Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ψυχοσύνθεση των Σουίτς.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Switches' που ξεκίνησε από το μέλος agent!, στις 10 Ιανουαρίου 2018.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Νομίζω ότι περιορίζεσαι σε στερεότυπα και τίτλους χάνοντας το νόημα του ερωτικού παιχνιδιού.
    Καταρχήν τι θα πει "αυθεντικός" ?? ... Το "αυθεντικό" έχει λόγο ύπαρξης όταν προκύπτει όφελος από την ποιότητα του σε σχέση με το ιμιτανσιον.... πχ. αν φορέσω τα κινέζικα λάστιχα στο αμάξι, θα πατήσω φρένο στο Σύνταγμα και θα σταματήσω στο Φάληρο....Η "ιμιτανσιον" Κυριαρχία/υποταγή μου, που θα με βλάψει????
    Νομίζω ότι συμβαίνει να λησμονούμε πως η σχέση , όποιο πρόσημο και αν έχει, σημαίνει μια αλληλεπίδραση που καταργεί το "εγω είμαι - εσύ είσαι" και στην θεση του δημιουργεί το "εμείς γινόμαστε".
    Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω το πουλί μου σηκωμένο και την ψυχή μου να αγαλιαζει από πληρότητα για το δυνατό περισσότερο χρόνο..... το πως αυτό θα επιτευχθεί, μου είναι παντελώς άσχετο.
    Για μένα bdsm είναι η μπογιά που βαφεις την καθημερινότητα. Όσο πιο πολύχρωμο το bdsm τόσο πιο ενδιαφέρουσα η καθημερινότητα
     
  2. Xenia sensual

    Xenia sensual Surrender and flow....

    Διάβασα λίγο το νήμα της συζήτησης και βλέπω ότι υπάρχουν πολλές απόψεις γύρω από κάποιον που θέλει να έχει και τους 2 ρόλους και δεν καταλαβαίνω γιατί. Οι άνθρωποι είμαστε πολυπλευρες προσωπικότητες μπορούμε να είμαστε ταυτόχρονα πολλά πράγματα απλά είναι τι αρέσει στον καθένα. Με κάποιον μπορεί να σου βγαίνει το κυριαρχικο με κάποιον το υποτακτικο δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προσδιοριστει είναι τι θες την κάθε στιγμή. Και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός δεν είμαστε όλοι ίδιοι κάποιος που ειναι switch μια χαρα πολύ σοβαρά το βλέπει το bdsm ειδικά όταν ξέρει ότι αυτό του αρέσει και κοιτάζει να το ζει όσο πιο πολύ μπορεί. Για μένα τίποτα δεν είναι κατακριτέο αν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε τωρα εδώ ποιος είναι πιο αληθινός και ποιος όχι. Όπως καβλωνει ο καθένας!!!! Εδώ υπάρχουν κυρίαρχοι που δεν μπορούν στην ουσία να κυριαρχήσουν κάποιους ανθρώπους και αυτό συμβαίνει γιατί δεν ταιριάζουμε με όλους δεν είμαστε ίδιοι.
     
  3. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Δυστυχώς από ότι παρατηρώ, πολλές συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ, είτε ξεκινούν, είτε καταλήγουν να αναλώνονται σε αυτό ακριβώς το θέμα.

    Αλλά αυτό προφανώς είναι θέμα για άλλο τόπικ.
     
  4. Xenia sensual

    Xenia sensual Surrender and flow....

    Καλά αυτό συμβαίνει γιατί έτσι είναι και στην πραγματική ζωή κοιτάμε να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος όχι να συνυπαρξουμε
     
  5. Magic_81

    Magic_81 Regular Member

     
     
  6. nefelina

    nefelina sexy

    εμενα προσωπικά μου είναι αδύνατο αυτός ο διπλός ρόλος... και πραγματικα μπράβο σε όσος μπορούν αλλα μου φαίνεται αδύνατο.
     
  7. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Καλά δεν είναι και για μπράβο, ο καθένας όπως την βρίσκει.
     
  8. afenthsbikys

    afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

    η πρωτες μου εμπειριες ηταν σαν υπο στα 26 μου χρονια περιπου.αργοτερα κατασταλαξα σαν κυριαρχος [δεσποτικο με ελεγε μια σχεση μου]καμια φορα θυμαμαι τις πρωτες φορες σαν υπο κ φτιαχνομαι.ισως ηταν το ατομο που με εκανε υπο τοτε η η απειρια μου
     
  9. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Εδώ είμαι για σένα Αφέντη
    Θα θυμηθούμε τα παλιά,μαζί... 
     
  10. afenthsbikys

    afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

    περημενω με τη φαντασια μου να καλπαζει το μαστιγιο να ειναι ετοιμο και τον δονητη λαδωμενο
     
  11. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Κανενας Γούντι Αλλεν θα ελεγε πως μπορει οι σουιτς να εινα απλως τυποι που βαριούνται ευκολα.
    Η άπληστοι.

    Αλλα ούτε αυτός θα είχε ιδέα στην πραγματικότητα, όπως κι εγώ.
     
  12. ThanasisCh

    ThanasisCh Nakos

    Καλησπέρα Σάς Ευχόμαι υγεία σέ όλους. Διάβασα λίγο τή ροή τής συζήτησης και βρήκα ενδιαφέρον τις γνώμες όλων. Εγώ θα πω για μένα.
    Έχω πρόσβατα ενταχθεί σε αυτή τήν φιλοσοφία τού bdsm, πιο πολύ ως ενημέρωση και πληροφόρηση παρά σαν επαφή με άτομα για λόγους μήν κοινωνικοποίησης και γνωριμιών ακόμα . Όμως τήν επιθυμία την φαντασωση την έλξη την έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου χρόνια τώρα. Έχωντας ζήσει πολλά χρόνια σε σχέσεις αβαθής που ήταν λογική love λουλούδια και αγάπες όμως στα κρυφά κατέληγα στα Πιο τελευταία κολομπαρα τής Αθήνας ή νά πηδάω συνάδελφισες μου Στις αποθήκες καθώς δούλευα σέ μαγαζιά Με καλλυντικά κατέληξα πλέον ένα χρόνο τώρα σαν ορολογία ότι μου ταιριάζει ο όρος και η λογική switch. Έχω ζήσει στη Γερμανία και την Κύπρο που εκεί τα γαμησια ήταν τόσο εύκολα όσο νά πάρεις τσιγάρα. Κατέληξα έπειτα και από αυτό λοιπόν ότι όντως είμαι σαν λογική switch.
    Η αιτία και εξήγηση είναι απλή. Βαριέμαι ευκολα νά είμαι εγώ μόνο ο κυρίαρχος καυλώνω να υποτάχθω όχι όμως στα άκρα.Αν υποτάχθω μετά το νιώθω Και με καυλώνει ότι θά πάρω το αίμα Μου πίσω αφού ξεσκίσω αυτή που Με βασάνισε. Τό γενικο σκεπτικό είναι ότι σαν Άνθρωπος βαριέμαι εύκολα και ότι δε μπορούσα να γίνω η σκλάβα καμίας γιατί έχω έντονη προσωπικότητα και Νάι ομολογώ και νεύρα εύκολα. Έχω δεπυ και δυσλεξία που αυτά είναι με επιβεβαίωση ιατρική παγκόσμια αιτίες σέ μεγάλο βαθμό για τήν έντονη σεξουαλική αναζήτηση. Όχι μόνο σέ μένα. Άρα το τι προσδιορίζει το καθένα σαν απολαύση, υδονη και λογική είναι σα τή πούτσα με την βούρτσα. Όπως το αντιλαμβάνεται δηλαδή κανείς. Και εγώ προσωπικά να αποσαφηνισω ότι αυτή τήν εναλλαγή την επιθυμω μόνο στο σέξ όχι στην υπόλοιπη κοινωνική εργασιακή ζωή και σχέσεις. Εκεί δε μπορώ νά διανοηθω ότι θά είμαι υποτακτικός ή δεν θά είμαι ελεύθερος νά πράξω όπως θέλω. Άρα μόνο στο κρεβάτι καναπε γέφυρα τούνελ κτλ δέχομαι και επιθυμώ την εναλλαγή, που νομίζω ότι είναι αποδεκτή διότι τα ερεθίσματα οι νόρμες όι πεπατημένες του καθενός είναι μοναδικές άρα μοναδικές είναι και όι καύλες του κ πώς τις απολαμβάνεται. Αυτά... Χερομαι να μοιράζομαι τήν σκέψη μου πλέον κάπου που θά έχω μια κοινή λογική. Να είστε καλά υγεία και με χαμόγελο.