Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν αληθινοι Κ η έιναι ενας φτηνιαρικος τροπος για εύκολο σεξ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Mortisia, στις 28 Απριλίου 2016.

  1. Χμμμ.. δε χρειάζεται πολλή ανάλυση. Όταν ένα νέο μέλος και άπειρο συστήνεται στο φόρουμ, το κάνει με μετριοπάθεια να το πω, προσπάθεια να κάνει καλή εντύπωση να το πω... άντε και διανθισμένη με χιούμορ για να δώσει το στίγμα του. Εν πάσει περιπτώσει, συστήνεται με τη στοιχειώδη ευγένεια του φιλοξενούμενου. Όταν μπουκάρει με ένα ψιλοειρωνικό-ψιλοαπαξιωτικό "Υπαρχουν αληθινοι Κ η έιναι ενας φτηνιαρικος τροπος για εύκολο σεξ", κατά πάσα πιθανότητα ούτε νέο είναι ούτε άπειρο.

    Κατά τα λοιπά, όποιος ψάχνει, βρίσκει. Όχι χωρίς απώλειες. Ο μόνος τρόπος να διαπιστώσεις αν είναι κρύο το νερό είναι να βουτήξεις. Αν δεν ξέρεις κολύμπι, έχε μαζί σου σωσίβιο...
     
  2. Προσβαλθηκα τωρα πω πω.... γνωμη σου, δημοκρατια έχουμε.κρυφτειτε πισω απο ενα προφιλ κ βγαλτε απο μεσα σας ότι δεν μπορειτε να πειτε στην αληθινη σας ζωη... και καλύτερα, να με κρινετε, ολοι σας, οταν θα ειστε τέλειοι.  
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μα, είμαστε τέλειοι, τι θες τώρα; φιλάκια! 
     
  4. masterlord

    masterlord https://youtu.be/9qbRHY1l0vc

    Ρητορική ερώτηση, γιατί είναι τόσο υπερτιμημένο το σεξ αφού το απολαμβάνουν εξίσου και οι δυο, δεν κάνετε εξυπηρέτηση ούτε χαρη κορίτσια!!! Δεν είστε δα και τόσο μεγαλόψυχες κατι προσδοκατε είτε λέγετε ψυχική είτε υλική ικανοποίηση, όπως εξίσου και οι άνδρες. fair game λοιπόν, αμφότεροι.
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    @Mortisia
    αν σε παρακαλέσω να πάψεις να είσαι (μόνον) πολύ θυμωμένη, θα το λάβεις υπ' όψιν σου;
     
  6. Σας υπενθυμιζω ότι σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ απαγορεύονται αυστηρά οι διαμάχες μεταξύ των μελών. Δηλαδή ύβρεις, προσβολές, ειρωνίες, χλευασμός των απόψεων των συνομιλητών μας κτλ.
     
  7. μα ήταν η πρώτη κουβέντα στο νήμα που δεν υπήρχε χλευασμός και υποτιμήση... @Mortisia δεν το είπα υποτιμητικά αλλά για να σε ξεμπερδεψω και λυπάμαι αν το πήρες έτσι
     
  8. Καθόλου τσιχλα, σε ευχαριστώ. μαλλον η solare το ειπε για μενα. Κ απαντω, αν υπο σημαινει να σκυψω το κεφαλι σε καποια κομπλεξικια π με βριζει στο τσατ κ με ειρωνευεται στο νημα ε τοτε δεν ειμαι υποτακτικη. Και σταματω γιατι χανω το χρονο μ. μακια. 
     
  9. το πρώτο σβησμένο μνμ ήταν το δικό μου άσε και καμιά μύγα για κάναν άλλο.. άλλωστε ούτε από σένα εξέλαβα υποτιμηση ή προσβολή..

    πάντως κοίτα και μπρατ τι είναι για να μην μπερδεύεις και τους άλλους, δεν έχεις και πολύ υποτακτική ιδιοσυγκρασία... δεν είναι χειρότερο ή υποδιέεστερο να είσαι μπρατ, διαφορετικό είναι.
     
  10. Δε θελω επιβεβαιωση ξερω οτι ειμαι περισσότερο μπρατ παρά υπό εντάξει κ ποιος νοιάζεται. Παντως χάρηκα π μιλησαμε.
     
  11. Με το ίδιο σκεπτικό ποιος νοιάζεται και για αυτός που είναι περισσότερο γαμίκουλες και λιγότερο Κ για να επανέλθουμε στο νημα σου... δεν είναι θέμα επιβεβαίωσης αλλά εξαπάτησης... γιατί και προφανώς αυτό νιώθεις... ελπίζω να καταλάβες λοιπόν γιατί το κάνουν για τον ίδιο λόγο που το κάνεις κι εσύ... αδιαφορούν για τον απέναντι... και ποιος νοιάζεται..
     
  12. Οκ ενταξει. Τέλειωσαμε? Καπως κουραστηκα. βαρεθηκα.