Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χέρι [δλδ hairy]

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος nýchta, στις 8 Ιανουαρίου 2016.

1. αλλά μάλλον θα το κάνω.

λοιπόν, προσωπικά αγαπώ τους ανθρώπους που δεν τρομοκρατούνται στην θέα ενός κορμιού, που μοιάζει απαλλαγμένο από τους στερεοτυπικούς καταναγκασμούς που επιτάσσει η μόδα, ή άλλοι παράγοντες.
    τους θεωρώ πιο απελευθερωμένους, ότι είναι σε θέση να απολαμβάνουν περισσότερο, γιατί εκείνη ακριβώς τη στιγμή της απόλαυσης, δεν θα τους αποσπάσουν σκέψεις του τύπου: "αχ, είμαι αξύριστη", για παράδειγμα.

κάποια κορμιά είναι τριχωτά, και μπορούν να λειτουργούν ακόμη κι έτσι... αυτό με μαγεύει, προσωπικά.
    η απενοχοποίηση του ότι κάποιοι δεν μοιάζουμε με μοντέλα, και μας αρέσει, το απολαμβάνουμε αυτό.

το επιφώνημα "ίου" στην θέα ενός τέτοιου κορμιού, τριχωτού στην προκειμένη, θα μπορούσε να είναι "ίου" σ' ένα μικρό πέος, ή σε ένα φαλακρό κεφάλι, ή σε στραβά πόδια, ή σε κάτι, τέλος πάντων, που ΔΕΝ είχαμε την τύχη να επιλέξουμε ως ανθρωπάκια : ))

δεν εννοώ πως δεν δικαιούμαστε να έχουμε προτιμήσεις, μην παρεξηγηθώ. το ακριβώς αντίθετο, θα έλεγα.
    είμαστε τόσοι πολλοί και τόσο διαφορετικά όμορφοι.

Last edited: 9 Ιανουαρίου 2016
  2. Είμαι άτριχη και αυτό γιατί σιχαίνομαι τις τρίχες πάνω μου. Δέν έχει να κάνει με τη μόδα για εμένα, δεν ξυρίζομαι μόνο όταν πάω για σεξ, αποτριχώνομαι για εμένα και όχι για τον παρτενέρ. Θέλω τα πόδια μου να είναι λεία και απαλά.Τα άτριχα αγόρια δεν μου αρέσουν. Αυτά.

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Με κάνεις περήφανη, πουλί μου  

4. folha

folha deja vu

ποίημα!!!

5. συγγνώμη για την κοινοτοπία, αλλά...πολιτισμικό κι αυτό το άτριχο της γυναίκας... το "χωρίς αποτρίχωση" μια χαρά μπορεί να είναι εξίσου αποδεκτό και πολύ πιο αδιάφορο σαν κατάσταση
    αλλού μπορεί να είναι και το ζητούμενο (απλώς δεν είχα τέτοια εμπειρία, σε τέτοια κοινωνία εννοώ)

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

György Tóth
    Sarolta II
    1992

7. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Εγω με νεογεννητο ή εστω ατριχο ανηλικο ποτε.

8. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Λατρευω αυτο το νημα. Και λατρευω και τις τριχες μου. Και λατρευω και τους αντρες εκεινους που σε γαμανε ή σε γλυφουν οσες τριχες κι αν εχεις στα ποδια, μασχαλες, εφηβαιο.

Αγαπω κι εγω τις τριχες των αντρων. Και θα λεγα κι αλλα αλλά βαριεμαι.....