Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

απορία ψάλτου βηξ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος γε.....ΟΡΓΙΟΣ, στις 4 Φεβρουαρίου 2010.

  1. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    μετά από κάμποσα χρόνια στο χώρο και μετά από την τελευταία διετία που βγήκα από το καβούκι μου ανοιχτά και μπροστά κάθησα να κάνω έναν απολογισμό της μέχρι τώρα βουδουσουμουικής μου "καρριέρας" τι πήρα τι έδωσα κτλ.
    τελικά έδωσα πολλά δεν πήρα τίποτα εκτός από πίκρα και χλευασμό.
    κατ' αρχήν χλευάζομαι από όσους "βανιλοσοκολατάδες" γνωρίζουν τις προτιμήσεις μου. θεωρούμαι τέρας, ανώμαλος και όλα αυτά τα "όμορφα"
    το θεμα είναι πολυσυζητημένο δεν θα επεκταθώ παραπάνω.
    όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι με τα άτομα που κι αυτά δηλώνουν βδσμερς
    και μάλιστα από τις Κυρίαρχες.
    λοιπόν δεν θα καταλάβω ποτέ μου τα εξής.
    α) γιατί θα πρέπει να είμαι μοντέλο εμφανισιακά όταν οι περισσότερες είναι υπερδιπλάσιων κιλών και όγκου όχι μόνο από τα κανονικά για το ύψος τους κιλά αλλά και από άτομα που θεωρούνται ήδη υπερτραφή
    β) γιατί στα 43 μου αντιμετωπίζομαι ως γέρος για σκλάβος όταν οι περισσότερες κυρίες είναι κοντά στην ηλικία μου και πολλές, δεκατία και βάλε παραπάνω.
    γ) γιατί θα πρέπει να τα ακουμπάω κανονικά για τα δωράκια της αφέντρας.
    εγώ παίρνω μόνο αυτό που αποζητώ? εκείνες όχι? δεν θα πλατιάσω επί του θέματος γιατί θα ξεφύγω θα φάω πάλι καμιά κίτρινη κάρτα και θα πιάσω το όριο μένοντας εκτός για μερικές αγωνιστικές
    δ)και κάτι πολύ πολύ πολύ προσωπικό (γιατί το ακούω πάντα ή σχεδόν πάντα)
    αν εγώ λέμε τώρα έχω ένα κοφτερό και πολύστροφο μυαλό που όταν ακούω μλκς γενικά και όταν μπορώ να ξεχωρίσω το δήθεν και ακόμα ακόμα και βασικότερο όταν έχω άποψη δεν κάνω για σκλάβος? η μαγκιά θα είναι να μπορέσει κάποια Κυρίαρχη να το τιθασέψει αυτό το μυαλό ή κάνω λάθος?
    αυτά και μερικά άλλα είναι που με κάνανε να βγάλω το σκλάβος από το στάτους μου, αφενός γιατί δεν είμαι εφόσον βάζω ένα μικρό αλλά ως προς την υποτακτικότητά μου (το δεν υπηρετώ και δεν θέλω ομοφυλοφιλικές σχέσεις με κυρίαρχους ή άλλους άντρες υποτακτικούς) και αφετέρου γιατί μετά από όλα τα παραπάνω αφού δεν έχω μια μόνιμη Κ/υ σχέση σιγά μην και την βρω μετά και την τοιούτην δημοσίευση.
    μωρέ θα έγραφα κι άλλα που με κάνω να θυμώνω όταν τα σκέφτομαι όλα αυτά αλλά το πολύστροφο και κοφτερό μυαλό μου φούντωσε άναψε και τα ξέχασα.
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: απορία ψάλτου βηξ.



    ε) γιατί ασχολείσαι μ' αυτές τις κυρίαρχες;
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Τι μας νοιάζει εμάς;  
     
  4. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Re: Απάντηση: απορία ψάλτου βηξ.

    και με ποιές να ασχοληθώ? αν γνωριζα καμιά διαφορετική και που θα δεχόταν να με πάρει υπό την κυριαρχία της λές να μην το έκανα. κάποιες που γνώρισα δεν θέλαν για έναν βασικό λόγο. είχαν ήδη σχέση και δεν θέλαν κάτι παράλληλο γιατί σαφώς ω συ μισείς εταίρω μη ποιήσεις.
     
  5. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    και ποιος σας ρώτησε
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: απορία ψάλτου βηξ.

    γε...ΟΡΓΙΕ δυστυχώς ή ευτυχώς αυτός είναι ο χώρος για την ώρα κι αυτές είναι οι απαιτήσεις κάποιων ανθρώπων (όχι όμως όλων όπως κι εσύ έγραψες).

    Η μοναδική συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω (αν σε ενδιαφέρει) είναι, κάνε υπομονή όσο αντέχεις.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Είμαι αναιδέστατη και παίρνω τον λόγο από μόνη μου.

     

    υ.γ: ... Κλαψ! Λυγμ! Ουμφφφφφφ... Κλαψψψψψ!
     
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Κακιασμένο  

    Πέραν της πλάκας, νομίζω πως τα ερωτήματα που θέτει ο Γε...Όργιος απασχολούν μεγάλο μέρος των υποτακτικών. Για έναν παράξενο, όμως, λόγο, αυτοί που τα αντιμετωπίζουν εντονότερα είναι εκείνοι που δείχνουν εξ' αρχής πρόθυμοι να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση, κάθε θέληση της κάθε τυχάρπαστης που απλά δηλώνει κυρίαρχος. Λες και η συμβατότητα μεταξύ δύο ανθρώπων περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στο ζήτημα του status.

    Πολύ φοβάμαι πως, με το να δηλώνετε έτοιμοι να δώσετε γη και ύδωρ σε κάθε θηλυκή ύπαρξη που δηλώνει Mistress, χάνετε τη σοβαρότητά σας. Ποια σοβαρή κυριαρχική γυναίκα θα ήταν πρόθυμη να σχετιστεί με κάποιον ο οποίος ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για το status της συντρόφου του; Ποια θα έδινε σημασία σε κάποιον που έχει κάνει τα pm του τύπου "Είμαι έτοιμος να σας υπηρετήσω, Κυρία" και λοιπά άλλα τραγελαφικά, κανόνα;

    Έτσι, τέτοιου είδους άτομα βρίσκονται στη θέση να σχετίζονται μόνο με "Κυρίες" αντίστοιχης σοβαρότητας. Και, δυστυχώς, ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης λειτουργεί, με αποτέλεσμα ακόμα και τέτοιες "Κυρίες" να μπορούν να έχουν αυξημένες απαιτήσεις.
     
  9. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member


    σου ζητάω συγνώμη για το αυθάδες την απάντησης μου αλλά εξέλαβα την απάντηση σου ως όμοια της δικής μου.
    και πάλι σόρρυ ειλικρινά
     
  10. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Re: Απάντηση: απορία ψάλτου βηξ.

    αν δεν το ανέφερα ότι σαφώς και δεν είναι όλες το ίδιο μέγα λάθος μου και ζητάω συγνώμη από εκείνες.
    επειδή ποια η υπομονή εξαντλείται και λίγο πριν την οριστική έξοδο είπα να πω για μία και μόνη φορά όσα πολύ σωστά λέει και έταιρος φίλος παραπάνω (για να μην κάνω quote) με έναν τρόπο ίσως ποιό αστείο (μιας και το χιουμορ με διακρίνει) και ποιο κατανοητό και εις υμάς τους αδαείς υποτακτικούς.
    ευχαριστώ για την συμβουλή
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: απορία ψάλτου βηξ.

    Το να ρυθμίζεις το βάρος σου και την εξωτερική σου εμφάνιση με βάση τους κανόνες του αφέντη / αφέντρας είναι μέρος του "ανήκειν" ως αντικείμενο σεξουαλικό και μη. Το να προσέχεις δηλαδή τον εαυτό σου ως αντικείμενο με βάση τις προδιαγραφές της αφέντρας. Αφορά επίσης το να τιθασεύσεις τα πάθη σου με βάση την πορεία εξέλιξης που ορίζει για εσένα η αφέντρα/ αφέντης. ΄Το να μην γίνεσαι αποδεκτός επειδη δεν είσαι μοντέλο δεν αφορά το BDSM αλλά την ελληνική κοινωνία. Σε όποιο τσατ-φορουμ κτλ και να μπεις γνωριμιών θα συναντήσεις πλήθος αναφορών στο συγκεκριμένο θέμα.


    Στο δευτερο δεν απαντάω γιατί δεν σχετίζομαι προς το παρόν με το θέμα.

    Θα ήθελα ένα παράδειγμα γιατί δεν κατάλαβα αν αναφέρεσαι σε δώρα προς τις αφέντρες ή σε πράγματα τα οποία θα χρησιμοποιούνται για εσένα και τα οποία θα παραμείνουν στην κατοχή σου μετά το τέλος της σχέσης άρα πράγματα τα οποία ανήκουν σε εσένα. Σε καμία απο τις παραπάνω περίπτωσεις δεν πιστεύω οτι θα έπρεπε να εξαναγκάσει κάποια αφέντρα σκλάβο να αγοράσει οτιδήποτε.

    Εδώ υπάρχει ένα όριο διάκρισης. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να τους τιθασεύσουν , δεν θέλουν να εξελιχθούν και δεν θέλουν να αλλάξουν. Θέλουν μόνο να ικανοποιήσουν το φετιχ τους. Υπακούοντας μεν σε εντολές, αρνητικοί όμως στην υποταγή. Προσωπικά πιστεύω οτι δύσκολα αφέντρα θα θέλει σκλάβο ο οποίος δεν είναι σίγουρος οτι θέλει να υποταχθεί. Μην ξεχνάς πως η τάση της αφέντρας δεν είναι μόνο να τιθασεύσει. Η τάση μπορεί να είναι απλά να σου σκάσει 2 γρο8ιές (αν την παίρνει) ή να βάλει 4 μαντράχαλους να σε κρατάνε και απλά να σε βιάσει. Ο καθαρός σαδισμός είναι εξίσου σημαντικό κομμάτι με την πνευματική κυριαρχία... Φαντάσου οτι πλησιάζεις έναν βιαστή (την αφέντρα) λέγοντας του.. "για να δουμε.. αν με ρίξεις με τα λόγια σου θα σου κάτσω.. ". Εσύ τι λες να κάνει αν δεν τον παίρνει να σε βιάσει ? 

    Πιστεύω οτι αν θες να φτάσεις να γίνεις όντως σκλάβος θα πρέπει να δεχτείς οτι θα αλλάξεις με τρόπους που δεν έχεις φανταστεί. Αν μόνο φαντάζεσαι και θες συγκεκριμένα πράγματα και δεν αντέχεις να διασπαστείς και να ανασυσταθείς ως προσωπικότητα δεν θα έπρεπε να αναζητάς να γίνεις σκλάβος. Θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να ξεκινήσει κάποιος με αυτό το σκοπό ( να γίνει σκλάβος ) αλλά πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου δεδομένο πως θα τον φτάσει. Το ίδιο ισχύει και για τις αφέντρες/αφέντες (κατά την δική μου προσωπική άποψη)
    Επίσης μπορείς να βρείς μια αφέντρα που τα φετίχ σας να συμπίπτουν..

    Τέλος όπως κάποιος (που δυστυχώς δεν θυμαμαι και ζητώ συγγνώμη) είχε αναφέρει σε κάποιο προηγούμενο ποστ, ο σκλάβος είναι σκλάβος. Χωρίς αφέντη/αφέντρα απλά είναι αδέσποτος.
     
     
  12. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: απορία ψάλτου βηξ.

    στα τετοια σου..μην μασας Γιωργακη..