Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπόδουλοι του μυαλού μας ή του Κ μέλους ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος zwg, στις 24 Φεβρουαρίου 2019.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Mέχρι που μ' ακούγεται και ιδεαλιστικό...
    Για ... ξηγήσου, που λέει κι ο άσμας...  
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Έλα τώρα, είναι σα να με ρωτάς αν το "Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο" ήταν έκφραση γνήσιας έκπληξης και/ή απορίας εκ μέρους του Καραμανλή Sr
     
    Last edited: 1 Μαρτίου 2019
  3. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Ιντιντ... Και παραφράζοντας ένα συμμαθητή μου που είχε φάει κόλλημα με τον κομμουνισμό κι έλεγε συνέχεια "τα πάντα είναι ταξικά": τα πάντα είναι κβαντικά. Όσο εστιάζεις στο ένα, χάνεις το άλλο.

    Σαν το κορυφαίο ανέκδοτο που η αστυνομία σταματάει το αυτοκίνητο που τρέχει σαν τρελό και μέσα είναι δε θυμάμαι ποιοι, ο Μάξγουελ, ο Μπορ, ο Σρέντιγκερ, δε θυμάμαι, αλλά ήταν σίγουρα ο Χάιζενμπεργκ. Τους ρωτάει ο αστυνομικός "ξέρετε με πόσα τρέχατε"? Πετάγεται πανικόβλητος ο Χάιζενμπεργκ, "Μην πεις"! "Με 160 χλμ/ώρα". "Μπράβο, κόπανε, τώρα δεν έχω ιδέα που βρίσκομαι"! 
     
  4. Cinnamon

    Cinnamon Mary Celeste

    Συμβαίνει
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Κι ο "Νονός", του Mario Puzzo, το ίδιο αναρωτήθηκε όταν πέθαινε (ποιοί είναι αυταί αι κουφάλαι που μας γαμούσι στεγνώς)...
    Και αυτό είναι μια μεστή απάντηση σε όσους έχουν την καλάμα παρκαρισμένη και τον πούτσο κλαίγανε...
    Κύττα, η επαγωγική μέθοδος (εκ του μέρους το όλον), προϋποθέτει εγγενή απροσδιοριστία, όσο απειροέλαχιστη κι αν είναι αυτή.
    Το "τείνει" είναι η μαγικιά λέξη...
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτό έχει ελάχιστη σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η επιβολή δεν χρειάζεται να είναι φανερή για να είναι επιβολή. Αν δεν αποδέχεσαι την επιβολή ο μόνος δρόμος είναι η αντίσταση αλλά το βγάλσιμο του φιδιού από την τρύπα δεν είναι από τις αγαπημένες ασχολίες για δύο λόγους:

    α) Απαιτεί να έχεις καταλάβει ότι υπάρχει φίδι στην τρύπα.
    β) Να έχεις αυτό που χρειάζεται για να βάλεις το χέρι σου μέσα.

    Και επειδή αναφέρθηκες στο αριστούργημα του Puzzo θυμάσαι φαντάζομαι το εξώφυλλο.

    Ο κόσμος είναι γεμάτος μαριονέτες που είτε δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι τις παίζει ο μαριονετίστας είτε απλά το δέχονται ως fact γιατί δεν μπορούν/δε θέλουν να κάνουν τίποτα γι αυτό.

    Και επειδή -φαντάζομαι- ότι καταλαβαίνω που προσπαθείς να το πας, πιστεύεις ότι θα λειτουργήσει; Προσωπικά το βρίσκω πολύ αισιόδοξο αλλά why the hell not?
     
    Last edited: 2 Μαρτίου 2019
  7. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    το πάθανε πολλοί αυτό ξέρεις... συνήθως αφήνει μόνιμο κουσούρι...
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor


    Τα ίδια λέμε π'δάκι μ'...
     
  9. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

      Σε ποικίλα επίπεδα, ταυτόχρονα ή διαφορετικά σε κάθε άτομο 
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τα σύγχρονα έκδοχα έχουν ακόμα μεγαλύτερη πλάκα...
    Πέρα από περιεχόμενο σκέψης (η χαρά του τσιτάτου, αναμασήματα από βιβλία τουρλουμπουκηδόν, σκοτωμοί μεταξύ καθαρών έναντι ρεβιζιονιστών, λογύδρια με κάθε ευκαιρία, σταυροφορισμούς και τέτοια) η μορφή της εικόνας που προσδιορίζει το περιεχόμενο κιετς φκιάνει απείρως πιο αχταρμά καμβά μπάρα μπολύ ωραίον...
    Ενώ τότε είχαμε ταγάρ' / σανδάλι (τουριστικό, όχι απέ τα σωστά) / αμπέχωνο ή μπουφάν και αρβύλα αμερικάνου G.I πεζικάριου από Μοναστηράκι, αλλά και κασκόλ/πουλόβερ πλεχτό από γιαγιά/μαμά ή βιοτεχνία της γειτονιάς σε μπορντουδί ή γκρί, π'κάμισο άσπρο, μπλουτζίν Wrangler ή Lee (Levi's όχι) και οι τελειωμένοι οτιδήποτε εκτός από μπλουτζίν κλπ κλπ. σήμερις έχ'μι τα μισά μπάζα του Αλιμπάμπα, τουρλού με διόροφο/δεκαπεντάποντο, αθλητικό, μπαλαρίνα σε κάθε συνδυασμό, σακάκι ως τον οφαλό, παντελόνι να φαίνεται η κάλτσα, βερμούδες κάτω από το γόνατο με πεδιλάκι ορειβασίας, τατού χύμα σαν αφίσες σε παιδικό δωμάτιο, και γκλίτερ οτιδήποτε κατά περίσταση και κανά μαλλί με ξυρισμένα μονοπάτια προβοκατίφ...