Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ψυχοσύνθεση των Σουίτς.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Switches' που ξεκίνησε από το μέλος agent!, στις 10 Ιανουαρίου 2018.

  1. OOFLord

    OOFLord New Member

    Αν εισαι bi και switch σαρεσει και λιγο παπρικα
     
  2. δευτερον το λες και εσυ! Ειναι φαντασιωσεις,φαντασια δηλαδη,και η φαντασια δεν ειναι κατι συγκεκριμένο λολ
     
  3. να μιλησω για τον εαυτο μ πρωτα : α)δεν με ενδιαφερει η γνωμη σου β) ειχα φαντασιωσεις απο μικρος που ημουν υποτακτικος και μετα κυριαρχος στην ιδια φαντασιωση και μου αρεσε απιστευτα πολυ γ)δεν υποδυομαι απολυτως τιποτα γιατι εχω παιξει και τους δυο ρολους δ) ειμαι αρκετα κυριαρχος οσο δυο κυριαρχοι
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Ούτε εμένα η δική σου

    Δεν σε ρώτησε κανένας. Γιατί μας το λες;

    Ε και; Αν δεν είσαι κυριαρχικός, ούτε υποτακτικός απλά δεν είσαι τίποτε από τα δύο. Αυτό δηλαδή δεν σημαίνει (δεν αποδεικνύεται ) ότι είσαι και τα δύο, αλλά κανένα από τα δύο.

    Πού το μετράνε αυτό, να πάμε να μετρηθούμε κι εμείς;
     
  5. να μιλησω για τον εαυτο μ πρωτα : α)δεν με ενδιαφερει η γνωμη σου β) ειχα φαντασιωσεις απο μικρος που ημουν υποτακτικος και μετα κυριαρχος στην ιδια φαντασιωση και μου αρεσε απιστευτα πολυ γ)δεν υποδυομαι απολυτως τιποτα γιατι εχω παιξει και τους δυο ρολους δ) ειμαι αρκετα κυριαρχος οσο δυο κυριαρχοι
    εμμ...ναι φιλε!α) Στην τυπισσα που αρχισε το θρεντ απανταω...β)εσυ απαντας σε εμενα οποτε δεν υπαρχει δεν σε ρωτησε γιαυτες τις περιπτωσεις γ)δεν βγαζει νοημα αυτο που λες δ)οτι και να μετρησεις κανεις ηδη σαν γυναικουλα που της θιχτηκε το εγω,αρα δεν εχει σημασια και εννοουσα οτι θα μπορουσα να κανω κοπελες να φτασουν σε 2 φορες καλυτερο οργασμο απο τον στανταρ κυριαρχο
     
  6. θα χε φαση οντως!
     
  7. χωρις πλακα που τα βρισκετε ολα αυτα?οντως τα σκεφτεστε η απλα υπαρχει σαιτ συνομοσιας?
     
  8. Αμα το προπονησεις ομως?(με το πορνο σε αυτη την περιπτωση) θα μπορεσεις να γραφεις και με τα δυο!
     
  9. παντρεψου με!
     
  10. δεν βλεπω τιποτα σαν παιχνιδι!ειμαι αρκετα οργανωμενο ατομο,αυτο που λενε γενικα οτι δινεις τον ελεγχο για μενα σημαινει πολλα!Δηλαδη εγω εχω τον ελεγχο της ζωης μου πληρως εκτος σεχ και βλεπω σοβαρα τον εαυτο μου!Γιατι να δω κατι ως παιχνιδι που μπορει στον αλλον πχ να προκαλεσει χρονια προβληματα αν δεν το κανω σωστα? καλα το παραδεχομαι ειμαι θρησκος προσωπικα γιαυτο δεν θελω να κανω κατι πολυ ακραιο,και δεν ξερω για τους αλλους switch επειδη λογικο ειναι να μην εχουν ολοι οι ανθρωποι ιδιες εμπειριες αλλα αυτο πιστευω εγω!
     
  11. α καλα μιλαμε για να μιλαμε τωρα?οι switch ειναι κομματι του bdsm απο καιρο τωρα θελετε δεν θελετε!Οι switch μην σας πω εχουν πιο αποκλεινουσα συμπεριφορα απτο απλο bdsm,εμενα ας πουμε μου αρεσει να βαραω με ζωνες,να κανω φ1στινγκ,να πνιγω την συντροφισα μου οσο μου περνει π!πα,ακομα και οι σφαλιαρες και τα κερια παρολο που δεν τα εχω δοκιμασει παιζει να μαρεσουν,και απτην αλλη μαρεσει να με βαραει σφαλιαρες με τα ποδια,να περνω πιπα,και να την ικανοποιω με οποιοδηποτε αλλο τροπο αλλα δεν μαρεσει το ξυλο με σφαλιαρες πχ,το θεμα ειναι οτι αμα αυτοσω μονο με την μια περιπτωση νιωθω απιστευτα καταπιεσμενος και μονος,ειναι dealbreaker για μενα να μην ικανοποιω και τις δυο!
     
  12. espimain

    espimain Contributor


    Επειδή εγώ δεν σας έθιξα, σε αντίθεση με εσάς, που προσπαθώντας να με θίξετε γράφετε:
    Καλό θα ήταν να εξηγήσετε σε αυτούς και αυτές που διαβάζουν τα λεγόμενα σας, πώς πιστεύετε ότι κάνουν «οι γυναικούλες» όταν θίγονται.