Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φωτεινή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Master Electro-pain, στις 20 Νοεμβρίου 2025 at 14:33.

1. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

20 Νοεμβρίου - Διεθνής Ημέρα Τρανς Μνήμης. Αφιερωμένη σε όλα τα θύματα εγκλημάτων μίσους για λόγους ταυτότητας.

Αυτή τη μέρα θέλω να την κρατήσω ως μέρα μνήμης και για την Φωτεινή.
    Μια τρανς κοπέλα που, παρότι δεν την γνώρισα ποτέ, έζησα από κοντά την ιστορία της.

Μια ιστορία που κατέληξε στον θάνατό της στα 21 της χρόνια, επειδή ήταν τρανς.
    Με το σύστημα (τι ωραία ουδέτερη, και χωρίς συγκεκριμένες ευθύνες, λέξη, αλήθεια) να την οδηγεί στο θάνατο, ή για την ακρίβεια να την εκτελεί, ακριβώς επειδή ήταν τρανς.

Η φράση της "Δηλαδή, εγώ θα πεθάνω τώρα;" με έχει στοιχειώσει αμέτρητες φορές.
    Με το "τώρα" να είναι κυριολεκτικό, καθώς της ανακοίνωσαν ότι, ναι, θα σου τραβήξουμε την πρίζα στα επόμενα λεπτά.

Την ιστορία της δεν ξέρω πότε και αν θα μπορέσουμε να την Γ/γράψουμε, ούτε και το που θα θεωρήσω σωστό να την αναρτήσω.

Όμως, για ένα κορίτσι που φοβόταν μην το ξεχάσουν, που το μόνο που της απέμεινε και ζήτησε λίγα λεπτά πριν την σκοτώσουν, ήταν να υπάρχει μία φωτογραφία της κάπου, σε ένα κινητό τηλέφωνο, πιστεύω πως το να της λέμε μια κουβέντα, μία εικόνα, ένα εμότικον, ένα "γεια" ή ένα "δεν σε ξεχάσαμε" θα τη έκανε να χαμογελάει.

Φιλιά, όμορφη...

2. Arioch

Arioch Τίποτα δεν πάει χαμένο... Premium Member Contributor

Να την Γ/γράψετε την ιστορία της Φωτεινής!

Κανείς δεν πεθαίνει "ολοκληρωτικά"· όχι, τουλάχιστον, όσο υπάρχει έστω και ένας που τον θυμάται.