Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος thelma, στις 5 Νοεμβρίου 2008.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Αυτος θεωρειται βλακας.
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Ω ναι..
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    ...και υποτακτικός...
     
  4. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Γιατί δεν μπορούμε όλοι να καταλάβουμε ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική?Θα συμφωνήσω με τον Dolmance σχετικά με το χωρισμό σε κατηγορίες.Όπως ακριβώς υπάρχουν πολλών ειδών διαφορετικοί υποτακτικοί ,έτσι υπάρχουν και πολλών ειδών Κυριαρχικοί.Ή μήπως νομίζετε ότι όλες οι Κυριαρχικές μέσα στο μυαλό τους τον όρο κυριαρχία τον σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο?Μπορεί η thelma να έχει στο μυαλό της έναν υποτακτικό κάπως και μία άλλη Κυριαρχική αλλιώς.Συγνώμη έχω άδικο?Ότι οι περισσότεροι υποτακτικοί ΕΙΜΑΣΤΕ (με πρώτο και καλύτερο εμένα) μαλάκες ,γιατί βάζουμε τα δικά μας θέλω πάνω από της Κυρίας είναι μία πραγματικότητα.Και προσοχή λέω οι περισσότεροι όχι όλοι.Εγώ έχω κάνει τέτοια λάθη και ακόμα κάνω και το ''πληρώνω''.Αυτή η...ανάγκη με κάνει να φέρομαι σαν παιδάκι 10 χρονών.Όμως είναι ανάγκη...

    Υ.Γ. Έγω προσωπικά ένιωθα πολύ όμορφα όταν καθάριζα το σπίτι μίας Κυρίας.Δεν ένιωθα μαλάκας για αυτό ,αλλά για το άλλο που προείπα,ότι προσπαθούσα να ''επιβάλλω'' τα δικά μου θέλω.
     
  5. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Εμ γιατι νομιζεις οτι εβαλα το νημα αυτο? Για να βγουν οι υποτακτικοι να επαναλαβουν οτι κανουν οτι θελει η Κυρια τους και η μονη τους φροντιδα ειναι να περναει καλα, να βολευτω κι εγω βρε αδερφε που εφτασαν τα ασιδερωτα στον πανω οροφο.
    Αλλα .....τζιφος. Τη μυριστηκαν τη δουλεια και λακισαν ολοι.
     
    Last edited: 6 Νοεμβρίου 2008
  6. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Το ότι για σένα δεν υπάρχει πρέπον από μένα είναι σεβαστό. Όμως επέτρεψε μου αγαπητέ, να έχω κι εγώ τη δική μου άποψη, που όμως εσύ χλευάζεις. Αν αυτό είναι το δικό σου πρέπον, δεν δύναμαι να το κατανοήσω.  
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Δεν χλευαζω ΜαστερΠιερ.Σαρκαζω.Εχει διαφορα.
    Η αντικατασταση ενος κατεστημενου κωδικα σεξουαλικης ηθικης απο ενα νεο,βδσμικο,απο αυτους ακριβως που αρνουνται τον κρατουντα ως ανελευθερο,αγκυλωτικο,εμπλεο προκαταληψεων,συντηρητικο κλπ,κλπ , καταδικαζοντας εκ παραλληλου και απωθοντας στη γωνια ως μη επιτρεπτη η αποδεκτη , καθε γνωμη η συμπεριφορα που αντιβαινει την βασει στατους καθορισμενη βδσμικη ορθοδοξια, εμπεριεχει μια δομικη αντιφαση κατα τη γνωμη μου.
    Αυτη την αντιφαση καταδικαζω,κριτικαρω,σατιριζω και σαρκαζω, ναι, απο τοτε σχεδον που μετεχω του φορουμ αυτου ,χωρις καμμια διαθεση ομως χλευασμου και απαξιωσης αυτων των αποψεων και προσωπων που τις φερουν.
     
  8. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    Για εμένα δεν υφίσταται "εμφυτη" υποτακτικότητα με τη λογική του DNA μέχρι να μας αποδείξουν το αντίθετο (και μιλάμε αποδείξουν, όχι κάτι διάσπαρτα γονίδια που μας δείχνουν στατιστικά αποτελέσματα). Αλλωστε και ο λομπάρντι προσπαθησε παλιοτερα με πιο προτογονα μεσα και δεν τα καταφερε...

    τώρα "έμφυτη" υποτακτικότητα με τη λογική της κοινωνίας φυσικά και υπάρχει. Καθώς γεννιόμαστε μέσα σε κοινωνικά περιβάλοντα, είναι δεδομένο πως θα μας διαμορφώσουν. Κι επειδή μέρος της διαμόρφωσης αυτής συμβαίνει σε ηλικίες που δεν έχουμε συνείδηση των επιλογών μας, μπορούμε να τα θεωρούμε "έμφυτα".
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Προσωπικα συμφωνω.
    Περαιτερω δε ,αν δεχθουμε οτι η διαμορφωση μας δεν σταματα ποτε,εφ'οσον υπαρχει διαρκης αλληλεπιδραση με ενα συνεχως μεταβαλλομενο περιβαλλον,η κυριαρχικοτητα η η υποτακτικοτητα μπορουν να θεωρηθουν σχετικα και ασταθη χαρακτηριστικα...
     
  10. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Κάποιες διευκρινίσεις παρακαλώ:

    α. Ακυρώνεις δηλαδή την υποτακτικότητα (συγκριτικά με την αντίστοιχη γυναικεία) εντελώς και πλήρως ως έννοια/status στο αντρικό φύλο;
    β. Αν δεχτούμε ότι η γυναικεία υποτακτικότητα υφίσταται, ποιός είναι ο λόγος ή τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να υφίσταται, σε σχέση (και όχι μόνο) με την αντίστοιχη μη υπάρχουσα, κατ' εσέ, αντρική;
     
  11. MiB

    MiB Regular Member

    Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ντε και καλά θα πρέπει να επιλέγουμε κάποια ταμπελίτσα, την οποία καλούμαστε να υποστηρίζουμε με την απαιτούμενη συνέπεια..

    Από τη στιγμή που θεωρώ ότι ανάλογα τις στιγμές και τα πρόσωπα, μπορεί να αλλάζουν και οι επιθυμίες μας, όπως και ο τρόπος έκφρασης του οποιουδήποτε ρόλου, τότε όλων των ειδών οι ταμπέλες "χλωμές" θα είναι..

    και στο κάτω κάτω.. γιατί θα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και πλαίσια συμπεριφοράς για τον εκάστοτε ρόλο; Οι "κανόνες" σε τέτοιου είδους "παιχνίδια" πιστεύω πως είναι καλύτερα να καθορίζονται μεταξύ των συμμετεχόντων κι όχι από κάποια ανώτερη "αρχή" ή φορέα.. Εκτός κι αν έχει ιδρυθεί κάποια bdsm ομοσπονδία αναγνωρισμένη από το κράτος, που έχει θεσπίσει επίσημα τους οποιουσδήποτε κανόνες, ρόλους και πλαίσια συμπεριφοράς, ή αν κάποιος ως άλλος Μωησής, έχει λάβει τις 10 εντολές του bdsm από το Θεό, που όλοι μας θα πρέπει να τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια γιατί αλλιώς θα πέσει φωτιά να μας κάψει..  
     
  12. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Λογικα κατι τετοιο θα πρεπει να υπαρχει, γιατι οταν πρωτομπηκα εδω εμαθα οτι για να αποκαλειται καποιος σκλαβος/α, επρεπε να τηρει τους κανονες του βδσμ (δεν εμαθα ποτε ποιοι ειναι και ποιος του εβγαλε), και φυσικα να εχει και την εγκριση των υπολοιπων για το στατους του. Ηταν δε απαραδεκτο, να συμετεχει στο φορουμ και κατ'επεκταση στις συζητησεις του. Τουλαχιστον αυτο μου ειχαν πει τοτε , καποια ενεργα μελη του φορουμ.
     
    Last edited: 10 Νοεμβρίου 2008