Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπόδουλοι του μυαλού μας ή του Κ μέλους ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος zwg, στις 24 Φεβρουαρίου 2019.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Η πρίζα δεν ξεβιδώνεται με ροκάνι ούτε με πριονοκορδέλα, θέλει δοκιμαστικό κατσαβίδι.
    Άντε φτάσε στον στόχο σου να ξαβιδώσεις την πρίζα, με σιδεροπρίονο γιατί αυτό ταιριάζει στο χέρι σου.
    Η "οδός" πάντος είναι το κατσαβίδι. Έστι για να μην παιδεύεσαι.
     
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Σωστό, αλλά το δοκιμαστικό κάνει για δύο πράγματα. Για να '' μετράμε '' να δοκιμάζουμε δηλ αν έχει τάση. Αντε να σφιξουμε κλεμμα. Για βίωμα-ξεβίδωμα έχουμε κατσαβίδια, ίσο και σταυρό. Με μόνωση, συνήθως είναι κίτρινα--κόκκινα σύμφωνα με ΕΛΟΤ VDE.
    H αλλη χρήση του δοκιμαστικόυ είναι για να ξυνουμε τα δόντια μας. Πλάκα κάνω.
     
  3. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Έπεσες στην περίπτωση , γιατί λόγω ειδικότητας στο συγκεκριμένο παράδειγμα έχω και άλλες εναλλακτικές. Και ακριβώς λόγω ειδικότητας,
    πιστεύω πως ο καλός ο μάστορας βρίσκει δύο και τρεις τρόπους να λύσει ένα πρόβλημα, έτσι όπως το θέλει και με τα μέσα που διαθέτει κάθε φορά.

    Ο ερασιτέχνης πάλι, αν δεν έχει το συγκεκριμένο κατσαβίδι, σηκώνει τα χέρια ψηλά , δηλώνει αδυναμία και βεβαίως του φταίει το εργαλείο και όχι η ανεπάρκεια του. Αν κάτι έμαθα σαν τεχνικός, είναι να βρίσκω λύσεις εκεί που άλλοι δεν τις έβλεπαν. Και πίστεψέ με πάντα υπάρχουν.
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Καλό ροκάνισμα λοιπόν.  
     
  5. espimain

    espimain Contributor


    Το θέμα είναι ότι αν είσαι πραγματικά καλός τεχνικός και πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με ένα πολύτιμο αντικείμενο. Δεν κάνεις πατέντες της στιγμής, αλλά φροντίζεις για το σωστό εργαλείο.
    Μια υποτακτική γυναίκα είναι πολύτιμη και αξίζει να την φροντίζεις χωρίς πατέντες που καλύπτουν την ανεπάρκεια σου (την μη διάθεση δηλαδή κατσαβιδιού).
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Φίλτατε, ο ερασιτέχνης φαίνεται από τρία πράγματα.
    1) τα ξέρει ολα
    2) τα κάνει όλα
    3) και όλα αυτά με τις δικές του πατέντες και λύσεις,
    (αντι τα σωστά εργαλεία.)

    Όταν δεις επαγγελματίες ηλεκτρολογους θα με θυμηθείς.

    Υ. Γ. Η πιο μεγάλη ανεπάρκεια είναι να μην έχεις το καταλληλο εργαλείο πριν ξεκινήσεις για τη δουλειά.
     
  7. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Όχι, πιστεύω πως η πιο μεγάλη ανεπάρκεια είναι να μην κατέχεις το αντικείμενο. τα εργαλεία δεν κάνουν το μάστορα, τον βοηθούν.
    Προσωπικά πάντα, εμπιστεύομαι περισσότερο έναν μάστορα χωρίς πολλά εργαλεία, από έναν ερασιτέχνη με πλήρη εργαλειοθήκη, που
    δεν ξέρει να τα χρησιμοποιεί. Αν ας πούμε κράταγες τον τροχό ενός οδοντίατρου, δεν θα καθόμουν να μου κάνεις σφράγισμα.
     
  8. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    ΚοιτΣ.
    Κοίτα. Ούτε ο οδοντίατρος ούτε ο πτυχιούχος ηλεκτρολογος είναι μάστορες. Και αν φτάσουμε να αναρωτιωμαστε αν το κατέχουν... ΧΆΣΑΜΕ ΤΗ ΜΠΆΛΑ.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα, γιατί μάστορας είναι αυτός που έχει τα εργαλεία και ξέρει να τα χρησιμοποιεί.
    Αυτός που γνωρίζει την ύπαρξη των εργαλείων, έχει πρόσβαση σε αυτά, γνωρίζει την χρήση τους, αλλά αρνείται να τα χρησιμοποιήσει και προβαίνει σε πατέντες, δεν είναι μάστορας αλλά ......... ας πούμε επικίνδυνος για να είμαστε και κόσμιοι.
     
  10. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Έτσι.

    Φαντασου λοιπον, θα θες κλειδι αλλεν, να εχεις καλεμι, και τι θα κανεις, θα ψαχνεις τροχο να τροχισισεις το καλεμι να το κανεις εξαγωνο ? Ελεος....

    γι αυτο η εργαλειοθηκη εχει πολλα εργαλεια. Πολλα. Δεν μπορεις να εχεις τα παντα ολα, αλλα ξερεις οτι καποιοι κατασκευαστες εχουν στις επαφες εξαγωνες βιδες, αλλοι χωνευτες ετσι εχεις και τις δυο σειρες.
    Το ιδιο με τα ισια και τα σταυρο κατσαβιδια. Αμα ειναι σταυρος, θελει σταυρο. Το "ισιο"¨εχει τη μιση ροπη, δεν παταει καλα. Αμα η κεφαλη θελει ισιο, ο σταυρος δεν μπαινει. Υπαρχουν 3 "νουμερα" . Μικρο μεσαιο μεγαλο. Αρα, 6 κατσαβιδια. Υπαρχουν και τα XXL. Τοσο προβλημα ειναι ? Αμα δουλευεις με αυτα, τα εχεις. Και φαινεσαι. αν δεν τα δουλευεις, ναι, θα πας με το δοκιμαστικο να σφιξεις επαφη ...100Α.

    Να την δω την πατεντα και να μου πεις τι ακριβως ωφελει την Ανθρωποτητα.
     
    Last edited: 25 Φεβρουαρίου 2019
  11. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Μου είναι απολύτως αδύνατον να κατανοήσω το ερώτημα του νήματος, από όποια οπτική και εάν το δω.
    Εάν δεν κατακτηθούν μυαλό και σάρκα, ολοκληρωτικά και εάν όχι ταυτόχρονα, με ελάχιστη χρονική διαφορά, δεν υπάρχει D/s, M/s. Απλά δεν.
    Ομοίως αδυνατώ να κατανοήσω τη συζήτηση περί εργαλείων και Μαστόρων.
    Σε επίπεδο αποτελέσματος, ούτε η αξία του Ρεμπραντ αυξάνει επειδή οι πινελιές του είναι αδιόρατες, ούτε του Βαν Γκονγκ μειώνεται επειδή είναι αδρές. Σε επίπεδο προσωπικής προτίμησης, ο καθ' ης και τα γούστα του.
    Σε κουβέντα για βδσμ όμως, εάν βλέπεις τη πρίζα σαν πρίζα, τότε και η εργαλειοθήκη και ο μάστορης, έχουν ελάχιστο λόγο ύπαρξης. Σε κουβέντα για βδσμ, Κυριαρχία σημαίνει να ξεριζώσεις τη πριζα με καλέμι, να την πολτοποιήσεις με βαριοπούλα, να λιώσεις το πλαστικό με καμινέτο, και να φτιάξεις από τη καθαρή πρώτη ύλη αυτό που έχεις στο μυαλό σου να φτιάξεις.
    Τέλος, ας μην ξεχνάμε ότι τα πρωτόκολλα, ιστορικά, έχουν, αν μη τι άλλο, δώσει εξαιρετικής ευφυίας και αισθητικής συνωμοσίες, ενώ η κατάργησή τους εικόνες σαν αυτή που κρύβονται παπούτσια κάτω από κόκκινο χαλί.
     
  12. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Εγώ θα συμφωνήσω με @Vakhos πάντως. Δώσε όσες by the book οδηγίες θέλεις σε ένα Κ, δώσε εργαλεία και μηχανισμούς σωρο, όρεξη να έχει να διαβάζει.

    Αν δεν ξερει πότε χρησιμοποιεί τι, και κυρίως δεν καταλαβαίνει την τεράστια διαφορά του "κάνω αυτό, χρησιμοποιώντας αυτόν τον τρόπο γιατί έτσι γουστάρω καλύτερα και έτσι θεωρώ ότι θα πάρω το αποτέλεσμα που θέλω" και του " by the book εντολές και πρέπει, που στο τέλος της ημέρας μπορεί και να μην Το καλύπτουν καν και απλά φρόντιζουν να στήσουν μια εικόνα Κ" η αποτυχία είναι δεδομένη, τουλάχιστον αν μιλάμε για ένα υ με τα δικά μου χαρακτηριστικά.

    Θα το πάρω πρέφα με τη μια. Δεν θα βρίσκω νόημα και θα ξενερώσω.