Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικέ, Δεν είσαι άνδρας - Μistress, Δεν είσαι γυναίκα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 19 Ιουνίου 2008.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Τελευταία ο Κλάιστ έχει ανοίξει ένα ανα-θεματάκι που αφορά το αν ένα αρσενικό υποτακτικής ψυχολογίας, είναι όντως άνδρας και αν ένα θηλυκό Κυριαρχικής ψυχολογίας είναι Γυναίκα...

    Δεν έθεσα το θέμα επειδή με ενδιαφέρουν οι απόψεις του Κλάιστ, που για τις περισσότερες εκ των οποίων εδώ και χρόνια δεν δίνω δεκάρα αφού δεν τις ενστερνίζομαι…. αλλά επειδή έχω την βάσιμη υποψία ότι Μ/μας διαβάζουν και νέα μέλη, τα οποία προφανώς θα έχουν πάθει κάποιο σοκ, από τα γραφόμενα του και μάλλον θα πρέπει να ακουστούν και άλλες θέσεις και απόψεις πάνω στο θέμα, προκειμένου αυτό να έρθει σε κάποια ισορροπία.

    Έτσι το όποιο σοκαρισμένο μέλος που διαβάζοντας τις απόψεις του Kλάιστ και που δεν τον ξέρει και μπορεί να ταράχτηκε, να προσβλήθηκε και να θίχτηκε, ίσως να ανακουφιστεί, να ηρεμήσει και να χαλαρώσει.
    Ευελπιστώ ότι με αυτόν τον τρόπο, ίσως καταφέρουμε να κάνουμε το νέο μέλος να πιστέψει ότι μπήκε όντως σε ένα BDSM forum να πεισθεί, να ανοιχθεί και τελικά να νοιώσει καλοδεχούμενος.

    Ευχαριστώ
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Υποτακτικέ, Δεν είσαι άνδρας - Μistress, Δεν είσαι γυναίκα!

    Μα κι αυτός ο Κλάϊστ δεν δηλώνει 'σκλάβος της Αστάρτης'; Να δεις που τελικά η Αστάρτη έχει δούλα. Την εξαπάτησε ο παλιάνθρωπος!.
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Θέλει @@ρια για να πεί κάποιος ότι είναι σκλάβος μιάς Γυναίκας και αυτός δεν έχει για να το παραδέχθεί!
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    Δεν έκαμα κανένα θεματάκι που αφορά το αν ένας σούμπης είναι όντως άντρας, όπως δεν έκαμα κανένα θεματάκι που να λέει πως ένα θηλυκό κυριαρχικής ψυχολογίας είναι ή όχι γυναίκα.

    Αυτά που έγραψα είναι προσεκτικά διατυπωμένα, έχουν συγκεκριμένες αναφορές και συγκεκριμένες απορίες, κι όποιος έχει πάει μέχρι και τετάρτη δημοτικού μπορεί εύκολα να το καταλάβει.

    Ντολμανσέ, είσαι η μόνη ελπίδα που έχω για να εξηγήσεις στην Εύα τι ακριβώς λέω. Και μιλώ σοβαρά. Θα σου είμαι αιώνια ευγνώμον.
     
  5. doulos

    doulos Regular Member

    Ρε συ Χάινριχ, σε βαρεθήκαμε μωρε...
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Ρε συ Δούλε, η Εύα το έβαλε το θέμα δεν το έβαλα εγώ. Μάλλον μπερδεύτηκες και την Εύα βαρέθηκες.
     
  7. doulos

    doulos Regular Member

    προτείνω λοιπόν δημοψήφισμα...
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δεν ενστερνίζομαι τις απόψεις του Χάινριχ, αλλά...

    Είναι άποψη του και έχει το δικαίωμα να τις εκφράσει.

    Έχει ακόμα και το δικαίωμα να προσπαθήσει να τις επιβάλλει. Όποιος τις ακολουθήσει, θα τις ακολουθήσει γιατί έτσι τον προστάζει η ελεύθερη βούληση του.

    Μάνο αρκεί να μην ξεχνάς να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων.

    Τώρα για το ζητούμενο. Ας μην μπούμε πάλι στην διαδικασία του να υπερασπίσουμε το φύλο μας. Μεγαλύτερο κόμπλεξ από αυτό δεν έχω ματαδεί.
     
  9. doulos

    doulos Regular Member

    χαλαρώστε παιδιά, το δημοψήφισμα ήταν καλαμπουράκι... συγγνώμη δεν είναι ότι δε σέβομαι τις απόψεις του ή ότι αμφισβητώ το δικαίωμά του να τις εκφράζει. Απλά, τον βαρέθηκα!!!!  
     
  10. foreignslave

    foreignslave New Member

    Πάντα το είχε αυτό το θεματάκι  
    Λοιπόν Χαινριχ, το να είσαι άντρας σκλάβος δεν σημαίνει ότι ευνουχίστηκες και αυτομάτως, η αλήθεια είναι ότι μια Γυναίκα Αφέντρα ή μή πρέπει να Την προσέχεις και να την φροντίζεις και να την αγαπάς εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ ιπποτικό και ρομαντικό, δεν είναι ότι απαγορεύετε να κοιτάξεις την κοπέλα στην γωνία είναι ότι γουστάρεις να είσαι αφιερωμένος σε Αυτήν, π.χ όταν αγαπάς Κάποια γίνεσαι σκλάβος για να την κάνεις δικιά Σου σε μια τέτοια σχέση D/s ποτε δεν σταματάς την προσπάθεια κάθε ώρα κάθε λεπτό προσπαθείς και εκτιμάς που είναι δίπλα σου... τελως παντων ελπίζω να έγινα κατανοητός...  
     
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    Βεβαίως και έγινες. Το που διαφωνούμε δεν κατάλαβα.
     
  12. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Υποτακτικέ, Δεν είσαι άνδρας - Μistress, Δεν είσαι γυναίκα!

    Η έννοια άνδρας, όπως συνηθίζουμε να την εννοούμε, περιλαμβάνει μια σειρά χαρακτηριστικών σχετικών με την κοινωνική, ατομική, ερωτική συμπεριφορά και στάση, τον τρόπο σκέψης του και την εν γένει υπόσταση του. Τα χαρακτηριστικά αυτά δεν είναι μονοσήμαντα και σαφώς καθορισμένα. Διαφοροποιούνται ανάλογα με την εποχή και την κουλτούρα της κάθε κοινωνίας αλλά και από τις θέσεις του καθενός από μας. Άνδρας λιμπερτίνος που σοδομίζεται κατά βούληση για αρκετούς συνομιλητές αυτού του φόρουμ δεν είναι παρά μια παλιοαδελφή. Για άλλους, οι συνομιλητές αυτοί δεν είναι παρά θανάσιμα πληκτικοί.

    Θα περίμενε επίσης κανείς σ΄ ένα φόρουμ σαν και τούτο, ο ερωτικός μαζοχισμός του άνδρα ή η ερωτική διάθεση υποταγής σε μια γυναίκα να μην είναι απορριπτικό κριτήριο ως προς τον ανδρισμό του. Για μένα δεν είναι και για τους περισσότερους συνομιλητές μας δεν είναι εξ’ ορισμού. Όταν όμως η ερωτική κλίση του τον οδηγεί σε κοινωνικές συμπεριφορές που αποκλίνουν από έναν πυρήνα συμπεριφορών που χαρακτηρίζουν τον άνδρα ανά τους αιώνες, τότε κάποιος δικαιούται να σκεφτεί «μα το σόι άντρας είναι αυτός»;

    Όταν το φαινόμενο αυτό επαναλαμβάνεται (η εμπειρία που ανέφερε κάπου ο Κύριος Κλάιστ) τότε κάποιος δικαιούται να σκεφτεί «μα το σόι άντρες είναι αυτοί»; Μια γενίκευση μεν που είναι άδικη για ορισμένους, αλλά και μια εμπειρική διαπίστωση που ασφαλώς, όσους δεν αγγίζει δεν ενοχλεί κιόλας.
     
    Last edited: 19 Ιουνίου 2008