Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετιχισμός και φύλο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 25 Απριλίου 2008.

?

Φετίχ

  1. Είμαι άντρας και έχω κάποιο/α φετίχ

    19 vote(s)
    52,8%
  2. Είμαι άντρας και δεν έχω κάποιο φετίχ

    3 vote(s)
    8,3%
  3. Είμαι γυναίκα και έχω κάποιο/α φετίχ

    6 vote(s)
    16,7%
  4. Είμαι γυναίκα και δεν έχω κάποιο φετίχ

    8 vote(s)
    22,2%
  1. Emma

    Emma Contributor

    ΦΕΤΙΧ: 1. Επίσημα, (βάσει της ψυχολογίας) είναι ένα μη σεξουαλικό αντικείμενο του οποίου η παρουσία απαιτείται έτσι ώστε να επέλθει διέγερση ή κλιμάκωση. Ανεπίσημα, είναι ό,τιδήποτε, το οποίο γενικά δεν θεωρείται σεξουαλικό και το οποίο διεγείρει ένα άτομο, όπως το φετίχ με τα πόδια ή το φετίχ με τα δερμάτινα.

    Παίρνοντας αφορμή από το poll της Syrah Φετιχισμός και D/s, θα ήθελα να το επεκτείνουμε λίγο.
    Μιλώντας προσωπικά, δεν έχω κάποιο φετίχ. Έχω παρατηρήσει δε, ότι ο φετιχισμός συναντάται κυρίως σε άντρες, με την ποδολαγνεία ως πιο διαδεδομένο φετίχ (διορθώστε με αν κάνω λάθος).
    Με ενδιαφέρουν λοιπόν -παρόλο που το poll είναι ανοιχτό για όλους- απαντήσεις γυναικών με λεπτομέρειες/περιγραφές του/των φετίχ τους.
     
    Last edited: 25 Απριλίου 2008
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    αν και δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος διχως φετιχ , ειμαι σιγουρος οτι καποιοι απο εμας εχουν περισσοτερα απο τον μεσο ορο ...
    διεγειρομαι με οτιδηποτε ακουμπαει μια γυναικα .. Νο1 οι βιτρινες με τα εσωρουχα .. τις προσπερνω γρηγορα διοτι χτυπαει η καρδια μου αμα σταματω μπροστα τους ... το στριπτηζ με αφηνει παντελως αδιαφορο ... αλλα το στριγκακι πισω απο το γυαλι της βιτρινας με αναστατωνει .. τρεχα γυρευε τι μου συνεβει μικρος ....
    επισης οι σελες απο ποδηλατο/μηχανακι που καβαλαει μια γυναικα ... οχι ομως και οι καρεκλες αυτοκινητου/γραφειων/σπιτιου .. γενικα δεν μου λενε τιποτα .. μονο οι σελλες με εξιταρουν ...
    οι στολες με εκνευριζουν πανω σε γυναικα ... αντιθετα με καταδυτικη στολη θελω να γινω καρχαριας και να την κατασπαραξω στο πηδημα ....
    μια σταγονα γαλα στα χειλια της με στελνει αδιαβαστο στο κοσμο της τσοντας ...
    επισης εχω πιασει τον ευατο μου να το κανω μονος μου χαιδευοντας το τζην της στο σημειο που ακουμπαει τον μαιντανο της .... καθως και καθε αερινο μινι φορεμα που εχει στην ντουλαπα της ... βασικα αν με καλεσετε σπιτι σας .. καλου κακου ξαναβαλτε μια μπουγαδα στα ρουχα που εχετε στην ντουλαπα ...
    μποτες τακουνια με εκνευριζουν πανω στο γυναικια ποδι και ηχητικα (κυριως Παναγια μου) και αισθητικα ...
    τα αθλητικα ροζ παπουτσακια ομως με εξιταρουν ... παρα πολυ σεξυ οταν κυκλοφορει στα σοκακια του νησιου με παρεο ή το μπικινακι και τα παπουτσακια τα αθλητικα .. τρομερα σεξυ ... επισης και με μινι τζην φουστα ....
    αυτα για την ωρα ...
     
  3. latexduck

    latexduck Contributor

    Συμφωνώ σε αυτό.
    Πιστεύω μία Γυναίκα δεν έχει φετίχ με τα ρούχα ή κάτι που αφορά το kinky κομμάτι της σχέσης αλλά με κάποιο χαρακτηριστικό του συντρόφου της, π.χ μια φίλη μου τρελαίνετε ο άλλος να έχει κοιλίτσα ή κάποια άλλη της αρέσει ο άντρας κοντότερος κ.τ.λ
     
  4. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Όλα αυτά σηματοδοτούν στοιχεία που η προσωπική σου αισθητική τα μεταφράζει ως "ερωτικές εικόνες", προκαλώντας την ανάλογη σεξουαλική επιθυμία. Η διαφορά αυτών με κάποιο φετίχ είναι πως κανένα από αυτά δεν αποτελεί προαπαιτούμενο για να υπάρξει διέγερση ή/και τελική κορύφωση.
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    συμφωνω L_Strike ως προς τον ορισμο που δινεις . Βασιστηκα στην "ανεπισημη" εκδοχη που γραφει και η Demoness για να σημειωσω καποια απο τα δικα μου .
    Ωστοσο θεωρω πως σαφει ορια , οταν αναφερομαστε στην προκληση διεγερσης , δεν υπαρχουν ...
    Απο την μια , δινω ενα παραδειγμα σε αυτο που ειπες , πχ : "κατα την ωρα της συνουσιας για να τελειωσω πρεπει ταυτοχρονα να ακουω ποιηση Καββαδια" ... ειναι πραγματικα αυτο που οριζει ως φετιχ την σχεση ολοκληρωση-ακουσμα ποιησης Καββαδια ... σωστα ολα αυτα και συμφωνω μεχρι εδω ...
    Ομως ολες αυτες οι μικρες ερωτικες εικονες , αν και εμενα δεν με καλυπτει σαν εκφραση , ειναι απαραιτητες για να ξεκινησει μια διαδικασια που θα φτασει στην κορυφηση .. Αν δεν προηγηθουν αυτες , ειτε στην φαντασια , ειτε στην πραγματικοτητα ΔΕΝ αισθανομαι σεξουαλικη αναγκη ωστε να πλησιασω την γυναικα . Για μενα , το ερεθισμα που θα προηγηθει εχει μεγαλη σημασια στην ενταση και τον τροπο που θα εξελιχθει η σεξουαλικη μου επιθυμια ...
    Υπο αυτη την εννοια θεωρω πως ΟΛΟΙ οι ανθρωποι εχουν καποιο/α φετιχ ....
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Απάντηση: Φετιχισμός και φύλο

    Το σπασμο της οταν την δαγκωνω
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    Και από γυναίκες... τσιμουδιά.

    Oh well, αν πω ότι περίμενα κάτι διαφορετικό, θα πω ψέματα.
     
  8. latexduck

    latexduck Contributor

      Κάνουν τις   γιατί δεν τους αρέσει να λένε τα περί :date: τους.  
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    μα φυσικο ειναι ... οι αντρες ειναι παντα ευδιαθετοι και παραμενουν παιδια (ενιοτε και ανωριμοι) ... οι γυναικες βαριουνται που ζουν ... τα φετιχ θα σκεφτουν ? .... αφου ξερεις τωρα πως παει ... λιγο σκλαβα για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα , λιγο απο ολα ... αυτα ειναι ..
    Να σου πω το Νο1 γυναικιο φετιχ ? : ... Ο Αντρας που μενει ....
    ολα τα αλλα ειναι μπαχαρικα για καλυτερη γευση ....
    και η Νο1 ατακα : .... "εμενα πρεπει πρωτα να με ερεθισει στο μυαλο" ... ναι .. κουκου ... σε λιγο θα τις δεις και με ψαροντουφεκο στο δρομο .. : "Αντρας κοριτσια .. -Που ? ... -Δεξια 45 μοιρες ... -Οπλιστε .. Πυρ..." ..
     
  10. female

    female Contributor



    Χαχαχαχαχα... Ανώμαλο μυαλό...! (Αν και φιλικό μου ζευγάρι με τεράστιο ρεπερτόριο και ασίγαστη όρεξη για πειραματισμούς έχει ανά καιρούς χρησιμοποιήσει και την ανάγνωση διαφόρων κειμένων κατά τη διάρκεια, πχ., της διείσδυσης ως μηχανισμό χρονικής προέκτασης του σεξ -- συνήθως περνάνε αρκετές ώρες λαγνουργώντας, οι ακόρεστοι...)

    Αγαπητή Demoness, όπως έγραψα και στο αντίστοιχο νήμα της Syrah, σεξουαλικό φετίχ ουδέν.


     
  11. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Πολύ καλό το θεματάκι σου demonees.. Διαβάζοντας το ,έκανα ένα flash back και κατέληξα στο ότι, με όσους άντρες είχα σχέση δεν είχα κανένα fetish μαζί τους! Περίεργο ε?  

    (Μου κάνει εντύπωση που αναφέρεις ότι δεν έχεις κάποιο fetish.. Μήπως δεν το έχεις ανακαλύψει ακόμα ή όντος υπάρχουν και άτομο που δεν έχουν ούτε καν ένα? )

    Anyway ας αναφέρω για ακόμα μια φορά τα fetish μου (περιλαμβάνουν το γυναικείο φύλο)..

    1. Μ’ αρέσει το αίμα τις περιόδου και κυρίως την Τρίτη μέρα που δεν είναι τόσο πηχτό το αίμα προφανώς και τα πηχτά υγρά είναι λιγότερα..!(Αν και έχει να κάνει και με το κύκλο τις κάθε γυναίκας αυτό διορθώνετε) Είχα εμπειρία πάνω σε αυτό και μάλιστα την προκάλεσα από μόνη μου και καν δεν είχε περάσει νωρίτερα από το μυαλό μου η από τις φαντασιώσεις μου.
    Έκανα στοματικό στην παρτενέρ μου ενώ ήταν στην 3η μέρα περιόδου...Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει αλλά ήθελα τόσο πολύ να την νιώσω.. ίσως ήταν πόθος, έρωτας, ηδονή η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, αλλά πραγματικά ήταν τέλειο.. η γεύση μοναδική. .η γκάυλα ατελείωτη, η ενέργεια που εκλάμβανα ήταν τεράστια και όσο μου έλεγε σταμάτα (Ένιωθε άβολα στην αρχή)τόσο ήθελα περισσότερο.. μέχρι που κατάλαβε ότι το έκανα ‘μου άρεσε και τις άρεσε’ έτσι μου άφησε τον απόλυτο έλεγχο... Είναι ένα από τα πιο τρελά πράγματα που έχω κάνει μέχρι ώρας που πίστευα πως δεν θα έκανα...Η γεύση είναι γλυκιά και όχι ξινή πράγμα που δεν το περίμενα.. ουφφ νομίζω καταλάβατε πόσο πολύ μου άρεσε (Πολλαπλούς διαρκείας είχε)..και πάνω από όλα δεν σιχάθηκα καθόλου αλλά μου φάνηκε άκρος φυσιολογικό. Θα κλείσω λέγοντας ότι μετά από αυτό τα συναισθήματα και η αίσθηση που είχα ήταν σαν «να ήταν ολοκληρωτικά πλέον όλη δική μου.. είχα γίνει ένα με αυτήν απολαμβάνοντας τα υγρά τις που εμπεριείχαν το πιο όμορφο δώρο που μας έχει χαρίσει ο θεός όσο και αν μας τσατίζει… σαν να έγινα κομμάτι της.. ένα με αυτήν! Τέλεια εμπειρία αλλά ότι έχει να κάνει με αίμα θέλει μεγάλη προσοχή!

    2. Το τσιγάρο! Παράξενο ε? και όμως για μένα καθόλου! Τρελαίνομαι να μου παίζουν την κλειτορίδα( ή παίζω και μόνη μου) με τον καπνό από το τσιγάρο(αναμμένο φυσικά), τι εννοώ? Όπως είναι αναμμένο το τσιγάρο και καθαρό το γύρω, γύρω από την στάχτη να φαίνετε μόνο η καύτρα έτσι ο καπνός που θα βγάζει να είναι σταθερός χωρίς να υπάρξει πρόβλημα υγιεινής. Επίσης θέλει σταθερό χέρι και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση διότι όσο ηδονιστικό μπορεί να είναι άλλο τόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει αν είσαι απρόσεκτος/η! Η αίσθηση του καπνού πάνω στην κλειτορίδα είναι σαν να βλέπεις ηφαίστειο εν ώρα πυρ! , οι συστολές και οι διαστολές που κάνει η κλειτορίδα νιώθοντας την καύση είναι απίστευτες σε σημείο να με φέρνουν σε οργασμό μέσα στα πρώτα 5 λεπτά!

    3. Μ’ αρέσει όταν μια γυναίκα τρίβει το αιδοίο της πάνω στο πισινό μου. Υπάρχει το γνωστό «πλακομούνι» εδώ ίσος θα ταίριαζε «πισωτρίψιμο ή πισωπλάκωμα? Η αίσθηση τον κάτω χειλών και τα υγρά τις να τρέχουν στην γραμμή ανάμεσα από τα ποπομέρια μου με κάνει Duracell.

    4. Ίσος περίεργο αλλά παθαίνω κάτι τις με την Ιταλική γλώσσα. Εδικά όταν η άλλη έχει και την κατάλληλη προφορά είναι αχ αχ αχ αχ . Ανατριχιάζω ολόκληρη (όπως τώρα που το αναφέρω). Μήπως φταίει το ότι έχω ρίζες από εκεί?

    5. Μυρωδιές. Όσο να ναι παίζουν και αυτές ρόλο σε πολλά! Αναλυτικά :

    1.Αρωματικά κεριά
    2.Η μυρωδιά του σώματος
    3.Η μυρωδιά που έχει το σώμα τις, τις ημέρες περιόδου
    4.Η βενζίνη
    5.Τα εσώρουχα
    6.Ο ιδρώτας
    7.Καπνός τσιγάρου
    8.Η μυρουδιά που αφήνουν τα λάστιχα όταν φρενάρω απότομα ή τραβάω χειρόφρενο
    9.Ο καπνός craven
    10. Κολόνιες!


    6. Τα πόδια της! Ειδικά όταν είναι περιποιημένα αχχ σκέτη μούρλια! Νυχάκια βαμμένα στο μαύρο ασυζητητή !

    7. Ζαρτιέρες και κορσέδες! Όπως και να το κάνουμε μια γυναίκα είναι κόλαση με αυτά!

    8. Strings σε όλα τα χρώματα με εξαίρεση το κίτρινο και το πράσινο

    9. Να βλέπω την παρτενέρ μου να μακιγιάρετε! Πωωω όλα τα λεφτά!

    10. Τα τατουάζ στο σώμα τις, ειδικά αν είναι σε σημεία που μου είναι εύκολο να τελειώσω επάνω τους είναι η καλύτερη μου!

    Εχμ αυτά νομίζω για την ώρα.. αν ξέχασα κάτι θα επανέλθω!  
     
    Last edited: 28 Απριλίου 2008
  12. latexduck

    latexduck Contributor

    Μας λίγωσες ρε Lady_in_Black   !!