Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χάρισμα, παιδεία ή χημεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος L_Strike, στις 25 Νοεμβρίου 2006.

  1. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Νομίζω ότι παίζει και ο υποτακτικός ένα σημαντικό ρόλο. Ειδικά στη "χημεία". Αν κάτι δεν πάει καλά, απλά όλα σταματούν. Έτσι την πάτησα μια φορά και για τιμωρία μου με άφησε στα κρύα του λουτρού. Αν όλα πάνε καλά είναι πρώτα μια καλή παρέα που περνάει καλά και συγχρόνως μια σχέση bdsm. Νομίζω όμως ότι αυτά τα τελευταία συνυπάρχουν, το ένα μερικές φορές καλύπτει το άλλο. Δυσδιάκριτες οι διαφορές.
     
  2. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Χάρισμα, παιδεία ή χημεία

    Διας μερικες φορες τα κοινωνικα πρεπει και κοινωνικα προτυπα κρατανε για πολυ καιρο εγγλωβισμενα τα θελω μας. Αυτοι που το ανακαλυψαν νωρις ειναι τυχεροι. Για αυτους που τα θελω τους βγηκαν πολυ αργα στην επιφανεια μενουν συνηθως εγγλωβισμενοι στη ζωη που προεπελεξαν. Μερικες φορες ισως μονο απο φοβο, αλλες απο υποταγη και αφοσιωση στην ιδια τους την οικογενεια η,αν υπαρχουν παιδια, στα παιδια. Οπως και να χει πολυ δυσκολο το βλεπω να μπορεσουν να ακολουθησουν καποια στιγμη τα ενστικτα τους χωρις φοβο και πανω απο ολα χωρις τυψεις για αυτα που πιθανως πρεπει να αφησουν πισω. Μια επελευθερωση σε δεδωμενη περιπτωση μου φενεται αδυνατη. Και στην μια και στην αλλη εκδοχη απλα θα εχουν το αισθημα της ελειψης.
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Χάρισμα, παιδεία ή χημεία

    Απαλη μου ποτε μην λες ποτε, ολλα μπορουν να συμβουν φτανη να εχουμαι την τολμη να σπασουμε τα (ταμπου) μας και να παμε εκει που μας οδηγουν τα *θ ε λ ω* μας, αλιος μια ζωη θα ειμασται δυστιχησμενοι.
     
  4. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Χάρισμα, παιδεία ή χημεία

    Μια αληθινα ομορφη Κυριαρχικη απαντηση Masterperris. Η υποτακτικη δικη μου πλευρα ισως να τα βλεπει καπως πιο *ροζ* στο θεμα οικογενεια/παιδια τα πραγματα.
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου θέση. Πιστεύω ακράδαντα και το βλέπω στην πράξη πως υπάρχει το λεγόμενο έμφυτο. Αν δεν σου βγαίνει κάτι αυθόρμητο, όσο και να προσπαθήσεις να το διδαχθείς, πάντα θα υπάρχουν καταστάσεις και περιπτώσεις οι οποίες θα είναι καινούριες και στις οποίες αν δεν έχεις ένστικτο να σε καθοδηγήσει δεν θα τα βγάλεις πέρα. Επίσης πόσο κουραστικό θα είναι να πρέπει να κάνεις κάτι επειδή το διδάχτηκες και όχι επειδή είναι κάτι που βγαίνει αυθόρμητα κι αβίαστα? Θεωρώ πως μπορείς να διδαχθείς μόνο ότι ήδη κουβαλάς μέσα σου.

    Θα ήθελες Masterperris να μας πεις πως και τι ορίζεις εσύ ως "θ ε λ ω" ?  
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Χάρισμα, παιδεία ή χημεία

    lara[E-P] Σορη για την καθυστεριση της απαντισης αλλα ο χρονος που μπορω να διαθετω για το σαιτ ειναι λιγος λογω εργασιας μου. Λοιπον στην ερωτησι σου τωρα. Τα ''θ ε λ ω ''του καθενος διαφερουν απο ατομο σε ατομο.Τα ''θ ε λ ω ''τα δικα μου τα απαιτω και θελω να γινονται πραγματοποιησιμα, ειτε αυτο εξαρτατε απο εμενα, ειτε απο εκη που τα ζητω. Εαν ''θ ε λ ω'' κατι μου αρεση να το πραγματοποιω οσο κοστος και να εχη αυτο στην ζωη μου π.χ διαλησι ενος γαμου, σχεσις κ.λ.π. Εαν με το ατομο που ειμαι μαζι δεν μου εκπληρονη τα ''θ ε λ ω'' μου δεν θα το κουραζω το θεμα για πολη, θα φυγω και θα παω εκει που θα μου εκπληρονονται τα ''θ ε λ ω'' μου,καλο η κακο ετσι ειμαι και ετσι θα πορεβομαι στη ζωη μου.
     
  7. zabani2002

    zabani2002 Regular Member

    Αγαπητη SM_Art_Lady. Προς τι ο σαρκασμος? Εσύ πως ειναι ανθρωπινως δυνατον να ξερεις τι θελω εγω? ή πως εμενα με εκφραζει αυτο που αποκαλουν μερικοι BDSM? Επιμενω ότι το θεμα είναι να την βρισκεις (οπως και οτι αυτο σημαινει για τον καθενα).  
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    zabani2002 κανε την δουλεια σου οπως νομιζεις εσυ και μη σε μελη τιποτε.
     
  9. zabani2002

    zabani2002 Regular Member

    Ευχαριστω για την αδεια.
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Μερικές φορές, είμαι και γενναιόδωρη.
     
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Καλησπέρα και από Εμένα.

    Ψηφίζω το 3 (χημεία) με την προΰπόθεση ότι το 1 (κλίση) ισχύει.

    Λέω δηλαδή πως χωρίς την πρώτη συνθήκη (κλίση) όσο καλή χημεία και να υπάρξει στο ζευγάρι είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν θα προκύψει κατάσταση κυριαρχίας - υποταγής (πολλά vanilla ζευγάρια έχουν άριστη χημεία). Από την άλλη πλευρά αν δεχτώ ότι για μία τέτοια σχέση χρειάζεται μόνο το πρώτο συστατικό θα πρέπει να δεχτώ και ότι όλες οι Κυρίες ταιριάζουν σε όλους τους σκλάβους.

    Για τη δεύτερη εκδοχή (εκπαίδευση) γράφω μόνο ότι διαφωνώ, γιατί αν επιχειρηματολογήσω, η συζήτηση θα εξοκέλλει...  

    Πιστεύω η κρίσιμη συνθήκη είναι η τρίτη, η χημεία. Πρώτα η σωματική (το σώμα μας είναι το μεγαλύτερο μέρος του εαυτού μας) και μετά η ψυχοπνευματική. Για να υποστηρίξω τα εντός της παρένθεσης αναφέρω σαν παράδειγμα ότι αν η γεύση του σάλιου ενός ανθρώπου μας απωθεί, τον απορρίπτουμε. Και η γεύση είναι καθαρά βιολογικό κριτήριο. Πιστεύω ότι η βιολογική συμβατότητα είναι απαραίτητη προΰπόθεση για οποιαδήποτε είδους διαπροσωπική σχέση.

    Αυτή είναι η δική μου άποψη.

    Πάρα πολύ καλό topic L_Strike, και η αναφορά στη σωματική επικοινωνία με άγγιξε ιδιαιτέρως.

    Dame
     
  12. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Σεβαστή η άποψή σου, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι η βάση για την εδραίωση μιας σχέσης είναι η ψυχοπνευματική. Η "βιολογική συμβατότητα" που θα αναφέρεις θα λειτουργήσει στην αρχή μεν, θεωρώ όμως πως έχει μικρή διάρκεια επιρροής,εν αντιθέσει με την πνευματική σύμπνοια που σε καλύπτει σε βάθος χρόνου.
     
    Last edited: 5 Δεκεμβρίου 2006