Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν αληθινοι Κ η έιναι ενας φτηνιαρικος τροπος για εύκολο σεξ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Mortisia, στις 28 Απριλίου 2016.

  1. idiry8mos

    idiry8mos dare... feel it

    ανθρωποι ανθρωποι.... προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος? ολοι ανθρωποι ειμαστε ....  
    και κανεις δεν ειναι τετελεσμενος.... αληθινοι -ες δε μπορει να μας χαρακτηρισει κανεις περα απο τον εαυτο μας....η πορεια της εξελιξης δε σταματαει οσο ζουμε...... καλησπερα σας
     
  2. Πω πω πω θεματαρα!!!!!
    Σαφώς και η πλειοψηφία έχει ως απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των ερωτικών του επιθυμιών.
    Γι αυτό και μπαίνοντας νέα σε ένα τέτοιο φόρουμ σε βομβαρδίζουν στα μηνύματα με προτάσεις, εντολές και οδηγίες με το καλημέρα!!
    Πολύ σπάνια αλλά υπάρχουν και κύριοι με Κ κεφαλαίο που όχι μόνο δεν έχουν αυτό ως απώτερο σκοπό αλλά και στο πιάτο να τους το δίνεις δεν το παίρνουν αν δεν διακρίνουν πως υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί αυτό σε μια όμορφη σοβαρή σχέση bdsm..

    Είναι πόσο τυχερός θα είναι κάποιος στο τι θα συναντησει.
     
  3. Ταξιδευτης

    Ταξιδευτης Regular Member

    Στην ουσια ουτε Κ ουτε υπο υπαρχουν παραμονο ανθρωποι με ολα τα ελλατωματα που μπορει να εχουν. Ενας ρολος δεν εξασφαλιζει και την ποιοτητα του ανθρωπου..
     
  4. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

  5. Αν καταλαβα σωστα, ο λογαριασμος που ανοιξε αυτο το θεμα, ειναι απενεργοποιημενος....
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Και όχι μόνο εντολές και οδηγίες είμαι σίγουρος..

    Πριν μέρες, κάποια στιγμή που ήμουν visible έκανε login στο φόρουμ κάποια με το νικ aurora_borealis και στάτους μαζοχίστρια η οποία λίγο μετά ή έκανε logout ή μπήκε σε invisible mode. Σε δευτερόλεπτα άνοιξαν 6 παράθυρα στο chat. Τα πέντε έλεγαν Καλησπέρα ή kalispera. Το έκτο όμως που ήταν και το πρώτο στην σειρά, είχε ένα κείμενο προφανώς copy-paste γιατί αποκλείεται να έγραφε τόσο γρήγορα το παλικάρι, με το οποίο προσπαθούσε να με πείσει για την εν γένει κυριαρχική φύση της γυναίκας και τον εν γένει σεβασμό που της αξίζει από όλο τον ανδρικό πληθυσμό. Του ζήτησα να ξαναρίξει ένα μάτι στο προφίλ μου και μου απάντησε κατευθείαν ότι ναι μεν μπορεί να δηλώνω μαζοχίστρια αλλά μπορεί να είμαι κυριαρχική μαζοχίστρια ή κυριαρχική switch.

    Τι να πει κανείς...
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δε πάμε καλά. λολ
     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ότι ακολουθεί, είναι φρούτο δική μου "θέασης"/παρατήρησης χωρίς διαχωρισμό ανάμεσα στον "έξω" κόσμο και στο διαδίκτυο.
    Αφού συνεχίζω να πιστεύω, ότι το δεύτερο σαν υποπροϊόν του πρώτου θα έφερνε όλες τις παθογένειες του εξ αντανακλάσεως.

    Πάπυρος ( και όποιος/α δεν γουστάρει, δεν έχει καμία υποχρέωση να τον διαβάσει )...

    Το λοιπόν, σε μια κοινωνία που θα ήταν σε μεγάλο βαθμό υποκριτική, "μουχλιασμένη", σιχαμερά βιαστική και ακόμη πιο σιχαμερά καταναλωτική.
    Περιμένουμε να βρούμε σ' ένα απ' τα κουτάκια/"καντίνες" της, το γνήσιο, μεθυστικό και ανέρωτο "κρασί". Που να έχει ακριβώς την γεύση που θα θέλαμε.
    Που θα κόστιζε από ελάχιστα έως και καθόλου. Που ακόμη και το ποτήρι στ' οποίο θα χυνόταν - εννοείται από μόνο του και μετά στο λαρυγγάκι μας -, θα ήταν φτιαγμένο απ' το υλικό, που πάντα φαντασιωνόμασταν. Εξυπακούεται, ότι απαιτούμε την αλήθεια απ' τους άλλους, μα κρατάμε για την πάρτη μας το προνόμιο του ψεύδους, των μισόλογων, της "κατανόησης" ( τουτέστιν, οι όποιοι/ες άλλοι/ες θα πρέπει να μας δίνουν στοργή, μπούφλες και προδέρμ. Καθώς και ν' αποδέχονται αγόγγυστα την όποια "δύσκολη" κατάσταση μας/μπαγάζι που θα κουβαλούσαμε. Π.χ. γάμος, ήδη υπάρχουσα σχέση, ανεργία, ψυχολογικά μας θεματάκια και η λίστα δεν θα είχε τέλος και όλ' αυτά για τα όμορφα μας "μάτια" ).

    Σε μια κοινωνία που τ' αγαπημένα "αθλήματα" αρκετών είναι το άλμα εις κλειδαρότρυπα ( που να βγάζει στην "κρεβατοκάμαρα" των άλλων ), το 4χ100 ζωής ( πάντα των άλλων ).
    Η σκοποβολή ( στην δική μας ζωή που δεν έχουμε ), η ρίψη δίσκου κλαψομουνοπουτσίασης, το τριπλούν μεταφοράς ευθυνών για ότι θα μας αφορούσε ( ξανά πάντα στους άλλους ).
    Παραπονούμαστε και τεντώνουμε το δαχτυλάκι αδιάκριτα, επειδή όχι μόνο δεν θα ξέραμε τι γλυκό θα τράβαγε η ψυχούλα μας. Αλλά και γιατί ο "ζαχαροπλάστης" απ' το να μας σερβίρει το ένα μετά τ' άλλο, μην και αποφασίσουμε. Μπάφιασε που βρίσκουμε σ' όλα κάποια "τρίχα" και μας έφερε στο κεφάλι το ταψί με τις πάστες.

    Και στα πιο "κοντινά" μας, λέμε ότι εδώ είναι ένα forum, δηλαδή ένας μη τόπος συζητήσεως/ανταλλαγής απόψεων ή και εμπειριών με σκοπό την πληροφόρηση, ακόμη και για να περνάμε χαλαρά την όποια ώρα, θα γουστάραμε να διαθέσουμε. Αλλά...αλλά...δεν αποκλείεται να "γνωρίσουμε" και κάποιον/α ( για μένα τελείως λογικό και καθόλου κακό ).
    Αλλά...αλλά...ο σκοπός της γνωριμίας εδώ πέρα ( ή της "γνωριμίας" ) από δευτερεύων θρονιάστηκε στην πρώτη θέση. Και βουρ, με τ' "αληθινά", τα "ψεύτικα", τους "σχετικούς" και τους "άσχετους", τους "γαμάουα" και τους "για τα καπνά", τους "καλούς" και τα "καθίκια", τους "κάφρους" και τους "ευγενικούς", όλα κρινόμενα ( ή καλύτερα, αξιολογούμενα για να είμαστε και politically correct που είναι και της μόδας ) πάντα και αποκλειστικά βάσει της όποιας κάϋλας/ανάγκης/τίγκα μας.

    Το λοιπόν, όταν σ' αυτό το δύσμοιρο το ιντερνέτι έχει γίνει για τους/τις περισσότερους/ες πάγια τακτική/συνήθεια, να βγάζουν τον χειρότερο εαυτό τους υπό το πέπλο της ανωνυμίας.
    Γιατί περιμένετε εδώ, κάτι να είναι διαφορετικό? Να είναι διαφορετικό σ' ένα χ ποσοστό χρηστών ( που ειλικρινά, δεν μου καίγεται καρφάκι να μάθω, ποιο θα ήταν ).

    Θέλετε το αληθινό, το μεθυστικό και το ανέρωτο κρασί? Εσείς τι προσφέρετε, για να το πιείτε? Αν εκείνα που θα προσφέρατε, νομίζετε/πιστεύετε, ότι θα ήταν ισάξια με κείνα που θα ζητούσατε, βάλτε τα ρουχαλάκια σας, το χαμόγελο ή τη μουρτζουφλιά σας. Και πάτε να το βρείτε στον "έξω" κόσμο. Εκεί που τα μάτια, τα χέρια, τα στόματα που κουνιούνται, με λίγη τύχη, αρκετή υπομονή και ακόμη περισσότερη παρατηρητικότητα, δύσκολα θα σας ξεγελάσουν.

    Αυτά...πολλά, σίγουρα ανούσια. Αλλά γούσταρα να χασομερήσω για λίγο και σήμερα, γι' αυτό και τα έγραψα. Σε κάθε περίπτωση δεν άνοιξα κανένα τσουβάλι και δεν έχωσα μέσα του κανέναν/καμία. Αν μη τι άλλο, λόγω κρίσεως δεν έχω και φράγκα για σπατάλη ούτε σε υφάσματα για σακιά, ούτε για βελόνες και για κλωστές.
    Αφήστε που δεν μου αρέσει και το ράψιμο.  

    * Αυτό το συνονθύλευμα μου από παραπιές, απευθύνεται και στα δυο φύλα καθώς και στις δυο άκρες της "δύναμης". Ούτε τα Κ έχουν "ανοσία" και κείνα τα πλήττουν συχνά-πυκνά παρόμοιες ασθένειες. Μόνο που κείνα ωρύονται, γιατί δεν θα υπήρχαν "αληθινά" υ. Πάντως μόνο να χαρακτηρίζεται το σεξ εύκολο ή ένας τρόπος για να το γευτεί κάποιος, φτηνιάρικος, το μειώνει by default ( άλλο που το δαιμονοποιεί και από πάνω, λες και είναι μια απ' τις πληγές του Φαραώ και όχι απόλαυση ).
    Λες - ξανά - και μόνο τ' "αληθινά" ή τα "μούφα" Κ το γουστάρουν και για τα υ είναι τζιζ κακά. Τον διαχωρισμό ανάμεσα σε άντρες/γυναίκες/3ο/4ο/98ο φύλο και κατά πόσο θα γούσταραν το σεξ ( καθώς και αν αυτό θα ήταν "σωστό"/"λάθος" ή αν θα τους αναγνωριζόταν το δικαίωμα στην ηδονή ) δεν τον κάνω.
    Απλά, γιατί οι μύδροι/"μαλλιοτραβήγματα" περί σεξισμού εδώ μέσα τουλάχιστον μου φαίνονται το λιγότερο κουτοί ( για να μην πω κάτι πιο βαρύ ).
     
    Last edited: 31 Αυγούστου 2016