Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χτες ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Pleasure_king, στις 14 Ιουλίου 2020.

1. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Ήταν καλό το τεστακι.

2. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Δεδομένου ότι η προτροπή δεν αφορά θανάτωση, είναι διφορούμενη η ερμηνεία του σχολίου σας.

3. θανάτωση, στείρωση, κι άλλες μέθοδοι καθαρισμού ελαττωματικών λεκέδων. γνωστές.

4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Kαι μεταφράσεις τύπου pathetic πα να πει αξιολύπητος ή/και να γράφει κάπου "συνεδρία", αλλά και λέξεις από μικρές αγγελίες πιπεράτου περιεχομένου (στοματικοαυταρχικοπρωκτικό κιετς) πάντα με μια τζούρα αφτερκέαρ και διάφορα ορθοπολιτικά ζουζουνοχαζοχαρούμενα ή καυλοντροποταμπουδιάρικα υποκοριστικά με μια πρέζα από φόβο και μεγαλ(ι)είο σε ατμόσφαιρα περμαγγανάτ...
    Θάνατος καταντίπ!

5. Nickname

Έχει αποδειχτεί στην πράξη ότι, όποια μέθοδος και να χρησιμοποιηθεί και σε όποια έκταση, το ποσοστό επί του συνολικού πληθυσμού παραμένει πάντα νίαρ στο 5%.
    Μαθηματικό παράδοξο.

6. έχει μάλλον διαπιστωθεί ότι κάθε λογής εξόντωση δαιμόνων και μάγων γίνεται ως εκτόνωση φόβου, εκδήλωση μίσους και απόλαυση ηθικολογίας, κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν έχει, πράγματι.

7. Έχει ξεφύγει λίγο η συζήτηση, πως πήγαμε από την ιστορία μου στους κουμουνιστας και μείναμε και εκεί ?

8. Χτες μέρος δεύτερο
    Μόνος στο σπίτι , αναρωτιομουν που να είναι και τι κάνουν , γεμάτος λαχτάρα και αγωνία για το πότε θα γυρίσει την περίμενα καθήμενος στην γωνία μου, εκείνη την γωνία του κατοικίδιου της , του σκλάβου της , εμένα . Νιώθοντας την λαχτάρα αυτόματα ερχόταν η στύση την οποία σταματούσε το κλουβακι που αγκάλιαζε ασφυκτικά το πουλί μου , και ξαφνικα ακούω το κλειδί , είναι εκείνη ? Η πόρτα ανοίγει μπαίνει μέσα ,
    -σκλαβε η αφέντρα σου είναι πολύ κουρασμένη , πέρασα πολύ ωραία σήμερα
    Εγώ κουνισα το κεφάλι μου μιας και δεν μπορούσα να μιλήσω λόγω του φίμωτρου
    -τι περιμένεις ? Μου λέει
    Και με πιάνει από τα Μαλλιά οδηγώντας με στην κρεβατοκάμαρα στα 4
    -βγαλε μου τα παπούτσια ...
    Της τα έβγαλα και της φίλησα τα πόδια
    Έρχεται πάνω μου και μου λέει
    -ξερεις τι έκανα σήμερα ?
    Μέσα μου ήμουν σίγουρος ότι είχε πάει με κάποιον άλλον όπως μου είχε πει , ποιος είμαι εγώ αυτός που θα της πω να μην το κάνει ?
    -πηγαμε με την φίλη μου για ποτό και γνωρίσαμε 2 πολύ όμορφα αγόρια , τη συνέχεια την φαντάζεσαι , είμαι πολύ κουρασμένη και δεν έχω όρεξη για τίποτα , κάνε μου λίγο μασάζ και φύγε από εδώ , πήγαινε να κοιμηθείς κάτω από το τραπέζι της κουζίνας , στη γωνία σου
    Εγώ της κάνω το μασάζ και κατεβαίνω από το κρεβάτι για να πάω στη γωνία μου
    -δεν κάναμε τίποτα χαζε , πήγαμε για ποτό τίποτα άλλο , αν με ξέρεις θα το καταλάβαινες από την αρχή .
    Πώς μπόρεσα να την αμφισβητήσω ? Αφού με αγαπάει , γιατί να πάει με άλλον , ένιωθα εντελώς ξεφτίλας και ντρεπόμουν να την κοιτάξω ...
    -αμφεβαλες ε ?
    Κούνησα καταφατικά το κεφάλι
    - θα τιμωρηθείς για αυτό, το καταλαβαίνεις έτσι ? Μην σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι βλάκα , για αυτό και στο έχω κλειδωμένο , σκέψου με το μυαλό και θα τα δεις όλα καθαρά , είμαι μαζί σου γιατί αυτό που μου προσφέρεις εσύ δεν μου το δίνει κανένας άλλος , γιατί με αναγκάζεις να σε τιμωρω?
    Παίρνει ένα μαστίγιο σκοινιά και τα κεριά της , με έδεσε στην πόρτα , στην ράβδο του μονόζυγου και άρχισε να με μαστιγώνει παντού , ήταν πρώτη φορά που ένιωθα ότι πραγματικά με τιμωρούσε , ότι το άξιζα 100/100 όλο αυτό
    Όταν τελείωσε το μαστίγωμα ήμουν πλέον κατακόκκινος και τότε έριξε πάνω μου τα καυτά κεριά , ο πόνος αφόρητος ,για το τέλος με έλυσε και άρχισε να με χτυπάει με τα χέρια και τα πόδια της , κλωτσιές στα αρχιδια με προσεχτικες κινήσεις , και πολλά χαστούκια
    Στο τέλος με αγκαλιασε και μου είπε
    - αύριο θα πάρεις ρεπό , δεν έχω τελειώσει μαζί σου ...
    Με αγκάλιασε με φίλησε και με έστειλε για ύπνο ,
    -να θυμάσαι πάντα , το κεφάλι σου είναι πάνω όχι κάτω , ειδικά με εμένα θα παίρνεις πάντα αυτό που σου αξίζει ,για αυτό να είσαι καλό αγόρι , καλό σου βράδυ
    ...
    Υ.Γ Ελπίζω να σας αρέσει , θα γράψω και άλλες ιστορίες σύντομα ...
    Φιλάκια

Last edited: 15 Ιουλίου 2020
  9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Γιατί αυτά είναι κομμουνιστικά πράγματα  

10. Παιδιά αν θέλετε πείτε μου αν σας άρεσε η ιστορία μου , σχόλια και παρατηρήσεις
    Ευχαριστώ

11. Nickname

Μπορεί να γράψουν σχόλιο 100 άνθρωποι και να έχουν 100 διαφορετικές γνώμες, μην κολλάς εκεί.
    Γράψε αυτό που σου αρέσει, γράψε το μέσα σου για εσένα. Σε κάποιους θα αρέσει, σε άλλους όχι.

Αν έχει σημασία μια γνώμη, εγώ θα έλεγα ότι το πρώτο κομμάτι είναι περισσότερο δουλεμένο. Το δεύτερο πιο βιαστικό, δε σου βγήκε το ίδιο καλά.
    Δεν είχε την ίδια συνοχή.
    Ξαναλέω όμως. Δεν έχει. Κάποιος άλλος θα σου πει ότι γράφεις μαλακίες και ένα τρίτος ότι το διάβασε και καυλωσε.

12. Δεκτό , όντως το πρώτο ήταν περισσότερο δουλεμενο , το δεύτερο το έγραψα λίγο στο πόδι