Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετιχισμός = Άθλιο sex

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 23 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. hugger

    hugger Regular Member

    Νομιζω παρερμηνευσαμε τα λογια του σεξολογου.. ποσες φορες εχω δει εδω μεσα μελη να απαξιωνουν το vanilla sex. Γι αυτους τουλαχιστον, στην προσωπικη κλιμακα μετρησης τους, σε σχεση με το BDSM , το vanilla φαινεται ισως και αθλιο. Η καθε γνωμη ειαι σχετικη με καποια αλλη. και καμμια φορα φοβομαστε να παραδεχτουμε μερικες αντικειμενικες αληθειες που τις εχουμε υιοθετησει, μονο που δεν μας αρεσει να μας τις φωναζουνε. Και εν τελει ολοι μας οφειλουμε να ειμαστε επιστημονες του εαυτου μας, και η επιστημη σηκωνει πολυ πειραμα.
     
  2. MiB

    MiB Regular Member

    Re: Απάντηση: Φετιχισμός = Άθλιο sex

    Πάντως γενικά ο Έλληνας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι δε χρειάζεται πτυχία για να τα ξέρει.. ΟΛΑ.

    Φαντάσου αυτούς που έχουν πτυχία κιόλας..  
     
  3. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Πάει...χάθηκα!      
     
  4. MiB

    MiB Regular Member

    μη μασάς.. υπάρχουν και εξαιρέσεις..  
     
  5. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.    
     
  6. Hil

    Hil Regular Member

    Re: Απάντηση: Φετιχισμός = Άθλιο sex

    δεν έχω να προσθέσω ΄τοποτε άλλο...
    με κάλυψε.....   
     
  7. leontas

    leontas New Member

    Συμφωνώ απόλυτα με το πόστ που παράθεσα!Δηλαδή όλοι μας ξεκινάμε με το "κανονικό" κατ'αυτόν σέξ,όταν το βαρεθούμε το ρίχνουμε στα σαδομαζό κ όταν βαρεθούμε κ τα σαδομαζό,γινόμαστε όλοι γκέι επειδή δεν υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσουμε?ΛΑΘΟΣ!Είναι σα να μου λέει ότι επειδή έχεις βαρεθεί να πηδάς σε ιεραποστολικό,ήθελες να δοκιμάσεις το πλάγιο ή στα 4 για να μη βαριέσαι άλλο..Λέτε να συμβαίνει κάτι τέτοιο?...Εγώ λέω μπάααα!!!..όλα είναι ωραία,όλα χρειάζονται κ όλα έχουν τη δικιά τους γλυκα...όπως κ το φαγητό,δεν τρώς συνέχεια μόνο ενα φαγητό,θες ποικιλία...κλασικό κ πολύ παλιό παραδειγμα!
    όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους κ είναι απολύτως λογικό να τους αρέσουν διαφορετικά πράγματα,επειδή μεγάλωσαν σε διαφορετικά περιβάλλον κ είχαν διαφορετικά ερεθίσματα,είτε επειδή απλά το έχουν στις ορμόνες τους...ποιός μπορεί να τους κρίνει ή να τους επιβάλλει έναν τυφλοσούρτη?Κανείς!
    τεσπά...του ήρθε κάτι να πεί κ το είπε:jerkit:,χωρίς να έχει κάνει πιθανόν μια καλή έρευνα πρίν στο χώρο αυτό για να μάθει τους πραγματικούς λόγους που αρέσει ότι αρέσει στον καθέναν... 
     
  8. athensboy4

    athensboy4 New Member

    Απάντηση: Φετιχισμός = Άθλιο sex

    δεν νομιζω!
     
  9. XnX

    XnX Love Through Discipline

    Απάντηση: Φετιχισμός = Άθλιο sex

    Μήπως βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα; Το λέω αυτό γιατί σχεδόν κανείς δεν πρόσεξε το "που γίνονται τρόπος ζωής". σε περίπτωση που είναι λανθασμένα μεταφρασμένο υπάρχει το ενδεχόμενο να εννοεί το lifestyle (τρόπος ζωής), έχοντας στο μυαλό του latex οίκους μόδας,torture garden και λοιπές καταναλωτικές ηλιθιότητες, τότε με μεγάλη μου χαρά συμφωνώ μαζί του. Ένας τρόπος να μεγιστοποιηθούν οι ηδονές μας είναι το να τις προσεγγίζουμε με δημιουργικό τρόπο κάτι που είναι άκρως αντίθετο με την εμπορευματική κουλτούρα που βασικός της εκπρόσωπος είναι το κάθε είδους lifestyle.

    Τώρα εαν η συγκεκριμένη φράση αποτελεί μομφή ενάντια στον φετιχισμό γενικότερα, τότε πρόκειται για περίπτωση νεοπουριτανιστικής ηθικιστικής μαλάκυνσης.

    Και για να ολοκληρώσω, θεωρώ πως ο φετιχισμός μπορεί να δράσει απελευθερωτικά όταν ουσιαστικά αποτελεί μια μορφή εμπλουτισμού της ερωτικής μας ζωής (π.χ. το ογκώδες στήθος μιας φίλης μου μπορεί να την κάνει πιο ερωτική στα μάτια μου καθώς η επικέντρωση του ενδιαφέροντος μου σε αυτό μπορεί να με κάνει να ξεχάσω ορισμένα αρνητικά στοιχεία που φέρει η να ενισχύσει την ερωτική πτυχή του εαυτού της) αλλά υπάρχει η περίπτωση ο φετιχισμός να δράσει και με καταπιεστικό τρόπο όταν μας καθιστά έρμαιο του (αν πχ προσεγγίσουμε τα πάντα μονόπλευρα και πέρα απο το ογκώδες στήθος δεν καταφέρουμε να δούμε τίποτα άλλο χάνουμε αρκετές ηδονές αφήστε που δημιουργούνται περισσότερες πιθανότητες να το βαρεθούμε και πιο εύκολα) σόρι αν ξέφυγα κάπως...
     
  10. lovelatex1

    lovelatex1 Regular Member

    Απάντηση: Φετιχισμός = Άθλιο sex

    ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει στο κρεβατι του,αρκει να τον εκφραζει!
     
  11. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Φετιχισμός = Άθλιο sex

    Τι σημασια εχει αν εισαι φετιχιστης η'' αν χρησιμοποιεις κ διαφορα toys?..οι μονες που μπορουν να εκτιμησουν την ποιοτητα η'' την αθλιοτητα που βγαζεις σαν εραστης ειναι οι παρτενερ σου κ κανενας αλλος..αλλωστε, ευτυχως η'' δυστυχως ''αυτα'' κυκλοφορουν γρηγοροτερα απο οποιαδηποτε επιστημονικη επισημανση  
     
  12. kaligoulas

    kaligoulas New Member

    Απάντηση: Φετιχισμός = Άθλιο sex

    συμφονω με την mirella