Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χειροπέδες και μελανιές

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος TheWildOne, στις 28 Ιουλίου 2006.

  1. TheWildOne

    TheWildOne Regular Member

    ωφείλετε σε λάθος τακτική; μπορεί να αποφευχθεί με κάποιον τρόπο;

    Πάντως οι χειροπέδες έχουν γίνει αρκετά mainstream τελευταία απο ότι έχω καταλάβει...
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Νομίζω ότι το καλύτερο είναι οι χειροπέδες με δέρμα. Δεν αφήνοθν μελανιές, μόνο σε ευαίσθητα δέρματα (τα οποία κάνουν υπομονή). Πάντως είναι πολύ καλές, σου μιλώ εκ πείρας.
     
  3. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    ροτιμότερη η χρήση σκοινιού! Φυσικά απαιτεί επρισσότερη φαντασία και τεχνική!
     
  4. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    TheWildOne λάθος τεχνικές δεν υπάρχουν, μόνο ανεκπαίδευτοι Αφέντες-Αφέντρες. Πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε πιάστε το, ερευνήστε το και μετά χρησιμοποιήστε το. Οι δερμάτινες είναι σαφώς καλύτερες αν και προτιμώ τις αστυνομικές  
     
  5. blindfold

    blindfold Contributor

    υπάρχει και ειδική μονοτική ταινία ,η οποία προσφέρει επίσης και μία επιπλέον ηδονή πόνου στην αποκόληση της ... οι μελανίες απο χειροπέδες δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο οδυνηρές όσο μόλωπες στο πρόσωπο ...
     
  6. Απάντηση: Χειροπέδες και μελανιές

    Χειροπεδες υπαρχουν πολλων ειδων,οι ακριβες που χρησιμοποιουν τωρα οι σωστοι αστυνομικοι ειναι ακαταλληλες για BDSM γιατι ειναι πολυ σφιχτες και δεν επιτρεπουν την περιστροφη του καρπου.Το θυμα αισθανεται ασχημα,οι καρποι του σχεδον ενωμενοι και δυσφορει.
    Καλυτερες ειναι οι απλες/φθηνες που και σχετικη ελευθερια εχουν αλλα και οι κρικοι της αλυσιδας παραγουν σχετικο θορυβο που ειναι ρυθμικος και ευχαριστος στον Τιμωρο- 
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Χειροπέδες και μελανιές

    Γουστα ειναι αυτα GRENADIEROS!
    Σε πολλες περιπτωσεις, τις χειροπεδες που χρησιμοποιουν οι ασυνομικοι τις θεωρω καλυτερες. Γι αυτους ακριβως τους λογους που ανεφερες σαν αρνητικους.
     
  8. Απάντηση: Χειροπέδες και μελανιές

    Αυτες που λεω ειναι για μεταφορα κρατουμενων με αξιοποινες πραξεις,για απλη συλληψη υπαρχουν πιο απλες ενω για παιχνιδι οι φτηνες που ειπα στο τελος.
    Οι πρωτες μετα απο λιγη ωρα αν σφιχτουν προκαλουν μελανιασμα και διακοπη της κυκλοφοριας του αιματος,αν θελουμε να βασανισουμε πραγματικα υπαρχει αλλη "μαγκια" :συρματοπλεγμα ψιλο αγκαθωτο,λεπτο συρμα απο καλωδιο 1,5mm και τελος ειδικο πριωνοτο συρμα το οποιο με καθε προσπαθεια απελευθερωσης του θυματος του κοβει σιγα σιγα το δερμα...δεν βλεπω ομως τιποτα το εξυπνο σε αυτο εκτος αν εχουμε να κανουμε με μαζοχικο ατομο ή απλα θελουμε να δειξουμε οτι ειμαστε "σκληρα ατομα" οποταν (?)
     
  9. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Δυστυχώς οι απλές χαλάνε πολύ εύκολα και υπάρχει κίνδυνος να μην ξεκλειδώνουν και να χρειάζεται μετά πριόνι για να τις κόψεις.
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Εγω αντιθετα πιστευω οτι ειναι ψευτικες και σπανε στην πρωτη και φυσικα μικρη αντισταση.
     
  11. Απάντηση: Χειροπέδες και μελανιές

    Ξεκλειδωνουν πολυ ευκολα αλλα ακομη κι αν χαθει το κλειδι με εναν κοφτη μικρο κοβεται το αλυσιδακι που τις ενωνει,ειναι για μια απλη τυπικη "συλληψη" εν προκειμενω του θυματος μας ωστε να νοιωσει εγκλωβισμο και την επιβολη ισχυος μας 

    Αν θελουμε να το παρατραβηξουμε υπαρχουν ειδικα κολλαρα με καρφια τα οποια αναστρεφουμε και δενουμε το θυμα με τα χερια σε σχημα " V " ,απο αντιδραση αυτο τεινει να τα τραβαει προς τα μεσα με αποτελεσμα τα καρφια να πιεζουν τους καρπους και να πονα πιο πολυ - προσοχη να μεινουν τα επανω καρφια να πιεζουν τους τενοντες μονο και να αφαιρεθουν τα κατω καρφια γιατι θα πιεζουν τις φλεβες με αμεσο κινδυνο κοπης/αιμορραγιας !
     
  12. slaveme24

    slaveme24 New Member

    θα μου επιτρεψεις να συμφωνισω απολυτα........δεν εχω δοκιμασει αλλα ψαχνω αφεντρα ωστε να κανω μια αρχη..........