Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετίχ και ο νόμος του Ugol: Ποια τα δικά σας φετίχ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος LordRob, στις 18 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Photographer

    Photographer Regular Member

    Πραγματικά φίλε τι χάλι είναι αυτό με τα γυαλιά ηλίου τύπου μάσκας (κρύβουν ολόκληρο το πρόσωπο) και καλά να υπάρχει λόγος, αλλά κάτι πανέμορφα μουτράκια αδικούν τον εαυτό τους και όταν τους το λέω μου δικαιολογούνται ότι "είναι της μόδας" τα θύματα  

    Για να μην πούμε κάτι γυαλιά τηλεοράσεις (μεγάλα τετράγωνα βλέπε Ναθαναήλ δεκαετία 60).  

    Άντε να περάσει και αυτή η μόδα.
     
  2. cryingforpleasure :
    Παρακολουθώντας την ως τώρα συζήτηση, παρατήρησα οτι οι περισσότεροι male sub/slaves ακόμα και switch έχουν έναν έρωτα με τα πόδια και τα δάχτυλα ειδικότερα. Οι Masters δεν αναφέρθηκαν καθόλου!

    Αγαπητή cryingforpleasure, ψάξε και σε άλλα threads όπως "Κυρίαρχοι και φετίχ".
    Περισσότερο θα αμφέβαλλα (δεν λέω ότι θα προδίκαζα ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, χωρίς να τον ξέρω καλά) για την ιδιότητα ενός άντρα που προσδιορίζεται ως sub/slave και είναι φετιχιστής ποδιών παρά ενός Dom. Είναι πολλοί οι άντρες που "μεταμφιέζονται" ως sub/slave ή απλά έχουν μπερδευτεί/παραπλανηθεί και είναι ΑΠΛΑ φετιχιστές ποδιών.

    cryingforpleasure :
    Παρατηρείτε κάτι αντίστοιχο ή είναι η ιδέα μου?

    Μάλλον η ιδέα σου  
    Τα πάντα είναι σχετικά και ανάλογα από ποιό πρίσμα τα βλέπει ο καθένας

    cryingforpleasure :
    Σε προηγούμενη σχέση μου, το αγόρι είχε τρέλα με τα δάχτυλα των ποδιών αλλά πρακτικά δεν ασχολούνταν μαζί τους. Τον είχα προκαλέσει μερικές φορές αλλά η αντίδρασή του ήταν πολύ συγκρατημένη, αν και φαινόταν να το απολαμβάνει ατελείωτα. Να σημειωθεί οτι δηλώνει 100% αρσενικό, αλλά μου ζήταγε να του βάλω δάχτυλο.

    Είμαι Dom/Master (σαν άντρας μιλάω) δεν συνεπάγεται "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΑ". Σαν Dom μου αρέσουν - επάνω της έτσι - και τα γυναικεία πόδια και τα γυαλιστερά καλσόν και οι μίνι δερμάτινες φούστες και οι μπότες/γόβες και... και... και... Επίσης, σαν σχεδιαστής/φωτογράφος ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΩ!!!
    Γνώριζα 2 Dom που τους άρεζε να τους βάζει δάχτυλο η παρτενέρ τους και ήταν 15 και 20 χρόνια έκαστος στο χώρο του Bdsm. Κανένας τους δεν ήταν Bi. Ο ένας έχει πεθάνει (τον εκτιμούσα γιατί με έμαθε πολλά για τη ζωή). Τον άλλον δεν τον εκτιμώ σαν άνθρωπο, αλλά θεωρώ ότι και οι 2 ήταν αρσενικά. Δεν θεωρώ ότι στο σέξ υπάρχουν ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ όρια για την ευχαρίστηση που ανερούν ιδιότητες αρσενικό/θυληκό. Τα όρια τα θέτουν οι άνθρωποι με βάση τα θέλω και τις επιθυμίες τους. ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΗΤΑ!!!
    Δεν γνωρίζω, πέραν της αλλαγής φύλλου (που και πάλι, κάτι θα μείνει μέσα σου πιστεύω), κανέναν άλλο τρόπο για να αλλάξεις ιδιότητα (αρσενικό/θυληκό). Η φύση φρόντισε για αυτό όταν γεννήθηκες (μερικοί, βέβαια, θα εύχονταν να ήταν κάτι άλλο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

    cryingforpleasure :
    Είχαμε πειραματιστεί λίγο με το θέμα της υποταγής και γενικά έδιχνε να του αρέσουν και οι δύο ρόλοι, περισσότερο όμως αυτός του κυριάρχου (ευτυχώς...).

    Μιλάς για ρόλους...και για πειραματισμό. Πιθανολογώ ότι ήσασταν και οι 2 στα πρώτα βήματα του Bdsm (ίσως και πιτσιρικάδες). Λογικό να ψαχνόσασταν (όπως και οι περισσότεροι από εμάς). Μάλλον παίζατε με τους ρόλους Top και bottom. Όπως, πολύ ώραια, το έθεσαν - και συμφώνησα μαζί τους - σε άλλα threads η lara[Ep] και ο Τοr, μπορείς να απολαμβάνεις και τους 2 ρόλους σαν switch στα πλαίσια του SM, είτε είσαι Master/Dom, είτε είσαι slave/sub χωρίς να χάνεις τίποτα από την Κυριαρχικότητά/υποτακτικότητά σου.

    cryingforpleasure :
    Θέλω να καταλήξω στο αν τελικά υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ των φετίχ, όσο αφορά στα πόδια και το τι είναι/νομίζει οτι είναι ο καθε ένας.

    Κατά την γνώμη μου, KAMIA (τα φετίχ δεν προδικάζουν την ιδιότητα Dom/sub) και φετίχ με τα πόδια δεν έχουνε μόνο όσοι είναι στο χώρο του Bdsm!!! Μιλιούνια οι vanilla αρσενικοί (κυρίως αρσενικοί, γιατί στις γυναίκες είναι λίγο πιο σπάνιο) φετιχιστές ποδιών εκεί έξω!!!

    cryingforpleasure :
    Για παράδειγμα, κάνοντας τις παραπάνω συνδέσεις, το αγόρι θεωρώ ότι είναι ένας καταπιεσμένος sub ή (το ποιό πιθανό) μη συνειδητοποιημένος switch.

    Mπορεί και vanilla που του αρέσει το kinky sex, μπορεί.. μπορεί...
    Μπορεί και τίποτα από τα παραπάνω  
    Κατά την γνώμη μου, πιθανόν άρχισες να ΥΠΟτιμάς την απόλαυση και ξεκίνησες να ΕΚτιμάς τις ΤΑΜΠΕΛΕΣ. Απο τα κείμενό σου διέκρυνα ότι θέλεις να κάνεις ΟΠΩΣΚΑΙΔΗΠΟΤΕ κατηγοριοποίηση (τσουβαλοποίηση) τύπου: αυτό είναι χαρακτηριστικό sub, αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό Dom. Δεν θέλω να πω ότι είναι κακό, όλοι το κάνουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας και φυσικά χρειάζεται, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Απλά να θυμάσαι ότι... θα εκπλαγείς με το πόσο πολύχρωμα είναι στην ουσία τα πράγματα μέσα στο Βdsm (όπως και έξω από αυτό) αν καταφέρεις να δεις πέρα από το αυστηρό ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ που όρισαν κάποιοι!!!

    cryingforpleasure :
    Υπάρχουν Masters που τρελαίνονται εξίσου για τα πόδια, τις μπότες κλπ. ;

    Yπήρχαν, υπάρχουν... και ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν!!!

    1892] 1893]
     
  3. stethBondLatex

    stethBondLatex New Member

    Εμενα με ενδιαφερει το ιατρικο παιχνιδι κυριως στο ρολο του ασθενη. Τρελλαινομαι στην οψη γυναικας γιατρου. Χανονται τα προσωπεια μου.  
     
  4. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Φετίχ και ο νόμος του Ugol: Ποια τα δικά σας φετίχ;

    εμενα μου αρεσουν πολυ οι κραυγες... ειτε απο πονο ειτε απο ηδονη.
    με εξιταρει να ακουω γυναικες να κραυγαζουν!
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Φετίχ και ο νόμος του Ugol: Ποια τα δικά σας φετίχ;


    Friday the 13th δες!Όλη τη σειρά   
     
  6. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Φετίχ και ο νόμος του Ugol: Ποια τα δικά σας φετίχ;


    hheheheheheh...
     
  7. PROKTOlagnos

    PROKTOlagnos Guest

    Απάντηση: Φετίχ και ο νόμος του Ugol: Ποια τα δικά σας φετίχ;

    εμενα μου αρεσει η γυναικα με κολαν χωρις κυλοτακι ...πολι ερωτικο να βλεπεις αναμεσα στα ποδια τησ..!!
     
  8. bearcy76

    bearcy76 Guest

    Απάντηση: Φετίχ και ο νόμος του Ugol: Ποια τα δικά σας φετίχ;

    Το δικο μου φετιχ ειναι πολυ κοινο.Οι χοντροι γεροι και οι χοντρες γριες.Οσο πιο χοντροι τοσο το καλυτερο 
     
  9. Freecouple

    Freecouple Any Sub /slave woman for a Master couple?

    Den iparxei tipota kalitero oson afora ta fetix apo dio omorfa ginaikeia podia mesa se kalson-kaltses -mules k.l.p ta opoia bgazeis arga-arga kai na geuesai!!!
     
  10. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Ναι Incomplete_, όλων των ειδών, με αδυναμία στα strings αλλά και παπούτσια όλων των ειδών, μπότες , γόβες , πέδιλα, mules   Aλλά και στα αρώματα μμμμμμμμμμμμμμμ απόλυτα γυναικεία fetish  
     
  11. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Φετιχ???... παρα πολλα! μερικά πιο σταθερά, μερικά εναλλασσόμενα...

    θα αναφέρω κάποια απο τα σταθερά μου...

    Φετιχ ειναι το φυσικό ξανθό, -μεσογειακού και οχι σκανδιναβικού τυπου-....φετιχ επισης καλοσχηματισμένα & περιποιημένα άκρα, ενας συγκεκριμενος σωματότυπος επίσης μεσογειακής γυναίκας, μια μυρωδια αναπόλησης απο την εφηβεία (μπορεί πραγματικά να σε αφοπλίσει), μεγαλυτερο φετιχ για μένα ειναι μια γυναίκα με φετιχ ( το οτι σκέφτεται αυτό το "κάτι παραπάνω" όπως σκέφτομαι εγώ, δεν είναι απαραίτητο οτι "τι βρίσκω" με τα φετίχ της, αλλα το οτι υπάρχουν μεσα της με εξιτάρει πολύ)

    αυτά τα ολίγα

    ps. και επειδή καποιος μπορεί να βιαστεί να πεί οτι με την εννοια φετίχ εννοουμε αντικείμενο, θα απαντήσω οτι η εννοια φετιχ προσδιορίζει το "αντικείμενο του πόθου" που μπορεί άνετα να περιλαμβάνει και υποκείμενα...  
     
  12. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Φετίχ και ο νόμος του Ugol: Ποια τα δικά σας φετίχ;

    Μεγάλο tattoo που να πιάνει όλη την πλάτη και μάλιστα χρωματιστό .
    Tο κορυφαίο μου είναι τα μακριά μαλλιά στον άντρα αυτό με τρελαίνει.
    Όσο πιο μακριά τόσο περισσότερο!! Αν είναι και λίγο σπαστά ακόμα καλύτερα