Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτηση προς υποτακτικους

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος thaleia, στις 15 Φεβρουαρίου 2011.

  1. christos71

    christos71 Guest

    Απάντηση: ερωτηση προς υποτακτικους

    Ναι και μου αρεσει πολυ..μα γιατι νομιζεις οι Αφεντρες καβαλανε τους σκλαβους ενδειξη Κυριαρχιας..ετσι καποιος φιλος εγραψε οχι...δεν ειναι ετσι ...και μου αρεσουν πολυ να τραβαω μαλλια και να το ριχνω σκληρα,σου αρεσει πα..λι..μα και αλλα... τετοια και οταν ερχεται η ωρα της εκσπερματωσης ακομα περισσοτερο....μηπως τελικα ειμαι Αφεντης?χαχα
     
  2. undertraining

    undertraining Regular Member

    Απάντηση: ερωτηση προς υποτακτικους

    Eίναι δύσκολη η ερώτηση.... Πολλές οι παράμετροι. Για να ξεκαθαρίσω λοιπόν λίγο τα πράγματα και στο μυαλό μου κατ΄αρχήν σε αυτές τις περιπτώσεις κάνω κάποιες σημειώσεις- σκέψεις

    1. Το ότι μία γυναίκα δέχεται εισχώρηση ΔΕΝ την καθιστά υποτακτική. Ομοίως και έναν άνδρα που δέχεται εισχώρηση ΔΕΝ μπορείς να τον χαρακτηρίσεις αυτόχρημα υποτακτικό. Και τούμπαλιν. Αυτό έχει συζητηθεί πολλάκις νομίζω και έχουμε μία "φορουμική" συμφωνία απ' ότι αντιλαμβάνομαι σε αυτό.

    2. Δεν πρέπει να συγχέουμε τη σωματική δύναμη που εκ των πραγμάτων ασκεί ο εισχωρών/ούσα ως αντικείμενο επιβολής. Και εξηγούμε: Το να μου ζητήσει η αφέντρα μου να εισχωρήσω μέσα της για να της χαρίσω ευχαρίστηση δεν είναι κάτι που στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον αλλάζει την υποτακτική μου συμπεριφορά. Δεν μπορώ να πω όμως όπως ανέφερε η Ninevi ότι όπως άλλοι υποτακτικοί της έχουν μεταφέρει ότι δεν το απολαμβάνω. Μπορεί να απολαμβάνω περισσότερο τη δική της εισχώρηση αλλά απολαμβάνω και τη δική μου όταν αυτή γίνεται - είτε σε vanilla έιτε σε bdsm φάση.

    3. Το κρίσιμο ερώτημα σε έναν άντρα υποτακτικό είναι το εξής για να αλλάξω λίγο το ερώτημα της thaleias: Μας έρχεται ποτέ εμάς τους υποτακτικούς άντρες η όρεξη να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ την εισχώρηση? Η απάντηση εδώ είναι καθαρά προσωπική και όσο και εάν απογοητέυσει κάποιους-ες αυτό που λέω, σε στιγμές υδονής και όχι μόνο σε vanilla σχέση έχω βρεθεί σε διάθεση να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ την δική μου εισχώρηση γεγονός που πιστεύω ότι είναι αντίθετο με την υποτακτική νομοτέλεια. Ίσως βέβαια να μην είμαι "αρμοδίως" κατάλληλος λόγο κυρίως φτωχών εμπειριών αλλά θα ήταν κρίσιμο να απαντήσουν και πιο έμπειρα μέλη είτε υποτακτικοί άντρες αλλά και αφέντρες που κάποια στιγμή αντιλήφθηκαν μία τέτοια συμπεριφορά από υποτακτικούς τους. Ίσως είναι και αυτό ένα στοιχείο αντρισμού που η καλή mistress θα πρέπει να εκπαιδεύσει ώστε να μην εμφανίζεται στον υποτακτικό της.

    4. Επειδή είμαι bisexual θα προσθέσω τον εξής προβληματισμό. Aντίστοιχη επιθυμία δεν μου έχει δημιουργηθεί ΠΟΤΕ με άνδρα. Θέλω να είμαι πάντα παθητικός και παρότι με άνδρα δεν έχω καμία απολύτως bdsm εμπειρία αλλά μόνο vanilla. Λέει κάτι αυτό? Δεν ξέρω.....

    5. Μην ξεχνάμε και το εξής: Όσο βαθιά bdsmική και εάν είναι μία σχέση δεν αναιρεί τις βασικές αρχές του ερεθισμού των σεξουαλικών οργάνων. Η εισχώρηση του άνδρα στην γυναίκα προκαλεί και στους δύο ερεθισμούς εκ των πραγμάτων. Ακόμα και ομοφυλόφιλες γυναίκες αισθάνονται τον ερεθισμό από την εισχώρηση όταν η σύντροφός τους χρησιμοποιεί ψεύτικο πέος για να τις διεγείρει. (Εντάξει, εντάξει .... υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά είναι τόσες λίγες..... που είναι σχεδόν αόρατες...). Πως λοιπόν μία γυναίκα - αφέντρα που απολαμβάνει μία εισχώρηση από τον υποτακτικό της μπορείς να πεις ότι ασκεί ΜΗ ανάλογη της ιδιότητας της σεξουαλική πράξη όταν το γεγονός και μόνο ότι η άρνηση αυτής της σεξουαλικής απόλαυσης στον εαυτό της είναι καθαρά υποτακτική συμπεριφορά και όχι συμπεριφορά αφέντρας...?

    Το κουρασα ε?  Καλά... σταματάω εδώ!!!
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ερωτηση προς υποτακτικους

    Φίλτατε, μερικές ερωτήσεις εδώ, για να μπορέσω να καταλάβω την άποψή σου.

    1ον Γιατί να μην εμφανίζονται στοιχεία αντρισμού σ΄ ένα υποτακτικό;
    2ον Η υποτακτική ψυχολογία που έχει με τις γυναίκες τον κάνει μη άντρα;
    3ον Η υποτακτικότητα ενός άντρα τι στοιχεία πρέπει να βγάζει, θηλυκού;

    Φυσικά από εμένα, είναι σεβαστή η κάθε άποψή σου.
     
    Last edited: 1 Μαρτίου 2011
  4. undertraining

    undertraining Regular Member

    Απάντηση: ερωτηση προς υποτακτικους

    Mάλλον δημιούργησα εσφαλμένη εντύπωση! Ακριβώς το αντίθετο εννοούσα! Και ότι ένας υποτακτικός έχει αντρισμό και ένα ότι η υποτακτικότητα που έχει με τις γυναίκες ΔΕΝ τον κάνει μη άντρα.
    Εκτός βέβαια και εάν συγχέουμε πάλι τον αντρισμό με την επιβολή.

    Οσο για την τρίτη σημείωσή σου θα έλαγα ότι εξαρτάται από τον υποτακτικό. Σε πολλούς κρίνω ότι η υποτακτική συμπεριφορά συνδυάζεται με την έκφραση θυηκότητας όπως επίσης και η mistress και masters επιβάλλουν σε υποτακτικούς ένα πιο "θυληκό" ρόλο.

    Η παρατήρηση μου είχα να κάνει με τη΄ΔΙΑΘΕΣΗ του υποτακτικού άντρα ΝΑ ΔΙΚΔΙΚΗΣΕΙ την εισχώρηση και το ερώτημα εάν θέλετε εάν αυτό επιτρέπεται σε έναν υποτακτικό ως συμπεριφορα!
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: ερωτηση προς υποτακτικους

    Εξαρτάται απο την Κ και τον ρόλο που θέλει να δώσει στον υποτακτικό. Αν είναι μέσα στις επιθυμίες της να του δώσει τρόπο και χώρο να εκφράζει την ανάγκη του θα το κάνει.
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ερωτηση προς υποτακτικους

    Σ΄ ευχαριστώ για την απάντηση, φίλτατε!
     
  7. undertraining

    undertraining Regular Member

    Απάντηση: ερωτηση προς υποτακτικους

    Kαι γω αυτό πιστέυω! Οτι είναι στο χέρι της! Αλλά σαφώς όχι μόνο δεν μπορεί να το κάνεις σαν υποτακτικός εάν δε στο επιτρέψει αλλά ούτε να το διακδικήσεις να το κάνεις. Και το ερώτημα εκεί έιναι:
    Εαν δεν στο επιτρέπει μπορείς εσύ εφόσον ενδόμυχα το επιθυμείς να το διεκδικήσεις. Είσαι υποτακτικός τότε?

    Φυσικά βέβαια μπορεί να κάνουμε και πολύ κουβέντα για το τίποτα καθώς περί ορέξεων υποτακτικού και αφέντρας τα αξιώματα (τουτέστιν κολοκιθόπιτα) κάνουν πέρα.
     
  8. Απάντηση: ερωτηση προς υποτακτικους

    Ή, αν ο υ θέλει οπωσδήποτε να διεισδύει, απλά βρίσκει κάποια άλλη Κ που το θέλει επίσης και είναι όλοι ευχαριστημένοι.
     
  9. undertraining

    undertraining Regular Member

    Απάντηση: ερωτηση προς υποτακτικους

    Nαι σωστά... Ελευθερία έχουμε.
    Αλλά η όλη συζήτηση ξεκινά από το γεγονός ότι ΘΕΛΕΙΣ να ικανοποιείς της επιθυμίες αυτής της αφέντρας. Την έχεις επιλέξει τα έχεις συζητήσει και τα έχετε βρει
    Αλλιώς δεν είναι και πολύ υποτακτικό..... όταν δεν σου κάνουν το χατήρι να φέυγεις!!
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: ερωτηση προς υποτακτικους

    Ουσιαστικά μιλάς για topping from the bottom. Αυτό φυσικά Δεν επιτρέπεται. Αλλά και πάλι είναι θέμα Κυρίαρχης ο τρόπος που θα το χειριστεί. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έλεγχο και όχι για μοναχισμό.
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ερωτηση προς υποτακτικους

    Εχω ακούσει από μερικούς φίλους υποτακτικούς, ότι η διείσδυση τους χαλάει και ότι προτιμούν να έρθουν σε οργασμό με άλλους τρόπους παρά με διείσδυση, παίζει κι΄ αυτό;
     
  12. Απάντηση: ερωτηση προς υποτακτικους

    Αν το χατήρι είναι light, συμφωνώ.
    Αν όμως το χατήρι είναι σημαντικό, τότε στην πράξη ο υ αργά ή γρήγορα θα φύγει, ό,τι και να λέμε εμείς.