Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φοβάμαι....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 16 Μαρτίου 2006.

Tags:
 1. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  Σας έχει συμβεί να σας βγάλει κάποιος άνθρωπος από το ρόλο σας (ΒDSM status) και εννοώ ως υποτακτικού/ής και να νοιώσετε Κυρίαρχος/η ή ως Κυρίαρχου/ης και να νοιώσετε υποτακτικός/η?

  Για να έχει συμβεί κάτι τέτοιο είμαι σίγουρη ότι βγήκε αβίαστα, και ότι θα το απολαύσατε.

  Μια τέτοια αλλαγή στο ΒDSM status μας θα πρέπει να το εξοστρακίσουμε ή μήπως να το ξορκίσουμε?

  Σας αποσυντονίζει? Σας προβληματίζει? Πως το δέχεστε?
   
 2. Μου έχει συμβεί κάτι άσχημο βασικά...κάτι που με έφερε μεν πιο κοντά στο να συνειδητοποιήσω την συμαντικότητα του ρόλου μου (Dom) μέσα στην τότε κατάσταση που έζησα, αλλά που, ταυτόχρονα, με "έβγαλε και έξω από τα ρούχα μου", πυροδότωντας μου ένα συναίσθημα που προσπαθώ να το αποφεύγω όσο μπορώ...την ΟΡΓΗ. Βγήκα λιγάκι εκτός θέματος Κυρία Sm_Art_Lady, συγχωρέστε με, για αυτό και με βάση τα όσα έγραψα θα ανοίξω δικό μου thread στα περί προσωπικών εμπειριών κάποια στιγμή....αλλά για να επανέρθω επί του Κυρίου θέματος, απαντώ πως ΝΑΙ, εκτιμώ ότι σε 1 και μοναδική περιπτώση οι ρόλοι αντιστράφηκαν, αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα..φυσικά μιλάω για επίπεδο Sm-games και όχι D/s. Άν με ρωτήσετε αν το απόλαυσα..δηλώνω "ευθαρσώς" και υπερήφανα πως ΝΑΙ  
   
 3. Amazona

  Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

  Ναί, μου έχει συμβεί να θελήσω να υπηρετήσω έναν άνθρωπο που καμία σχέση με το χώρο, απλά ίσως τον ερωτεύτηκα τόσο πολύ, τον θαύμασα τόσο απεριόριστα, που πραγματικά μου ξύπνησε την επιθυμία να του παραδοθώ άνευ όρων.

  Δεν με αποσυντόνισε, δεν με προβλημάτισε, δεν με φόβησε. Και μιά και είμαι άτομο ιδιαίτερα κυκλοθυμικό, γρήγορα μου πέρασε και ο έρωτας και η τάση για υποταγή.

  Τώρα περί εξοστρακισμού και εξορκισμού, με βρίσκεις λίγο κάθετη αγαπητή μου φίλη. Γιατί κάποια συναισθήματα και κάποιες παρορμήσεις, όσο Κυριαρχικό άτομο και να είσαι δεν μπορείς να καταπνίξεις. Πιστεύω ότι πρέπει να λειτουργούμε με σύνεση, αλλά χωρίς να υποσκελίζεται ο αυθορμητισμός, που μας κάνει τόσο μοναδικούς!
   
 4. blindfold

  blindfold Contributor

  προσωπικά μου έχει τύχει κάτι άσχημο
  Η Αφέντρα που υπηρετούσα σε κάποια στιγμή με έδιωξε Φοβούμενη ότι ίσως ήθελα να το γυρίσω και να γίνω κυριαρχίκος απέναντι Της (βασικά το Είχε και φοβία αυτό γιαυτό Απέφευγε να έχει πολούς σκλαβούς τους Έβλεπε σαν δούρειους ίππους..) τρόμαξα να Την πείσω το φτωχό ότι δεν είμαι switch και ότι δεν είμαι κάποιος διπρόσωπος όπως Πίστευε....

  αυτό όμως ήταν από τα πρώτα λιθαράκια για να απομακρυνθώ από Αυτήν..  
   
 5. barkoulis

  barkoulis Regular Member

  Καλή μου Έβα,
  σε ευχαριστώ θερμά για αυτό το post.

  Γενικά είμαι λίγο τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις μέσα στο μυαλό μου.
  ( αλλά και από τις άλλες, έξω από αυτό )

  μπορείς να φρεσκάρεις τη μνήμη σου ακολουθώντας το link:
  https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?tid=1032

  αλλά μπορώ να πω ότι αυτό είναι κάτι το οποίο δε με ανησυχεί.

  Εάν αυτό συμβαίνει επειδή βρίσκω απόλαυση όταν
  με ελέγχουν,
  αλλά και όταν ελέγχω,
  αλλά και όταν πονάω,
  αλλά και όταν την πονάω
  ( χμ... εύκολος άνθρωπος πρέπει να είμαι τελικά, πολύ βολικός μου φαίνομαι )
  δε μπορώ να είμαι σίγουρος.

  Μπορεί όντως να μου αρέσουν όλα, ή απλά να είμαι ακόμα τόσο ανώριμος που να μην ξέρω τι μου αρέσει και να σιχτηρήσω ( χα! να δω ποιος ξέρει να το κάνει spell αυτό ) μια μέρα την ώρα και τη στιγμή και να αρπάξω ένα βούρδουλα και να αρχίσω να κοπανάω όλα, και μένα μαζί.

  Όπως και να έχει πάντως δεν ανησυχώ για αυτό, θα το δεχτώ ό,τι και αν είναι.

  Σε ευχαριστώ λοιπόν, γιατί μου έδειξες έναν φόβο σου, που εγώ δεν έχω και αυτό με κάνει να νιώθω καλά και πολύ περισσότερο επειδή μια Κυρία σαν και σένα, με τόση πείρα, είναι εδώ και μοιράζεται μαζί μας τους φόβους της, που πα να πει ότι καλά κάνω και δεν ξέρω τι μου γίνεται.


  thanks.
   
 6. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  RE: RE: Φοβάμαι....

  Κατ αρχήν barkoulis το όνομα μου γράφετε Εύα ... (sorry)

  Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν αναφερόταν σε μένα το "Φοβάμαι" που έγραψα ως τίτλο του thread.
  Λυπάμαι αν έδωσα αυτήν την εντύπωση...
  Για να ξεκαθαρίσω δεν μου έχει συμβεί ποτέ έως τώρα – «Ποτέ μη λες ποτέ» είναι αρχή μου (και αν μου συνέβαινε κατι τέτοιο, απλά θα το δεχόμουν ως φαινόμενο προς εξερεύνηση)

  Μετέφερα φόβους και προβληματισμούς που δυστυχώς άκουσα και συζήτησα από κάποιο συγκεκριμένο άτομο πολύ πρόσφατα.

  Η Θεά του BDSM μας έφερε πολύ κοντά με ένα άτομο.
  To άτομο αυτό - πολύ αγαπητό σε όλους - που αναφέρομαι μπαίνει και υπογράφει και "μιλά" ως Master στο forum και του βγήκε ένας άλλος εαυτός μαζί μου (τον οποίο εγώ προσωπικά θαύμασα και απόλαυσα).
  Ο ίδιος αν και τρισευτυχισμένος μου εξομολογήθηκε ότι του συνέβη πρώτη φορά και μου εξέφρασε τους φόβους του και την ταραχή του όταν συνειδητοποίησε ότι πέρασε στην "άλλη πλευρά του ποταμού"....
  (Ω, μα για μένα ήταν υπέροχος που μου αφέθηκε και που μου προσφέρθηκε)

  Τίποτε δεν άλλαξε την συμπεριφορά μου απέναντι του (στα πλαίσια της επικοινωνίας) ...τίποτε δεν με έκανε να τον δω υποτιμητικά, η να φανταστεί ότι δεν τον σέβομαι πια και δεν τον εκτιμώ, η να νιώσει πως έχασε την αξία του σαν άνθρωπος και να μειωθεί στα μάτια μου

  Αυτό ήταν όλο συνοδοιπόροι
  Πάνω σε αυτό το γεγονός (προσωπική μου εμπειρία) θα ήθελα να συνεχίσουμε την συζήτηση...
  Εμένα προσωπικά το ότι το ανέφερα εδώ θα με βοήθαγε πολύ δίνοντας μου ιδέες ώστε να τον κάνω να νιώσει και ο ίδιος καλά... αν και είμαστε σε καλό δρόμο
  Εγώ νιώθω όχι απλά καλά αλλά υπέροχα!!

  Πάντα οι συμβουλές φίλων είναι ευπρόσδεκτες.

  Υ.Γ. Οι συμβουλές οι παρατηρήσεις η ότι άλλο να απευθύνονται και προς εμένα και προς ^ΑΥΤΟΝ.
  Είμαι σίγουρη ότι θα τις διαβάζει με ενδιαφέρον

  Να ‘σται όλοι καλά
   
 7. Tlatoani

  Tlatoani Guest


  Αγαπητή SM_Art_Lady,

  Πολύ πρόσφατα γνώρισα έναν Κυριαρχικό σε ένα πάρτι που μας είχε πει ανοιχτά, όταν τον ρωτήσατε, πως είναι Dom εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όμως μας είπε πως για μια συγκεκριμένη γυναίκα (την οποία δεν θα αποκαλύψω), ήταν ο σκλάβος της και μόνο σε αυτή.

  Μας έκανε σε όλους εντύπωση αυτό, αλλά και σε μένα μου έχει συμβεί το ίδιο. Και εγώ θεωρώ τον εαυτό μου κατά βάση Κυριαρχικό, και αυτό με εκφράζει πολύ τα τελευταία χρόνια. Όμως σε μια φάση της ζωής μου, μου έχει συμβεί κάτι αναπάντεχο: Μια υπέροχη Κυρία, μπήκε στην ζωή μου και εκ των υστέρων, αφού την γνώρισα, κατάλαβα πως το μόνο που ήθελα είναι να υποταχθώ σε αυτήν.

  Εκείνη το κατάλαβε και μου είπε πως από την πρώτη στιγμή που με είδε, ήξερε πως θα γινόμουν sub της. Με εντυπωσίασε πολύ αυτό! Ήμουν τόσο διαφανής; Τελικά κατάλαβα πως υποσυνείδητα ήταν αυτό που τελικά ήθελα. Και αυτό της το μετέδωσα.

  Η Κυρία εκείνη μου έβγαλε από μέσα μου πολύ όμορφα αισθήματα, πολύ ηδονή και με έκανε να συνειδητοποιήσω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου. Με απελευθέρωσε αυτό. Με έκανε να καταλάβω πως οι ταμπέλες δεν έχουν νόημα, παρά μόνο η επιθυμία και οι πόθοι μας. Λόγω αυτού νομίζω πως θα μπορούσα να περιγράψω αυτή τη σχέση ως καθοριστική στην ζωή μου. Με βοήθησε να αφεθώ και να με γνωρίσω καλύτερα.

  Δεν κρύβω πως τρόμαξα με τον εαυτό μου στην αρχή. Έως τότε, νόμιζα πως είχα όλες τις απαντήσεις, νόμιζα πως ήξερα τον εαυτό μου, τους πόθους μου, τα όνειρά μου. Νόμιζα πως μόνο η κυριαρχία ήταν αυτό που ήθελα, μετά από χρόνια σκέψης και ψαξίματος. Όμως τελικά αφέθηκα στα γαντοφορεμένα χέρια της, και υποτάχτηκα στην σιδηρά θέλησή της...

  Θα ήθελα να προτείνω και εγώ στον αγαπητό ανώνυμο Κυρίαρχο, να μην έχει πια αμφιβολίες. Αν το σκεφτεί και άλλο, αν πραγματικά ακούσει τον εαυτό και ακολουθήσει την καρδιά του και τις επιθυμίες του είμαι σίγουρος πως και αυτός θα καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα. Να απολαύσει και να αφεθεί. Να χαρεί αυτό που του δίνεται, να δοκιμάσει. Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να υποτάξει την καρδιά του σε καλύτερη Κυρία από Εσάς (το φακελάκι στη έξοδο, στο καλαθάκι αριστερά από τον καλόγερο!!)  

  Με πολύ εκτίμηση,

  Tlatoani
  (Άρχων με παρελθόν και νόημα!)

  Υ.Γ. Το γεγονός πως δεν δηλώνω Swich έχει λόγο. Δεν ψάχνω να υποταχτώ σε άλλη Κυρία, πέρα από Εκείνη. Συγνώμη αν σας απογοητεύω! Θα σας θαυμάζω από μακριά!  
   
 8. DarkSide

  DarkSide Regular Member

  Τι πραγματικά μπορεί να σημαίνει μια τέτοια αλλαγή έστω και ‘’μιας βραδιάς, μιας ημέρας’’ πραγματικά ?

  Με προβλημάτισε πολύ όλο αυτό, και το βρίσκω και εξαιρετικά λεπτό σαν θέμα μια και όπως έγραψε η Κυρία Εύα , ο Κύριος είναι εδώ , γράφει και διαβάζει και είναι αξιοσέβαστος .
  Δεν θα ήθελα να γράψω απόλυτα και κάθετα , θα γράψω για μένα μόνο και από την περίοδο που ‘’κατάλαβα’’ τον εαυτό μου .
  Βρέθηκα και στο εξωτερικό και εδώ στην Ελλάδα λιγότερο με εξαιρετικές Κυρίες , όμως ποτέ δεν μου βγήκε διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που έχω .
  Συνομιλώ μαζί τους , κάνουμε παρέα αλλά ποτέ κάτι περισσότερο δεν αισθάνθηκα και καμία ερωτική έλξη δεν ένιωσα , παρόλο που είναι και αρκετά εμφανίσιμες .

  Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αν μας μετέφερες Εύα τα συναισθήματα του Κύριου τώρα μετά από το όποιο συμβάν , και αν μέσα του αισθάνεται και νιώθει ακόμα Κυρίαρχος και πως έγινε αυτή η μετάβαση από το ένα στο άλλο και μετά πάλι στο άλλο .
  Η ισορροπία αποκαταστάθηκε και με ποιο τρόπο ? και πόσο σίγουρος είναι πως στο μέλλον δεν θα έχει μια ανάλογη ‘’έλξη’’ για μια άλλη Κυρία ?

  Πότε πρέπει να επανεξεταστεί το στατους είναι η επόμενη ερώτηση .
   
 9. G_E

  G_E Contributor

  Ως άτομο που εχω περάσει από 40 κύματα, πουθενά δε συνάντησα το άσπρο - μαύρο παρά μόνο στο μυαλό των ανθρώπων.

  Ο σαδισμός και ο μαζοχισμός είναι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος και μπορεί να συνυπάρχουν στο ίδιο πρόσωπο. Η Κυριαρχικότητα και υποτακτικότητα ειναι στοιχεία του χαρακτήρα που ειναι πιο σταθερά και διακριτά, αλλά δεν παύουν να ειναι σχετικά.

  Εχω κάνει πίσω, μπροστά σε πιο Κυριαρχικούς από μένα ανθρώπους και κυρίως εχω δει να μαζεύονται σα γατάκια άτομα κύρους, που γ@σαν κι έδερναν, οταν εγώ αγρίευα ή απλώς επιβαλλόμουν.

  Εχω ζήσει περιστασιακά τη σεξουαλική υποταγή μέσα στην γενικότερη κρεπάλη, και πολλά άλλα, και το ευχαριστήθηκα στα πλαίσια της πανηδονιστικής φιλοσοφίας μου. Στο κάτω κάτω τι θα εχω να διηγηθώ στα εγγόνια μου?.

  Με μια γυναίκα σαν εσένα Ευα, δεν απορώ γιατί ο φίλος μας το απόλαυσε. Και να μην ανησυχεί. Δεν υπάρχει κάποια στιγμή που αλλάζουμε χαρακτήρα. Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές-ορόσημα στη ζωή μας που βγαίνει από μέσα μας και μια νεα (πρόσθετη) πτυχή του χαρακτήρα μας. Αυτές ειναι στιγμες γιορτής και οχι θλίψης (αν και μια δημιουργική κατάθλιψη ειναι συνηθισμένη μεχρι να το εμπεδώσουμε).

  Να πω όμως και μια περίεργη ιστορία που μου συνέβη. Με μια γυναίκα αρπακτικό, ορισμό της σεξουαλικής απόλαυσης, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δυο εβδομάδων έπαθα εξάρτηση. Δεν ηταν έρωτας, δεν ήταν ρομαντισμός, ήταν κάτι άλλο. Ενιωθα να διαβρώνει τη ζωή μου, να μπαίνει σε κάθε πτυχή της, κάτι σαν alien που ειχε βάλει στοχο να με καταπιεί και το κατάφερνε.

  Με τρέλαινε σεξουαλικά (εδω στο forum εμαθα για τους τεχνητούς σπασμούς και εξηγήθηκαν οριμένα πράγματα) αλλά ούτε την εκτιμούσα, ούτε την ήθελα. Όμως ειχα παραλύσει. Έγινα σα ρομπότ, σκεφτόμουν καθαρά, αλλά αδυνατούσα να το κόψω. 'Εφτασα σε σημείο παράνοιας να νομιζω πως μου εχει κάνει μάγια. Ωσπου έπαθα ενα ατύχημα, το απέδωσα σ' αυτή (εν μερει δικαίως γιατί το μυαλό μου ήταν σούπα) και ανέκτησα τον έλεγχο. Εχω ερωτευτεί κι εχω χασει το μυαλό μου αλλα τούτο? Πλήρης απώλεια ελέγχου από ένα μ@νι- μαύρη τρύπα του διαστήματος που τα ρουφάει όλα !!! ... τρομοκρατήθηκα κι ακόμα δε βρισκω εξήγηση.
   
 10. Maley

  Maley Contributor

  Πολυ ωραια αυτα που διαβάζω..
  Εμενα τίποτα δεν έχει συμβει από ολα αυτα στην καθως πρεπει και μονότονη ζωή μου, Ισως ειναι καλλίτερα έτσι. Δεν μπορώ και δεν θέλω να αυτοψυχαναλύομαι μετα.
   
 11. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  Καλέ μου Tlatoani...
  Θα αρκεστώ σε αυτό... με ικανοποιεί!
  Αγαπητέ μου DarkSide, θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν τα συναισθήματα του Κυρίου, μετά από αυτήν την τροπή που πήρε η μετάβαση του στο άλλο στάδιο, ήταν γραμμένα από τον ίδιο.
  Θα αφήσω λοιπόν τον ίδιο να αναφερθεί σε αυτά μια που είναι πιο αρμόδιος να απαντήσει.
  Όσο και αν τα περιγράψω θα είναι απλά μια μεταφορά συναισθημάτων που αφορούν άλλο.
  Θα το έκανα αν δεν ήταν μέλος και μάλιστα ενεργό και δεν θα μπορούσε να τα περιγράψει από μόνος του
  Θα το κάνει πιστεύω όταν νιώσει την ανάγκη και ο ίδιος νομίζει ότι πρέπει.
  Το μονο που θα πώ εγώ ειναι οτι τον βλέπω ευτιχισμενο.
  Αν ήταν η Κυριαρχικότητα ήταν έτσι όπως μας την περιγράφεις Oscarwil, οι εραστές θα ήταν πολύ θλιβεροί.
  Αυτοί οι έρωτες πεθαίνουν από κορεσμό πριν γνωρίσουν την πείνα.
  Θρέφονται από τις σάρκες τους κατασπαράζοντας τες.
  Ξέρουν πως ο μόνος εχθρός τους είναι ο εαυτός τους, είναι η πηγή και το στέρεμα της ένωσης τους.
  Κατηγορούν το "εμείς οι δυο".
  Πια πίκρα είναι άραγε μεγαλύτερη από το να σκοτώνεις αυτόν που αγαπάς μόνο και μόνο επειδή βρισκόσαστε μαζί?

  Όλοι έχουμε λίγο πολύ φτάσει σε συναισθηματικά άκρα και αδιέξοδα, είτε από λάθος επιλογές, είτε επειδή το πάθος είχε τον μεγαλύτερο λόγο.
  Εγώ προσωπικά δεν θέλω μάρτυρες σε αυτές τις καταραμένες στιγμές.
  Δεν θέλω να δώσω στους άλλους μια ατιμωτική εικόνα του εαυτού μου.
  Φίλτατε μου Maley...
  Όπως έχω ήδη πει:
  "Η πείρα μου με εμποδίζει να βρω ένα συναίσθημα πραγματικά νέο.
  Σκοτώνει μέσα μου την δροσιά της ευτυχισμένης μου άγνοιας..
  Έτσι αγαπώ την αλλαγή για την αλλαγή"

  Στα γράφω αυτά γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να σε συγχαρώ η να σε λυπηθώ ....
   
 12. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Ένα πολύ ωραίο θέμα Εύα μου, δε θα μπορούσα να πω οτι μου έχει συμβεί στο παρελθόν μια σχέση όπως την περιέγραψες παραπάνω, αλλά μπορώ να πω οτι έχω φτάσει στο σημείο να πω οτι θα διαμορφώσω το βιολογικό μου ρολόι για να μπορώ να βρίσκομαι με κάποια κοπέλα απ'το διαδίκτυο, χωρίς όμως να χαθούν οι Κυριαρχικές μου δυνάμεις, απλά ίσως γιατί αυτή η γυναίκα ήταν ένα πλάσμα μαγευτικό...

  Εδώ και καιρό έχει εξαφανιστεί αυτή η ανάγκη, καθώς η τελευταία μας συνάντηση ήταν ας το πούμε όχι και η πιο καλή, αλλά όλες αυτές οι δυνάμεις που ασκούσα στο σώμα μου με τη θέλησή μου, με έκαναν να είμαι πιο δυνατός και να δω με άλλο μάτι αυτά που θεωρούσα ήδη έτοιμα και κατεκτημένα, γι'αυτό και την ευχαριστώ...

  Πριν ρωτήσετε οι περίεργοι ποιά είναι, θα προτιμήσω να το κρατήσω μέσα μου, καθώς είναι μια πολύ καλή φίλη με την οποία ίσως ανταλλάξω κανένα καλημέρα αν την πετύχω στο δίκτυο.