Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποταγή με οικονομικό κίνητρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος jasmin sg, στις 25 Ιουνίου 2018.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Πριν μερικά χρόνια είχα κατά κάποιο τρόπο χρεοκοπήσει. Έπαθα κατάθλιψη, οι νευρώσεις έκαναν νυχθημερόν παρτυ εις βαρος μου και ομολογώ πως δεν έβλεπα με ποιο τρόπο να βγάλω το ψωμί που ταΐζει τα παιδιά μου, και δη σε περιοδο που είχα μεγάλα έξοδα για την μόρφωση τους. Τότε εμφανίστηκε ένας παλιός εραστής, ένας από τις μονάδες που αγάπησα και καθόρισαν πολλα μελλοντικά, εκατομμυριουχος και μου ειπε πως λυπαται που με βλεπει ουσα γυναικα να αναγκαζομαι να εργαζομαι σαν άντρας και δη μονογονιός και μου έθεσε ένα ερώτημα, το οποίο μικρότερη του είχα απαντήσει αρνητικά. Με ρώτησε κατά πόσο αν αναλάμβανε τα χρέη μου, τα έξοδα των παιδιών για τις σπουδές και συντήρηση μας, θα ήμουν διατεθημένη να κλείσω τις επιχειρήσεις μου και να μείνω σπίτι, να φροντίζω μόνο ότι εκείνος θέλει να φροντίσει.
    Έμεινα άγρυπνη όλο το βράδυ. Μπήκα στον πειρασμό. Ομολογώ πως για λίγο μπήκα, αλλά η σύγκρουση με τα όσα βγαίνουν αυθόρμητα από μέσα μου ήταν αναπόφευκτη.
    Την επομένη είπα όχι ευχαριστώ.

    Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Γιατί η θύελλα που ξεσήκωσε μέσα την ψυχή μου η πρότασή του ήταν τόση που μετά απ αυτό, πείσμωσα και έκανα ότι χρειαζόταν για να αποδειξω στον εαυτό μου, πως είμαι ικανή, παρά το ότι ή ακριβώς επειδή είμαι γυναίκα   να καταφέρω να μην εξαρτάται η ελευθερία μου από κανέναν πλην του εαυτού μου. Ότι μπορώ να καταφέρω όλα όσα για τα οποία είμαι διατεθημένη να θυσιάσω τα άλλα, σημαντικά επίσης, αλλά όχι σημαντικότερα από την δυνατότητα να μην εξαρτιέμαι από κανέναν για να αγοράσω ένα βρακί ή να ταΐσω τα παιδιά μου. Αυτά μου έμαθε η μάνα μου, όταν ακόμα οι γυναίκες βίωναν πολύ εντονοτερα την ανισότητα, μόνο και μόνο επειδή έχουν αιδοίο αντί για πέος.
    Εγώ εμένα, τον χρόνο μου και την ελευθερία μου δεν την πουλάω. Θα προτιμούσα ευθέως και ειλικρινά να πουλώ το σώμα μου για να αποκτήσω αυτή την ελευθερία, αν δεν είχα άλλες επιλογές. Ποτέ δεν υποτάχθηκα στα λεφτά και στην εξουσία που οι άλλοι αναγνωρίζουν σ αυτά. Τα λεφτά υπάρχουν για να υπηρετούν εμένα, όχι για να με σκλαβώνουν.

    Υπαρχει ένα νήμα παλιό για money slavery αν θελει καποιος να ριξει μια ματια: https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/money-slavery.4964/
     
  2. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Όχι ποτέ. Και ούτε έχω υπάρξει ποτέ σε σχέση με έμμεσο ή άμεσο σκοπό το οικονομικό όφελος και εικαζω με σχετική ασφάλεια ότι ούτε θα υπαρξω στο μέλλον.

    Είμαι τόσο κατά σε όλη αυτή τη νοοτροπία που δεν θα την παλευα με την πάρτη μου ούτε για μια ώρα.
     

  3. Μπράβο ! Συμφωνώ μαζί σου.Ειναι μεγάλη ευθύνη το μεγάλωμα παιδιών από μόνο γονέα, μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια.Αυτό που έκανε, αυτό διδάχθηκαν τα παιδιά σου όπως εσύ από την μητέρα σου.
    "Ποτέ δεν υποτάχθηκα στα λεφτά και στην εξουσία που οι άλλοι αναγνωρίζουν σ αυτά. Τα λεφτά υπάρχουν για να υπηρετούν εμένα, όχι για να με σκλαβώνουν." Ο μόνος λόγος που δεν πρέπει να οδηγήσει κάποιον/πια στην υποταγή είναι ο οικονομικός.
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Κάποια στιγμή μια υποτακτική (όχι δική μου) μου πρότεινε μεταξύ σοβαρού κι αστείου να της δώσω την δυνατότητα να πηγαίνει, έναντι αμοιβής, με άνδρες κυριαρχικούς και να φροντίζω εγώ για την ασφάλεια και τις λεπτομέρειες των συναντήσεων.
    Της απάντησα ότι δεν είμαι νταβατζής, ούτε με ενδιαφέρει να γίνω.
     
  5. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Και ειναι σιγουρο ότι αυτή η πρόταση έγινε για το οικονομικό του θέματος ;
     
  6. Σαν Τοπ και Κ, δεν θα μπορούσα ποτέ να δω σοβαρά έναν άνθρωπο ο οποίος έχει επιλέξει να πληρώσει για να "υποταχθεί".
    Δεν θα έμπαινα στον κόπο να ασχοληθώ καν.

    Επίσης, δεν θα δεχόμουν ποτέ να συντηρησω τον υ μου, ούτε και να με συντηρεί εκείνος.

    Δεν δέχομαι το να εξαρτώμαι από κάποιον άλλο, εγώ σαν άνθρωπος , ανεξαρτήτως στάτους και προτιμήσεων. Και δεν θα δεχόμουν να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του από μόνος του επειδή επιλέγει να "βολευτεί" οικονομικά (δεν μιλάω φυσικά για άτομα που αντικειμενικά αδυνατούν να βρουν εργασία).
     
    Last edited: 26 Ιουνίου 2018
  7. Nikos_34_Thess

    Nikos_34_Thess Regular Member

    Αυτήν η απάντηση που έδωσε ο συγκεκριμένος υ ειναι πραγματικά θλιβερή και εξευτελιστική (με την ντε καυλε έννοια ).
    Οποία ζητάει οικονομική οφέλη και μόνο απο ενα υ ,καλύτερα θα ειναι να πάρει τα @@ του...
     
  8. espimain

    espimain Contributor

    Ήταν σαφές μου το δήλωσε.
     
  9. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Έχετε δίκιο και προσωπικά δεν μπορώ να την διαχειριστώ ,αλλά αναρωτιόμουν αν ίσως κάποιος με διαφορετικό τρόπο σκέψης το έχει καταφέρει .
     
  10. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Το σκέφτηκα και εγώ αυτό , γι αυτό κράτησα την ψυχραιμία μου , δεν έδειξα τον θυμό μου και αδιαφόρησα επιδεικτικά για οποιαδήποτε περαιτέρω αλληλεπίδραση . Βλέπεις , δεν δέχομαι να προσπαθεί κάποιος να εκμαιεύσει αντιδράσεις μου.
     
  11. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρία σου . Και φυσικά είναι διαφορετικό να πουλήσεις την ελευθερία σου και διαφορετικό να παραδώσεις τον έλεγχο και να προσφέρεις το δωρο της υποταγής σε όποιον και όταν εσυ επιλέξεις . Ευχαριστώ και για το νήμα , θα το διαβάσω .
     
  12. centcool

    centcool Guest

    παιδιά, λίγο προσοχή σε γραφόμενα που κινούνται σε γκρίζα νομική περιοχή, καθώς προσωπικά αν και θέλω να συμμετέχω σε bdsm φορουμ, δεν βρίσκω ενδιαφέρουσα την ιδέα συμμετοχής κάπου που συζητιούνται τέτοια...

    (και μην αρχίσουμε τι είναι γκρίζα περιοχή κλπ... καταλαβαίνουμε όλοι. αν δεν καταλαβαίνουμε.. θα πω... "oh, oh...")