Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετίχ και ο νόμος του Ugol: Ποια τα δικά σας φετίχ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος LordRob, στις 18 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Tlatoani

    Tlatoani Guest

    Καταρχάς, κάποια από τα μεγαλύτερα φετίχ που έχουν βγει ποτέ, είναι οτιδήποτε βγαίνει από τη γερμανική Marquis και την ολλανδική Demask, και από ένα-δύο άλλες εταιρίες. Οι κατάλογοί και τα προϊόντα όλων αυτών είναι bizarre έργα τέχνης και τα προϊόντα τους είναι εξώφυλλα σε όλα τα Fetish περιοδικά. Σίγουρα από όλα ξεχωρίζουν εκ των πραγμάτων οι μάσκες τους, οι κορσέδες, τα γάντια, τα ballet boots (!!), τα catsuits με τα υπερφυσικά inflatable boobs(!!!), και τα bizarre αξεσουάρ (που όταν τα δεις και συνειδητοποιήσεις τι είναι και τι κάνουν, όσο έμπειρος και να είσαι στον χώρο, μπορεί και να σοκαριστείς!) Όλα είναι πραγματικά τόσο ερωτικά που λίγους πιστεύω θα αφήσουν ασυγκίνητους...

    Σε κάνουν να ονειρεύεσαι την νύχτα που θα μεταμορφώσεις την sub σου σε Rubber Doll (από την κορυφή στα νύχια) και θα ξεκινήσεις μαζί της ένα ταξίδι ανακάλυψης και heavy bondage.   Αχ! Οι μεγάλες χαρές της ζωής!

    Τα ρούχα αυτά είναι η αποθέωση του ερωτισμού. Είναι ίσως τα μοναδικά ρούχα (πέρα από τις στολές και το επίσημο ντύσιμο) που μπορούν να μεταμορφώσουν έναν άνδρα, είτε D, είτε s, σε πραγματικό αντικείμενο του πόθου. Για τα θηλυκά (ανεξάρτητα αν είναι D/s) δεν το συζητώ: η κατάσταση γίνεται πραγματικά εκρηκτική! Η μεταμόρφωση του ανθρώπινου κορμιού σε κάτι... άλλο. Σε κάτι ίσως ανώτερο, γυαλιστερό, προστατευμένο μέσα σε μια μαλακή πανοπλία. Ένα κορμί που δεν μπορεί να κινηθεί εύκολα, που περπατάει με δυσκολία, που η ακοή και η όραση του περιορίζονται, και που, πολλές φορές, ακόμα και η ίδια η αναπνοή δεν είναι εύκολη. Το ίδιο το σώμα γίνεται φετίχ.

    Πέρα από τον ερωτισμό και την γοητεία που μπορεί να έχουν για πολλούς οι εικόνες αυτές, όσον αφορά τις κυρίες ειδικότερα, υπάρχει και μια άλλη εξαιρετικά ερωτική εναλλακτική: Το καταπληκτικό στυλ boudoir του Coco de Mer, που βρίσκεται στο Covent Garden του Λονδίνου! Μια τελείως άλλη αισθητική, εξίσου ονειρική, για το τι είναι φετίχ, τι είναι πόθος και τι είναι bdsm. Μπορεί να το περιγράψει κανείς μόνο ως Σούπερ Ερωτισμό: καμπαρέ και άρωμα πούδρας, σε συνδυασμό με τα πιο kinky bdsm έπιπλα και toys που έχετε δει ποτέ! Αφήστε που έχει και το υπέρτατο φετίχ αντικείμενο, το Diva Crystal Crop!

    Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι must και είναι σίγουρα φετίχ από μόνο του. Όποιος πάει ποτέ στην πόλη αυτή, πρέπει να περάσει οπωσδήποτε από εκεί και να το επισκεφτεί. Η ιστοσελίδα τους, αν και καλοφτιαγμένη, είναι πολύ φτωχή για να καταλάβει κανείς τι είναι αυτό που αντιπροσωπεύει. Μπείτε μέσα και μυρίσετε τον χώρο και θα καταλάβετε τι εννοώ.


    Δήλωση: Τίποτε από αυτά δεν είναι διαφήμιση! Απλώς κάποια πράγματα, σε κάποιους τομείς, πάντα ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα.   Δυστυχώς για τους περισσότερους από εμάς, τα συγκεκριμένα ξεχωρίζουν και για τις εξωφρενικές τιμές τους...   Και αυτό είναι που τα κάνει φετίχ, γιατί ίσως να μην μπορέσουμε να τα αποκτήσουμε ποτέ...

    Tlatoani
     
  2. Τhe Enchanter

    Τhe Enchanter Regular Member

    αν και δεν ήμουν ποτέ της άποψης οτι τα ράσα κανουν τον παπά, είτε ειναι ruber ειτε οχι και ποτέ δεν ήταν το όποιο φετίχ "μεγάλη χαρά της ζωής" για μένα, ωστοσο
    σε συγχαίρω για τις πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες αλλά περισσότερο για το ειλικρινές bio,
    welcome tlatoani!
     
  3. Tlatoani

    Tlatoani Guest

    Σε ευχαριστώ πολύ Peter35! Καλώς σας βρήκα!

    Με την φράση "μεγάλες χαρές της ζωής" (ξανά Αχ!) αναφέρομαι ειδικότερα στον εγκλωβισμό μιας sub (ή ενός sub, αντίστοιχα) κάτω από ένα ή περισσότερα γυαλιστερά επίπεδα latex. Το θεωρώ ένα μοναδικό εργαλείο εκπαίδευσης subs, ειδικά σε συνδυασμό με το bondage, μια και περιορίζει τις κινήσεις, τις αισθήσεις και, αν χρειαστεί, μπορεί ακόμα και την ίδια την αναπνοή της/του sub (το τελευταίο με πολλή προσοχή). Την/τον απομονώνει δε, είτε εν μέρει, είτε εντελώς από το περιβάλλον του. Άσε που έχει και μια ξεχωριστή μυρωδιά, που φέρνει στο νου πολύ πρωτόγονες μνήμες, όπως ακριβώς κάνει και το δέρμα.

    Το πιο σημαντικό όμως που που μπορεί να πετύχει το heavy rubber (όπως το λένε) είναι κάτι άλλο: Μετατρέπει το "θύμα" σε αντικείμενο. Το άτομο χάνει αυτόματα την ίδια του την ανθρώπινη υπόσταση όταν φοράει τα ρούχα αυτά, και μετατρέπεται σε κάτι "μη-ανθρώπινο", σε ένα "αντικείμενο", σε μια κούκλα (Rubber Doll). Μεταμορφώνεται δηλαδή το ίδιο το άτομο σε ένα φετίχ, και το κάνει για την απόλαυση του Κυρίου ή της Κυρίας της.

    Είναι σίγουρα ένας ολοκληρωτικός τρόπος ελέγχου του σώματος του υποτακτικού (χωρίς να είναι βέβαια και ο μόνος). Πρόσθεσε όμως ένα-δύο δόσεις heavy bondage στο "μείγμα" (οπωσδήποτε gag), ένα ζευγάρι ballerina boots, βάλε και ένα-δύο dildo, άφησε μια-δύο ώρες να "δέσει" καλά, και ξαφνικά to "μείγμα" σου αυτό θα γίνει ούτε λίγο, ούτε πολύ, εκρηκτικό!

    Είναι ένας κόσμος από μόνος του και το μόνο όριο του είναι η φαντασία.  

    Tlatoani

    Υ.Γ. Αφιερωμένη η φώτο σε όλους τους φετιχιστές εκεί έξω: Ένα ζευγάρι ballerina boots που θα κάνουν την sub ή την σκλάβα σας να το σκεφτεί πολύ καλά πριν αυθαδιάσει ξανά. Μια ωρίτσα με αυτές, θα φροντίσουν για αυτό!  

    1594]
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Γευστική συνταγή Tlatoani  
     
  5. Tlatoani

    Tlatoani Guest

    Συνέχεια στα φετιχ...

    Άλλο προσωπικό αγαπημένο:

    Τα tattoo της κας Matsuimi Max (Προφέρεται Ματσούμι, όπως είναι γραμμένο με τρια γράμματα από το Ιαπωνικό αλφάβητο Χιραγκάνα στο μπράτσο της). Είναι ίσως τα πιο ωραία και σέξυ oriental tattoo που έχω δει σε γυναίκα, παρόλο που συνήθως τα προτιμώ πιο διακριτικά.

    1610] 1611]


    Bio για τους fans:
    Η Matsuimi Max είναι διασημότατο Fetish Model και alt lifestyle Godess. Είναι ένα εξωτικότατο μείγμα από Κορεάτη-Ιάπωνα πατέρα και Γερμανίδα μητέρα (Ο Θεός να τους έχει καλά...!)

    Έχει φωτογραφηθεί από τους διασημότερους φωτογράφους στον κόσμο και είναι μοντέλο των περιβόητων Trashy Lingerie του Hollywood, το πρώτο που δέχτηκαν ποτέ, να έχει tattoo. Νομίζω συμφωνούμε μαζί τους πως δεν έκαναν λάθος...

    1612] 1613]

    Και όταν συνδυάσεις την Matsuimi με ultra-fetish εσώρουχα, όπως αυτά των Trashy Lingerie, έχεις κάτι τέτοιο (αφιερωμένο):

    1614]


    Tlatoani
     
  6. Tlatoani

    Tlatoani Guest

    Ένα (εικονογραφημένο) παραμύθι:

    Τα 7 αντικείμενα φετίχ...

    Ονειρευτείτε λοιπόν πως είστε στο Παρίσι του μεσοπολέμου. Ανοίγετε την πόρτα του διαμερίσματος και βλέπετε απαλό φως να έρχεται από το υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα είναι ζεστό και μυρίζει σανταλόξυλο.


    Σας περιμένει εκεί.

    1666]

    Είναι γυμνή και έχει φορέσει την σαγή (το harness) που έχετε αγοράσει μαζί. Είναι δερμάτινη και είναι στολισμένη με μπριγιάν που αστράφτουν στο λιγοστό φως του δωματίου. Παρατηρείτε πως τα χέρια της είναι δεμένα στον λαιμό της με αυτή.

    Σας κοιτάζει προκλητικά, ατίθασα. Δίπλα της παρατηρείτε 6 ακόμα αντικείμενα, και ένα σημείωμα. Το σημείωμα λέει:


    "Αφέντη/Αφέντρα,

    αυτά είναι 6 αγαπημένα μου αντικείμενα. Σας τα παρουσιάζω για να τα χρησιμοποιήσετε πάνω μου, μόνο όταν και όπως Εσείς θεωρείτε σκόπιμο.

    Ταπεινά,
    η σκλάβα Σας."



    Εξετάζετε ένα-ένα τα αντικείμενα. Τα πρώτα δύο βρίσκονται κοντά το ένα στο άλλο. Το ένα είναι ένας ξύλινος χάρακας που γράφει πάνω στα αγγλικά: "Δώσε μου ένα μάθημα"... Χαριτωμένο.


    1667]

    Έχει χαμηλώσει τα μάτια της. Κάνετε πως την αγνοείτε και το βλέμμα Σας πέφτει πάνω σε ένα απίστευτο αντικείμενα: Είναι ένα πορσελάνινο φίμωτρο με ζωγραφισμένα χείλη Γκέισας! Της το είχατε φέρει δώρο από ένα ταξίδι Σας στο Τόκιο. Θυμάστε πως είναι κάτι πολύ διαδεδομένο στην Ιαπωνία. Είναι πολύ όμορφο!


    1668]

    Το τρίτο αντικείμενο είναι μια μάσκα. Μια ανάγλυφη δερμάτινη μάσκα χωρίς τρύπες για τα μάτια. Κάτι που θέλετε να της φορέσετε, όταν θα την χαϊδεύετε και την γαργαλάτε εναλλάξ με το τέταρτο αντικείμενο, αυτό με τα φτερά. Χμμμ...


    1669] 1670]

    Το πέμπτο αντικείμενο Σας είναι γνώριμο. Είναι ο αγαπημένος της κρυστάλλινος φαλλός. Είναι απλά ένα κομψοτέχνημα! Με το κατάλληλο λιπαντικό, ίσως να μην υπάρχει πιο γλιστερό υλικό από το γυαλί.


    1671]

    Το βλέμμα Σας πέφτει στο τελευταίο αντικείμενο. Δεν το είχατε προσέξει πριν. Είναι καινούργιο.


    1672]

    Σας τραβάει την προσοχή ένα σημείωμα που βρίσκεται δίπλα του. Το σημείωμα λέει:

    «Οδηγίες χρήσης:
    Τοποθετείστε από πίσω με άφθονη ποσότητα λιπαντικού. Κάντε της στοματικό έρωτα, με ή χωρίς το dildo. Όποτε θεωρήσετε σκόπιμο, αρχίστε να βγάζετε σιγά-σιγά, μια-μια τις πέρλες, τραβώντας τις από την στρογγυλή λαβή. Συνεχίστε μέχρι να μην αντέχει άλλο!»



    Το κοιτάτε και συνειδητοποιείτε πως είναι ίσως το πιο όμορφο ερωτικό αντικείμενο που έχετε δει ποτέ. Είναι ένα πραγματικό κόσμημα, από πραγματικά μαργαριτάρια!!!! Anal beads από μαργαριτάρια!


    Την κοιτάτε στα μάτια. Εξακολουθεί να έχει χαμηλωμένο το βλέμμα της, όμως βλέπετε ένα μικρό χαμόγελο να έχει σχηματιστεί στα χείλη της...

    Σκέφτεστε πως ίσως τελικά, η σκλάβα σας να έχει πάρει πολύ αέρα... Κάτι θα πρέπει να κάνετε για να της τον κόψετε λίγο. Από αύριο όμως... Γιατί απόψε έχει προσπαθήσει πολύ, και για αυτό θα πρέπει να ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα από Εσάς...

    Χαμογελώντας, παίρνετε το πορσελάνινο φίμωτρο με τα χείλη της Γκέισας και την πλησιάζετε...




    Τέλος




    Σημείωση:
    Πως λοιπόν μπορούν μερικά αντικείμενα να μας αναστατώσουν, να μας εξιτάρουν με τον ερωτισμό τους και μας προκαλέσουν απίστευτο πόθο και ηδονή. Σήμερα επέλεξα κάποια που για εμένα είναι μερικά από τα πιο ερωτικά αντικείμενα που έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια. Όταν τα βλέπω μου θυμίζουν ονειρικές καταστάσεις, κάτι παραμυθένιο. Νομίζω πως θα Σ/συμφωνήσετε μαζί μου!
     


    Tlatoani
     
  7. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Οι αγάπες μου... ναι... είναι φετίχ...
     
  8. Παρακολουθώντας την ως τώρα συζήτηση, παρατήρησα οτι οι περισσότεροι male sub/slaves ακόμα και switch έχουν έναν έρωτα με τα πόδια και τα δάχτυλα ειδικότερα. Οι Masters δεν αναφέρθηκαν καθόλου!

    Παρατηρείτε κάτι αντίστοιχο ή είναι η ιδέα μου?

    Σε προηγούμενη σχέση μου, το αγόρι είχε τρέλα με τα δάχτυλα των ποδιών αλλά πρακτικά δεν ασχολούνταν μαζί τους. Τον είχα προκαλέσει μερικές φορές αλλά η αντίδρασή του ήταν πολύ συγκρατημένη, αν και φαινόταν να το απολαμβάνει ατελείωτα. Να σημειωθεί οτι δηλώνει 100% αρσενικό, αλλά μου ζήταγε να του βάλω δάχτυλο. Είχαμε πειραματιστεί λίγο με το θέμα της υποταγής και γενικά έδιχνε να του αρέσουν και οι δύο ρόλοι, περισσότερο όμως αυτός του κυριάρχου (ευτυχώς...).

    Θέλω να καταλήξω στο αν τελικά υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ των φετίχ, όσο αφορά στα πόδια και το τι είναι/νομίζει οτι είναι ο καθε ένας.

    Για παράδειγμα, κάνοντας τις παραπάνω συνδέσεις, το αγόρι θεωρώ ότι είναι ένας καταπιεσμένος sub ή (το ποιό πιθανό) μη συνειδητοποιημένος switch.

    Υπάρχουν Masters που τρελαίνονται εξίσου για τα πόδια, τις μπότες κλπ. ;
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    Εχω γράψει κι εγώ και άλλοι Masters/Doms για τη λατρεία μας για τα πόδια σε άλλα threadς.
    1890]1891]
     
  10. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Αν εξαιρεθούν οι περιπτώσεις ελεφαντίασης, τα πόδια είναι ο θυρωρός για τον κόσμο των ηδονών.
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Τα εσώρουχα..
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    προσπωπικά μία γυναίκα την προσέχω στα ματία (δίνω βάση δηλαδή) και τα κοκκάλινα γιαλία οράσεως είναι που με εξάπτουν ,αντιθέτως τα γιαλίαηλίου έχουν το αντιστρόφως ανάλογο αποτέλεσμα σε μία γυναίκα...