Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος slavechris, στις 14 Αυγούστου 2008.

  1. ataxia

    ataxia Regular Member

    Διαφωνώ με τις γενικεύσεις. Θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη. 
     
  2. STEFANAKOS

    STEFANAKOS Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΨΗΛΩΝΕΙ (♥‿♥)

    Κριμα που δεν έχει ένα κεντρικό δωμάτιο αυτό το site ( ή έχει; δε το ξέρω σήμερα πρωτομπήκα) . Να κούσουμε τη διαφορετική σου άποψη; Εγώ είπα ότι όλη η γοητεία του παιχνιδιού είναι στην μεταμόρφωση .
     
  3. Παιδιά κατά την προσωπική μου άποψη θεωρώ gay ένα άτομο το οποίο έλκεται μονάχα από άτομα του ίδιου φύλου.Δεν έχει να κάνει τόσο με το αν σκίζει τον κώλο του ή όχι.Τα γνήσια gay ή les άτομα είναι άτομα που έλκονται ΜΟΝΟ το τονίζω από άτομα του ίδιου φύλου.Χαρακτηριστικό δε ότι αποφεύγουν πολλές φορές τη σχέση με άτομα αμφισεξουαλικά.Αν το ζήτημα ήταν το σκίσιμο του κώλου τότε ένας gay δε θα είχε πρόβλημα να έχει σχέση με μια γυναίκα αφού το προβλημα του θα λυνόταν με ένα καλό strapoναρισμα.Απο εκεί και πέρα το ζήτημα της σεξουαλικής προτίμησης κατά τη διάρκεια του σέξ νομίζω ότι θα πρέπει να διαχωριστεί.Γνωρίζω πολλά άτομα που αρέσκονται ή πειραματίζονται με διάφορες πρακτικές κωλολαγνείας εμού συμπεριλαμβανομένου χωρίς να έχουν την παραμικρή έλξη για το αντρικό φύλο.Προσωπικά η ιδέα να φιλήσω άλλο άντρα μου΄είναι αποκρουστική.Σε αυτό τον τομέα και αν ξεφυλισουμε τις σελίδες του DSM IV μπορούμε να κάνουμε συζητήσεις επι συζητήσεων η ουσία όμως είναι μια:Προσωπικά επαναλαμβάνω ΑΛΛΟ πράγμα η ομοφυλοφιλία και εντελώς άλλο πράγμα η λαγνεία και ο φετιχισμός με σημεία του σώματος.
     
  4. SubIrene

    SubIrene Dreamer of Dreams

    Είμαι γυναίκα, και δεν ξέρω κατα πόσο μπορώ να σου απαντήσω σωστά, στην ερώτηση που έκανες τόσες σελίδες πίσω.
    Μπορώ να σου πω όμως, την άποψη μου περι gay thing ως μια γυναίκα που είναι ερωτευμένη με μια άλλη γυναίκα και μαζί της,μπήκε και σε τούτον εδώ τον κόσμο του BDSM.
    Πέρασα καιρό ανακυρύσωντας με πάθος τον εαυτό μου ως ''λεσβία'' μετά κατάλαβα ότι οι άντρες, πάντα θα μου τη βαράνε, πάντα θα έχω φαντασιώσεις ΚΑΙ με άντρες ΚΑΙ με γυναίκες.
    Κατάλαβα λοιπόν, πως οι ταμπλεποίηση του εγώ μου, είναι άχρηστη. Καίω άδικα φαιά ουσία, δεν ξέρω πως αλλιώς να στο πω.
    Πλέον δεν δηλώνω τίποτα, εκτός κι αν έχω να κάνω με κανά νταμάρι που επιμένει πως δεν γίνεται να μην είμαι το ένα ή το άλλο.
    Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν προτιμάω ούτε μουνιά ούτε πούτσους.
    Προτιμάω αυτόν τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Είμαι... Ζωική (Ζωή είναι το όνομα της!). Ακόμα και σε αυτήν την Ελλάδα, την κατακερματισμένη, την μπολιασμένη απο ταμπού και θρησκευτικές προπαγάνδες και ''πρέπει'', εγώ ζω αυτό που διάλεξα να ζήσω με αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου.
    Το να σου αρέσει το πρωκτικό σεξ, δεν σε κατηγοριοποιεί. Ούτε οι φαντασιώσεις σου. Για μένα το μόνο που μπορεί να σε βάλει σε μια κατηγορία είναι οι ενοχές σου.
    Αν περάσεις απο το παριζάκι που είπες, στη πράξη με έναν άντρα,ακόμα και στον έρωτα, κι αύριο είσαι με μια γυναίκα από έρωτα και γκαύλα δεν σημαίνει ότι είσαι κρυφόgay, που παντρεύτηκε πχ για τα μάτια του κόσμου. Σημαίνει πως η καρδιά σου διάλεξε έναν άλλον άνθρωπο και έτυχε να είναι μια γυναίκα.
    Ή ένας άντρας.

    Υ.Γ. Διάβασα κάπου στις πρώτες σελίδες, πως εδώ μέσα δεν υπάρχει gay,αλλά μόνο straght είναι όλοι θεωρητικά. Λυπάμαι, αλλά έχω δει πολλά ομοφοβικά σχόλια που μόνον θλίψη που σέρβιραν. Κρίμα BDSM, είσαι και εσύ ρατσιστικό και γεμάτο πρέπει.
     
  5. gaysubmissive

    gaysubmissive New Member

    Βασικα κανε ο,τι γουσταρεις και ο,τι σε καυλωνει!!
     
  6. Προφανως εισαι αμφι (bi) oποτε απολαμβανεις και τα δυο φυλα. Πολυ βολικο και πρακτικο.  
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Γίνεται ταμπέλα χωρίς όνομα..? Δεν γίνεται... Δικό σου..!
     
  8. O προσδιορισμος δεν ειναι ταμπελα (με την αρνητικη εννοια). Φαντασου εναν αυτοκινητοδρομο διχως ταμπελες. Πως θα εφτανες στον προορισμο;
     
  9. pepermint26

    pepermint26 New Member

    Η σεξουαλική ταυτότητα δεν έχει να κάνει με την σεξουαλική ευχαρίστηση. Το ό,τι κάποιος είναι gay δεν σημαίνει αυτόματα ό,τι του αρέσει να τον γαμάνε.
    Το τι θες στεγνά σεξουαλικά δεν έχει να κάνει με το ποιο φύλο σε ελκύει. Από αυτά που γράφεις συμπεραίνω ό,τι είσαι heteroflexible, δηλαδή σε ελκύουν γυναίκες αλλά δεν αποκλείεις να κάνεις κάτι και με άντρα. Οπότε είσαι straight ανοιχτός σε ομοερωτικές εμπειρίες. (τώρα βέβαια εγω λέω αλλά το να ορίσεις την σεξουαλική ταυτότητα είναι καθαρά προσωπικό θέμα οπότε εσύ πρέπει να κάτσεις να δεις όσο πιο καθαρά μπορείς τι θες και τι δεν θες και να σπάσεις τα στερεότυπα φύλου που μας έχουν ποτίσει)
    Τώρα για το ότι σου αρέσει να τεντώνεις την τρύπα σου δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την σεξουαλική ταυτότητα. Μπορεί να ταυτίζεσαι με οποιαδήποτε ταυτότητα (straight, gay, bi, asexual, pansexual και πάει λέγοντας). Το ό,τι σου αρέσει το πρωκτικό είναι θέμα ανατομίας. Οι περισσότεροι άντρες έχουν πολύ πιο έντονους οργασμούς όταν ερεθιστεί ο προστάτης. Στον οποίο έχεις πρόσβαση από πίσω (ή με sounding από τον πούτσο αλλά είναι πιο δύσκολο και δεν αρέσει σε πολύ κόσμο η αίσθηση).