Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η αγαπη στο μαστιγιο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος darknight, στις 6 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. darknight

    darknight Regular Member

    οπως ο φρεντυ γραφει μια φανταστικη ιστορια ζηλεψα κι εγω και θα γραψω κι εγω μια
    μια ιστορια αναμεσα σε δυο αντρες η μαλλον καλυτερα σε εναν αντρα κυριαρχο και στο αντικειμενο του.


    ολα αρχισαν απο μια συνομιλια στο ιντερνετ που κατεληξε στο σπιτι του αφεντη δεν μπορω τα προκαταρκτικα γι αυτο θα παω κατευθειαν στο ζουμι αρχιζοντας απο εκεινη τη στιγμη. ολη η ιστορια θα ειναι η ιστορια μια εβδομαδας απο τη κοινη ζωη τους 7 μερες.

    μερα 1η

    τον οδηγησε στο σπιτι του του ειχε κλεισει τα ματια με μαντηλι ενω τον ειχε υποχρεωσει σε ησυχια με το φιμωτρο μπολ γκανγκ που του ειχε φορεσει. ο σκλαβοσ καθοταν ησυχος στο καθισμα του οδηγου ενω οι σκεψεις του τον περιτρυγιριζαν. ηταν με εναν αφεντη στο αμαξι του εναν αφεντη υψους 1,90 γεροδεμενο με μεγαλα μπρατσα μελαχροινο και το σωμα του σιγουρα γραμμωμενο το πουκαμισο που φορουσε αυτο προδιδε. κι εκεινος ενας νεαροσ 1,80 70 κιλων με τα παπουτσια μαζι με κλειστα τα ματια και φιμωμενος και στο νου του οι εικονες βασανιστηριων που του περιεγραφε στο τσατ ο αφεντης ηξερε οτι θα πονεσει φοβοταν δεν ηξερε αν θελει να το ζησει ομως δεν μπορουσε να κανει κατι αλλο.

    το αμαξι σταματησε του ειπε να μη κουνηθει ακουσε τον τρυγμο, η πορτα του γκαραζ ανοιγε το φως της ημερας εσβηνε καταλαβε οτι εμπαινε σε υπογειο γκαραζ.

    ο αφεντης βγηκε απο το αμαξι κ εκεινος ο δουλος δεν κινηθηκε. ανοιξε και η δικη του
    πορτα και ο αφεντης τον επιασε απο τα μαλλια και τον τραβηξε εξω, εκεινος παραπατησε και επεσε στα γονατα. ο αφεντης τον τραβηξε πιο δυνατα κι εκεινος σερνοταν απο πισω του ενιωθε το κεφαλι του να ξεριζωνεται τον πηγε σε ενα σκοτεινο δωματιο και τον αφησε εκει σε λιγο ο κυριος του θα ξαναγυρισε εκεινος δεν επρεπε να φοραει ρουχα και να τον περιμενε γονατιστος. ο σκλαβος φοβισμενος εκανε οπως του ζητηθηκε κι εμεινε εκει στο παγωμενο πατωμα του σκοτεινου δωματιου να περιμενει τον βασανιστη του. φοβοταν , φοβοταν γιατι δεν ηξερε ακομα ποσο θα αγαπησει το μαστιγιο του αφεντη του.
    ο αφεντης γυρισε, αναψε το φως του δωματιου και τοτε ο δουλος αντικρυσε το αναπαντεχο..............

    ειναι στο χερι σας να συνεχιστει...
     
  2. trampakoylas

    trampakoylas New Member

    Απάντηση: η αγαπη στο μαστιγιο

    Ε!!! μας είπες όλο τον πρόλογο....
    πες μας και τη συνέχεια....
     
  3. darknight

    darknight Regular Member

    το φως του παρουσιασε αυτο το πλουσιο δωματιο σε οργανα βασανισμου στο τοιχο ενα ξυλινο Χ παντου υπηρχαν κρικοι για δεσιμο. καθε λογης μαστιγια και οργανα χτυπηματων κρεμασμενα στους τοιχους ή απλωμενα σε ενα ξύλινο τραπεζι. στη μεση ενας παγκος για ξυλο. και πιο περα η πολυθρονα του αφεντη μια μαυρη δερματινη πολυθρονα. εναν τετοιο χωρο μονο στη φαντασια του μπορουσε να δει. ομως το βλεμμα του ηταν καρφωμενο στις αλυσιδες που κρεμονταν απο το ταβανι και αυτες που βρισκοταν στο πατωμα ακριβως απο κατω. ο κυριος του τον πλησιασε του ζητησε να σηκωθει και του εβγαλε το φιμωτρο. αρχισε με τα χερια του να αγγιζει απαλα το γυμνο κορμι του σκλαβου, ο οποιος ετρεμε και ντρεποταν. πρωτη φορα τον αγγιζε αντρικο χερι. τον χαιδευε στο κωλο και στο πεος του. ενιωσε τον καβαλο του να σηκωνεται ειχε ερεθιστει δεν ηταν ομως αδερφη δεν ηθελε να κανει ερωτα με ανδρα και ομως ειχε αποφασισει να βρισκεται σε αυτη τη θεση δεν καταλαβαινε τον εαυτο του. ο αφεντης με αργες και ηρεμες κινησεις τον οδηγησε στο μαρτυριο του ασφαλισε τα χερια του στις αλυσιδες που κρεμονταν απο το ταβανι και αφου περασε τις αλυσιδες στα ποδια του τις ενωσε με το πατωμα τον ειχε ασφαλισει. τον ειχε στην ακριβη θεση για ενα πολυ δυνατο και σκληρο μαστιγωμα. θα του εδινε ενα γερο μαθημα.ηθελε μετα απο αυτη τη τιμωρια ο σκλαβος να ειναι ετοιμος να του δωθει σεξουαλικα. ηθελε να τον ικετεψει για να του κανει πιπα και ενας μονος τροπος υπηρχε να τον μαστιγωσει πολυ και βαναυσα. για αυτο διαλλεξε μαστιγιο μιας λουριδας το σαμποκ του , μαστιγιο απο δερμα ιπποποταμου. το καλυτερο μαστιγιο του, θα τον σαπιζε.................
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    ..συνεχισε..αναμενομεν..
     
  5. darknight

    darknight Regular Member

    ο κυριος πηγε πιο πισω του πηρε το μαστιγιο κι αρχισε με δυναμη να χτυπαει το γυμνο κορμι του σκλαβου. τον χτυπουσε πολυ δυνατα και ο σκλαβος σφαδαζε απο τους πονους ειχε αρχισει να ματωνει και δεν ηξερε πως να ελλατωσει τον πονο του ο κυριος του αφαιρεσε το φιμωτρο.

    χχρααααατσσ

    ''' ααα κυριε ποναω πολυ σας παρακαλω αφηστε με''

    εκεινος συνεχισε να χτυπαει ολο και πιο δυνατα ολη του τη πλατη

    '' θα σταματησω οταν μου πεις οτι θα μου κανεις πιπα''
    '' οχι κυριε σας παρακαλω δεν μπορω να το κανω αυτο''

    ο αφεντης φανερα ενοχλημενος αρχισε να τον χτυπαει ολοενα και πιο δυνατα , το κουδουνισμα του τηλεφωνου ακουστηκε. ηταν μερικες στιγμες ανακουφισης για τον σκλαβο.

    '' ηταν η γυναικα μου μικρε, σε μια ωρα θα ειναι εδω θα σε αφησω να ξεκουραστεις γιατι μετα θα κανεις πολλα για εμας''..............
     
  6. sklavos1977

    sklavos1977 Regular Member

    Απάντηση: η αγαπη στο μαστιγιο

    ςραια αρχη
     
  7. darknight

    darknight Regular Member

    η ωρα κυλουσε και ο σκλαβος παρεμενε μονος δεμενος με τον πονο και το μουδιασμα να κυριαρχει το κορμι του. λιγο πριν ειχε ερθει στο δωματιο ο αφεντης του ειχε ξαναφορεσει το φιμωτρο και του ειχε δεσει τα ματια.

    ακουσε βηματα στο δωματιο γυναικεια τακουνια, ενα αγγιγμα γυναικειο στο κορμι του κι ενα τρανταγμα στο κορμι του απο ανατριχιασμα και φοβο για το αγνωστο

    ''μη κουνιεσαι'' μια βαθεια γυναικεια φωνη του ειπε κι εκεινη συνεχισε να αγγιζει το κορμι του , το αδυνατο και περιποιημενο κορμι του ατριχο οπως του ειχε ζητησει απο πριν ο κυριος. αργοτερα θα καταλαβαινε οτι αυτο ηταν επιθυμια της κυριας του

    ''κοιταξε με ''' τουειπε βγαζοντας το μαντηλι απο τα ματια του, εκεινος την αντικρυσε. μια γυναικα κοντα στα 40 ισως και λιγο παραπανω γυναικαρα παρατηρησε το πλουσιο στηθος της το αυστηρο βλεμμα της σε συνδυασμο με τα κοντα σγουρα καστανα μαλλια της αυτο που παρατηρησε ειναι οτι τα χερια της φαινονταν δυνατα γυμνασμενα.

    '' βλεπω καυλωσεε, δεν εχεις αδεια να χυσεις αν το κανεις θα στον κοψω με τη βιτσα''

    η ιδεα και μονο εφερε τον τρομο στα ματια του σκλαβου.

    μπηκε στο δωματιο και ο αντρας της αρχισε να τον χτυπαει δυνατα με τη ζωνη του απο μπροστα στο στηθος στα ποδια στη κοιλια και στο πεος του ο σκλαβος τον ειχε ακριβως μπροστα του κι εβλεπε τον βασανιστη του να τον δερνει και να μην μπορει να αποφευγει κανεναν χτυπημα.η αφεντρα γελαγε και αναψε ενα τσιγαρο
    πλησιασε τον σκλαβο και αρχισε να τον χαστουκιζειγεμιζοντας καινουρι δακρυα το κοκκινο προσωπο του

    ηταν ετοιμος να παραδοθει.......
     
  8. trampakoylas

    trampakoylas New Member

    Απάντηση: η αγαπη στο μαστιγιο

    οραία ιστορια (μεχρι τορα)... πες νας ομως και τη συνέχεια.....