Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποταγή σκλάβου σε Κυρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος nihilique, στις 19 Αυγούστου 2009.

  1. nihilique

    nihilique New Member

    Δεν αναφερόμουν σε σένα Durcet. Αλλά η ερώτηση μου απευθύνεται σε σκλάβους και Κυρίες και δεν αφορά τους άλλους. Για την ακρίβεια δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω με ένα άτομο που δεν έχω κάτι να πω μαζί του.
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Υποταγή σκλάβου σε Κυρία

    Πού την είδες την (αυτο)καταστροφή Durcet και γιατί προεξοφλείς τί πρέπει να νοιάζει τον καθένα και ποιές πρέπει να είναι οι προτεραιότητές του ώστε η μη προσκόληση σε αυτές να θεωρείται από σένα ως καταστροφή ή αυτοκαταστροφή;

    nihilique,
    καταλαβαίνω τη θέση σου και αν θες πες μου να αποσύρω τα ποστ μου, αλλά αυτά τα συναισθήματα και τα διλήμματα που περιγράφεις, ασχέτως αν σε αφορούν προσωπικά ή όχι, τα έχουν επίσης γυναίκες.
     
  3. nihilique

    nihilique New Member

    tender lilly σε ευχαριστώ για την κατανόηση. Προς θεού δε θέλω να αποσύρεις τα post σου.
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Η οικονομική υποταγή για μένα είναι τελείως διαφορετικό από την οικονομική εκμετάλευση. Η Κυρία με συναίσθηση και έρωτα για τον σκλάβο της (λέμε τώρα...τρία πουλάκια κάθονταν) θα φροντίζει για την ψυχική και σωματική του ακεραιότητα. Η αποξένωση από την οικογένεια σε ένα βαθμό συμβαίνει επίσης όταν δυο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι. Η καταστροφή της κοινωνικής ζωής όχι, αλλά βέβαια και σ'αυτή την περίπτωση, ένας ερωτευμένος βάζει σε δεύτερη μοίρα, να μην πω δεν δίνει δεκάρα για τους φίλους του άμα είναι σε σχέση. Ούτε να βγαίνεις δεν θες πια αγαπητέ μου. Να τον οδηγήσει όμως σε καταστροφή της κοινωνικής του εικόνας, θεωρώ ψυχοπάθεια να το δεχθεί. 'Οσο για τα βασανιστήρια...κυρίως ψυχολογικά, χμμ μαζοχισμός δηλαδή, ο έρωτας έχει σε πολλές περιπτώσεις γερές δόσεις ψυχολογικού μαζοχισμού. Θες όμως να σου σημαδέψει αμοιβαίος κι ευλογημένος 'Ερωτας το σώμα ή θες να μείνεις σακάτης από σχέση κατάχρησης, αποπλάνησης και ψεύδους ; (μεταφορικά μιλώντας πάντα). Αυτό πρωτίστως είναι το ερώτημα που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου. 'Ισως έτσι βρεις την απάντηση για τα όρια. Αν θες το πρώτο, πολύ φοβάμαι ότι αυτό το απόλυτο και το υψηλό το δίνει μόνο ο έρωτας και πολύ φοβάμαι δεν θα το βρεις στο bdsm. Ο έρωτας δεν έχει όρια, πιστεύω αν ερωτευθείς θα οδηγηθείς στο απόλυτο από μόνος σου, κι ο θεός να σε φυλάει να έχεις να κάνεις με ειλικρινή παρτενέρ.
     
  5. nihilique

    nihilique New Member

    Χμ, παίζει να είμαι λιγάκι ψυχοπαθής δηλαδή...  
     
  6. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Στην φαντασία μας σχεδόν όλα είναι υγεία. Οι φαντασιώσεις είναι υγεία. Δεν θα το δεχθείς όμως ποτέ στην πραγματικότητα να σε καταστρέψει κανείς, πίστεψε με. Αυτό εύχομαι τουλάχιστον. Δεν θα το θελήσει άλωστε κι εκείνη. Επίσης εύχομαι...
     
  7. nihilique

    nihilique New Member

    Δεδομένου ότι πάνψ στο συγκεκριμένο θέμα μιλάω θεωρητικά, οπότε δε μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν μου δινόταν η ευκαιρία, το λιγότερο, θα το σκεφτόμουν. Έχτω και για λίγο.
     
  8. extreme32

    extreme32 Regular Member


    Ρε παμε καλα; Τι ρωτας φιλαρακο; Ειναι δυνατον η Κυρια σου να σε βαλει σε μια τετοια κατασταση; Κι αν ναι για ποιο λογο; Απο αγαπη, ενδιαφερον και επειδη νοιαζεται για το καλο σου; Να τα παρουμε ενα ενα; Σε καταστρεφει κοινωνικα. Για ποιο λογο;Μηπως κανονικα επρεπε να σε ανεβασει κοινωνικα αν εσυ δεν εχεις αυτη την ικανοτητα ; Σε αποξενωνει απο την οικογενεια. Επειδη σου κανει κακο η οικογενεια σου; Σου παιρνει ολα τα φραγκα. Απο αγαπη κι αυτο φυσικα. Ρε σεις οταν ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα, γιατι ρωτατε; Υπαρχει αμφιβολια οτι μια γυναικα για να τα κανει αυτα σε εναν αντρα πρεπει ή να τον μισει ή να ειναι ψυχανομαλη; Φιλε μου πας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα; ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν σου εκανε κατι τετοιο πες της ευγενικα οπως ενας καλος σκλαβος.
    Κυρια , με ολο το σεβασμο ,εχετε την καλοσυνη να πατε στο διαολο κι ακομα παραπερα; Γαμιεστε!
     
  9. nihilique

    nihilique New Member

    extreme32 πόσο άκαιρος μπορεί να είσαι? Σου αφιερώνω με όλο το νόημα την τελευταία σου φράση.
     
  10. extreme32

    extreme32 Regular Member

    ουπς. Μαλιστα. για καποιο λογο δεν μου ειχε βγαλει πριν τις υπολοιπες απαντησεις. Οποτε ηρεμω και τα αλλαζω ολα αυτα με ενα απλο ΟΧΙ! Με εχουν καλυψει πολλοι προηγουμενοι με τις απαντησεις. Και δεν ειχα καταλαβει οτι μιλας σε θεωριτικο επιπεδο
     
  11. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Χμμμμμ και παλι δεν καταλαβα τι εγινε. Γιατι μου αφιερωσες την τελευταια φραση; Διαφωνεις στο οτι ετσι θα επρεπε να πεις σε μια που σου φερεται τοσο ασχημα;
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Υποταγή σκλάβου σε Κυρία

    Ο ίδιος τι θα ήθελε;