Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικοί έτοιμοι για όλα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος karamel, στις 2 Φεβρουαρίου 2021.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Ενα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Κ/υ, είναι πως το πρέπει, το ορίζει ο Κ. Το από την "πρώτη στιγμή", αφενός είναι ξεκάθαρα υποκειμενικό και έχει πολυποίκιλες ερμηνείες, αφετέρου υπάρχουν πλήθος περιπτώσεων, σχέσεων και πλαισίων Κ/υ που η υ δεν είναι διαθέσιμη για όλα, ούτε στην "χιλιοστή στιγμή". Το τι - πως θα πράξεις, εναπόκειται ουσιαστικά σε αρκετούς παράγοντες, με κύριους την δυναμική που θα έχει η αλληλοσυσχέτιση/αλληλεπίδραση που θα υπάρξει με τον κάθε Κ ή "κ" ή μαλάκα ή αξιόλογο κλπ, αλλά και την ψυχική σου κατάσταση την συγκεκριμένη στιγμή ή στην συγκεκριμένη συσχέτιση.

    Μια από τις παγίδες του φόρουμ, για όποιο μέλος κάνει επιδερμική και χρονικά μικρή ανάγνωση, είναι πως όλοι οι Κ έχουν την ίδια αντίληψη. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ενας από τους πολλούς λόγους, είναι πως δεν είναι "εξ ορισμού" Κ, όποιος αυτοπροσδιορίζεται ως Κ. Αν μπορούμε να επιχειρήσουμε ένα "γενικό κανόνα", είναι πως δεν θέτεις εσύ όρια. Αποδέχεσαι αυτά που σου λέει - σου βγάζει ο (σε ή χωρίς εισαγωγικά έως να φανεί το Αρχή άνδρα δείκνυσι) Κ και συνεχίζεις, ή όχι και αποχωρείς.

    Δυο θέματα για να σκεφτείς
    Α. Δεν γνωρίζει τα όριά της η υ
    Β. Αντρας που διαπραγματεύεται, και μετακινεί - αλλοιώνει - μειώνει τα θέλω του, απέχει πολύ από Κ, άρα σε αυτή την περίπτωση κινείσαι για μια συμβατότητα σχέσης που δεν θα είναι Κ/υ.
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    ξεκάθαρα τοποθετήθηκε, ενδεχομένως και ειλικρινά, αλλά αυτό το δεύτερο είναι απλή υπόθεση. ελέγχεται και ως περιεχόμενο στο τελευταίο σκέλος.
    φαίνεται οτι δεν σας άρεσε η ξεκάθαρη τοποθέτηση. σας ενόχλησε με κάποιον τρόπο. «γιατί δεν σου αρέσω ρε; από πού αντλείς το δικαίωμα να έχεις κριτήρια τα οποία δεν συναντώ;» όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο @Δίας επίμονα, έχω έτσι κι αλλιώς κακοποιηθεί. εξ ορισμού έιμαι κακοποιημένο υ. αν σου αρέσω με κακοποιείς, κι αν δεν σου αρέσω με κακοποιείς. θα σου λέω εγώ τι θα κάνεις, θα σου βάζω τα όρια και τα χαλινάρια κι εσύ θα με κολακεύεις. με σεβασμό πάντα.  


    λάθος αντίληψη.

    θα βρείτε και βολικούς και πρόθυμους και υποτακτικούς κ. έχει απ όλα.
     
  3. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ούτε η κοπέλα ούτε κανένας άλλος μίλησε για κακοποιηση στην συγκεκριμένη περίπτωση.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    η μίρλα δεν προέρχεται απο ευφορία, ούτε η διαπίστωση της ανεπάρκειας που χρέωσε στην έκφραση ξακάθαρης θέσης.

    υγ: δεν είναι σημαντικό οτι δεν διαβάσατε αναφορά σε κακοποίηση, παρ οτι έγιναν αναφορές.
     
  5. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    αν κάποιος-α νομίζει πως δεν έχουν υπάρξει επεισόδια κακοποίησης στο χώρο μας (ευρύτερα) ή στρουθοκαμηλίζει ή είναι ο ίδιος-α κακοποιητής-τρια
     
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Όταν δεν ξέρουμε και θελουμε να μάθουμε ρωτάμε, είναι ένας από τους πολλούς ρόλους του φόρουμ αυτό.

    Το τι εστί μιρλα είναι υποκειμενικό, ας πούμε κάθε φορά που ξεπροβαλετε και γενικευετε τα πάντα σε θυματοποιηση και γκρίνια έμενα μου φαίνεται μεγάλη μιρλα. Μήπως σύμφωνα με τη λογική σας είστε δυσφορικος; Και μάλιστα από ό,τι φαίνεται για πολλά χρόνια; Να το κοιτάξετε.
     
    Last edited: 4 Φεβρουαρίου 2021
  7. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Έλα τώρα μίρλα ίσον κακοποίηση. Που ζεις ρε κοπελιά;!
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    αν χρειαστεί και θελήσω να μάθω πώς σας φαίνεται θα σας ρωτήσω.
    η μίρλα ξεχωρίζει με μιά ματιά. ρωτήστε αν θελήσετε να μάθετε.
     
  9. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Δηλαδή όλες οι κακοποιήσεις και οι "κακοποιήσεις" θα είχαν προληφθεί αν κάνανε όλοι διαπραγμάτευση;
     
  10. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Όλες όχι , έστω και μια να μην γίνονταν κέρδος είναι.
     
  11. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Ναι αυτό μου είπε, πως μάλλον έχω μπερδέψει τις σχέσεις Κ/υ με τις κινκοβανιλόξεπέτες. Και ακριβώς για να το ξεμπερδέψω χρειάζεται να εμπεδώσω και να αποδεχτώ μέσα μου αυτή η σχέση καθορίζεται από τον Κ. Αποκλειστικά.

    Και that’s it. Take it or leave it, που λένε.

    Στα θετικά αυτής της συνομιλίας κρατάω πως δεν μου χρύσωσε το χάπι και δεν το πήγε μέσω Φαρσάλων (εννοώ πως αν ήθελε να εκμεταλλευτεί την απειρία μου θα ήταν πιο εύκολο με το καλόπιασμα, σαφώς). Θέλει όμως κάτι πολύ συνειδητοποιημένο. Και εκεί ξεκινά αυτός ο διάλογος γιατί μου λέει πως αν δεν το συνειδητοποιήσω, δεν γίνεται και δεν υπάρχει νόημα να προχωρήσω. Θα είναι ταλαιπωρία.

    Μην έχοντας την κατάλληλη πείρα ή εμπειρία για να αξιολογήσω την απάντηση του, ζήτησα να μάθω. Ναι, μου φάνηκε δύσκολο εξαρχής να το αποδεκτώ γιατί ήταν πολύ μακριά σαν ιδέα - από την αρχική μου αντίληψη. Το γυρίζω στο κεφάλι μου, αναρωτιέμαι, θέλω τον χρόνο μου. Έχω ήδη αλλάξει τόσα συναισθήματα περί αυτού.


    Τι εννοείτε η υ δεν ξέρει τα όρια της;

    @tithon με χαρά θα σας απαντούσα, αλλά δεν έχω όρεξη για διαπληκτισμούς και για διχόνοιες. Έχω τους δικούς μου λόγους και είμαι κουρασμένη, αν θέλετε ευγενικά.
     
  12. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Δηλαδή μου λέτε ότι θα μπορούσε να αποφευχθεί έστω και μία κακοποίηση αν προηγουμένως οι εμπλεκόμενοι συμφωνήσουν να μην αλληλοκακοποιηθούν;

    Υ.Γ. Ισχύει και για άλλες διενέξεις;