Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ψυχοσύνθεση των Σουίτς.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Switches' που ξεκίνησε από το μέλος agent!, στις 10 Ιανουαρίου 2018.

  1. ενταξει ημουν λιγο νευριασμενος με την ολη κατασταση αυτου του thread,το ειπα πανω στα νευρα μου οποτε,αν διαβασεις γενικα τι εγραψα δεν ειναι οτι δεν εχω εμπειρια απλα δεν ηθελα να μπω στο community για δικους μου λογους αλλα και απτην αλλη ενιωθα καταπιεσμενος που δεν βρισκω καμια switch γυναικα,και ειπα να μπω με το κινητρο που μου εδωσε ενας τυπος απτο reddit και γενικα δεν ειστε τοσο παλαιων αρχων οσο νομιζα αλλα πρεπει σιγα σιγα να σταματησετε την ολη διαμαχη με τους switch
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Να ξέρετε πάντως πως όταν απαντάτε σε κάποιο μήνυμα που γράφτηκε πριν από 7 χρόνια, είναι πολύ σπάνιο να σας απαντήσει το άτομο που το έγραψε.
    Σας απαντάνε αυτοί που διαβάζουν σήμερα, τα δικά σας γραπτά.

    Να διαβάζετε. Κάτω σε κάθε ποστ, φαίνεται η ημερομηνία ανάρτησης του.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Αν γράφετε συνήθως όπως σε αυτά τα λίγα πρόσφατα μηνύματα σας, μάλλον δεν θα βρείτε shitch γυναίκα. Πιθανόν να μην βρείτε γενικά γυναίκα.
     
  4. εγινε φιλος!
     
  5. Yiyi

    Yiyi .

    Υπάρχουν και ντροπαλοί (ενοχικοί) υποτακτικοί που δηλώνουν σουίτς, για "ξεκάρφωμα" επειδή έχουν επηρεαστεί από το στερεότυπο υποτακτικός άντρας=γυναικωτός. Όμως ούτε οι "πραγματικοί βδσμερς" είναι Κ ή υ, ούτε ο όρος σουίτς πρέπει να καταργηθεί (λολ) επειδή σε μπερδεύει (!).

    Μολονότι δεν είμαι σουίτς, σταθερά μέχρι και στο βουδουσουμοτεστ, βγάζω μηδενικά σκορ στο σουιτσοπροσδιορισμό (πιο χαμηλά κι απο σλέιβ), το βλέπω ως απολύτως φυσιολογικό να έχει κάποιο φάσμα, στις προτιμήσεις ανάμεσα σε Κ και υ που τον ελκύουν.
    Ξεκινά απ το άτομο, δλδ ένα άτομο ενεργοποιεί περισσότερο την Κ πλευρά, ένα άλλο την υ, αλλα σχετίζεται και με την τάση κάποιου δλδ αν ρέπει περισσότερο προς Κ ή προς υ. Δεν θα το μετρήσουμε σε ποσοστά, δεν είναι το βδσμ κουίζ, ο καθένας ξέρει.

    Και γράφω 10 αράδες για το σουίτς επειδή μου θυμίζει σαν αναλογία την αμφισεξουαλικότητα που με αφορά. Δηλαδη, δεν οφείλει κανείς εξήγηση σχετικά με το πως νιώθει, αν κάποιος μπερδεύεται και νομίζει πως επειδή δεν είσαι καθαρά "απο δω ή απο εκεί", είσαι λίγο απ όλα και με όλα.
    Ούτε λειτουργούμε όλοι στα ερωτικοσεξουαλικά μας λες και βρεθήκαμε με όρεξη σ ένα μπουφέ, και λέμε "α τρώω κρεάς, αλλά και σαλάτα θέλω. και λίγη πατατούλα συνοδευτική". Η σχέση μ έναν άνθρωπο ξεκινά από την έλξη για τον άνθρωπο, και οχι για το γενετικό του απαυτό.
     
  6. τα εχετε μπρεδεψει ολα απο οτι καταλβαινω και υπαρχει ενας πολυ καλος λογος που τα εχετε μπερδεψει ολα,εχω φιλο switch,ειμαι switch και δεν ειμαι καθολου ντροπαλος ουτε για την υποτακτικη ουτε για την κυριαρχη πλευρα μου,απλα δεν βρισκω καμια που να θελει κατι τετοιο και πιστευω ειναι εξαιτιας αυτου του site,δηλαδη αμα λενε τα μελη του γκρουπ οτι δεν υπαρχουμε τοτε ειναι σαν να λες οτι ενα υπαρκτο προσωπο ειναι φαντασμα,το εχετε κανει για μας πολυ δυσκολο το παιχνιδι,και γιαυτο οι περισσοτεροι μενουμε χωρις παρτενερ!Και ο φαυλος κυκλος συνεχιζεται επειδη αμα δεν εχουμ παρτενερ πως στο καλο αποδεικνυουμε οτι υπαρχουμε?και υπαρχει και ο λογος που λεω απο πανω,ο φιλος μου εχει διαγνωστει με ψυχοπαθεια,αντικοινωνικη συμπεριφορα κλπ,εγω εχω ασπεργκερ,και οι δυο εχουμε μια μορφη αυτισμου,συνηθως τετοια ατομα οπως εμεις εχουν τετοιες τασεις αποτι καταλαβαινω,διοτι για να εισαι ψυχακιας,πρεπει να εχεις γεννηθει με το ιδιο γονιδιο που προκαλει αυτισμο,να εχεις μια δυνατη φαντασια την οποια ειχα και εγω οσο μεγαλωνα,και να εχεις καποιες περιβαλλοντικες συνθηκες γυρω σου για να γινει το κακο,αλλα το θεμα ειναι οτι και στις δυο περιπτωσεις και γεννιομαστε και γινομαστε ετσι,οποτε γιατι να εχω εγω πχ η ο φιλος μου τους ιδιους προσδιοριστικους παραγωντες με τον υπολοιπο κοσμο? Συν οτι δεν αντιλεγω υπαρχουν καποιοι ψευτικοι switch που απλα ντρεπονται για τον εαυτο τους αλλα και σε εκεινη την περιπτωση,δεν υποτιθεται οτι πρεπει να εχουμε μια ελευθερια επιλογης για το τι θελουμε να ειμαστε?Οι μονοι που δεν πεφτουν στην κατηγορια ειναι ατομα που δεν εχουν καμια γνωση του τι πανε να κανουν και το παιζουν κυριαρχοι,γιατι εκει ειναι που εισαι πραγματικα επικυνδινος!
     
  7. καποια στιγμη θα βαρεθεις...η θα τρελαθεις,ενα απτα δυο αν το χεις μεσα σου,και θα παρεις τον Κ σου και θα του δωσεις μια σφαλιαρα στον ποπο!ΧΑΧΑΧΑΧ
     
  8. ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ  απλα περασαμε ως υποτακτικοι την πρωτη βραδιά  Καλα απληστος σιγουρα ειμαι,και βαριεμαι ευκολα οποτε εχεις ενα ποιντ!
     
  9. μου αρεσει πολυ η απαντηση σου σε αυτο το θεμα,για μενα λογικα επειδη εχω και εγω δεπυ και δυσλεξια,δεν το χα σκεφτει ετσι ομως,νομιζα οτι το ασπεργκερ μου προκαλουσε τετοιες σκεψεις επειδη ειναι μορφη αυτισμου,αλλα εγω εγινα απτην αντιθετη switch,βασικα αλλαζα ρολους συνεχομενα οσο περνουσαν τα χρονια,αναλογα με την περιπτωση,κοιτα εμενα μαρεσει ο αλλος να νιωθει οτι παει να σπασει απο ευχαριστηση,ειτε ειμαι σε υπο ειτε σε Κ ρολους,περισσοτερες περιπτωσεις ηταν που επρεπε να ειμαι κυριαρχος για να κανω τον αλλον να φτασει σε τετοιο σημειο παρα υποτακτικος,γενικα δεν ξερω αν ειμαι τρελος για αυτο που θα πω αλλα οταν καποια κανει σεξ μαζι μου,την νιωθω σαν ενα κομματι του εαυτου μου που πρεπει να ικανοποιησω για να παρω και εγω μια εξισου ικανοποιηση,αλλα επισης φοβαμαι να το παω μεχρι τερμα,οχι επειδη εχω ηλιθια θεματα στο πως θα αποδωσω,γιατι συνηθως ειναι ακυρο αυτο που λενε οτι οι υπο ειναι μικροτσουτσουνοι,αλλα επειδη φοβαμαι μην οντως την σπασω,η σπασω κατι γενικα πανω σε καποια κοπελα που κανει σεξ μαζι μου,δεν ξερω αν ισχυει για κανεναν αυτο,και παιζει να εχω ψυχολογικα αλλα πηγαινα σε ψυχολογο,αλλα προσπαθω γενικα να κανω αυτοκριτικη η απλα να μην γινει ποτε κατι τετοιο,το ξερω φενομαι λιγο ψχακιας αλλα οι γιατροι μου ειπαν οτι εχω ελαφρια μορφη ασπεργκερ,φαντασου βαρια αμα ειχα!  
     
  10. δεν νομιζω,ειμαι αντρας switch και εχω το μεγεθος για να το αποδειξω!
     
  11. δεν υπαρχει καθαροαιμος κυριαρχος και αν υπαρχει θα ηταν πχ ο jeff bezos γιατι για να εισαι κυριαρχος σε ολους τους τομεις της ζωης σου θα πρεπει να εισαι ο αλφα γενικα,και δεν νομιζω του jeff bezos να του αρεσει και το bdsm ολοι ειμαστε switch σε ενα επιπεδο της ζωης μας,ειτε ειναι δουλεια ειτε οτιδηποτε αλλο,το δευτερο που λες βεβαια ειναι αναλογα το ατομο,εγω πχ δεν εχω πολλες επιλογες,εχουν ομως μιλησει και ατομα που ειναι switch και εχουν αρκετες!Βεβαια εγω εχω και στανταρ,αμα δεν ειχα θα μπορουσα να τα βρω με οτι ατομο θελω,γιατι ξερω να παιζω και τους δυο ρολους αλλα στο τελος εκει κολλαμε οι περισσοτεροι switch,αντι για να μαθουμε τους επιπλεον ρολους που θα παιξουμε μενουμε στασιμοι,εγω εχω κανει το αντιθετο και σιγουρα ειναι πιο ασφαλες και προσφερει και περισσοτερη ευχαριστηση σε οποιονδηποτε παρτενερ
     
  12. φιλτατε! Πες μου εσυ που τα ξερεις τοσο καλα ολα και διορθωνεις κοσμο, το 2 ειναι μεγαλυτερο απτο 1?