Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικές τσαούσες.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Vakhos, στις 30 Ιανουαρίου 2012.

 1. Vakhos

  Vakhos Regular Member

  Αφορμή γι'αυτό το νήμα, μου έδωσε το γεγονός οτι ο μεγάλος λεκτικός τσαμπουκάς στο φόρουμ γίνεται
  απο γυναίκες που δηλώνουν υποτακτικές ή σκλάβες. Φαίνεται ανακόλουθο με την δηλωμένη υποτακτική
  ψυχολογία. Είναι όμως?. Κάποια που δηλώνει υποτακτική σε μια σχέση M/s ή D/s, πρέπει να είναι έτσι
  και στην ζωή της εκτός σχέσης?. Απο που βγαίνει ο δυναμισμός , είναι καταπιεσμένος εντός σχέσης και
  βρίσκει διέξοδο εκτός?. Να σημειώσω πως δεν βλέπω τον ίδιο δυναμισμό σε άνδρες υποτακτικούς

  Προσωπική μου άποψη είναι οτι είναι απόλυτα υγιής αυτή η συμπεριφορά. Στην επαγγελματική, κοινωνική ζωή ο καθένας πρέπει να διεκδικεί αυτό που θεωρεί οτι του ανήκει. Στην προσωπική , αφού έχει εκχωρηθεί ο έλεγχος στον Κυρίαρχο, δεν μένει περιθώριο, και η υποταγή είναι πλήρης.
   
 2. aria

  aria Regular Member

  Απάντηση: Υποτακτικές τσαούσες.

  Προσωπικά δεν αισθάνομαι να καταπιέζεται ο δυναμισμός μου μέσα σε μια D/s σχέση.
  Η υποτακτικότητα δεν είναι συνώνυμο της παθητικότητας.
  Η υποτακτική έχει - τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ- ενεργό ρόλο μέσα στην σχέση.
  Τώρα όσο άφορα το πως φέρομαι στους άλλους, θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να εκφράζομαι ελευθέρα, ακόμα και να δείξω τα δόντια μου αν νιώσω πως απειλούμαι ή προσβάλλομαι.
  Μια υποτακτική δεν οφείλει σεβασμό και υποταγή σε όλους παρά μόνο στον Κ της.
  Όσο άφορα την συμπεριφορά σε άλλους τομείς, συμφωνώ μαζί σου ότι είναι απόλυτα υγείες να είναι δυναμικός ο κάθε ένας μας ανεξάρτητα με το στατους του.
   
 3. Arioch

  Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

 4. Elysium

  Elysium Contributor

  Απάντηση: Υποτακτικές τσαούσες.

  Στη σχέση τους μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.
  Στο κοινωνικό επίπεδο οι υποτακτικοί άνθρωποι δημιουργούν πρόβλημα στους αγώνες και στην πίστη των λαών.

  Η χώρα εξάλλου έχει πήξει στους υποτακτικούς και στους φοβισμένους μικροαστούς με τις καταθέσεις των 250 ευρώ στις τράπεζες.
  Δε χρειαζόμαστε άλλους.
   
 5. Astrovroxi

  Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

 6. captain

  captain Regular Member

  Απάντηση: Υποτακτικές τσαούσες.

  εγώ πάλι σαν κυριαρχική γυναίκα δεν το βλέπω έτσι δεν νομίζω ότι επειδή κάποια στις σχέσης της αποφάσισε να είναι υποτακτική πρέπει να είναι υποτακτική με ολόκληρη την κοινωνία αυτό μου μοιάζει περισσότερο με άποψη φαλλοκράτη άντρα.  
   
 7. Vakhos

  Vakhos Regular Member

  Απάντηση: Υποτακτικές τσαούσες.

  Τελικά πρέπει να αφιερώσω περισσότερο χρόνο διαβάζοντας παλιότερα θέματα.
   
 8. Heretic_Angel

  Heretic_Angel Regular Member

  Απάντηση: Υποτακτικές τσαούσες.

  Υποτακτικές θέλουν να είναι στις σχέσεις τους με τον σύντροφό τους, όχι στο φόρουμ με όποιον δηλώνει μάστορας.

  To say the blind man's right, πάντως και γω αν ήμουν στη θέση τους και διάβαζα όσα διαβάζουν, έτσι και χειρότερα θα έκανα.
   
 9. Emiris

  Emiris Regular Member

  Re: Απάντηση: Υποτακτικές τσαούσες.


  Να την υιοθετήσω ευχαρίστως τότε  
   
 10. gaby

  gaby Guest

  Απάντηση: Υποτακτικές τσαούσες.

  Μακάρι να γινόταν, ήταν το όνειρό μου. Ο δυισμός στις συμπεριφορές που συνεπάγεται η άλλη αναγκαστικής επιλογής μόνον βάρος είναι και ήταν για μένα και διόλου ανακούφιση.
  Έχω τη γνώμη ότι όσο περισσότερα από αυτά που έχει στην ψυχή της μια υποτακτική βρίσκουν διέξοδο στη σχέση τόσο πιο στέρεη είναι η τελευταία. Όταν απαιτείται από αυτήν να κάνει κάτι δύσκολο, η υποτακτική βάζει πολύ δυναμισμό, η δύναμη της αδράνειας και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του Κυρίου δεν θα την πήγαιναν μακριά, αν δεν ήθελε ενεργά να κάνει αυτό που της τέθηκε.

  Η καταπίεση (χωρίς ή με εισαγωγικά) εντός της σχέσης μπορεί να οδηγεί σε σεξουαλική υπερδιέγερση και ανάγκη εκτόνωσης, εντός της σχέσης εννοώ, όχι στο φόρουμ  
  Σε όλες μου τις ζωές προσέχω αρκετά να πατώ ως εκεί που πηγαίνει το πόδι μου και όχι περισσότερο και να αγαπώ αυτό που κάνω, για να με αγαπάει και αυτό.

  Δεν ξέρω αν είναι θέμα διεκδίκησης ή μάλλον σταθερής τοποθέτησης, εξαρτάται από το είδος της δουλειάς ενδεχομένως. Πιο πολύ μου ταιριάζει αντί να διεκδικήσω, στο οποίο δεν ήμουν ποτέ καλή, να πάρω κάτι, να του δώσω αξία και μετά να το προστατέψω από διεκδικήσεις άλλων. Ακόμα μπορώ να ελέγξω μια κατάσταση και να επιβάλλω πράγματα, μεταξύ άλλων με μεθόδους που έχω μάθει στη διαδρομή μου ως υποτακτική. Δεν θα ξεχάσω τα καλά αποτελέσματα που είχε δώσει η στέρηση της παρουσίας μου από κάποιους υφιστάμενους που είχαν δοκιμάσει να δουν αν μπορούν να με αμφισβητούν   Το είχα διαπράξει εποχή που ήμουν τιμωρημένη και είχα ανακουφιστεί κάπως, χώρια που είχα λύσει ένα πρόβλημα δουλειάς χωρίς καν να χρειαστεί να σκεφτώ  

  Η αλήθεια είναι ότι αυτό που αξίζει για μένα, είτε είναι μια τοποθέτηση είτε οτιδήποτε άλλο κοιτάζω να το προστατέψω, στο βαθμό που μου πέφτει λόγος, δηλαδή εφόσον είμαι αδέσποτη και δεν θέτει ο Κύριός μου τις προτεραιότητές μου.

  Αν στις περιπτώσεις που συμβαίνει αυτό στο φόρουμ γίνομαι τσαούσα, ας είναι έτσι, άλλωστε για τη μεταξύ μας επικοινωνία δεν δηλώνω υποτακτική  

  Υποθέτω όμως, ότι από ένα χρονικό διάστημα και μετά η αυθόρμητη συμπεριφορά και η υποτακτική λογικά θα πρέπει να ταυτίζονται  
   
 11. Vakhos

  Vakhos Regular Member

  Απάντηση: Υποτακτικές τσαούσες.

  Εδώ θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση: Σίγουρα για να κάνει κάτι δύσκολο η υποτακτική πρέπει να βάλει πολύ δυναμισμό, όμως εγώ μιλούσα για την περίπτωση που υποχρεώνεται να κάνει κάτι που δέν
  θέλει πραγματικά, το κάνει όμως γιατί θέλει να ικανοποιήσει τον Κύριό της , και αναρωτιέμαι αν αυτή η καταπίεση του εγώ της, την οδηγεί στο να εκτονωθεί στο ευρύτερο περιβάλλον και να βγάλει ένα δυναμικό χαρακτήρα που μέσα στη σχέση βεβαίως δεν μπορεί ή δεν θέλει να βγάλει.
   
 12. crimson moon[M_S]

  crimson moon[M_S] Regular Member

  Απάντηση: Υποτακτικές τσαούσες.

  Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου: στη βάση του προβληματισμού σου είναι ο δυναμικός χαρακτήρας per se ή η δυναμική έκφραση ενός χαρακτήρα; για μένα δεν ταυτίζονται απόλυτα και απαραίτητα

  cm