Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπόγεια Ρεύματα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 3 Νοεμβρίου 2016.

 1. gkass

  gkass τέταρτος τοίχος

  για την τελευταία ερώτηση (γιατιν τα άλλα ίσως να είναι απλά παρεξηγήσεις) :

  δεν είναι όλες οι επεμβάσεις εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς.

  ένα τρανταχτό παράδειγμα: προγραμματισμένος τοκετός μέσα σε μία πισίνα από το jumbo, μέσα στο σπίτι της εγκύου....και με μόνη τη μαμή! ναι...η μαμή ξαναγυρνά, χωρίς φυλαχτά και μαντζούνια αλλά με πολυετείς σπουδές και εξειδικεύσεις.

  και ένα μεγάλο κεφάλαιο είναι η κατ΄οίκον περίθαλψη ατόμων καθηλωμένων στο κρεβάτι....από εξαγωγή δοντιών έως αφαίρεση όγκων κλπ κλπ...
   
 2. estelwen

  estelwen χρήσιμη Contributor

  Χαίρομαι που απάντησες. Θα δεις ότι δεν είμαστε off topic, όλα συνδέονται τελικά.
  Πολύ ωραίες οι δυο απαντήσεις σου.
  Αυτές είναι και οι απαντήσεις στις απορίες που διατυπώνεις στο αρχικό ποστ του νήματος:
  Συνεχίζουμε;
  Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι αυτό το λες (όπως εξ άλλου παραδέχεσαι παραπάνω) γιατί δεν γεννήθηκες εκεί, αλλά εδώ.
  Διαφορετικά, αν μήτι άλλο θα είχες τελείως άλλα δεδομένα.
  Μπορείς να δεις κι εδώ την δικιά σου απάντηση στην ίδια σου την ερώτηση, χωρίς την αναφορά στο φανατισμό; Στη θέση των ισλαμιστών, βάλε τον παρτενέρ σου που ίσως δεν στέκει καλά. Η οπτική γωνία του "ποιος δεν είναι καλά", όπως βλέπεις, δεν είναι μια.
  Να επισημάνω ότι αυτή δεν είναι μια αναμέτρηση, ο σκοπός μου δεν είναι σε κάνω να νιώσεις ότι σε παγίδευσα, θα ήταν κρίμα.
  Ήθελα μόνο να σου δείξω ότι όλα είναι μέσα μας, ερωτήσεις και απαντήσεις, αρκεί να θέλουμε να τις δούμε, χωρίς στεγανά, με ηρεμία και ψυχραιμία.
  Ίσως υλικό για σκέψη, ίσως όχι. Σε σένα η επιλογή.  
   
  Last edited: 7 Νοεμβρίου 2016
 3. I do

  I do Ευ ζην

  Η πιο ολοκληρωμενη,μη ειρωνικη και βοηθητικη απαντηση!
  Ευχαριστω
   
 4. Queen87

  Queen87 Contributor

  Μπορώ να σου πω οτι δεν νιώθω καθόλου παγιδευμένη. (Ίσως να μουρμουρίσεις δεν λέει να καταλάβει αυτή η Queen... αλλά θα σου εξηγήσω).

  Στην θέση των Ισλαμιστών δεν μπορώ να βάλω τον/την "συντροφό" μου. Ο Λόγος; Ο Λόγος είναι οτι αν το έκανα αυτό θα σήμαινε οτι είμαι στην απέναντη όχθη...

  Ενώ σύμφωνα με την ερώτηση μου είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο... καταλαβαίνεις;

  Άλλωστε στο αρχικό μου πόστ είχα πει...

  Δεν είχα βρεί κάποιο νήμα με τέτοιο θέμα... ίσως είναι καπού πολύ βαθιά χωμένο που ακόμη δεν το έχω ανακαλύψει...
  Μια σκέψη έκανα την εξέφρασα...

  Ωστόσο καλύφθηκα, ίσως όχι 100%, αλλά καλύφτηκα.

  Υ.Γ Διαφορετικά μυαλά, διαφορετικές τοποθετήσεις... τροφή για σκέψη  
   
 5. estelwen

  estelwen χρήσιμη Contributor

  Όταν έγραψα "στην θέση των Ισλαμιστών" δεν εννοούσα απέναντι, ίσως ήταν δυσνόητος ο τρόπος που το εξέθεσα.
  Εννοούσα να δεις τον σύντροφό σου ως άτομο που έχει διαφορετική οπτική. Εδώ, πολύ όμορφο, είναι το σημείο-κλειδί που παραθέτεις: "για μένα που είμαι χριστιανή ναι ειναι φανατικοί [...] για αυτούς σημαίνει πλήρη υποταγή προς τον Θεό".

  Οπότε για μένα η απάντηση στην ερώτηση σου "τι σε κάνει εσένα πιο υγιή από τον άλλον;" είναι "τίποτα απαραίτητα, μπορεί να είναι διαφορετική η οπτική γωνία". Αυτό εννοούσα, όχι στρατόπεδα και εχθρότητες.
  Και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι διαφορετικές αντιλήψεις θα είναι πάντα συμβατές.

  Χαίρομαι που δεν ένιωσες παγιδευμένη  
   
 6. lizard_

  lizard_ his only purpose is A's pleasure

  εγω θα σου προτεινα το βιβλιο...
   
 7. "Σεξουαλικός μαζοχισμός: η σεξουαλική διέγερση επιτυγχάνεται μέσα από τη ταπείνωση, τον εξευτελισμό, τον σωματικό ή ψυχικό πόνο που προκαλείται στο ίδιο το άτομο. Ο συνδυασμός μαζοχιστή με σαδιστή παρτενέρ μπορεί να οδηγήσει σε ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι που να απειλήσει ακόμα και τη ζωή, αφού ο μεν ερεθίζεται δεχόμενος πόνο και ο δε να προκαλώντας πόνο, χωρίς κανένας να μπορεί να διατηρήσει τα όρια."

  http://www.askitis.gr/psychichealth/view/paraphilikes_diataraches
   
 8. Σεξουαλικές Διαταραχές

  & Διαταραχές της Ταυτότητας Φύλου

  Οί Σεξουαλικές Διαταραχές διακρίνονται στις Σεξουαλικές Δυσλειτουργίες και στις Παραφιλίες (ή Σεξουαλικές Παρεκκλίσεις).

  Οί Σεξουαλικές Δυσλειτουργίες χαρακτηρίζονται από διαταραχή στη σεξουαλική λειτουργία. Οί Παραφιλίες χαρακτηρίζονται από διαταραχή του σεξουαλικού σκοπού ή στόχου. Η διαφορά επομένως συνίσταται στο ότι ενώ στις παρεκκλίσεις υπάρχει καλή και ευχάριστη σεξουαλική λειτουργικότητα, στις δυσλειτουργίες η λειτουργικότητα είναι διαταραγμένη.

  Οί Σεξουαλικές Δυσλειτουργίες είναι διαταραχές που δεν επιτρέπουν σ' ένα άτομο τη σεξουαλική ευχαρίστηση ή μερικές φορές ακόμη και την οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή. Συνήθως αφορούν αναστολές φυσιολογικών αντιδράσεων -δηλαδή της φλεβικής διόγκωσης των σεξουαλικών οργάνων, της οργασμικής αντίδρασης ή και των δύο - που κάνουν την εμπειρία της σεξουαλικής δραστηριότητας τελικά δυσάρεστη. Οί Σεξουαλικές Δυσλειτουργίες είναι κοινά φαινόμενα και απαντούν σε ειδικούς τύπους θεραπείας του σεξ ή σε συνδυασμό θεραπείας του σεξ και αποκαλυπτικής ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας.

  Στο άτομο με Σεξουαλική Παρέκκλιση το σεξουαλικό αντικείμενο προτίμησης του διαφέρει από το συνηθισμένο. Έτσι, το παραφιλικό άτομο διεγείρεται από ερεθίσματα που δεν ερεθίζουν τα πιο πολλά άτομα - π.χ. ένα παιδί, ένα ζώο ή ένα παπούτσι ή μπορεί να ερεθίζεται μόνον όταν έχει αισθήματα υποδούλωσης, όταν τιμωρείται, μόνο βλέποντας ή όταν επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα ή όταν προκαλεί πόνο στους άλλους. Η διέγερση όμως και ο οργασμός είναι φυσιολογικοί και οδηγούν το άτομο σε σεξουαλική ευχαρίστηση. Οί σεξουαλικές παρεκκλίσεις θεραπεύονται με ορισμένα είδη θεραπείας συμπεριφοράς και με αποκαλυπτική ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία.

  Οί Διαταραχές της Ταυτότητας Φύλου (δηλ. ο Τρανσεξουαλισμός) χαρακτηρίζονται από έντονη και επίμονη δυσφορία του ατόμου για το ανατομικό (βιολογικό) φύλο του και έντονη και επίμονη επιθυμία να γίνει μέλος του αντίθετου φύλου. Η θεραπευτική προσέγγιση σ' αυτές είναι χειρουργική, ψυχοθεραπευτική ή συνδυασμός.

  Άτομα με Σεξουαλικές Δυσλειτουργίες θα συναντήσει κανείς σε οποιοδήποτε φορέα και αν εξασκεί την επιστήμη του και κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσει και άτομα με Παραφιλίες (ενώ είναι λιγότερο πιθανό να συναντήσει άτομα με Διαταραχή της Ταυτότητας Φύλου). Η ευαισθησία και η δεκτικότητα του κλινικού σε τέτοιου είδους θέματα και η ενημέρωση του στη δυνατότητα θεραπείας τέτοιου είδους διαταραχών αποτελούν βασική προϋπόθεση για να βοηθηθούν άνθρωποι, που πολλές φορές είναι μπερδεμένοι και νιώθουν ντροπή για προβλήματα που δεν καταλαβαίνουν.  http://www.psychologia.gr/disorders/sexual disorders.htm
   
 9. Sexual Masochism Disorder with Asphyxiophilia: A Deadly yet Underrecognized Disease

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5055911/

  Eδω βλεπουμε πως μια αθωα παραφιλια, περναει ευκολα στο σταδιο της επικινδυνης διαταραχης.

  Αυτα φυσικα δεν τα λεω για να τρομαξω καποιον αλλα οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.
   
 10. goodevil

  goodevil arcade Premium Member

 11. vussinada

  vussinada ελεγχόμενη Contributor

  Λοιπον,αγαπητε γκας.Δε με γνωριζεις καθολου και θα ηθελα να κρατησεις τις αποψεις σου για τον εαυτο σου αν μπορεις.Με το να κανω ερωτησεις δε φαινομαι ξερολας,αν εσυ διαβαζεις αλλιως αυτα που γραφω,δε φταιω εγω και γενικως μη βγαζεις ποτε στη ζωη σου βιαστικα συμπερασματα.Αν θεωρεις οτι ειμαι τετοιο ατομο ας μην ασχολουσουν με το ποστ μου εξ αρχης.Μαλλον η προθεση σου ηταν εξ αρχης να προσβαλεις απλως γι αντιπαραθεση.Δεν εχω τα κεφια σημερα,χτυπα τη πορτα αλλη μερα και μπορει να ανταποκριθω.
   
 12. vussinada

  vussinada ελεγχόμενη Contributor

  @Queen87 τουλαχιστον εσυ με καταλαβαινεις.