Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετιχισμός, παραφιλίες, bdsm (...διαστροφές γενικώς...) και πατρότητα/μητρότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 4 Οκτωβρίου 2014.

  1. nymphette

    nymphette Guest

    Με αφορμή συζητήσεις, αντεγκλήσεις, επεξηγήσεις και μια ζόρικη και πολύ καλοπροαίρετη εκατέρωθεν προσπάθεια για αλληλοκατανόηση, βρέθηκα αντιμέτωπη με το θέμα του νήματος -από τη μεριά της κόρης βέβαια.
    Συνειδητοποίησα πως οι καλοδεχούμενες συμβουλές σχετικά με την ασφάλεια και τη σύνεση, μπερδεύτηκαν μαζί με δικαιολογημένα αλερτ αυτογνωσίας και συνειδητότητας, συνοδευόμενα απο τα ερωτηματικά τους.
    Ταυτόχρονα, εφηβικά κλισέ τύπου "δεν με καταλαβαίνουν", έδιναν τη σκυτάλη σε μια πιο ουσιαστική προσπάθεια αποδοχής μιας πραγματικότητας : της ενηλικίωσής μου σε ένα βανίλα περιβάλλον που δεν περιστρέφεται γύρω απο την σεξουαλικότητά μου.
    Παρατήρησα πως ο σεβασμός για την σεξουαλική ιδιαιτερότητα, σχετίζεται άμεσα με την διαχείριση της έκθεσής του, και ένιωσα κάποια αμηχανία, καθώς θυμήθηκα την σχεδόν βίαιη παρόρμηση "να πείσω".
    Οπότε, θα ακολουθούσα κι εγώ το παράδειγμα της διακριτικότητας, στα παιδιά μου. Σε συνδυασμό με τις συμβουλές, θα ένιωθαν την "όποτε με χρειαστείς" παρουσία μου, χωρίς να γίνεται απαραίτητη η γνώμη μου, ή ακόμη χειρότερα, παρεμβατική.
    Σεβόμενη τις προσωπικές επιλογές του άλλου, με κανένα αίσθημα "ιδιοκτησίας" όσον αφορά την κτητική αντωνυμία πλάι στο παιδιά.
    Με κάποια επίγνωση πως ο γονεϊκός μου ρόλος, έχει ήδη μπει στο περιθώριο, απο τη στιγμή που το "παιδί" μου κάνει τις συνειδητές σεξουαλικές του επιλογές.
     
    Last edited by a moderator: 23 Νοεμβρίου 2017
  2. KS

    KS New Member

    Καλησπερα σας. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι η κοινωνια εχει γεμισει με κομπλεξικους και ηθικολογους. Καθετι διαφορετικο απο αυτους , το θεωρουν ανωμαλο. Ο ανθρωπος εχει το δωρο της Ελευθερης Βουλησης, συνεπως δεν μπορουμε να κατακρινουμε τις επιλογες κανενος. Ακουμε για καλο και καο. Δεν υπαρχει! Αυτο που υπαρχει ειναι το καλο και το μη καλο, με βαση αυτο που εχουμε μεσα μας.
    Θεωρω οτι ειναι ευθυνη του καθε ανθρωπου , πως θα χειριστει κατι τετοιο. Απλα εξαρταται , απο το αν ειναι openmind ή απο αυτους που προανεφερα.
    Ευχαριστω
     
  3. sector10

    sector10 Regular Member

    Αν αυτο που κανείς το θελεις πραγματικά και δεν δημιουργεις προβλήματα στους γύρω σου καλά καμωμένο είναι.

    Ολα τα αλλα ειναι για απλή κατανάλωση στο σαλονακι της κυρά Κατίνας και στον κίτρινο τυπο.