Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χαστούκια Ναι, αλλά με Ασφάλεια!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 9 Φεβρουαρίου 2008.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Βασική προϋπόθεση είναι, ότι τα χαστούκια στο πρόσωπο πρέπει να ξέρετε ότι είναι επικίνδυνα.
    Το να χτυπήσετε σε οποιοδήποτε σημείο στο κεφάλι είναι επικίνδυνο, διότι το πρόσωπο είναι από τις πιο ευαίσθητες και εύθραυστες περιοχές του ανθρωπίνου σώματος. Υπάρχουν σημεία εκεί, που πρέπει να αποφεύγουμε, να τα προστατεύουμε και να τα προσέχουμε ιδιαίτερα από τα κτυπήματα.

      Ο σημαντικότερος κανόνας είναι, ΠOTE μα ΠΟΤΕ, να μην χτυπάτε με το χέρι κλειστό, σαν μπουνιά. Αλλά ακόμη και με τις παλάμες και τα δάχτυλα, θα μπορούσατε να βλάψετε τον υποτακτικό/η σας, αν δεν προσέξετε τον τρόπο που θα το κάνετε.

    Κατά πρώτο, το τίναγμα του κεφαλιού από το χαστούκι, μπορεί και να αποβεί επικίνδυνο λόγω της επίδρασης του χτυπήματος στο λαιμό, το οποίο θα μπορούσε να βλάψει τους σπονδύλους, τους μυς και τους τένοντες του λαιμού. Για τη μείωση αυτής της επίδρασης με το χαστούκι στο πρόσωπο που τιμωρείτε, θα μπορούσατε ίσως να κρατήσετε το πρόσωπο με το άλλο χέρι σας,.

    Κατά δεύτερο λόγο, θα μπορούσατε κτυπώντας στις περιοχές του κεφαλιού, να δημιουργήσετε ακόμα και κάποια μικρή διάσειση Τα πάρα πολύ δυνατά ή επαναλαμβανόμενα χαστούκια (όπως κάνουν οι μποξέρ) θα μπορούσαν να βλάψουν τον εγκέφαλο.

    Κατά τρίτο σημαντικό επίσης λόγο, το τίναγμα του κεφαλιού από ένα χαστούκι, μπορεί να αποσυνδέσει τον αμφιβληστροειδή ματιών. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε αδυναμία στα μάτια, θα μπορούσε πιθανόν και να συμβεί αυτό με ένα όχι και τόσο δυνατό χαστούκι.

    Ποτέ μη χτυπάτε στα μήλα (μπορεί να σκοτώσει ένα πρόσωπο) ή πάνω προς τ’ αυτιά, (η πίεση αέρα μπορεί να σπάσει τα τύμπανα). Υπάρχει μια πρακτική βασανιστηρίων, η οποία χρησιμοποίει και τα δύο αυτιά ταυτόχρονα, αλλά οι βασανιστές δεν ανησυχούν συνήθως για την ευημερία των θυμάτων τους. Εσείς δεν είστε βασανιστές.

    Το πρόσωπο αποτελείτε από ελάχιστη ποσότητα σάρκας, σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. Μπορείτε να αισθανθείτε τα κόκαλα του, ακόμα και χαϊδεύοντας το. Έτσι, ο πόνος από τα χαστούκια προκαλείται με το κτύπημα των μυών και των νεύρων, πάνω στα κόκαλα. Υπάρχουν πολλοί μικροί μύες στο πρόσωπο, και όλοι τους βοηθούν στις εκφράσεις που ο άνθρωπος εκφράζετε. Εάν βλάψετε οποιοδήποτε νεύρο στο πρόσωπο, τότε αυτό θα φανεί παράξενο και αλλοιωμένο. Και εάν βλάψετε ένα πολύ σημαντικό νεύρο ή μυώνα τότε θα παραμορφώσετε το συνεργάτη σας και δεν νομίζω να είναι αυτός ο σκοπός σας..

    Φυσικά, εάν χτυπήσετε πολύ σκληρά κάποιον, μπορεί και να του σπάσετε το ζυγωματικό (που βλάπτει σχεδόν αναπόφευκτα μερικά νεύρα), ή μπορεί να σπάσετε την άρθρωση του σαγονιού του. Για να μειωθεί η πιθανότητα αυτή ο/η υποτακτικός σας πρέπει να κλείσει δυνατά το στόμα όσο τον χαστουκίζετε. Μην ξεχνάτε ακόμη ότι με ένα κτύπημα, θα μπορούσατε ακόμη και να του σπάσετε τα δόντια.

    Εάν ο κτύπος είναι ισχυρός, ή το χαστούκι είναι μεγαλύτερο από αυτό που περιμένει μπορεί να χάσει την ισορροπία του και ίσως τότε να κινδυνεύσει να πέσει πάνω σε έναν τοίχο, η έπιπλο ή αλλού, με αποτέλεσμα να κτυπήσει πολύ σοβαρά.

    Επίσης ξεχάστε τα επαναλαμβανόμενα και τα ανάποδα χαστούκια στο πρόσωπο, Μπορεί να είναι εντυπωσιακά και συναρπαστικά στον κινηματογράφο, αλλά η συγκίνηση αυτή δεν αξίζει μπροστά στον κίνδυνο της ζημίας που μπορεί να προκληθεί από αυτά.

    Αυτές είναι οι χειρότερες, αλλά δεν είναι όλες οι ζημιές που μπορεί να προκληθούν.
    Κατά τα χτυπήματα της σάρκας, πάνω στο κόκαλα του προσώπου, θα μπορούσατε να σπάσετε τις φλέβες, δημιουργώντας μώλωπες. Ένας άντρας με μώλωπες στο πρόσωπο θα εισπράξει μερικά μόνο αστεία πειράγματα από τον περίγυρο του, αλλά για μια γυναίκα, είναι πολύ πιο χειρότερα τα πράγματα, επειδή δεν μπορεί να επινοηθεί καμία έξυπνη εξήγηση που θα δώσει και θα γίνει πιστευτή, Έτσι οι άνθρωποι θα μιλάνε από πίσω της, και θα χαρακτηριστεί ως μια κακοποιημένη γυναίκα. Εκτός αν φυσικά αρχίσει να εξηγεί ότι είναι στο BDSM και ότι αυτό είναι ένα σημάδι της αγάπης από τον Κύριο της, με τον κίνδυνο να θεωρηθούν και οι δυο διεστραμμένοι, αφού το πιθανότερο είναι, να μην καταλαβαίνει ο κόσμος το τι εννοεί!. Φυσικά, θα είναι ακόμα χειρότερα, εάν ο μώλωπας είναι υπό μορφή μαυρισμένου ματιού.

    Δεν χρειάζεται και πολλή δύναμη για να κοπούν τα χείλι του εσωτερικού του μάγουλου πάνω στα δόντια. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές τρέχει και το αίμα από το στόμα.

    Όταν χρησιμοποιούμε χαστούκια στην τιμωρία του υποτακτικού, πρέπει να έχουμε αφαιρέσει από τα δάκτυλα μας όλα τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια από τους καρπούς μας. Όπως επίσης να έχουν αφαιρεθεί τα γυαλιά από τα μάτια και τα σκουλαρίκια του/της υποτακτικού παρομοίως.

    Κατά την χρήση του πίσω μέρους του χεριού μας για χαστούκια, θυμηθείτε ότι αυτή η περιοχή, έχει την οστεώδη προεξοχή των αρθρώσεων των δακτύλων. Μην χτυπήστε με το πίσω μέρος του χεριού, ή αν το κάνετε, πρέπει να γίνει ελαφριά.

    Έχοντας όλ΄ αυτά στο μυαλό μας, τα χτυπήματα με χαστούκι στο πρόσωπο του/της υποτακτικού μας, θα έχουν μόνο την αίσθηση ενός παιχνιδιού και όχι την χροιά ενός καυγά. με αυτόν/η.
    Να θυμάστε ότι κανένα παιχνίδι δεν αξίζει τον κίνδυνο να βλαφτεί ο παρτενέρ μας.
     
  2. latexduck

    latexduck Contributor

    Ευχαριστούμε Εύα για τις πληροφορίες αν και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μου αρέσουν τα χαστούκια  
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ξέχασα να προσθέσω, ότι μερικά χαστούκια τα δίνουμε, είτε σε κάποιους αρέσουν, είτε δεν αρέσουν επειδή τα χρειάζονται...  
     
  4. Από γυναικείο χαστούκι θα τα πάθει κανείς όλα αυτά?  
    Δεν το αμφισβητώ, αλλά μου φαίνεται παράξενο
     
  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Τι εννοείς;;; Για ποιον χτυπά η καμπάνα;
     
  6.    
     
  7. latexduck

    latexduck Contributor

      
     

  8. Η καμπανα χτυπα για όποιον ρωτήσει πρώτος
    Σίγουρα αυτός θα είναι ο ένοχος.  
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Λέτε κάτι λάθος, ή κάνετε μια λανθασμένη κίνηση και ξαφνικά αισθάνεστε μια λάμψη στο πρόσωπο σας, που προέρχεται από ένα χέρι που αφήνει το τσούξιμο στο πρόσωπο σας, τα μάτια σας υγραίνονται και εσείς νοιώθετε ένα συναίσθημα που σας ταπεινώνει αλλά και που σας τιμωρεί. Μόλις εισπράξατε μια από τις παλαιότερες τιμωρίες, ένα χαστούκι στο πρόσωπο.

    Το χτύπημα του προσώπου είναι ένα αμφισβητούμενο, αλλά συνάμα συναρπαστικό και επικίνδυνο παιχνίδι. Τόσο επικίνδυνο που θα σας παρακαλέσω για χάρη του υποτακτικού/ης σας, να συνεχίσετε να διαβάζετε αυτό το άρθρο, αφού έχετε διαβάσει το πρώτο άρθρο που παρέθεσα πιο πανω και αφορά το πως θα τα χρησιμοποιούμε με ασφάλεια.

    Είναι αμφισβητούμενο λοιπόν, λόγω των σωματικών βλαβών και κινδύνων του αλλά και των βαθιών ψυχολογικών επιπτώσεων που μπορεί να προκαλέσει. Το «θύμα» θα ταπεινωθεί πολύ και μπορεί να αναζωπυρώσει και να αναβιώσει, ακόμα και παλαιές τραυματικές του μνήμες εάν ο υποτακτικός/η σας ήταν ένα κακοποιημένο άτομο, από πριν.

    Το χτύπημα στο πρόσωπο είναι υποβιβασμός, προσβολή και ταπείνωση γι αυτόν που το εισπράττει. Ο ήχος του κτύπου του χεριού στο πρόσωπο τους, γίνεται αισθητός από τους περισσότερους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους και αυτό παραβιάζει και διαπερνά την μυστικότητά τους, είναι ένα χτύπημα στην ηρεμία τους, που είθισται να προσβάλει, πολύ περισσότερο από ένα χτύπημα σε άλλα μέρη του σώματος.
    Έτσι θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι ο συνεργάτης σας θα το έχει αποδεχτεί και θα το θέλει να του συμβεί. Ένα μη-συναινετικό χαστούκι στο πρόσωπο, ή ένα χαστούκι σε λάθος στιγμή, μπορεί να χαλάσει το παιχνίδι σας και το χειρότερο ακόμη και την ομαλή σχέση σας.

    Αλλά είναι πραγματικά συναρπαστικό όταν ο/η υποτακτικός σας, εισπράξει ένα χαστούκι, ακόμα και δημόσια, ανάμεσα σε κοινούς φίλους. Αυτό θα τον/την κάνει να εντείνει την προσοχή του και σκοπό θα έχει, να τον πληροφορήσετε ότι σας συμπεριφέρεστε απρεπώς και θα είναι σαν προειδοποίηση, ότι είστε στο δρόμο για μια αυστηρότερη τιμωρία. Επίσης θα του υπενθυμίσετε ότι είστε γι αυτόν/η πραγματικά υπεύθυνος. Είμαι σίγουρη ότι τότε θα αισθανθεί σαν παιδί, που επιπλήττεται από έναν ενήλικο.

    Που και πώς χτυπάμε​

    Υπάρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ, η μέση στο μάγουλο. Μην χτυπήστε ούτε ψηλότερα, ούτε χαμηλότερα. Και να θυμάστε ότι το κεφάλι του/της πρόκειται να μετακινήσει ασυναίσθητα στην προσπάθεια του, να αποφευχθεί το χαστούκι. Γι αυτό ελέγξτε το στόχο σας.

    Να είστε χαλαροί, όπως και ο καρπός σας. Αφήσετε το χέρι σας να χτυπήσει σαν κρατούσε ένα λουρί. Μην αφήσετε το χέρι σας να είναι άκαμπτο σαν ένα κουπί.

    Το χτύπημα πρέπει να γίνει με την παλάμη και τα δάχτυλα, με αρκετή δύναμη για το τσούξιμο, αλλά όχι για να δώσει ένα βαθύ πόνο με προσοχη για το που θα γίνει το κτύπημα από τα δάκτυλα. Το τσούξιμο είναι επιφανειακό, πάνω στο δέρμα. Ο πόνος είναι βαθύτερος και δείχνει ότι έχει γίνει κάποια ζημιά.

    Εάν το χέρι σας είναι μεγάλο σε σχέση με το πρόσωπο του/της υποτακτικού σας, το χτύπημα να γίνει μόνο με τα δάχτυλα.

    Τα χαστούκια πρέπει να είναι ελαφριά αλλά τσουχτερά. Το κάνετε για το τσούξιμο και όχι για τον πόνο. Μην χτυπήσετε κατευθείαν, γυρίζοντας το κεφάλι του/της υποτακτικού σας, με την δύναμη σας. Σταματήστε το χέρι σας την στιγμή ακριβώς, πριν χτυπήσει το πρόσωπό του/της. Αυτό είναι αρκετό όχι μόνο για το τσούξιμο, αλλά και για την αποχώρηση του πιθανόν κόκκινου σημαδιού που θα γίνει στο πρόσωπό του/της, το οποίο εάν τα δάχτυλά σας είναι ελαφρώς ανοιχτά, θα αφήσουν τη σφραγίδα του χεριού σας σε κοινή θέα.

    Πώς να παίξετε​

    Με όλους τους περιορισμούς της ασφάλειας, το χαστούκισμα (slapping) σαν παιχνίδι, δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ φυσικό. Αλλά η συγκίνηση του παιχνιδιού, δεν είναι τόσο η πολύ η φυσική επίδραση του, αλλά η ψυχολογική που μπορεί να επιφέρει.

    Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές καταστάσεις. Σαν προειδοποίηση, όπως είπα παραπάνω ή για να θίξετε, προσβάλλοντας τον υποτακτικό/η σας επιπλήττοντας τον/την ή για να υπογραμμίσετε κάθε μια από τις παρατηρήσεις σας προς αυτόν/η, με ένα χαστούκι στο πρόσωπο, ή για να ενισχύσετε την απομνημόνευση ενός μαθήματος ή για να του/της υπενθυμίσετε το ποιος είναι Κυρίαρχος όταν έρχεστε σε κάποια τραχιά σεξουαλική επαφή. Όπως ακόμα φυσικά….για την τιμωρία του/της.

    Μπορείτε να χτυπήσετε πολλές φορές το ίδιο μάγουλο, για να αυξήσετε το τσούξιμο του προηγούμενου χτυπήματος, ή μπορείτε να εναλλάσσετε τα μάγουλα και να τα κτυπάτε εναλλακτικά. Θα μπορούσατε να χτυπήσετε κάθε μάγουλο ακόμα και με το αντίθετο χέρι, ή με χτυπήματα που εναλλάσσετε με την παλάμη και με την ανάποδη πλευρά του χεριού (προσεκτικά και να θυμάστε, τις αρθρώσεις)

    Δοκιμάστε μια έκρηξη τριών από τέσσερα ελαφριά αλλά τα γρήγορα ραπίσματα στο ίδιο μάγουλο και εσύ θα συνειδητοποιήσουν που δεν είστε απαραίτητο χτύπημα σκληρά για την τιμωρία.

    Η τελετουργία του χατουκίσματος ​

    Για ένα μεγάλο φινάλε που είναι και η συμπάθειά μου: καθίστε σε μια καρέκλα, βάλετε τον υποτακτικό/η σας να γονατίσει ανάμεσα στα γόνατα σας, στην ευθεία με εσάς και με τα χέρια του στην πλάτη ή ακόμα μπορεί να είναι και δεμένα εάν αυτό είναι απαραίτητο.

    Κρατήστε το κεφάλι του/της με το ένα χέρι σας από τον αυχένα ή τραβάτε τον/την από μια χούφτα των μαλλιών του/της (προσεκτικά) ή από το πηγούνι του/της έτσι που να τον/την εξαναγκάζετε να μπορείτε να τον/την εξερευνείτε και να βλέπετε το φόβο στα μάτια του/της, τα διαστρεβλωμένα χαρακτηριστικά του προσώπου του/της και τα μάτια του/της που ανοιγοκλείνουν σε κάθε χαστούκι.

    Αρχίστε, εξηγώντας τον/της άλλη μια φορά τους κανόνες, που θα εξηγούν το λόγο που θα λένε, πώς τον/την περιμένετε να συμπεριφερθεί από τώρα και στο εξής. Υπογραμμίστε κάθε πρόταση και αυτό που πρέπει να είναι σημαντικό να του/της υπενθυμίσετε είναι ότι αν θα το ξεχνά, θα έχει ως επίπληξη ένα χαστούκι στο πρόσωπό του/της.
    Κάθε χαστούκι τσούζει λίγο, αλλά η επανάληψη του, είναι πολύ ενοχλητική. Έτσι η ταλαιπωρία του έτσι θα ενισχύεται και πολύ σύντομα θα είναι μετανιωμένος/η, αφού για να σταματήσετε θα βλέπετε τα μάτια του/της να γεμίζουν με δάκρυα και το πρόσωπο του/της κατακόκκινο από τα χαστούκια. Είναι ένας καλός τρόπος για να θυμάστε, το μάθημα του/της για πολύ.

    Μια άλλη δυνατότητα είναι να στηρίξετε τον υποτακτικό/η σας, κρατώντας τον/την όρθια στημένο/η σε έναν τοίχο, με το χέρι σας στο ψηλότερο σημείο του λαιμού του/της, με το σαγόνι ανασηκωμένο, να είστε βέβαια/ος ότι δεν θα τον/την περιορίζετε να αναπνέει και αυτή η στάση θα τον αναγκάζει να είναι το κεφάλι του/της επάνω. Έτσι δεν θα μπορεί να επαναφέρει το κεφάλι της λόγω του τοίχου προς το μέτωπο λόγω του χεριού σας, και πρέπει να μείνει εκεί, εξετάζοντας τις εκφράσεις του προσώπου σας και εισπράττοντας τα χαστούκια. Προσοχή, διότι τα πολύ δυνατά χαστούκια μπορεί να χτυπήσουν το πίσω μέρος του κεφαλιού του/της, στον τοίχο.

    Μπορεί επίσης να γίνει με αυτόν/την, να στέκεται σε στάση προσοχής, αστήρικτος/η και μετέωρος/η, δεχόμενος/η τα χαστούκια εθελοντικά, όπως του/της αξίζει. Καμία μετακίνηση του/της, δεν επιτρέπεται.

    Κρατήστε το ασφαλές, λογικό και συναινετικό, και απολαύστε το.
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Λατρευω να δινω χαστουκια, αλλα παντα με ασφαλεια!
    Ειναι κατι που το συζητω απο πριν μαζι του, διοτι κακα τα ψεμματα,ΔΕΝ ξερεις τι μπορει να συμβαινει στον αλλον, καποια παθηση, καποια ευαισθησια και απο ενα χαστουκι να ξεκινησει κατι κακο.
    Οπως και να το κανουμε και το χαστουκι ειναι χτυπημα στην περιοχη του κεφαλιου, και εκει πολλα μπορει να συμβουν.
    Και οταν λεμε χαστουκι εννοουμε εκεινο του εξευτελισμου και της ταπεινωσης, οχι του στυλ:"Πηγαινε σκλαβε και μαζεψε την γναθο και τα δοντια σου κατω απο το συνθετο"!
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    δεν έχω παρά να σου πω ότι από το χέρι μίας παραλίγο να λιποθυμήσω και σίγουρα ήταν αντιερωτικό ...

    δεν χρείαζετε να έχεις βαρύ χέρι αλλά να το κάνεις όσο πιο άγαρμπα μπορείς ,κεφάλι είναι αυτό όχι κούτσουρο ... αν και στην περίπτωση αρκετών η μεταφορά αποκτά κυριολεκτικές διαστάσεις ! ( χεχεχεχεχεεχχεεχ να πω και εγώ κακιούλα ! )
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Δεν είναι μόνο "όλα αυτά" που εμπεριέχουν τον κίνδυνο σε ένα χαστούκι και τα οποία πρέπει να τα γνωρίζουμε και να τα προσέχουμε...

    Το χαστούκι έχει ιδιαίτερη αξία σαν έκφραση, κάτω απο συνθήκες.
    Κάποιος/α μπορεί να ανακαλύψει μηνύματα μέσα σε αυτό, όταν λειτουργεί "αφυπνιστικά" και...δεν αφήνει σημάδια...

    Εκεί που όλα πάνε καλά και έχουν μπεί πολλά θέματα σε τάξη, έρχεται το... χαστούκι...
    Για να....ταρακουνήσει και να θυμίσει, ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.
    Για να συνετίσει και να δείξει ότι κάπου υπάρχει λάθος.
    Για να διδάξει ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο, ούτε καν αυτό που νομίζουμε ότι έχουμε κατακτήσει.
    Για να πονέσει έστω και λίγο και για να γίνει αντιληπτή η διαφορά.
    Για να υπενθυμίσει τον πόνο, που ενδεχομένως προκάλεσατε και εσείς σε κάποιον, ίσως με άλλο τρόπο.

    Ενα χαστούκι, μπορεί ακόμα να αλλάξει και μια ζωή!!