Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φυσική αναλγησία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Jinger baby, στις 6 Αυγούστου 2025.

1. espimain

espimain Contributor

Έχει μία σημαντική διαφορά. Σε σχέσεις ή επαφές T/b, δεν υφίσταται ούτε Κυρίαρχος ούτε υποτακτική.
    Όταν αναφερόμαστε σε Κ ή σε υ, συνεπάγεται ότι μιλάμε για σχέσεις Κυριαρχίας-υποταγής.

Αν σε σαδομαζοχιστικές ή κίνκι Βανιλοσυνευρέσεις χρησιμοποιείται η ορολογία του D/s, τότε πρόκειται για παιχνίδι ρόλων.
    Ο όρος Κυρίαρχος και ο όρος υποτακτική, προσδιορίζουν θέσεις και όχι ρόλους.

2. Jinger baby

Jinger baby New Member

Για τα όρια της συνεύρεσης μιλάμε, ναι, και για τα όρια της αντοχής.

3. Jinger baby

Jinger baby New Member

Σίγουρα η επανάληψη φέρνει προσαρμογή.
    Θεωρώ πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα είδη πόνου και θα εξηγηθώ αμέσως.

Η αρχική ιδέα ήταν η αντιπαράθεση του orgasmic birth με το session. Στον (φυσικό και με σεβασμό, συνήθως εκτός νοσοκομειακού περιβάλλοντος) τοκετό, η γυναίκα υποτάσσεται και παραδίνεται στη φύση, μέσα της ρέει όλη η ένταση και τα κύματα και κάποιες τυχερές μπορούν να τον βιώσουν "οργασμικά", ως ευχαρίστηση , ως πίεση και όχι πόνο. Αυτές οι γυναίκες γεννούν και αισθάνονται σαν να έχουν πάρει ναρκωτικά. (Αυτά που λέω υπάρχουν και είναι συνδυασμός ορμονικής κατάστασης με προϋπάρχουσα πολλή εσωτερική δουλειά)

Αντίστοιχα στα sessions, όταν υπάρχει η πλήρης παράδοση και υποταγή στον Κ, σε -μάλλον όχι όλες τις- γυναίκες και σίγουρα όχι σε όλα τα είδη πόνου, μπορεί να συμβεί τέτοια "οργασμική αντοχή", η οποία και πάλι προκαλείται από την απόλυτη εμπιστοσύνη και τις ορμόνες που εκλύονται.

Αυτή η - κατά την ταπεινή μου άποψη - ομοιότητα στις δύο καταστάσεις, μου κέντρισε το ενδιαφέρον και μου προκάλεσε το αρχικό ερώτημα.

Να κάνω φυσικά και το disclaimer ότι με τη σύγκριση των δύο δεν προσβάλλω τον τοκετό, αλλά αντιμετωπίζω αυτά τα δύο στη ζωώδη, φυσική και ιερή μορφή τους, και ως συνέπεια το ένα του άλλου.

Τώρα ή έχω μπερδέψει τα μπούτια μου και τα δικά σας ή ίσως καταλάβετε κάτι, ελπίζω να μη γράφω ένα κάρο μαλακίες.

4. rea..

rea.. Contributor

Χωρίς να το αμφισβητώ, δεν μου έχει τύχει Κ που να παίρνει ευχαρίστηση από αντιστεκόμενο σώμα.
    Σαν απόλαυση Κ ο στόχος που έχω βιώσει είναι το υποταγμένο σώμα:
    Και είναι -για μένα- το σώμα μια δύσκολη παράδοση. Θεωρώ πως
    Είναι :
    Δεν βλέπω τον διαχωρισμό.

Το υ εκπαιδεύεται να κρατά (και) το σώμα σταθερό και ανοιχτό για χρήση. Να μαθαίνει το σώμα να συμπεριφέρεται διαφορετικά από τις αρχικά ενστικτωδώς παραγόμενων αντιστάσεις στις προκλήσεις του πόνου σε ένα σώμα που δεν ανήκει πια στους φοβους μου και τους δισταγμούς μου, υποταγμένο και διαθέσιμο στην χρήση και ευχαριστηση Κ.

Από το σημείο που βλέπεις το Χέρι και νιώθεις το σώμα να σφίγγεται ολόκληρο και να πασχίζεις να το κρατήσεις σταθερό στο ακριβώς της εντολής, μέχρι το σημείο που βλέπεις το Χέρι και το σώμα ανοίγει να το υποδεχτεί και συ απλά παρατηρείς αυτήν την παράδοση που συμβαίνει στο σώμα σου σαν ό,τι πιο φυσικό και αληθινό.. και παραπέρα μέχρι όπου..

Πέρα από τα όποια τεχνικά μέρη που έχουν να κάνουν με τα γούστα Κ, στην ουσία το ζητούμενο είναι η χρήση για την ευχαρίστηση Κ στο μέγιστο που μπορούμε να προσφέρουμε κάθε φορά..και παραπέρα.

5. Jinger baby

Jinger baby New Member

Ευχαριστώ! Πολύ με βοήθησε!

6. Iagos

Iagos Contributor

Από που προκύπτει το πάντα;

Και σε ποιους συσχετισμούς ισχύει κατά τη γνώμη σας;

7. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

Αν μιλάμε για Τ/b ναι θα μπορούσε να περιοριστεί σε αυτό.
    Αν όμως μιλάμε για Κ/υ, δεν διαχωρίζεται η "σεξουαλική κατάσταση" παρά είναι μια συνιστώσα μέσα στο συνεχές της σχέσης.

8. margarita_nikolayevna

Ως προς το μηχανισμό ή την αιτία του φαινομένου της αύξησης της ανοχής στον πόνο, θεωρώ ότι ο @espimain βάζει μια πολύ σημαντική παράμετρο αναφερόμενος στο subspace που όντως - ως τρανς- έχει επίδραση στο "κατώφλι" ή το πώς βιώνεται ο σωματικός πόνος.

Μια άλλη, πιο ψυχαναλυτική παράμετρο, που θα έβαζα είναι το "αντίβαρο" σε αισθήματα ενοχών και άλλων αντιφάσεων που μπορεί να βιώνει μια sub.

Δεν θεωρώ (επειδή αναφέρεται σε κάποιο σημείο) ότι μια sub που δεν έχει ροπή στην αλγολαγνεια φτάνει να απολαμβάνει τον πόνο ακόμα και μέσα από το μηχανισμό που περιγράφεται στο εισαγωγικό ποστ.

Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ διαφορετική κατάσταση αν μιλάμε για T/b ή Κ/υ αλληλεπίδραση και όπως περιέγραψε και η @rea.. παραπάνω, τα αλογατα που κλωτσανε δεν θεωρώ ότι είναι ζητούμενο για κάποιον Κ.

9. margarita_nikolayevna

Not mandatory, μην τρομασσετε.

10. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Όχι υποχρεωτικά , μάλιστα κι γιατί δεν το λέτε ελληνικά;;
    Επίσης δεν με τρομάζουν αυτά , ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

11. margarita_nikolayevna

Γιατί έτσι επιλέγω ότι θέλω να το πω.

12. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member