Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

δέσμιοι του εαυτού μας???

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος skia, στις 13 Νοεμβρίου 2006.

  1. skia

    skia Contributor

    δέσμια του ίδιου σου του εαυτού. θες να φύγεις, να εξαφανιστείς από προσώπου γης. να μη φανερώσεις ποτέ, πουθενά το κρυφό σου εαυτό. τα βράδια ιδρώνεις και οι ίδιες σκέψεις ταλανίζουν το νου σου κάθε ώρα και στιγμή της μέρας σου.
    κι όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσεις τις χίμαιρες και τις επιθυμίες σου απλά συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις το δικαίωμα να έχεις θέλω και επιθυμίες. τί φταις εσύ αν αυτό που σε γεμίζει είναι ο πνιχτός ήχος του μαστιγίου στον αέρα? τί φταις εσύ που αυτό που είσαι δεν είναι άλλοι? τί φταις εσύ αν η ύπαρξή σου γεμίζει με το να έχεις μελανιές στην πλάτη και το υπόλοιπο κορμί σου? τί φταις εσύ αν η η δική σου η ύπαρξη αρχίζει και τελειώνει μέσα από τις επιθυμίες Άλλου? έχεις μέσα σου αυτό που δεν έχουν άλλοι. μία και μόνη οφειλή. να είσαι καλά μέσα από την ευχαρίστηση και ικανοποίηση Άλλου. στα όνειρά σου δεν έχει πρόσωπο, δεν έχει υπόσταση. είναι μία έννοια, μια ιδέα αόριστη. και ξάφνου καλείσαι να πολεμήσεις με τη λογική και με την τρέλα. μία λεπτή διαχωριστική γραμμή που σου δίνει όμως απεριόριστη ελευθερία και μία λύτρωση. μία αίσθηση αλλιώτικη. ταξιδεύεις σε άλλο κόσμο, σε άλλα μονοπάτια από αυτά που είχες περπατήσει.δίνεις ευχαρίστηση, δίνεις το είναι σου όλο. υποτάσσεσαι, είναι ο εραστής σου, ο εξομολογητής σου, ο Καθοδηγητής σου. Ανήκεις σε Αυτόν. σε κάνει καλύτερη.σε ξέρει πιο πολύ από σένα. τί πιο φυσιολογικό για σένα να κάθεσαι κάτω μπροσατά στα πόδια Του?να σέρνεσαι μπροστά Του?να χαμηλώνεις το βλέμμα σου γιατί δεν έχεις τη δλυναμη να το σηκώσεις? απλά να αφήνεσαι....
    τα κάγκελα του κλουβιού σου δεν είναι φανερά σε ανθρώπου τη ματιά, σε εμποδίζουν να κάνεις βήμα μόνη σου. είσαι κλεισμένη μέσα σε αυτά, αιχμάλωτη του εαυτού σου αλλά είσαι ευτυχισμένη. χαμογελάς μόνη σου γιατί δε σκέφτεσαι κάτι άλλο. πας να περπατήσεις και σκοντάφτεις αλλά και πάλι χαμογελάς. είσαι ευτυχισμένη γιατί είναι επιλογη σου τελικά.
    τελικά,ναι,άξιζε...
     
  2. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: δέσμιοι του εαυτού μας???

    Skia ειναι πολυ ομορφο αυτο που γραφεις. Αληθεια νομιζω πως θα συμφωνησουν ολοι οι υποτακτικοι εδω μεσα. Παντως εγω ενιωσα πως μιλησες για μενα!!
     
  3. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: δέσμιοι του εαυτού μας???

    Δεν ειναι υπεροχη τελικα η ελευθερια που σου δινει η ιδια σου η υποταγη??Δεσμια του εαυτου μου?? Ελευθερη επιτελους που καταννοησα τα θελω μου!!
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  5. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Η ηθελημενη υποταγη ειναι η μεγαλυτερη πραξη ελευθεριας.
    Αυτο συνηθίζω να λεω σε οποιον με ρωτα απορημενος για την ψυχολογία ενος υποτακτικου ατόμου (συνηθως ατομα που δεν εχουν σχεση με τον σαδομαζοχισμο).
     
  6. Louis112

    Louis112 New Member

    Απάντηση: Re: δέσμιοι του εαυτού μας???

    Γιατι; Το αναλυεις λιγο αν θελεις;
     
  7. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Διοτι η ηθελημένη απαρνηση της ελευθερίας για χάρη της καλυψης των πιο μύχιων , ασυγκράτητων . σκοτεινων και πιο αληθινών ενστικτωδών επιθυμιών της υποτακτικης με τη βοήθεια, αυταρχική καθοδήγηση , οδυνηρη παρέμβαση και τιμωρία του Κυριάρχου διαμορφωτή είναι μια πράξη που απελευθερώνει τον αληθινό εαυτό. Η απαρνηση της ελευθερίας με την παραχώρηση του ελέγχου στον Κυρίαρχο οδηγεί τελικά σε μια άλλη μορφή ελευθερίας....
     
  8. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Και ο τρισμέγιστος Αρθούρος προέτρεπε τους άλλους να αυτοκτονήσουν.
     
  9. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: δέσμιοι του εαυτού μας???

    skia, παντα οι εκ βαθεων εξομολογήσεις με συγκινουσαν..ευχαριστω..
     
  10. Louis112

    Louis112 New Member

    Απάντηση: Re: δέσμιοι του εαυτού μας???

    Συμβαινει κατι αναλογο και στον Κυριαρχο η αυτος απλα αντλει ευχαριστηση απ ολο αυτο;
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ένας/Μια Κυρίαρχος/η είναι και πρέπει να αισθάνεται από μόνος/η του ελεύθερος/η και δυνατός/η.
    Δεν έχει ανάγκη να δέχεται την υποταγή άτομου/ων για να είναι και να επιβεβαιώνετε σαν Κυρίαρχος/η. Η ελευθέρια αυτή που νιώθει (η θα πρέπει να νιώθει) του προσφέρεται μέσα από καθημερινά συμβάντα της προσωπικής του ζωής.
    Μπορεί ωστόσο ένας ικανός Κυρίαρχος/η να έχει μύχιες, ασυγκράτητες και σκοτεινές επιθυμίες τις οποίες τις βγάζει σε ένα υποτακτικό άτομο-τις μοιράζεται- σαν Κυρίαρχος διαμορφωτής και έτσι οδηγεί βοηθώντας ένα υποτακτικό άτομο να απελευθερώσει τον αληθινό του εαυτό, με τον αυταρχισμό του η την οδυνηρή παρέμβαση του και τιμωρία του, Έτσι καθοδηγεί αυτό το άτομο σε μια μορφή ελευθερίας. Οταν τα καταφερνει σε ολ΄αυτα, τοτε και ο Κυριαρχος/η αντλει ευχαριστηση.
    Η αντίληψη της αίσθησης της ελευθέριας είναι στην προκείμενη περίπτωση δοσμένη και βιωμένη από διαφορετικές πλευρές.
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: Re: δέσμιοι του εαυτού μας???

    Δυνατή ερώτηση Louis112, ευχαριστώ  

    Νομίζω ότι το πρόσωπο που κατ εξοχήν είναι δέσμιο του εαυτού Του είναι ο Κυρίαρχος.

    Την υποτακτική μπορεί να την απελευθερώνει με την παρέμβασή Του, και την απελευθερώνει.

    Μου φέρεται σκληρά, με πονάει, άρα Του ανήκω, άρα μπορώ να είμαι αυτή που είμαι στο βάθος, να γίνομαι όπως με θέλει.

    Τα όριά Του όμως, ποιός τα ορίζει αν όχι ο εαυτός Του, άρα δεν είναι δέσμιος Του εαυτού Του ο Κυρίαρχος;

    Με συγχωρείτε αν άλλαξα το επίκεντρο της συζήτησης γράφοντας αυτά που σκέφτηκα, συμφωνώ με τα πιό πρακτικά από τα δικά μου   γραφόμενα της SM_Art_Lady.