Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φόβος: τον θέλουμε?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος dawn, στις 21 Οκτωβρίου 2010.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Όχι  
    Είναι η χημική διαδικασία  
     
  2. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Εν τοιαύτη περιπτώσει, δε γνωρίζω την απάντηση και εφόσον δεν την γνωρίζω, προτιμώ να αναζητήσω την απόλαυση από την απάντηση...    
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Fair enough       
     
  4. ismini

    ismini New Member

    Αν εμπιστεύομαι κάποιον πως μπορεί να με φοβίσει; Ακόμη και το μέσο που θα χρησιμοποιήσει θα είναι ή ψεύτικο ή θα το χρησιμοποιήσει έως τα «όριά» μου. Ο φόβος μήπως αναφέρεται στο «άγνωστο», άρα σε κάποιον που δεν ξέρουμε καλά για να τον εμπιστευτούμε όπως λέει ο peleas; Επίσης μέσω του φόβου, αν τον ξεπεράσουμε, δεν είναι πιο εύκολο να εμπιστευτούμε κάποιον; Βέβαια αν δεν τον ξεπεράσουμε θα «ραγίσει το γυαλί» όπως λέει ο stalker. Τέλος, αν κάποιος μας φοβίσει μία, δύο, πέντε, εκατό στο τέλος δεν θα σταματήσουμε να τον φοβόμαστε; Και τότε τι γίνεται;
     
  5. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Θα θυμώσουμε. Θα ζητήσουμε εκδίκηση ίσως...
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Για μένα ήταν, τελικά, κατά βάθος, θέμα εμπιστοσύνης στον Αφέντη και συναισθηματικής ασφάλειας. Δεν φοβάμαι να το παραδεχτώ, πια.

    Έξω, μακριά και πέρα ο φόβος στη σχέση, παραμορφωτικό πράγμα για μένα αλλοιώνει προσωπικότητες και η πιο ουαιαστικά αυτοεξευτελιστική κατάσταση που μπορεί να βιώσει άνθρωπος, να φοβάται - πραγματικά - το ερωτικό του ταίρι, ακόμα και αν αυτό το ερωτικό ταίρι είναι ο Ιδιοκτήτης του.

    Συνεχίζω να θέλω τον ελάχιστο εκείνο πυρήνα φόβου που προκαλεί ο σεβασμός, σαν το στρείδι που θέλει το τραύμα εκείνο της εισβολής του ξένου οργανισμού μέσα του για να αρχίσει να δημιουργεί το μαργαριτάρι. Και να απολαμβάνω την όποια suspence στο session (λόουερ πού μοιράζουν εδώ γύρω;   )
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Επειδή έχω τη γνώμη ότι ο φόβος που νιώθει ένα υποτακτικό πρόσωπο μπορεί να συσχετίζεται θετικά με κάποια είδη σαδισμού, φέρνω εδώ μια παράθεση που είχα βρει ιδιαίτερα πειστική: