Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ψυχοσύνθεση των Σουίτς.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Switches' που ξεκίνησε από το μέλος agent!, στις 10 Ιανουαρίου 2018.

  1. agent!

    agent! Regular Member

    Δεν εθιξα απολυτως τιποτα...κανενα δικο μου ποστ Το bdsm ειναι σεξουαλικη απόκλιση. Και ειναι αρκετα σπανιο εως και απιθανο καποιος να παίρνει ευχαριστηση και απο τους δύο ρόλους. Οι σουιτς λοιπον το βλέπουνε σαν παιχνίδι οπως είπαμε, γιατι δεν είχανε απο μικρη ηλικια καποια συγκεκριμένη φαντασιωση που να σχετιζεται με την Υ ή την Κ. Πολυ απλα μαθανε για το bdsm χωρίς να εχουνε το "μικρόβιο" μεσα τους και ειπανε ας μπουμε να παίξουμε. Θα δεχτώ όμως οτι σας αρεσει η εναλλαγη ρολων λεγοντας οτι ειστε σουιτς. Πραγματικοί bdsm ομως δε λεγεστε..Γιατι το bdsm είναι σεξουαλικη απόκλιση.
     
  2. agent!

    agent! Regular Member

    Τι δε μπορεις να καταλαβεις? Κυριαρχος παντού εκτος απο το σεξουαλικο κομμάτι. Μην πετατε μαλακιες απλα για να πειτε κατι αν δε γνωρίζετε εστω τα βασικα.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

  4. Hankok

    Hankok Hell is empty and all the devils are here!

    Ναι, ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις...
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μάλλον εννοεί δυναμικός/κή γενικά κ στο κρεβάτι σουιτσάρει;
     
  6. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Σαν ένα διάλειμμα ας πούμε;
     
  7. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Εσύ πού ξέρεις τι φαντασιώσεις είχε κάποιος και τι δεν είχε, διαβάζεις τη σκέψη, βλέπεις τα παρελθοντικά, βλέπεις τα μελλούμενα, καμία συγγένεια με το Νικολάκη τον Χορταρέα; Λοιπόν, επειδή κουράζεις πολύ, για πράγματα που έχουν να κάνουν με ανθρώπους που δε γνωρίζεις και για μονοπάτια προσωπικά καθαρά, μη μιλάς. Καταλαβαίνω ότι είτε τρολάρεις είτε έχεις σοβαρό πρόβλημα να αντιληφθείς ουσιαστικά ότι το να σου αρέσουν δύο πράγματα ταυτόχρονα γίνεται, ουαου ξέρω, και το να έχεις φαντασιώσεις και ως Κ και ως υ από τα μικράτα σου γίνεται επίσης, ξαναματαουάου, αλλά βαριέμαι να κάθομαι να σου μασάω την τροφή. Όπως σε κάθε ποστ που δε βγάζει άκρη, μέχρι δύο τρία για να διαβάζουν νέα άτομα που μπαίνουν και να μη νομίζουν ότι οι σαχλαμάρες που γράφετε ισχύουν είναι οκ, το χρέος μου νομίζω το έκανα. Από εκεί και πέρα θα είχε τρομερό ενδιαφέρον να απαντούσες αν οι Κ ή Υ που διατηρούν παράλληλα βανίλλα σχέσεις και D/s το βλέπουν σαν παιχνίδι αλλά νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι δεν είσαι για σοβαρό διάλογο, οπότε σε αφήνω στις ιδεοληψίες σου..
     
  8. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Ένα κιτ-κατ, δεν το ήξευρες; Μα καλά πού ζεις; Αν δε γνωρίζεις τα βασικά μη λες μαλακίες απλά για να πεις κάτι, το λέει κι ο νηματοθέτης.. Και ο νηματοθέτης από αυτά ξέρει.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    μαντλιν έχεις εμβαθύνει πολύ  
     
  10. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Εγώ μόνο ρωταω  
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ούτε εγώ κατάλαβα τι έγραψα.  
     
  12. Hankok

    Hankok Hell is empty and all the devils are here!

    Κατα την γνωμη του, ειναι απολυτα φυσιολογικο ενας ανθρωπος που εχει τον πληρη ελεγχο της καθημερινότητας του να μεταμορφωνεται σε γατακι κατα την διαρκεια της ερωτικης πραξης ενω την ιδια στιγμη θεωρει αδιανοητο το γεγονος οτι υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι βρισκουν απολαυση και στους δυο ρολους.
    I rest my case...