Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικοί έτοιμοι για όλα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος karamel, στις 2 Φεβρουαρίου 2021.

  1. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Είπαμε για διαπραγμάτευση ορίων .
    Και ναι, εάν το Κ ζητήσει κάτι που είναι εκτός ορίων (εκείνη την στιγμή ίσως στο μέλλον αλλάξει) για την υ ίσως αυτή η διευκρίνιση εάν δεν μπορέσει να ξεπεραστεί να μέσω της διαπραγμάτευσης να οδηγήσει στο τέλος καί ίσως στην αποφυγή μιας κακοποίησης.
     
  2. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Καλή ερώτηση, υποθέτω πως αυτοί που δεν θεωρούν αντιαισθητική την συνεννόηση και μπορούν να συνεννοηθούν δίνουν συγχρόνως και μια ένδειξη ότι ελέγχουν και τα συναισθήματα και τις ορμές τους, αν δεν μπορούν ή επιθυμούν να συνεννοηθούν απλά δεν έχουμε αυτή την ένδειξη, δεν είναι τα πάντα όλα όμως είναι κάτι.
     
  3. rea..

    rea.. Contributor

    Η παραπληροφόρηση περί κακοποίησης είναι πιο επικίνδυνη από την άγνοια της έννοιας κακοποίηση.
     
    Last edited: 5 Φεβρουαρίου 2021
  4. Discerning

    Discerning Contributor

    Φαντάσου τον εσωτερικό κόσμο της υ, ως "το δάσος του Αμαζονίου" ή "την νυχτερινή ζωή στο Μανχάταν" ή στην "πόλη των Αγγέλων"... Χωρίς τον κατάλληλο Οδηγό, όσο κι αν προσπαθήσει μόνη της (!), ποτέ δεν θα ανακαλύψει όσα υπάρχουν σε αυτά. Θα γνωρίζει/σει τόσο, όσο. Υπάρχουν άνθρωποι (εν προκειμένω βλέπε Κ) που ξέρουν τις απαντήσεις, σε ερωτήσεις που ακόμα αγνοεί η υ. Συσχέτισέ το αυτό, με τα όρια. Θα συναντήσει ποτέ κάτι ανάλογο; Μπορεί ναι, μπορεί και ποτέ.

    Σε ένα απλοϊκό παράδειγμα σκέψου το ως εξής. Η υ, τρώει χαστούκι από τον χ Κ και σκέφτεται-νιώθει-εκφράζει "με κακοποίησες μαλάκα". Η ίδια υ, τρώει "10" χαστούκια από τον ψ Κ, και είτε ικετεύει για περισσότερα, είτε ζητά άδεια να χύσει. Στην 2η περίπτωση ήξερε πως θα της συμβεί, πριν το βιώσει;

    Σε κοινωνικό επίπεδο, δεν έχεις γνωρίσει γυναίκες, που δήλωναν με απόλυτη σιγουριά (!) "εγώ ξέρω καλά τον εαυτό μου, ποτέ δεν θα το κάνω αυτό... - ποτέ δεν θα επιτρέψω σε κάποιον να μου κάνει αυτό..." και τελικά, και να το έκαναν, και να το γούσταραν, και να ικέτεψαν να ξανασυμβεί (βλέπε υ);
     
    Last edited: 4 Φεβρουαρίου 2021
  5. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Σοβαρα τωρα???

    Ο Κ πως ξερει ολες τις απαντησεις? Διαβασε τους οδηγους ή γεννηθηκε να τα ξερει?
    Ο Κ εμπειρικα ξερει τοσο, οσο! Οπως και η υ εμπειρικα ξερει τοσο, οσο.
    Γνωριζω πολλες υ που μασανε και φτυνουν πολλους κατα δηλωση Κ.


    Υ.Γ. Αν περιμενεις απο "οδηγο" να μαθεις τα μυστικα μιας πολης (οπως περιοχη Μανχαταν) το πιθανοτερο ειναι να μαθεις τα πιο τουριστικα σημεια που θα σου πιασουν τον κωλο στις τιμες
     
  6. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Πηγαίνοντας σε αυτό το κεντρικό για την εξέλιξη του νήματος ποστ, παρατηρώ ότι η πλέον πλήρης τοποθέτηση ήταν
    Από την πλευρά μου γνωρίζω αυτό που λεγόταν ανέκαθεν, ότι γίνεται αυτό που θέλει ο Κυρίαρχος με τον τρόπο που μπορεί η υποτακτική.
    Για αυτό, ίσως, ορισμένοι Κ είναι εκπληκτικοί διπλωμάτες  

    Κατά τα λοιπά, ούτε το υ βάζει τα όρια ούτε το άγουρο υ μπορεί ή ξέρει να βάλει όρια, διότι αυτό θέλει αυτογνωσία, απλά εκφράζει φόβους, αναστολές, έλλειψη εμπειρίας, λαχτάρες μασκαρεμένες σε φόβους, συχνά λέει περισσότερα από όσα μπορεί και όλα αυτά είναι κομμάτι της μεταξύ τους γνωριμίας, λίγο λίγο θα προκύπτουν οι πραγματικές συντεταγμένες του υ.

    Και τέλος, μη βγάζεις συμπεράσματα, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα περί του αν χωράς ή δεν χωράς στον χώρο, καλό παιχνίδι με τις λέξεις, και σίγουρα δεν μπορούμε εμείς να σου το πούμε αυτό, ούτε άλλοι διαδικτυακοί συνομιλητές, να αναμένεις ότι αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει, εκ του αποτελέσματος, πολύ πολύ αργότερα και μετά από πολλές εμπειρίες. Αλλά αν δεν σου αρέσει, αν δεν τον καταλαβαίνεις, δεν είναι ανάγκη να περιμένεις μέχρι τότε, μπορείς πάντα να αποφασίσεις να μην ασχοληθείς.
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Με αφορμή αυτό και όχι ως απάντηση: ένα πάγιο πρόβλημα του διαλόγου εδώ μέσα (και εν γένει του δημόσιου διαλόγου δηλαδή αλλά ας μείνουμε εδώ) είναι ότι τα πετάμε όλα μέσα στην μαρμίτα και ο καθένας τραβάει ο,τι θέλει, από παπούτσι μέχρι φιλέτο μοσχαριού.
    Κατά δήλωση Κ, όπως και κατά δήλωση υπό... Αδιάφορο.
    Ας μιλήσουμε για ανθρώπους που - έστω- έχουν ειλικρινά την πρόθεση να κάνουν κάτι που αγγίζει αυτό το γ@μημ3νο το Κ/υ, έστω την πρόθεση.

    Εδώ είναι απάντηση: Τόσο όσο να είναι Κ της συγκεκριμένης υ.
    Όπως έχουμε πει δεν κάνουν όλοι για όλους. Για την ακρίβεια ελάχιστοι κάνουν για τον καθένα και καθείς (εξ ημών) κάνει για εξίσου ελάχιστους.
    Ωστόσο αν κάποιος "κάνει" για Κ μιας συγκεκριμένης υ, τότε ναι, και εμπειρικά και θεωρητικά και τυπικά και ουσιαστικά και αναντίρρητα ξέρει καλύτερα από εκείνη, πάντα και για τα πάντα. Αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το οποίο πολλές φορές είναι και το ζητούμενο και η μουρμούρα έρχεται όταν διαπιστωθεί ότι ο απέναντι δεν φιλοδοξεί απλά να σου τον πιάσει αλλά να σου τον κάνει μπλε μαρέν.
     
  9. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Premium Member Contributor

    επικίνδυνη"
     
  10. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Που να δεις όταν διαπιστωθεί ότι δεν θέλει καν να στον πιάσει τι μουρμούρα μπορεί να έρθει...
     
  11. -Volt-

    -Volt- Contributor

    έτοιμη όχι, αποφασισμένη πως βρίσκεται εκεί αυτόβουλα ναι. Κι εφ' όσον έχει κυριαρχηθεί η ερώτηση δεν έχει νόημα.
     
  12. rea..

    rea.. Contributor

    Στις περιπτώσεις που αναφέρεις δεν βλέπω πρόθεση για διάλογο.