Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χειρότερη Τιμωρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος evallila, στις 24 Αυγούστου 2007.

1. spectrum

spectrum Regular Member

Καλα απο ποτε οι Dommes ζητανε ελεος...Παει χαλασε ο κοσμος!

2. Helektra

Helektra New Member

Πράγματι... Χάλασε ο κόσμος... Είμαστε πολύ χαλασμένες...

3. misunderstood

misunderstood New Member

Σιγνομυ Κειρήα Οιλαίκτρα

4. john_slave96

john_slave96 Contributor

1. Η αδιαφορία
    2. Η έλλειψη οργασμού.
    3. Ο δημόσιος εξευτελισμός.

5. Elvira

Elvira Regular Member

Απάντηση: ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ

Κατοπιν Αδειας του Κυριου μου

προσωπικα πιστευω πως δεν υπαρχουν χειροτερες και καλυτερες τιμωριες που ερχονται απο Εκεινον. Υπαρχουν απλα και μονο τιμωριες τις οποιες αποδεχεσαι και προσπαθεις να δεις το λαθος σου και να κανεις καλυτερο τον εαυτο σου. Εξαλλου ποια τιμωρια θα μπορουσε να ειναι χειροτερη απο την γνωση πως Τον απογοητευσες; Ολες οι αλλες σωματικες και ψυχικες τιμωριες απλα κανουν καπως την κατασταση μεσα μου καλυτερη....

Και επισης πρωσοπικα μιλοντας η χειροτερη τιμωρια μεχρι σημερα που εχω ζησει απο τον Κυριο μου ειναι.....πως δεν με Τιμωρησε......

6. john_slave96

john_slave96 Contributor

Συμφωνώ με την Elvira. Η ψυχολογική είναι η χειρότερη τιμωρία. Ακόμα αν δε σε τιμωρήσει και κάνει ότι είναι ευχαριστημένη, ενώ εσύ ξέρεις ότι δεν είναι, τότε έχεις μια πολύ δυνατή τιμωρία η οποία είναι άφατη και για αυτό δεν μπορεί να βρει λύση, να εκτονωθεί. Απλά βρίκσεται εκεί να καταπιέζει τον/την υοποτακτικό.

7. folha

folha deja vu

Re: Απάντηση: ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ

Συμφωνώ κι εγώ με την Ελβίρα. Με διαφορά ό,τι χειρότερο το να ξέρεις ότι τον απογοήτευσες και να μην σε αφήνει να το διορθώσεις

8. Lolligoth

Lolligoth Guest

Γεια σας..ειπα κι εγω να απαντησω μια που το βιωνω αυτο συχνα...η χειροτερη τιμωρια...να αδιαφορει αλλα κατα βαθος να ξερεις οτι γουσταρει και οτι αρνειται πεισματικα να στο δειξει μονο και μονο για να μην χασει τον ελεγχο...οπως και το γεγονος να καταφερνει παντα να πεισει οτι εχει δικιο που αδιαφορει...

9. astrologman

astrologman Regular Member

Τελικά η χειρότερη δοκιμασία-τμωρία είναι η αδιαφορία Της συγκεκαλυμμένη ή μη.

Η περίοδος που τα ίδια δεδομένα –με την μόνη αλλαγή την διόγκωση του χρόνου επώδυνης αναμονής- στην συνάρτηση-προσομοίωση με την οποία προσπαθείς να υπολογίσεις τις προθέσεις Της σου δίνουν κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα, αγνοώντας αν κάθε φορά η μνήμη σου σε γελάει και σου παρέχει άλλα δεδομένα από την τελευταία σας συνάντηση ή η νοησή σου αλλάζει ασυνείδητα το μοντέλο πρόβλεψης που έχεις στο μυαλό σου.

Το αίσθημα ότι σε έχει αφήσει με δεμμένα μάτια σε έναν βάλτο αλλά με ελεύθερα χέρια ώστε να νιώθεις το άσκοπο των κινήσεων σου καθώς βουλιάζεις στην κινούμενη άμμο της αδιαφορίας Της.

10. sapfw

sapfw out of order Contributor

η χειρότερη τιμωρία είναι να ξέρεις πως Υποφέρει τιμωρώντας σε

11. iJ

iJ Regular Member

...να θυμάσαι το "λάθος" που έκανες.

12. Lola

Lola Regular Member

Το να σε αφησει σαν καυλωμενη γατα... ας ειναι καλα οι πλαστικοι (η ακομα καλυτερα οι ζελεδενιοι) φιλοι μας που ειναι παντα εκει οταν τους χρειαζεσαι