Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φαλλοκεντρική Κοινωνία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 6 Φεβρουαρίου 2006.

 1. sakiss3000

  sakiss3000 Regular Member

  Απάντηση: Re: Φαλλοκεντρική Κοινωνία

  Δεν ξέρω, εγώ είπα μόνο για την αντίληψη των γεννητικών οργάνων. Τα αντιλαμβανόμαστε ως κάτι το κατώτερο και γι αυτό όταν θέλουμε να τονίσουμε πόσο κατώτερο θεωρούμε κάτι ή κάποιον το συγκρίνουμε μ αυτά ή τον ΄΄γράφουμε΄΄ σ αυτά. κι επειδή το γαμήσι (μάλλον είναι η πιο σωστή λέξη αφού η λέξη σεξ είναι ξένη, και νομίζω κιόλας δεν σημαίνει αυτή τη διαδικασία) γίνεται αντιληπτό ως κάτι το πονηρό και το αμαρτωλό, χρησιμοποιείται σαν τιμωρία. Γι αυτό και πολλοί όταν θέλουν να τονίσουν τα εχθρικά τους αισθήματα το κάνουν με το γαμήσι. Βιασμοί σε περιόδους πολέμου, (απορώ πως τους σηκώνεται) και στο στρατό κάποτε, και μέχρι και τώρα σε κάποιες μονάδες (ανάλογα με το διοικητή μάλλον) υποχρέωναν τους στρατιώτες να τραγουδάνε τραγούδια που λέγανε ότι θα πάνε στην Τουρκία και θα γαμήσουνε όλες τις τουρκάλες και θα γεμίσουμε την Τουρκία μπάσταρδα, και διάφορα τέτοια. Για όλα αυτά πιστεύω ότι φταίει η θρησκεία.
  Σχετικά με το bdsm, όποιος ηδονίζεται με την αίσθηση ότι γαμάει για τιμωρία, ναι θεωρώ ότι είναι κι αυτός θύμα της θρησκείας. Εστω κι αν γίνεται με συναίνεση, αφού το νοιώθει ως τιμωρία πιστεύω ότι άρπαξε τον ιό της θρησκείας. Τουλάχιστον όμως το κάνει με συναίνεση οπότε…

  Τον ντε σαντ τον έχω διαβάσει πολύ λίγο, (ένα βιβλίο του) και θεωρώ ότι ήταν σχιζοφρενής. Λέει σωστά πράγματα αλλά με λάθος τρόπο. Λέει πχ για ελευθερία των γυναικών, ότι δεν είναι κτήμα κανενός, (πολύ σωστά) αλλά υποστηρίζει ότι θα πρέπει υποχρεωτικά να δίνονται σε οποιονδήποτε, να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες σε οποιονδήποτε υποχρεωτικά. Επίσης λέει ότι το να σκοτώσει κανείς για να κάνει το κέφι του δεν είναι κάτι το κακό γιατί η φύση δεν νοιάζεται για μια καταστροφή, και μάλιστα από μια καταστροφή δημιουργεί κιόλας κάτι άλλο. Αυτό το τελευταίο είναι σωστό μεν, αλλά τι με νοιάζει εμένα αν νοιάζεται ή όχι η φύση για το θάνατο μου; Εμένα με νοιάζει ότι εγώ δεν θέλω κάτι γιατί μου κάνει κακό… άρα δεν μπορεί να κάνεις κακό για το κέφι σου.
   
 2. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  "Αυτό που κάνουμε δεν το καταλαβαίνουν ποτέ, μα μονάχα το επαινούν ή το κατηγορούν"

  Friedrich Nietzsche
   
 3. Mirella_trans_Domme

  Mirella_trans_Domme Contributor

  Εγω θα γινω μοναχή!
  Και σε πληροφορω και Ηγουμενη Πεοδούλη.
  Ρασο με ιλιγγιωδες ντεκολτε, μαυρες σατεν ζαρτιερες, και γοβα λουστρινι τυπου Μοναστηρέ. 
   
 4. woohoo

  woohoo Regular Member

  Απάντηση: Φαλλοκεντρική Κοινωνία

  Πως και χαθηκε αυτο το thread?
   
 5. Mr. Unknown

  Mr. Unknown Regular Member

  Απάντηση: Φαλλοκεντρική Κοινωνία

  Από όσο βλέπω στις ημερομηνίες δεν χάθηκε απλός. Έπιασε τόση σκόνη που έπιασε πάτο!
   
 6. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φαλλοκεντρική Κοινωνία

  Προσωπικά δεν έχω θέμα με τους φαλλοκράτες. Έχει και απο αυτούς ηλίθιους όπως ακριβώς και στους μη φαλλοκράτες.. Επιλέγω να σταθώ στον άνθρωπο.


  Διότι ένας ωραίος κόλος διαγράφεται συχνά κάτω από το παντελόνι. Ο πούτσος όχι. Επίσης είναι πολύ πιο ερωτικό σημείο από τον πούτσο του.  

  Μπα,   Θαυμάσιο αντικείμενο πόθου είναι   Απο τα καλύτερα σε ένα ανδρικό κορμί  
   
 7. NobodyKP

  NobodyKP Contributor

  Απάντηση: Φαλλοκεντρική Κοινωνία

  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η θρησκεία (όχι η εκκλησία) με οτιδήποτε απ' ότι συζητάμε. Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα.