Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

απειρα Κυριαρχικα ατομα vs εμπειρα Υποτακτικα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος LadyMargi, στις 14 Μαϊου 2006.

  1. LadyMargi

    LadyMargi New Member

    Θα μπορουσε να πει κανεις ότι είναι ντροπιαστικο ένα Κυριαρχικο ατομο να είναι απειρο και να συναντα ένα εμπειρο υποτακτικο που αυτό σημαινει καθοδηγηση από το υποτακτικο ατομο παρα από το Κυριαρχικο?Αλλα ακομα και τοτε μηπως εξαρταται από το υποτακτικο ατομο αν θα σεβεται την ανωτερότητα του Κυριαρχικου ατομου αυτή καθ’εαυτη χωρις να κολλαει στο γεγονος ότι χρειαζεται πχ να το βοηθησει πχ να μαστιγωσει κτλ.Η’ για ότιδηποτε άλλο.
    Από προσωπικη μου εμπειρια μπορω να πω ότι την πρωτη φορα που βρεθηκα με σκλαβο δεν ηξερα που παν τα 4. αλλα οντως με βοηθεια από το σκλαβο τοτε και δικη Μου ευρηματικοτητα τα καταφερα καλα και κάθε φορα «μαθαινω»και κατι καινουργιο.Ομολογω όμως ότι εκεινη τη πρωτη φορα και γενικα κάθε πρωτη φορα με ένα νέο σκλαβο αισθανομαι λιγο αμηχανα.Γιατι διαπιστωνω ότι κάθε σκλαβος είναι σαφως διαφορετικος και πρεπει να ειμαστε και οι 2 ευπροσαρμοστοι&διδαξιμοι θα ελεγα για να απολαυσουμε την διαδικασια.Και φανταζομαι,δε θα Με μειωνε στα ματια ενός υποτακτικου να ζητησω την καθοδηγηση του για κατι?Μηπως αυτό ακριβως θα Με εξυψωνε ακομα περισσοτερο στα ματια του αφου βλεπει ότι σεβομαι την προσωπικοτητα Μου και δεν τον κανω πειραματοζωο με κινδυνο ισως της σωματικης του ακεραιοτητας και του δικου Μου κυρους?
     
    Last edited by a moderator: 14 Μαϊου 2006
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: απειρα Κυριαρχικα ατομα vs εμπειρα Υποτακτικα

    Δε βλέπω τι έγραψε η φίλη Margi...  
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    η δικια μου γνωμη ειναι πως δεν χρειαζεται να βιαζομαστε για τις επιλογες μας.. Δεν χρειαζεται νομιζω μια ετικετα για να μας κανει αυτοματα κατι.. Θελει δουλεια, ψαξιμο και κυριως ορια αυστηρα(στην αρχη)αν και παντα χρειαζεται να χουμε ορια .. Δεν μπορεις να γινεις γιατρος αν δεν εχεις παει πανεπιστημιο επειδη απλα το θες πολυ...
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: απειρα Κυριαρχικα ατομα vs εμπειρα Υποτακτικα

    Με λιγα λογια: Η αποψη μου ειναι οτι στον σκλαβο/σκλαβα πρέπει να βγαζει ο Μaster/Mistress τον εαυτο Του/Της χωρις να τον ενδιαφερει η άποψη του σκλαβου/ας. Αν δεν του/της αρεσει απλα κανει release. Ειναι αυτονοητο ομως οτι υπαρχει σεβασμός για την σωματική του/της ακεραιότητα..δεν τιθεται θεμα.
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: απειρα Κυριαρχικα ατομα vs εμπειρα Υποτακτικα

    τωρα βλεπεις ?
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: απειρα Κυριαρχικα ατομα vs εμπειρα Υποτακτικα

    Nαι.Thanx dude  

    Μargi έπεται απάντηση  
     
  7. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Όλοι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν. Αν το υποτακτικό άτομο δει πως Ο/Η Κυρίαρχος δείχνει υπευθυνότητα, προσοχή και θέληση για μάθηση θα αποκτήσει και σεβασμό και εμπιστοσύνη .
    Το κακό είναι πως ξεκινούν πολλοί και πολλές με την έπαρση του ξερόλα, δείχνουν πολλές φορές επιπολαιότητα, πειραματίζονται αλόγιστα και αρνούνται εγωιστικά να ζητήσουν συμβουλές από πιό έμπειρα άτομα. Και άντε να είναι έμπειρος ο υποτακτικός ώστε να πάρει τα μέτρα του, αν δεν είναι όμως την πληρώνει η καμπούρα του υποτακτικού.
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: απειρα Κυριαρχικα ατομα vs εμπειρα Υποτακτικα

    Ψιτ.Φιλενάδα..Κουμπαράκι...Έλα επαέ!
    Να σαι ειλικρινής στον υποτακτικό σου.Βάλε τον να σου λέει τις επιθυμίες του.Να τον κάνεις να σου λέει τα αισθήματα του.Ρώτα τον.Ζήτα του..

    Το ένστικτο θα σε βοηθήσει από μόνο του μετά  
     
  9. LadyMargi

    LadyMargi New Member

    Re: Απάντηση: απειρα Κυριαρχικα ατομα vs εμπειρα Υποτακτικα

    αυτο ακριβως θεωρησα σωστο να κανω και κανω απο την αρχη της "καριερας"Μου.Και παντα πιανει   
     
  10. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Είναι σχεδόν βέβαιο πως κατά την δημιουργία μιας D/s σχέσης τα άτομα που την αποτελούν δεν θα έχουν τον ίδιο βαθμό εμπειρίας. Αυτό έχει να κάνει τόσο με τον χρόνο που ασχολούνται (θεωρητικά και κυρίως πρακτικά) με θέματα του χώρου, όσο και με την ένταση των συναισθημάτων που έχουν ζήσει από τις εμπιρείες τους.

    Εξετάζοντας την περίπτωση όπου το Κυρίαρχο κομμάτι της σχέσης στερείται πρακτικών εμπιρειών είναι πιθανό να αισθανθεί ανασφάλεια πως δεν θα μπορέσει να ελέγξει την κατάσταση πλήρως και να οδηγήσει την σχέση στον απότερο σκοπό του (όποιος και αν είναι αυτός - διαφορετικός για τον καθένα). Υπάρχει ακόμα και ο φόβος από την πλευρά Του πως η υποτακτική του θα εκμεταλευτεί την απειρία του και θα προσπαθήσει εκείνη να καθοδηγήσει την σχέση σε εκ διαμέτρου σημείο από αυτό που είχε ο Ίδιος κατά νου.

    Εφόσον ο Κυρίαρχος έχει συνείδηση της απειρίας του οφείλει να κινηθεί με μικρά και προσεκτικά βήματα. Σε αντίθετη περίπτωση, η όποια προσπάθειά του να κάνει ακραίες - τολμηρές κινήσεις και "βαθιές τομές" θα προκαλέσει πανικό τόσο στον Ίδιο (διότι δεν θα μπορέσει να ελέγξει τα αποτελέσματα και τις συνέπειες των κινήσεών του), όσο και στην υποτακτική του (καθώς θα έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη της από την επιπόλαιη και με επικίνδυνες προεκτάσεις για την ίδια συμπεριφορά Του). Σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του Incomplete: ρωτήστε την υποτακτική τι θέλει. Τολμήστε να ρωτήσετε! Μια συζήτηση μαζί της, μέσα στο πνεύμα της D/s σχέσης, σας βοηθήσει να καταλάβετε τι θέλει στην πράξη η υποτακτική της και θα της δείξετε πως ότι κάνετε είναι από αγάπη, όχι για να ικανοποιήσετε μια φαντασίωσή σας! Η συζήτηση αυτή δεν έχει καθοδηγητικό χαρακτήρα, ούτε έχει ως στόχο να ανατρέψει τις ισορροπίες, αλλά μα σας δείξει κατά πόσο βρίσκεστε σε σωστό δρόμο. Επιπλέον, μέσω του διαλόγου αυτού ο Κυρίαρχος θα μπορέσει να εκφράσει εύκολα τις απαιτήσεις του και κατ’ επέκταση να ξεδιπλώσει την προσωπικότητά Του.

    Μια σχέση που ανήκει στον χώρο του BDSMέχει ως στόχο της να μπορέσουν τα μέλη που την απαρτίζουν να λειτουργήσουν με τον τρόπο που τους εκφράζει ώστε να νιώσουν ολοκληρωμένα… πλήρη! Δεν χωράει ο κρύος ιδρώτας των Πανελληνίων σε κάτι τέτοιο! 

    Have Fun! Be Safe! Καλύτερα να κινείστε συνέχεια με βήματα χελώνας παρά ένα άλμα λαγού να σας σταματήσει!   
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: απειρα Κυριαρχικα ατομα vs εμπειρα Υποτακτικα

    Σωστός ,αλλά με μια ένσταση.Δεν πιστεύω ,πως ο κίνδυνος είναι,ο -η sub θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του Κυρίαρχου και να δομήσει τη σχεση στα δικά του-της "κυβικά".Δε θα χε ενδιαφέρον,εξάλλου.Εκτός αν είναι switch ,όπου εκεί προβλέπω να τρέχουν γύρω γύρω απ το κρεβάτι ,κυνηγώντας ο ένας τον άλλο...
    Η μεγαλύτερη ανασφάλεια είναι μη σηκωθεί ο - η sub ,του βάλει το τηλεκοντρόλ στο χέρι,του βγάλει τον υπολογιστή από την πρίζα ,βάλει τα ρούχα του-της και φύγει..Όλα αυτά σε περίπτωση μη κατανόησης της κατάστασης..
    Οπότε επαναλαμβάνουμε και συμφωνούμε φίλε L_Strike στα πολύ ορθώς λεγόμενα σου πως η ειλικρίνεια και η αληθινή διάθεση για μάθηση και πράξη,είναι αυτή που πρέπει να πρωτοστατήσει...Εξάλλου,πιστεύω πως οι περισσότεροι-ες subs ,θα θέλαν να νιώσουν την εμπειρία της έμμεσης καθοδήγησης,με κάποιον ή κάποια που αξίζει τον κόπο και υπάρχει προοπτική επένδυσης..Σωστά;  

    Εν τέλει.το άλμα λαγού (ξανά)φίλε L_Strike δεν θα τον-την σταματήσει απλά.Θα φάει τον-την κάνει να φάει τα μούτρα του-της...
     
  12. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Re: Απάντηση: απειρα Κυριαρχικα ατομα vs εμπειρα Υποτακτικα

    Άψογος!!!     Thumbs up!!!