Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ένα p.m που έγινε θέμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 15 Οκτωβρίου 2007.

  1. latexduck

    latexduck Contributor

    Θεωρήτε απιστία το session ή η σχέση με έναν υποτακτικό ενώ Ε/έχετε D/s σχέση με τον συντροφό Σας ή τον άντρα Σας?
     
  2. Kits

    Kits Contributor

    Μην τα βαζεις με γυναικες ... παντα εσυ ΦΤΑΙΣ!!!






    Υ.Γ. πραγματικα πιστευεις οτι θα βγαλεις ακρη???
     
  3. zwg

    zwg Regular Member

    είναι ανάλογα πόσο καλή είναι ή D/s σχέση, όπως ανάλογα και τα πιστεύω του καθενός, κατά την γνώμη μου ναι είναι απιστία και θα ένιωθα άσχημα αν η συντροφός μου κυριαρχούσε και άλλους αν μέναμε κοντά και είχαμε μια άλφα D/s σχέση, τώρα αν η σχέση μας ήταν μόνο να βρισκόμαστε και να Την υπηρετώ ίσως και δεν με πείραζε δεν ξέρω
     
  4. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: ένα p.m που έγινε θέμα

    Φυσικα και το θεωρω απιστια, ακομη κι αν το session δεν ολοκληρωθει με sex.
     
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: ένα p.m που έγινε θέμα

    Εγώ πάλι μου επιτρεπω τα πάντα.. κ ας θεωρούνται απιστίες ή οχι..
    Από τους υπό 'συνήθως' δεν ζητω αποκλειστικότητα δεν με πολυαφορα τι κάνουν οταν δεν τους χρειάζομαι.. με τους βανιλά ανα περίπτωση.. από τον "επίσημο" ναι την απαιτώ.. ασχετα αν δεν κάνω το ιδιο.. κ μη μου πείτε για αν μου το εκανε τι θα έκανα ή δενειναι σωστο κλπ σχετικά..
    τι να κάνουμε αδικος ο κοσμος κ η κοινωνία..
    τα δικα μου δικα μου κ τα δικα τους δικά μου κ αυτα..
     
  6. Lady Chatterley

    Lady Chatterley New Member


    Ανάλογα με το πώς έχει διαμορφωθεί αυτή η σχέση. Για να μιλήσω συγκεκριμένα για τον εαυτό μου, αυτή τη στιγμή έχω αποφασίσει ότι στη σχέση μου θα υπάρχει αποκλειστικότητα και το ίδιο και ο σύντροφός μου, κυρίως γιατί αποτελεί ανάγκη του ιδίου η οποία για να λειτουργήσουν κάποια πράγματα πρέπει να καλυφθεί. Οπότε, ναι, θα ήταν απιστία ακόμα και ένα session, ακόμα κι αν δεν περιλάμβανε σεξ -και από την πλευρά μου και από τη δική του.

    Έχω κάνει στο παρελθόν σχέσεις μόνιμες και σταθερές οι οποίες ήταν "ελεύθερες" ή "ανοιχτές" αν θέλεις, δηλαδή περιελάμβαναν sessions με άλλους υποτακτικούς ή και δευτερεύουσες σχέσεις με υποτακτικό ή μη.

    Το κλειδί και στις δύο περιπτώσεις είναι να έχει γίνει ξεκάθαρο το τι ζητάει ο καθένας και τι είναι διατεθειμένος να προσφέρει, ώστε να μην έχουμε παρεξηγήσεις και δράματα.
     
  7. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Καλησπέρα φίλε JimJailor.Γενικά είμαι εκτός της λογικής των sessions, δεν έχω κάνει ποτέ κάτι ανάλογο και ούτε πρόκειται (θέλω να πιστεύω).Όπως επίσης όσο η φύση μου είναι υπό άλλο τόσο είναι και vanilla.Όποτε και αν υπήρξα σε σχέση D/s με κάποια, είχε το χαρακτήρα ως κάτι πιο μόνιμου τέλως πάντων και προπάντων δεν θέλαμε να ήμαστε μαζί μόνο υπό το πρίσμα σχέσης D/s αλλά και vanilla
     
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ο,τι ακριβως ειπε η Lady Chatterley!
     
  9. ekati

    ekati New Member

    ++ Lady Chatterley, Mirella Trans Domme
    και επίσης εξαρτάται πώς έγινε το σκηνικό και για ποιό λόγο έγινε.
    Δηλαδή ακόμα κι αν είναι αποκλειστική κλειστή σχέση αν το ήξερες και συμφώνησες, αν το έκανε για τιμωρία σου π.χ. να μην είσαι αλλαζόνας, κτητικός κτλ -αν κ θέλει μία προετοιμασία αυτό (κ αφού το βιντεοσκοπήσει να στο δείξει προτείνω), ή έστω αν το έκανε για να σου ετοιμάσει κάτι να το δεχτείς. Αν στα καλά καθούμενα απλά πάει με κάποιον άλλο ή σε απάτησε ή δεν είχατε σχέση.
     
  10. zwg

    zwg Regular Member

    για μένα πάντος θα ήταν η χειρότερη τιμορία να πάει με άλλον . . . και ειδικά αν γινόταν μπροστά μου. . . μπρρρρρρρρρρρ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, εκτός και αν ήταν κάποια που δεν έχουμε D/s σχέση απλά D/s sex ή σκέτο sex