Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποταγη και strap on

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος abhinda, στις 14 Ιανουαρίου 2011.

  1. Kat

    Kat Regular Member

    Απάντηση: Υποταγη και strap on

    Πρόσεχε τι εύχεσαι.....
    Πάντως δε σε εξιτάρει ο φόβος που δημιουργείται πιστεύοντας ότι θα συμβεί κατι που δε θέλεις/τολμάς/φοβάσαι;
    Ενώ στην πραγματικότητα τίποτα δε θα συμβεί, παίζει σα γατούλα με το χρυσόψαρό της...
    Μην είναι όμως κατι άλλο.. Μια τακτική που έχω εντοπίσει είναι να με "απειλεί" οτι θα μου κάνει/πρέπει να κάνω κατι που δε θέλω με τίποτα και στο τέλος να μου λέει: "οκ το ανταλλάσσω με εκατό βουρδουλιές πχ", ενώ απο την αρχή σε αυτό στόχευε. Και λέω και ευχαριστώ για αυτή τη δυνατότητα "επιλογής".
    Άβυσσος το μυαλό των Κ..
     
  2. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Υποταγη και strap on

    Χμ... ενδιαφέρον δίλημμα, θα 'λεγα...
    Εννοείται ότι αν δεν το θέλεις, Της το ξεκαθαρίζεις και τελειώνει...
    ...βεβαίως, όσο γίνεσαι δικός Της, υπάρχει πιθανότητα να παραδώσεις τη θέλησή σου, οπότε αν Εκείνη θέλει, θα θέλεις κι εσύ... 
     
  3. abhinda

    abhinda New Member

    Απάντηση: Υποταγη και strap on

    ειναι οντως ενδιαφερον διλλημα ομολογω διοτι αν δεν ξερεις τι προκειται να γινει η αδρεναλινη ανεβαινει περισσοτερο..
     
  4. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Εγω απ την αλλη εχω παρατηρησει οτι οταν κανεις κλεινει ή του κλείνουν τα ματια, πονάει λιγότερο.
    Οσο για την αδρεναλίνη αυτό ισχύει μονο οταν παιζεις με soft εργαλεία... Για τι οταν ο/η αλλος/η βλέπει το «κροκοδειλάκι» (ηλεκτρολογικό μανταλάκι) να κατευθύνεται προς τη θηλή ξερει οτι θα παιξει πονος και «αγχώνεται» περισσότερο. Ειδικά στο electrotortre η ελεύθερη όραση του μαζο ειναι must!!
     
  5. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Υποταγη και strap on

    εγώ ξέρω υποταγή είναι να προσφέρεσαι για εκείνη με μόνους περιορισμούς τις σωματικές σου ικανότητες ,αδιαφορώντας για τα θέλω σου

    με βάση τις δικές μου αρχές σε αντιλαμβάνομαι περισσότερο σαν φετιχιστή παρά ως υποτακτικό ,κάτι που δεν είναι κακό ,αρκεί να το ξέρεις ; )
     
  6. фетишoмазох

    фетишoмазох Regular Member

    Μία φαντασίωση-ήμουν γυμνός,δεμένος και φιμωμένος μπρούμητα σε ένα κρεβάτι ενώ ήταν από πάνω μου μία κοπέλα και με ''βίαζε'',διείσδυε μέσα μου με ένα στραπόν,φόραγε ένα μακρύ ροζ τζιν,μία πράσινη μπλούζα,ανοιχτά παπούτσια-γόβες κι ήταν μελαχρινή και είχε μία μικρή ροζ τούφα στα μαλλιά της.Πρέπει να ήμασταν επίσης και σε κάτι σαν ταινία καθότι μας τράβαγαν βίντεο.Η ολική υποταγή μου,άρεσε στη θύτρια μου,εξ ου και το δέσιμο και το φίμωμα στην όλη κατάσταση.
    Το γεγονός του να είμαι το ολόγυμνο αρσενικό απέναντι στο κυρίαρχο ντυμένο θηλυκό,ολοκληρωτικά υποταγμένος να με κυριαρχεί ,να με ''βιάζει'',να διεισδύει μέσα μου ,τα ψυχολογικά παιχνίδια,ο συνδυασμός και με κάποια τρυφερότητα κλπ,όλη αυτή η σύγχυση συναισθημάτων,εκτοξεύει την υποταγή,την ταπείνωση,τον εξευτελισμό στο φουλ,εκτοξεύει τις αισθήσεις στο φουλ,εκτοξεύει την έξαρση στο φουλ!
     
  7. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    ...έπρεπε να συλληφθεί από την fashion police
     
  8. фетишoмазох

    фетишoмазох Regular Member

    Τι να κάνουμε;έχω ολίγον σουρεαλιστική-φουτουριστική φαντασία!
     
  9. GKnot

    GKnot New Member

    Αγαπητέ abhinda, η ταπεινή μου άποψη είναι, ότι εφόσον έχεις την θέση του υποτακτικόύ σκλάβου σε αυτήν την σχέση, λογικό είναι να θέσεις κάποια όρια. Αυτό προφανώς δεν σημαίνει ότι θα δώσεις ένα σενάριο για το τι θες να σου κάνει η αφέντρα σου (dom κτλ). Άρα, και δεδομένου ότι η λίστα με veto σου δεν είναι ατελίωτη, η ελευθερία και η έκπληξη στο παιχνίδι δεν χάνεται.

    Τώρα όσον αφορά το να κάνεις μία "ανταλλαγή" του στυλ όχι strapon οπότε διάλεξε κάτι άλλο, ότι να είναι και αυτό, δεν έχει ιδιαίτερα αξία (πάντα κατά τη γνώμη μου). Αυτό διότι μπορείς άνετα να βρεθείς σε μία κατάσταση του τύπου:
    "Θα ήθελες να σε μαρκάρω με ένα πυρωμένο σίδερο στον τάδε μέρος του σώματος?" (ή ότιδήποτε άλλο δεν θες)
    "Χμμ, όχι αλλά και αν δεν μου το κάνεις αυτό μπορείς να μου κάνεις ότι άλλο θες"
    Άρα ξαναπάμε στο ότι δεν μπορεί να σου κάνει πράγματα ή στο ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει κάτι που δεν θες για να σου κάνει κάτι που απλώς θα προτιμούσες να αποφύγεις. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτή είναι μία λειτουργική σχέση.

    Και για να κλείσω, σίγουρα είναι απαραίτητο να θέτεις τα όρια σου, αλλά και από την άλλη μην διστάζεις να δοκιμάσεις και πράγματα που μπορεί να σου αρέσουν, αλλά τα απορρίπτεις για καθαρά λόγους προκατάληψης. Συγκεκριμένα το strap on δεν σε κάνει λιγότερο άντρα, ασχέτως με κάτι π@π@ριές που έχω διαβάσει κατά καιρούς. Έχεις κώλο, έχεις προστάτη και είναι μία πηγή ηδονής. Στο κάνει η γυναίκα που γουστάρεις και το γουστάρει και αυτή και προφανώς δεν σε θεωρεί λιγότερο άντρα. Έχοντας πει αυτά βέβαια αν κάποιος την ώρα που το κάνει η αφέντρα του φαντασιώνεται κάποιον αρσενικού φύλλου από πίσω του, τότε προφανώς το strap on είναι απλώς ο καταλυτικός παράγοντας για μία καταπιεσμένη πραγματικότητα, που και πάλι, δεν είναι κάτι κακό ή άξιο ντροπής. Η ιερή εξέταση πέθανε το μεσαίωνα και εμείς είμαστε σε αυτό το forum για να συζητούμε τις πιπεράτες διαστροφές μας.