ναι είναι θέμα φύλου.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

  5. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    και για πιο hardcore καταστάσεις:

     
     
  6. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Η συχνότητα των στιγμών "αδυναμίας" τελεί σε συνάρτηση με την ποιότητα ζωής του Κ, του υ, του switch και οποιουδήποτε άλλου φορέα/εκφραστή του BDSM τρόπου ζωής ή στοιχείων αυτού. Εν προκειμένω, εφ' όσον η ερώτηση αφορά σε Κ, έστω η απάντηση περιορίζεται σε αυτούς.

    Όσο πιο αποκρυσταλλωμένο και αποδεκτό από το ίδιο το Κ άτομο είναι το κοινωνικό/οικονομικό/επαγγελματικό status του, τόσο αναμένεται να είναι λιγότερες αυτές οι στιγμές "αδυναμίας", ήτοι οι στιγμές αυτό-αμφισβήτησης, πικρίας για την ανισορροπία μεταξύ του έσω και έξω κόσμου του, κτλ. Αν το Κ άτομο βρίσκεται σε μία φάση της ζωής του που αμφισβητεί τη θέση του στην κοινωνικο-οικονομική ιεραρχία, τότε οι στιγμές έντασης αναμένονται να είναι περισσότερες, διότι τελεί σε κατάσταση διαρκούς εγρήγορσης και συγκρουσιακής ετοιμότητας στην προσπάθειά του να αναδιατάξει τη θέση του στην κοινωνική αγέλη.

    Επομένως, διατυπώνω την προσωπική θέση πως μία σχέση εντός του BDSM πλαισίου με πιο αποκρυσταλλωμένους ρόλους κυρίαρχου-υποτακτικού τελεί σε μεγαλύτερη κατάσταση ισορροπίας, όσο πιο αποκρυσταλλωμένοι-αποδεκτοί είναι οι κοινωνικοί/οικονομικοί/επαγγελματικοί ρόλοι των εμπλεκομένων και εν προκειμένω του κυρίαρχου μέλους. Η εναλλακτική, όπου το κυρίαρχο μέλος έχει διοχετευμένη την περισσότερη ενέργειά του σε μία προσπάθεια κοινωνικής/επαγγελματικής ανέλιξης, δύναται να λειτουργήσει με μειούμενο σταδιακά βαθμό εντάσεων, εφ' όσον αμφότερα τα μέλη είναι ώριμα και συνειδητοποιημένα ως προς το τι επιδιώκουν ή έστω διακατεχόμενα από αυξημένο ποσοστό εξελιξιμότητας.
     
  7. Dimonius

    Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

    Δεν τίθεται ερώτημα γιαυτό. Είναι αυτονόητο πως και ο Κ έχει στιγμές αδυναμίας. Κ μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε .
     
  8. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Εξαρταται, ποιες στιγμες (υποτιθεται οτι) ειναι αυτες.

    Υπαρχουν στιγμες, εκτος της σχεσης D/s, που ο Κ μπορει να εχασε τη δουλεια του, να πεθανε η μητερα του, να τρακαρε επειδη αλλος περασε το stop ή να εχασε το αυτοκινητο του απο ολικη βλαβη μηχανης ή σαζμαν. Και να τον επηρεαζαει στην συμπεριφορα του. Μιλαμε γι αυτες τις στιγμες ?

    Αν μιλαμε για τετοιες στιγμες, που η υ θελει παιχνιδακια κι ο Κ της λεει ασε με ησυχο, και αυτη του πεταει ενα ´δεν εισαι Κ εσυ, εχεις χασει τον ελεγχο´, προτεινω να σας παω να σας κερασω σουβλακια και να σας πω την ιστορια, πως η χιονατη γνωρισε τα τρια γουρουνακια και πηγαν στο μπατσελορετ παρτυ της σταχτοπουτας.

    Αν παλι μιλαμε για στιγμες που για λογους εκτος της D/s σχεσης εχει φαει πολυ πιεση ο k και δεν του σηκωνεται, επειδη τελειωνει ο χρονος και το εργο δεν ειναι ετοιμο, εσκασε επιταγη ή επειδη περιμενει ελεγχο απ την εφορια και το Σ/K δεν εχει αγριο σεξ, τι να πω, αμα αυτο θεωρειται ´άπωλεια κυριαρχιας´´ θα πω τεσσερις λεξεις. Αξιοι της Μοιρας τους.

    Αν μιλαμε για απωλεια κυριαρχιας επειδη ηρθε η ωρα που καθε κατργαρης παει στον μπαγκο του και ο γιδοβοσκος που παριστανει τον Κ ξεσκεποαστηκε, τι να πω. Ας προσεχε η υ που το δινει.

    Δεν ξερω ποιες ειναι οι στιγμες που ενας Κ χανει την κυριαρχια του σε μια σχεση D/s. Πρεπει να εχω πιο συγκεκριμενεςωπληροφοριες. Αν μιλαμε γενικα κι αοριστα, θα πρεπει να βαλω στο σχεδιο αποφασεων περιπτωσεις οπως, την ωρα που... να...προσγειωνεται στον κηπο του καστρου του Κ ενας ιπταμενος δισκος και οι εξωγηινοι θελουν πιτσα με αντζουγια, και που να τη βρεις σαββατοβραδο μεσανυχτα. Ισως να ναι κι αυτο απωλεια κυριαρχιας, να μην εχεις αντζουγιες σαββατοβραδο...

    Οσο πιο ιδανικο τον εχει πλασει η υ τον Κ μεσα στον ενθουσιασμο και την απειρια της, ισως τοσο πιο μεγαλος να ειναι ο κροτος οταν σκασει η φουσκα.
     
  9. skia

    skia Contributor

    Γενικώς πρέπει να προσέχουμε τι δίνουμε και που το δίνουμε. Δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο απόλυτοι. Ποτέ δεν γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβεί. Από εκεί και μετά ο καθένας μπορεί να μεταφράσει το καθετί ανάλογα με το πώς τον βολεύει ή το κατά πώς το βλέπει. Κι οι Δ\δύο έχουν το δικαίωμα να νοιώσουν αδυναμία σε κάποια φάση της ζωής τους. Το θέμα είναι το πώς θα το διαχειριστεί ο καθένας κι ο άλλος τι ανοχή και τι υπομονή έχει προκειμένου να το δεχτεί ή όχι.
     
    Last edited: 25 Φεβρουαρίου 2019
  10. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ωσάν καλός και αγαθός Κ που θέλω να είμαι, έχω μάθει δύο βασικά.

    1) Να είμαι απόλυτος.

    2) Να έχω πάντα αντζούγιες, δεν ξες ποτέ πότε θα προσγειωθουν εξωγήινοι και θα πεινάνε.

    Ευχολόγια και άοριστιες είναι για να γράφουμε. Πάντοτε το αποτέλεσμα μετράει. Σκέψου να φύγουν πεινασμένοι, τι θα λεν για μας στο Γαλαξία τους....
     
  11. rea..

    rea.. Contributor

    Δεν ισχύει. Δεν είναι θέμα φύλου. Είναι θέμα ανθρώπων (χαρακτήρες) και το είδος της σχέσης που έχουν καταφέρει να χτίσουν.
     
  12. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Επιβεβαιωνω τις σκεψεις σου και τους προβληματισμους σου. Απο προσωπικη εμπειρια μιλωντας και διχως να ειναι θεσφατο, παθαινω σοβαρες κρισεις αδυναμιας και μονο οταν, οταν διπλα μου εχω ενα πλασμα που το θεωρω υπο μου.
    Η ενεργεια του πλασματος αυτου που διαχεεται στον αερα, την οποια αισθανομαι ,αποκωδικοποιειται απο το σωμα μου ως δεσμα που με καθιστουν ανημπορο:

    - Να βαλω ενα ποτηρι νερο.
    - Να αλλαξω καναλι στην τηλεοραση.
    - Να κανω ενα τοστ
    - Να μαγειρεψω
    - Να πλυνω
    - Να σιδερωσω
    - Να παω να παρω τσιγαρα
    - Να παω τουαλετα να κατουρησω.

    Και ενα σωρο αλλα μικροπραγματα που με αναγκαζουν να παραμενω στο καναπε, με τον καφε μου και το τσιγαρο μου, χαιδευοντας ενιοτε το πουλακι μου και εν τελει ως ανημπορος ανθρωπος να ζητω με κοφτες εντολες, ολα οσα δεν μπορω να κανω εξαιτιας της καταστασης, που εχω εξαιτιας του περιελθει.

    Επιβεβαιωνω προσωπικα. Δεν ξερω αν αυτο ισχυει κ για αλλους ας επιβεβαιωσουν η διαψευσουν για τον εαυτο τους.

     

    Σε δευτερο σταδιο, η αδυναμια αυτη μου προκαλει θυμο, η οποια βρισκει διεξοδο συνηθως με ερωτικοσεξουαλικες πρακτικες, οι οποιες με εκτονωνουν και με βοηθουν να αποδεκτω ψυχολογικα την ανημπορια μου, απο την ενεργεια που αφηνει στον αερα, κοκκο προς κοκκο, μοριο προς μοριο, καθως αναπνεω τον ιδιο αερα, στον ιδιο χωρο, με ενα υπο.
     
    Last edited: 25 Φεβρουαρίου 2019