Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χύσιμο στο πρόσωπο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Vakhos, στις 10 Ιανουαρίου 2012.

  1. Απάντηση: Re: Χύσιμο στο πρόσωπο

    Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του Κωνσταντίνου. Δεν βλέπω τίποτα εξευτελιστικό σε αυτό. Το θεωρώ ένωση όπως και τον έρωτα και οτιδήποτε μου δίνει δικό Του ή αντίστοιχα εγώ σε αυτόν.
    Αντιθέτως θεωρώ εξευτελιστικό να σιχαινόμαστε τον άνθρωπό μας, το σώμα του, τα υγρά του. Πιστεύω πως οι τσόντες δεν έχουν καμία θέση εδώ, και γενικότρρα στο bdsm. Θεωρώ την σύγκριση τελείως ατυχή. Το bdsm έχει τόσο ερωτισμό από μόνο του που οι τσόντες περισσεύουν. Δε λέω πως είναι αδιάφορες αλλά καμία σχέση. Τώρα αν το κάνεις απλά για να το κάνεις ή επειδή το βλέπεις κάπου και το αντιγράφεις ασφαλώς και δεν έχει κανένα νόημα.
    Εγώ πάντως το βρίσκω απολαυστικότατο και περα απο το αίσθημα της καυλας μου δίνει κάτι παραπάνω. Το αίσθημα της παράδοσης και σε αυτόν τον τομέα και την ικανοποίηση και των Δ/δυο. 
     
  2. GCHL

    GCHL Hijo de la Luna

    Απάντηση: Χύσιμο στο πρόσωπο

    Πολυ σωστο κι αυτο!
    Σαν ενωση παντα το φανταζομουν, σαν παραδοση ομως ειναι ακόμη πιο διεγερτικο!!!
     
  3. annia24

    annia24 Regular Member

    Απάντηση: Χύσιμο στο πρόσωπο

    μια απο τα ιδια...
    νομιζω και τα δυο...
     
  4. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Χύσιμο στο πρόσωπο

    Είχα μια σύντομη σχέση που μου είχε ζητηθεί. Πραγματικά δεν μπορούσα με τίποτα. Όχι μονο δεν μου αρέσει αλλα για μένα είναι και εντελώς αποδιεργετικο. Ακόμη και σε τσόντα όταν το βλέπω ξενερώνω.

    Και και ειλικρινά δεν μου αρέσει καθόλου που θεωρείται δεδομένο ότι αρέσει σε όλους τους άνδρες. Προσπάθησαν και φίλοι μου να με πείσουν και το μονο που κατάφεραν ήταν να μου δημιουργήσουν ανασφάλειες. A και με το σκατά επιχείρημα '' έλα ρε φιλε άντρας είσαι, πως δεν σου αρέσει''.
     
  5. Anastasia_

    Anastasia_ Regular Member

    Απάντηση: Χύσιμο στο πρόσωπο

    Τελικα ηταν ακρως καυλωτικη η στιγμη...οπως το περιμενα και κατι παραπανω. Αισθηση απολυτης παραδοσης και ευγνωμοσυνης-ικανοποιησης που δεχτηκα τους χυμους του, που ενα μερος κατεληξε στο στομα μου κι αλλο στα μαγουλα μου κ το λαιμο μου..θα ηθελα σιγουρα να επαναληφθει.
     
  6. Emiris

    Emiris Regular Member

    Re: Απάντηση: Χύσιμο στο πρόσωπο

    Βρε συ, τη μια του δίνεις χαστούκια, την άλλη δέχεσαι υποτακτικά να σε ταπεινώνει. Θα τον τρελάνεις τον άνθρωπο.
    Ή μήπως το κάνεις με διαφορετικό άντρα το ένα και το άλλο;  

    Τελικά το χύσιμο στο πρόσωπο εσύ του το ζήτησες ή στο έκανε αυθόρμητα;
    Και αν δεν σε πειράζει, τεχνικά πως έγινε; Εσύ ξαπλωμένη και αυτός από πάνω σου; Αυτός καθιστός και εσύ στα γόνατα; Πιστεύω έχει σημασία και το τεχνικό κομάτι  
     
    Last edited: 24 Φεβρουαρίου 2012
  7. submissive1984

    submissive1984 New Member

    Απάντηση: Χύσιμο στο πρόσωπο

    Η αληθεια ειναι πως ο εξευτελισμος ειναι η βασικη αισθηση εκεινης που τη χυνουν επιδεικτικα στο προσωπο! Αν δεν ηταν αλλωστε, δε θα με εβαζε μια Κυρια να χυσω στο προσωπο μου για να με γειωσει τελειως κατα τη διαρκεια της εκ φυσεως απολυτης αντρικης κυριαρχιας, τη στιγμη της εκσπερματωσης!
     
  8. lorelei

    lorelei Regular Member

    Απάντηση: Χύσιμο στο πρόσωπο

    Υποθέτω πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο για έναν ή μία sub τουλάχιστον την πρώτη φορά, από εκεί και έπειτα τολμώ να πω ότι είναι στο χέρι του Κυρίαρχου να κάνει την παραπάνω ενέργεια εμπειρία ή συνήθεια.
    Για μένα όλα είναι θέμα προσώπων μπορεί με κάποιον να προσδοκάς να σου το κάνει, μπορεί με κάποιον άλλο να σε πιάνει αηδία..
     
  9. Anastasia_

    Anastasia_ Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Χύσιμο στο πρόσωπο

    Στην πρωτη ερωτηση δεν απαντω, γιατι τη θεωρω ρητορικη (θελω να πιστευω)  

    Σε καμια περιπτωση δεν εχω σκοπο να τον τρελανω ή να του προκαλεσω συγχυση..οταν ο,τι γινεται βλεπεις οτι εξυπηρετει την καυλα και την ενταση της στιγμης και κανεις δεν μενει δυσαρεστημενος ή άλλιως κανεις δεν ξενερωνει..συνεχιζεις αλλιως..φυσικα φροντιζεις να μην επαναλαβεις κατι που ειχε το αντιθετο αποτελεσμα απ αυτο που ηλπιζες..
    Δεν του το ζητησα να το κανει, ομως ηξερε απο αλλες συζητησεις οτι το ηθελα. Αναμεσα στις δυο "τεχνικες" που λες δεν βρισκω καποια διαφορα..(σε μενα παντως συνεβη το πρωτο)
    Ομως απ αυτο το τελευταιο μου γεννηθηκε μια απορια..υπαρχει καποια γυναικα Κυριαρχικη, που να της αρεσει να την χυνουν ετσι και τι νιωθει ακριβως εκεινη τη στιγμη? Μηπως νιωθει πως εκεινη ειναι αυτη που κυριαρχησε στην καυλα του συντροφου της και κερδισε τους χυμους του? μια μορφη περηφανιας δηλ? αλλα δεν ξερω με ποιον τροπο αυτο εξυπηρετει και την αισθηση της κυριαρχικοτητας..υποθεσεις κανω  
     
  10. Anastasia_

    Anastasia_ Regular Member

    Απάντηση: Χύσιμο στο πρόσωπο

    Υπαρχει μεγαλη δοση αληθειας σε αυτο, συμφωνω!
     
  11. Emiris

    Emiris Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χύσιμο στο πρόσωπο

    Όχι, γιατί να είναι ρητορική; Θα μπορούσες να περιέγραφες αυτές τις δύο εμπειρίες σου με δύο διαφορετικούς συντρόφους, τον πρώην σου και τον νυν σου επί παραδείγματι.

    Πάντως απάντηση πήρα, αφήνεις να εννοηθεί ότι και οι δύο είναι με τον ίδιο.
    Ευχαριστώ. 
     
  12. dimitrisg

    dimitrisg Regular Member

    Απάντηση: Χύσιμο στο πρόσωπο

    ενω εχω τελειωσει μερικες φορες στο στομα κοπελας και μαλιστα πολλες φορες ηταν και με δικη της θεληση καθως υπηρξε σχετικη προειδοποιηση, δεν εχω τελειωσει ποτε στο προσωπο καποιας κοπελας!
    σιγουρα υπαρχει ενα στοιχειο εξευτελισμου προς το προσωπο της αν το κανω και ειναι κατι που θελω να το δοκιμασω!