Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φωτό από το Erotica

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Afentis_Epi8ymiwn, στις 13 Μαϊου 2008.

  1. Tropical_Storm wrote:
    "Seirios, πολυ ωραια φωτογραφια!! Αχ, τι μου θυμιζει!!!"


     
     
  2. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Πολύ καλή η φώτο Σείριε  
     
  3. Να 'σαι καλά SMiss_angel2307
     
  4. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Φωτό από το Erotica (part 3)

    Και ενώ διαβάζουμε τι γινόταν μέσα στο cage (και τα καλά, και τα κακά), ας συνεχίσω να δείχνω τι γινόταν απέξω.......................
     
  5. Constan

    Constan Regular Member

    ειναι δυνατο καθε φορα οτι event διοργανωνεται να μιλαμε για οσα -λιγα - ασχημα συνεβησαν και να μην υπαρχει εστω μια επιβραβευση για τους διοργανωτες - παρευρισκομενους. ας σοβαρευτουμε επιτελους


    καποιοι προσπαθησαν πολυ γι αυτο
     
  6. parkas

    parkas New Member

  7. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Παρακαλω.Τι θα πιειτε παιδια ?
     
  8. trampledgr

    trampledgr Regular Member

    Αγαπητέ MasterPerris,

    Διάβασα με προσοχή το νήμα και τις απόψεις σου για ό,τι συνέβη κατά τη διάρκεια του BDSM@Erotica. Αν σου απαντάω εδώ είναι γιατί το άλλο νήμα κλειδώθηκε. Πριν καταθέσω τις απόψεις μου οφείλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα:

    1. Άσχετα από τη διαφορετική οπτική που μπορεί να έχουμε σε κάποια θέματα ή πρακτικές του χώρου, σέβομαι και θα σέβομαι τις απόψεις σου και το δικαίωμα σου να τις εκφράζεις και να τις υλοποιείς, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι η υλοποίηση αυτών των απόψεων γίνεται στο κατάλληλο ακροατήριο.

    2. Στο post μου δεν χρησιμοποίησα ποτέ τον όρο «έγκλημα». Είναι ιδιαίτερα βαριά λέξη με επικίνδυνες προεκτάσεις. Και στο συγκεκριμένο μου post, θα την χρησιμοποιήσω αποκλειστικά και μόνο χάριν ευκολίας και συνέχειας, σε σχέση με όσα έχεις γράψει.

    3. Θεωρώ τη δαιμονοποίηση σου, με βάση όλα όσα έγιναν και όλα όσα σου καταλογίζονται, ως την εύκολη λύση προκειμένου να μην καταλογιστούν οι ευθύνες που ο καθένας εκ των παρευρισκόμενων στο συγκεκριμένο event είχε (και αναφέρομαι τόσο στον ρόλο των ατόμων που ήταν επιφορτισμένα με συγκεκριμένα καθήκοντα στον χώρο του event όσο και των παρευρισκομένων, ειδικά όσων μπορεί να θίχτηκαν με τις πράξεις σου).

    4. Δεν αξιολογώ ποτέ το «έγκλημα» με κριτήριο το αν και σε ποιο βαθμό αυτό δημοσιοποιείται, ούτε με το ποιος καταγγέλλει τι. Κρίνω τα πάντα εκ του αποτελέσματος. Και την πιθανή βαρύτητα που αυτό το αποτέλεσμα έχει σε πρόσωπα και καταστάσεις.

    Πάμε λοιπόν στο δια ταύτα:

    Κατά δήλωση σου, συμμετείχες στην ομάδα διοργάνωσης του όλου event. Και γνώριζες τους όρους που είχαν εξ’ αρχής τεθεί. Παρ’ όλα αυτά, επέλεξες εκούσια να μην τους ακολουθήσεις. Για του λόγου το αληθές αναπαράγω το κείμενο σου:

    «Εγω ομως επειδη δεν συμφωνησα με τα ατομα αυτα και τους ορους τους, δεν εκανα και κατι μαζι με αυτους/ες αλλα επελεξα να κανω κατι δικο μου διαφορετικο και με τον τροπο που το θελω Εγω, με ατομα που με επελεξαν και τα επελεξα Εγω εκτος φορουμ (4 βανιλλες γυναικες, την μια μαλιστα μου την εφερε ενας εκολαπτομενος Μαστερ... ξερει αυτος ποιον λεω.... , την Αγγλιδα σκλαβα, και την Τσεχα Μιστρες της), οποτε φιλε δεν μπορεις εσυ να μου πεις, η να μου υποδειξεις τον τροπο που θα εκφρασω εγω το S/M,»

    Είναι απόλυτα σεβαστό το δικαίωμα σου να έχεις την προσωπική σου θεώρηση για τον χώρο και το πώς εκφράζεται αυτό. Είναι όμως και υποχρέωση σου να σεβαστείς τους κανόνες που –καλώς ή κακώς- τίθενται στη διοργάνωση τέτοιων event. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζεις από αντίστοιχες εκδηλώσεις του εξωτερικού στις οποίες συμμετέχεις. Γνωρίζεις επίσης, ότι στους αντίστοιχους χώρους του εξωτερικού δεν χωράνε πολλά περιθώρια για συζήτηση: Την πρώτη φορά τρως παρατήρηση, την δεύτερη έχεις φύγει. Τόσο απλά. Γνωρίζεις επίσης οι εν λόγω κανόνες αφορούν όλους τους συμμετέχοντες και όχι κάποιους και την εν γένει συμπεριφορά μας στον χώρο ο οποίος μας φιλοξενεί. Άρα η επίκληση του ότι έκανες ό,τι έκανες με άτομα που δεν είναι μέλη του φόρουμ, στερείται νομιμότητας.

    Ό,τι έγραψα παραπάνω καλύπτει και το ζήτημα της διείσδυσης. Ως προς το επιχείρημα σου ότι δεν γνώριζες, αυτό αντικρούεται από όσα έγραψες παραπάνω. Δεν νομίζω άλλωστε να υπήρχε ειδικό σετ κανόνων για τους vanilla. Το γεγονός δε, ότι οι διοργανωτές της έκθεσης σου είπαν ότι «δεν τρέχει τίποτα», πάλι χωλαίνει. Ο λόγος; Οι διοργανωτές λειτουργούν με βασικό γνώμονα και κριτήριο το κέρδος και την επισκεψιμότητα μιας τέτοιας έκθεσης. Αν λοιπόν ήταν στο χέρι τους να γίνουν Ρωμαϊκά όργια στον χώρο του dungeon ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο της έκθεσης, είναι σίγουρο ότι θα το ενθάρρυναν. Αυτό δεν αναιρεί τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν οι συμμετέχοντες έναντι προαποφασισμένων κανόνων. Και εδώ θα κάνω μια υπόθεση εργασίας:

    Αν οι διοργανωτές ενθάρρυναν το να μπει κάποιος εκεί μέσα και να αρχίσει να τραβάει φωτογραφίες ή βίντεο (που επίσης ήταν απαγορευμένα από τους κανόνες που είχαν τεθεί), για να τα χρησιμοποιήσουν καθαρά και μόνο ως διαφήμιση της επιτυχίας της εκδήλωσης (δεν μιλάω καν για εκβιασμούς κλπ….), και την επόμενη μέρα έβλεπες το πρόσωπο σου (εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος) πρωτοσέλιδο σε καμιά φυλλάδα, πώς θα αντιδρούσες;

    Δέχομαι εν μέρει το επιχείρημα σου για το strap-on το οποίο χρησιμοποιούσαν κάποιες Mistresses σε κάποιον σκλάβο. Βέβαια και εδώ θα παρατηρήσω ότι άλλο πράγμα είναι η συγκεκριμένη πρακτική (που είναι πρακτική του χώρου) και άλλο η διείσδυση έστω και με τον τεχνητό τρόπο που χρησιμοποίησες εσύ.

    Ως προς το ζήτημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης, εδώ σαφώς κάποιος (είτε εσύ είτε η Εύα) λέει ψέματα. Το ποιος και το γιατί είναι δικό σας θέμα. Εκτός και αν έπεσες σε περίπτωση «Σφάξε με πασά μου να αγιάσω». Θέλω να πιστεύω ότι η γνώση και η εμπειρία σου στον χώρο, σε έχει οπλίσει με γνώση των ορίων του συμπαίκτη σου, ειδικά δε όταν πρόκειται για άτομα που –θεωρητικά τουλάχιστον- δεν έχουν ούτε τις ανάλογες γνώσεις ούτε την ανάλογη εμπειρία. Για να χρησιμοποιήσω μια αναλογία, αν εγώ ζητήσω από μια άσχετη κοπέλα να αρχίσει να χοροπηδάει επάνω μου, και εκείνη λόγω άγνοιας μου σπάσει κανένα πλευρό, δεν θα της ζητήσω τον λογαριασμό. Εγώ έχω τις γνώσεις και την εμπειρία, εγώ γνωρίζω τα όρια μου, εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεων μου.

    Κλείνοντας θα παρατηρήσω τα εξής: Ευτύχησα μέχρι σήμερα να συμμετέχω σε αρκετά play parties, τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό. Η ευτυχία μου δε, υπήρξε ακόμα μεγαλύτερη διότι συνάντησα ανθρώπους οι οποίοι σεβάστηκαν τις επιθυμίες, τις αντοχές και τα όρια μου και εγώ τα δικά τους, και όπου υπήρξε προσπάθεια για προσφορά αμοιβαίας ικανοποίησης από μεριάς των συμμετεχόντων. Επίσης δεν θεωρώ ότι κάποιες ατυχείς στιγμές αναιρούν κάποια προσπάθεια ή ό,τι άλλο καλό μπορεί να συνέβη κατά τη διάρκεια αυτού του 3ημέρου στην Αθήνα. Πιστεύω όμως ότι θα συμφωνήσεις όμως μαζί μου, ότι αν κάποιες παρεκτροπές (από όπου και αν προέρχονται αυτές) δεν στιγματιστούν εξ αρχής, τελικά θα κυριαρχήσουν και θα πνίξουν όλο το σύστημα. Σε μεγάλο βαθμό αυτό συμβαίνει και σε αυτό το φόρουμ....

    Υ.Γ. Η εν λόγω απάντηση αφορά καθαρά τον MasterPerris. Δεν του την έστειλα με PM, διότι κρίνω ότι από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η άποψη του βάση δικών μου γραφόμενων, θα έπρεπε να δημοσιευτεί και η απάντηση μου. Σε κάθε περίπτωση, θα παρακαλούσα να μην χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για περαιτέρω flaming από τρίτα πρόσωπα.
     
  9. Hil

    Hil Regular Member

    ωραία τα σχόλια είτε αρνητικά είτε θετικά (από αυτά μαθαίνουμε άλλωστε)!!!

    του χρόνου εύχομαι τα καλύτερα....